Spy Hunter: Programari de desinfecció fals. molts llocs web falsos ofereixen procediments de desinfecció que suggereixen, entre altres coses, descarregar Spy Hunter antispyware. Però vagi amb compte.

Aquests són llocs web creats per Guanyar comissions a través del sistema d'afiliació antispyware. Amb cada instal·lació o venda reeixida de programari, el lloc web o bloc des del qual va descarregar el spyware rep un percentatge. Per tant, alguns abusen i intenten ser els primers en els resultats de google per arribar a un màxim d'usuaris.

Exemple amb la pàgina d'inici qv06.com que s'imposa en els navegadors web. És molt possible que els autors de el malware que guanyen diners amb els seus virus també estiguin darrere d'aquests llocs per guanyar més diners.

Spy Hunter: Programari de desinfecció fals ¿una estafa?

Spy Hunter és un antispyware pagament que promet eliminar elements detectats, però ha de pagar per utilitzar-lo. El problema és que el més probable és que no detecti res i s'ho inventi, per espantar la víctima potencial.

En general, els usuaris, per falta de coneixement, no poden entendre un informe d'escaneig, i no és 100% segur que les coses detectades corresponguin a codis maliciosos.

Per exemple, en el següent enllaç, el programari va trobar 400 errors, el que pot causar una bona impressió (Wow! Spy Hunter és súper eficient). Però a l'triar pagar-lo, mai estarà segur de el resultat de l'acció sobre la infecció.

Per tant, recomanem utilitzar el programari Malwarebyte Anti-Malware ha demostrat ser eficient. L'eliminació de malware és gratuïta (la protecció de el resident paga per això).

Spy Hunter: desinstal·lar

El programa es pot desinstal·lar com qualsevol altre programa «clàssic». Comenceu obrint el Panell de control, Busqui l'eina de Windows per desinstal·lar el programa. Generalment hauries accedir a Programes i recursos.

Després de diversos passis d'eliminació manual de programari espia i / o antispyware, pot tenir dificultats per eliminar el programa. Llavors useu Revo Uninstaller