WhatsApp per l'iPad

Has provat a instal·lar WhatsApp en el teu iPad però no ho trobes a l'App Store? Res inusual. Per desgràcia, WhatsApp només està disponible a telèfons mòbils i el seu ús en pastilles encara no està oficialment donat suport. No obstant això, amb alguns petits trucs, encara pots tenir èxit en la tasca i així aconseguir WhatsApp per l'iPad.

La primera estratagema - si volem definir-la així - consisteix a explotar Web de WhatsApp a través de Safari. web WhatsApp, En cas que no ho sabés, és la versió Online de WhatsApp que li permet utilitzar el servei des de qualsevol navegador (excepte Internet Explorer). Si et connectes a WhatsApp web amb el teu iPad i configures Safari a manera d'escriptori, podràs utilitzar WhatsApp en el teu iPad sense utilitzar aplicacions de tercers i, el que és més important, sense haver de desbloquejar el teu tauleta.

Un segon «truc» per utilitzar WhatsApp per iPad és usar alguns «trucs» especials, com aplicació de tercers disponibles a l'App Store que repliquen l'experiència web de WhatsApp en una pantalla independent de Safari o de el navegador que sols utilitzar per navegar per la web des del teu tauleta de marca Apple. És tan simple com convenient!

Si el que acabo d'indicar sembla massa limitat, i si és un dispositiu per passar uns minuts més del seu temps, podria considerar seriosament el camí de la fugida de la presó. Si tens un iPad equipat amb iOS 7.0 o superior (qualsevol model), un iPhone amb WhatsApp Messenger instal·lat i molt de temps lliure i paciència, pots transferir l'aplicació al teu tablet a través de la fugida de la presó, el conegut procediment per desbloquejar els dispositius d'Apple. El procés és una mica molest - t'ho adverteixo -, i és prou llarg per completar-ho, però si vols tenir una WhatsApp «completa» en el teu iPad és l'única solució que tens a la teva disposició.

Així que intenta identificar, entre els que acabo d'esmentar, el sistema que creus que pot fer més per tu per aconseguir WhatsApp per l'iPad i segueix les instruccions pas a pas que apareixen a continuació. Estic més que segur que a la fi estaràs satisfet i que en cas de necessitat també estaràs llest i disposat a donar totes les explicacions de el cas als teus amics que necessitin rebre consells similars. Vols apostar?

WhatsApp per iPad amb WhatsApp web

La forma més fàcil d'usar WhatsApp en l'iPad, t'ho vaig dir, és usar WhatsApp web. Aquest servei -com també vaig explicar en el meu tutorial sobre WhatsApp per a PC- és completament gratuït, no requereix cap configuració en particular, però té una gran limitació: només funciona si el telèfon mòbil en el qual està instal·lat WhatsApp està encès i connectat a Internet.

Per utilitzar WhatsApp Web en el seu iPad, obriu Safari... lligat a l'adreça ... web.whatsapp.com i activa la pantalla en la manera d'escriptori prement la tecla fletxa blava situat a la part superior seleccionant la icona Sol·licitar l'equip d'escriptori present en el quadre que apareix (cal desplaçar a la dreta la llista amb les icones en blanc i negre per a veure-la).

En aparèixer la pantalla d'inici de WhatsApp web, assegura't que hi hagi una marca de verificació al costat de l'element Quedeu-vos a connectat i emmarcar el codi QR que apareix a la pantalla de l'iPad amb el telèfon mòbil, utilitzant la funció WhatsApp.

Si no saps com emmarcar un codi QR a través de WhatsApp, no et preocupis, és molt fàcil. Tot el que has de fer és anar a la configuració de l'aplicació, seleccionar el Web de WhatsApp des de la pantalla que s'obre i pressiona el botó escanejar el codi QR.

Després d'emmarcar el QR, hauria de poder utilitzar lliurement WhatsApp des de la seva iPad. Si ho desitja, també pot crear un enllaç a WhatsApp web a la pantalla d'inici de iOS. Simplement premeu el botó fletxa blava localitzat a la part superior dreta i seleccioneu l'element Afegeix a la casa de la caixa que apareix.

WhatsApp per iPad amb aplicacions de tercers

Com ja he esmentat, WhatsApp també pot utilitzar-se en l'iPad mitjançant aplicacions especials disponibles a l'App Store que reprodueixen l'experiència web de WhatsApp a la tauleta domèstica d'Apple, el que permet accedir-hi a través d'una pantalla independent de el navegador i, en alguns casos, també ofereix compatibilitat amb les notificacions i altres funcions útils i interessants.

Hi ha moltes aplicacions d'aquest tipus i la majoria d'elles són recursos gratuïts (però plens de publicitat!). Per trobar el que millor s'adapti a les seves necessitats, només ha de tocar la icona de App Store present a la pantalla inicial, premeu en la barra de cerca de la part superior, escriviu WhatsApp en el camp visualitzat i prendre la envia en l' teclat de la pantalla.

Una vegada que ho facis, veuràs una extensa llista d'aplicacions que t'ajudaran a aconseguir WhatsApp per l'iPad. Escolliu el que cregui que funcionarà millor per a vostè tocant en ell i després tocant el aconsegueix llavors en això instal·lar. Si no saps quina aplicació triar, prova a descarregar WhatsPad Messenger per iPad! o Messenger per WhatsApp.

WhatsApp per iPad amb jailbreak

Abans d'instal·lar WhatsApp per iPad mitjançant jailbreak, ha de comprovar quina versió de iOS està instal·lada al dispositiu, ja que cada versió de l' sistema operatiu es correspon amb un programari de jailbreak diferent. De totes maneres, no et preocupis, en la majoria dels casos només has d'iniciar un petit programa descarregat d'Internet i prémer un botó: això és tot.

Per saber quina versió de iOS està instal·lada en el teu iPad, prem la icona de iOS en el Paràmetres... anar a la secció ... General... tocar la veu ... Informació de menú que s'obre i comprova el nombre col·locat al costat de l' versió.

Fugida de la presó per l'iOS 7

Si estàs fent servir un vell iPad amb una versió d'iOS entre 7.0 i 7.06 necessites descarregar evasió connectant-se a la pàgina web de programari i prement el botó descarregar. Quan la descàrrega s'hagi completat, obriu l'arxiu que acaba de descarregar (per exemple, «Downloading»). evasi0n7-1.0.7-OP.cremallera ) I comença el evasi0n7_Setup (1) .exe continguda en ella per llançar el procés d'instal·lació de Evasió.

A la finestra que s'obre, feu clic primer a accepta per acceptar les condicions d'ús de el programa i després sempre en Rebutja per evitar la descàrrega de programari promocional. Espereu fins que tots els elements necessaris per a la instal·lació d'Evasió s'hagin descarregat al seu PC i s'iniciï de forma totalment automàtica.

En aquest punt, connecta l'iPad que vols desbloquejar al teu ordinador i quan Evasió ho detecti, fes clic al Fugida de la presó. Si obres iTunes, tanca'l abans de començar el procés de fugida i vés amb compte de no acceptar propostes per actualitzar el iOS, el recomano.

El procés de desbloqueig de la terminal continuarà durant uns minuts, fins que vegeu el missatge Per continuar, si us plau desbloquegi el dispositiu i toc la nova icona de «evasión7».. En aquest moment, hauràs d'accedir a la pantalla d'inici de l'iPad i prémer la icona d'Evasió al trampolí.

Després d'uns minuts més, se li demanarà que accedeixi de nou a la pantalla d'inici del seu iPad (a través del missatge Per continuar, si us plau desbloquegi el dispositiu ) I es completarà el procediment per desbloquejar el dispositiu. quan el Fet! en Evasió, feu clic a Sortiu de per tancar la sol·licitud. En l'iPad, en canvi, després de desconnectar el dispositiu de l'ordinador, has d'esperar a que l'ordinador processi els arxius de la fugida. Costa un moment, durant els quals se li mostrarà una pantalla blanca amb el logo de Evasió al centre.

Fugida de la presó per iOS 8 i iOS setembre

Si utilitzeu una versió d'iOS entre 8.1.3 i 8.4 necessita utilitzar TaiG un programa gratuït que pots descarregar al teu PC simplement connectant amb la pàgina web oficial i prement el botó Descarregar l'eina de fugida de TaiG xx - Per Guanyar o Descarregar l'eina de fugida de TaiG xx - per Mac si fas servir una Mac). Quan la descàrrega estigui completa, obre l'arxiu que acabes de descarregar (per exemple, «Downloading»). TaiGJBreak_CA_2430.zip ), Extreure el contingut en qualsevol carpeta i iniciar el programa TaiGJBreak_CA_xx.exe. Si fas servir un Mac, obre el arxiu dmg descarregat de la pàgina web de TaiG i llança l'aplicació TaiGjailbreak continguda en ella.

A la finestra que s'obre - després de connectar l'iPad a l'ordinador, posar-lo en mode avió i desactivar temporalment el servei «Trobar la meva iPhone» - només has de deixar la marca activa en l'entrada per Cydia i pressiona el botó verd comença. La resta serà atès pel TaiG i en pocs minuts es trobarà amb la tauleta de fugida de la presó activa a la tauleta.

Si utilitzeu una versió d'iOS entre 8, 8.0.2 i 8.1 o si està utilitzant un iPad amb una versió entre iOS 9.0 i iOS 9.1 instal·lada també pot usar Pangu que funciona de manera molt similar a l'TaiG. He explicat tots els passos en la meva guia sobre com escapar de la presó en l'iPad.

Nota: En alguns llocs es promou un procediment limitat de fugida de la presó per iOS 9, anomenat semi-fugida de la presó, però no garanteix el funcionament de WhatsApp i es paga (al menys 7 dòlars per instal·lar Cydia). Li aconsello encaridament que no utilitzi aquesta pràctica.

Instal WhatsApp per iPad amb jailbreak

Després de trencar la presó, estàs gairebé a punt per instal·lar WhatsApp per iPad. Per fer això possible i evitar les limitacions de l'App Store, has d'anar a Cydia La botiga alternativa de iOS que només pot ser usada en dispositius desbloquejats.

En el primer començament, Cydia es costa un moment per organitzar els fitxers i després et preguntarà quin tipus d'usuari ets: usuari estàndard, hackers o desenvolupador. Llavors seleccioneu la primera opció i aneu a la secció cerca en de la botiga per buscar WhatsPad un petit programari (tècnicament anomenat pessigar ) Que desbloqueja l'ús de WhatsApp en l'iPad.

A continuació, seleccioneu el nom de WhatsPad dels resultats de la recerca i premi el botó primer. instal·lar (A dalt a la dreta) i després en confirmeu e Reiniciar el trampolí per completar l'operació. Això no ha acabat.

No pots passar per l'App Store per instal·lar WhatsApp per iPad. Has de extreure l'aplicació d'una còpia de seguretat de l'iPhone i transferir-la a la teva tauleta utilitzant un programa gratuït anomenat iFunBox.

Per descarregar el iFunBox al teu PC, fes clic aquí per accedir a la seva pàgina web oficial i primer fes clic al botó descarregar iFunbox i després en el botó descarregar Sota iFunbox per a Windows (Si estàs usant un PC amb Windows) o sota iFunbox per a Mac (Si fas servir un Mac).

Quan la descàrrega s'hagi completat s'obrirà, fent doble clic, l'arxiu exe que acabes de descarregar i fes clic a OK després en següent. Llavors posa una marca de verificació al costat de l'article Accepto els termes de l'acord de llicència i acabar la configuració fent clic a següent tres vegades consecutives i després en instal·lar e final. Si fas servir un Mac, obre el dmg que vas descarregar de la pàgina web de iFunBox i extreus la icona de el programa a la carpeta aplicacions de OS X. Això és tot.

Necessitaràs el programari més tard. Ara veu a la carpeta on estan emmagatzemats els arxius de la teva biblioteca d'iTunes ( iTunes Music Mobile Applications. ) Que en Windows està en el camí Usuaris, el seu nom és Music. i en Mac està en el camí La música... i copieu el paquet al seu escriptori WhatsApp xxipa continguda en ella.

Per fi som aquí! Connecta el teu iPad a l'ordinador, comença iFunBox i feu clic al Instal·lar l'aplicació a la targeta Gestió de dades d'aplicacions de el programa. Després seleccioneu el paquet ipa de WhatsApp i esperi que es transfereixi a la seva tauleta.

Quan l'operació estigui completa, comenci WhatsApp Messenger des de la pantalla d'inici de l'iPad, escriu el teu número de telèfon de l'iPhone i prem la tecla final que està a la cantonada superior dreta. A continuació, tria si vols restaurar les teves converses des iCloud i comença a fer servir l'aplicació amb normalitat. Pots enviar i rebre missatges igual que en el teu smartphone.

Si té problemes per fer servir WhatsApp seguint els passos anteriors, proveu descarregar el paquet .ipa de Whatsapp 2.11.8 d'Internet i instal al teu iPhone a través d'iFunBox (després d'eliminar la versió de l'aplicació que tens al teu telèfon). Llavors veu a la Paràmetres... tocar a ... Privacitat... pressiona sobre ... Contactes de iOS i desactivar la sincronització de contactes amb WhatsApp.

Un cop hagis completat aquest pas, comença WhatsApp, activa el teu compte amb el teu número de telèfon i tanca l'aplicació. Llavors connecta el teu iPhone a l'ordinador, comença iFunBox, veu a l' Aplicació d'usuari de el programa i copiar les carpetes Document e Biblioteca a l'escriptori.

Finalment, connecti l'iPad a l'ordinador, instal la versió 2.11.8 de WhatsApp a l'ordinador a través d'iFunBox i substitueixi les carpetes Document e Biblioteca amb els quals prèviament s'han copiat a l'escriptori.

Quan hagis acabat, hauries de poder utilitzar WhatsApp al teu iPad sense problemes. No obstant això, recordeu desactivar l'actualització automàtica de l'aplicació, en cas contrari el paquet .ipa que va utilitzar serà reemplaçat i l'aplicació ja no funcionarà.

Nota: Si actualitzes el iOS a una nova versió, la fugida de la presó ja no serà vàlida i no podràs utilitzar WhatsApp. Abans d'actualitzar, si voleu utilitzar WhatsApp en el seu tableta, comproveu que disposa d'una eina de fugida per a la versió actual de iOS.