McAfee SiteAdvisor el mòdul de l' navegador web.   McAfee SiteAdvisor® és un mòdul addicional que pot integrar en el vostre navegador IE o Firefox per augmentar la seguretat del seu PC a la web. Desenvolupat per McAfee Labs, aquest complement l'informa sobre els resultats de les proves de fiabilitat del seu lloc.

Els resultats són visibles a la pàgina de l'motor de cerca (per exemple, google), Així com a la barra d'eines integrada al navegador web, el que proporciona un diagnòstic de l' lloc visitat.

 

McAfee SiteAdvisor el mòdul de el navegador web per a què serveix?

Els laboratoris antivirals de McAfee proposen una eina d'alerta de salut de la pàgina web d'acord amb la seva anàlisi. això ho alertarà sobre un lloc potencialment perillós abans de fer clic en el seu enllaç. Els seus PC de prova dedicades han escanejat una gran quantitat de llocs web i l'extensió SiteAdvisor ens mostra els seus resultats.

Aquesta eina ve en dues formes: una gratuïta (SiteAdvisor) i un altre de pagament (SiteAdvisor Plus). Per conèixer la diferència entre les dues versions, consulteu el quadre d'aquesta pàgina amb les funcions i avantatges del programari. De qualsevol manera, tingui en compte que la versió gratuïta és molt útil.

Com utilitzar aquesta extensió

L'eina mostra una icona al costat dels resultats trobats pel motor de cerca (Google, Yahoo! O MSN / Live Search). El color i la forma d'aquestes icones indiquen el resultat de l'anàlisi.

McAfee SECURISE: Provat diàriament per detectar vulnerabilitats de hackers.

Segur: Problemes de risc molt baixos o per fer.

PRECAUCIÓ: Problemes de poc risc.

ADVERTÈNCIA: Problemes de risc greu.

DESCONEGUT: Encara no qualificat. Aneu amb compte.

CAIXA DE RECERCA SEGURA: Recerca sense preocupacions.

BOTÓ DE NAVEGACIÓ: Valida el rang de el lloc.

 

Altres proteccions de el navegador per les seves recerques a Internet.

l'extensió WOT, Que és un mòdul que mostra l'avaluació d'un lloc per part dels usuaris de Internet, Res formal. Però realment útil. El recomanem.