Com actualitzar BIOS (Flash). El BIOS ( «Sistema bàsic d'entrada / sortida») és un component essencial de la Pc, que controla els elements materials de la Pc. És un petit programari en el qual una part està en ROM (memòria inactiva, és a dir, memòria que no es pot modificar) i una altra a EEPROM (memòria flash modificable per impulsos elèctrics, d'aquí el terme flaix).

Com actualitzar BIOS (flash) fàcil

El BIOS de la Pc és una petita memòria ubicada a la placa base les dades del defineixen la configuració de sistema. No obstant això, aquestes dades poden contenir errors. No obstant això, amb l'aparició de nous materials, els fabricants de BIOS poden actualitzar-los.

No obstant això, això no és tan simple com sembla ser perquè la BIOS és una memòria, que es conserva a l'apagar la PC (seria realment desagradable reconfigurar la BIOS cada vegada que reiniciem la Pc ...). És per això que la BIOS ha evolucionat fa uns anys perquè puguem actualitzar-lo.

La majoria de les plaques base contenen memòries flash, que el programari pot canviar directament. Els BIOS de les plaques base amb aquest tipus de memòria es poden actualitzar (El terme 'actualitzador' de vegades es fa servir prové de la paraula en anglès 'actualitzar'), gràcies a un programa anomenat microprogramari, Proporcionat pel fabricant, destinat a reemplaçar la BIOS antic per un de més nou.

No obstant això, el major problema és obtenir actualitzacions de la BIOS (el problema ara es resol gràcies a Internet). Aquestes actualitzacions estan disponibles al lloc web de fabricant de la placa base, Com un arxiu binari, que conté una imatge de BIOS i que es transferirà a la memòria flash gràcies a l'microprogramari.

En resum, la BIOS flash és una actualització de programari de la BIOS, és a dir, un reemplaçament de la versió anterior, gràcies a un programa.