adware i finestres emergents de Mac OS X. Si, a l'buscar en el seu navegador (Safari o no), nota una afluència d'enllaços publicitaris, generalment escrits en verd, probablement sigui perquè ha acceptat la instal lació de adware. N o és un virus, Però sí que és nociu. Per tant, has de netejar el teu Mac.

Adware i finestres emergents de Mac OS X Com desinfectar?

Per eliminar l'adware en Mac, hi ha dos bons programes per a aquest propòsit: Malwarebytes per a Mac i eina d'eliminació de adware Bitdefender.

Com desinfectar manualment

És possible que les utilitats no puguin desinfectar el seu Mac si l'adware encara no està registrat en l'eina d'eliminació. En aquest cas és possible netejar manualment inspeccionant diversos llocs. Vegi un exemple de desinfecció. Aquest mètode és similar per a tots els adware actuals.

eliminar extensions

Obre Safari i fes clic a Preferències de sistema > Extensions i elimini els mòduls desconeguts i / o els que semblen estar vinculats a el problema (la funció de reinici de Safari ja no existeix en les seves últimes versions i, de tota manera, no seria suficient). El mateix per Firefox.

Busqui extensions amb aquests noms: Spigot, Search, Ebay, Amazon, Vsearch, Searchme o Searchme, Nav Link o navlink, Slick Savings, Amazon Shopping, Assistant i Ebay Shopping Assistant, Genieo, Conduit, Conduit motor de Protecció, CTloader, Trovi i Trovi.com.

Elimineu totes aquestes extensions i aquelles que no coneix la font o funció exacta. Després descarregui el EasyFind, Que li permet buscar àmpliament arreu de l' disc dur de la seva Mac. És gratuït i es pot trobar en l'App Store.

Anar a la biblioteca de l'Mac

Tanca el navegador. Després aneu a la Biblioteca principal de Mac, específicament les carpetes que es troben en Suport d'aplicacions, És a dir: disc dur > Biblioteca > Suport d'aplicacions i en la teva biblioteca personal: els usuaris > El seu nom > Biblioteca > Suport d'aplicacions .

Nota: hauries accedir a la biblioteca personal a través del Cercador o finder, amb Alt pressionat. Llavors veuràs aparèixer la Biblioteca, Que és la teva biblioteca personal.

En OS X hi ha al menys tres biblioteques: la principal, Que està en l'arrel del disc dur. La segona a la carpeta Sistema i la tercera en arran de directori de cada usuari Aquest últim està ocult per defecte en les últimes versions de Mac OS X.

Comproveu també el contingut de la carpeta si està present en el seu sistema: Els usuaris > El seu nom > Biblioteca > Mètodes d'entrada. En cada un d'aquests llocs, busqui carpetes amb el nom VSearch o espita .

També verifiqui els arxius el nom conté els termes donats anteriorment. Elimini aquestes carpetes i arxius i buidi la paperera en manera segura. Després, elimini els següents arxius o carpetes (verifiqui en les dues biblioteques).

Accés a la biblioteca:

Biblioteca > Agents de llançament > com.vsearch.agent.plist;

Biblioteca > LaunchDaemons >com.vsearch.daemon.plist;

Biblioteca > LaunchDaemons > com.vsearch.helper.plist ;

Biblioteca > LaunchDaemons > Jack.plist;

Biblioteca > PrivilegedHelperTools > gat.

A sobre, a la Biblioteca a la carpeta sistema, seguir Sistema > Biblioteca > Marc > VSearch.framework.

Verifiqueu sempre el contingut de la carpeta LaunchDaemons, Que es troben en aquests llocs: disc dur > Biblioteca > LaunchDaemons y disc dur > Sistema > Biblioteca LaunchDaemons.

Aquestes carpetes contenen aquelles que s'executen automàticament a l'iniciar Mac. Comproveu amb cura i elimini els elements els noms dels quals continguin qualsevol dels termes esmentats anteriorment.

eines gratuïtes

Hi ha una utilitat gratuïta molt útil per reparar el que s'executa com a extensions en Mac. Es diu software gratuït EtreCheck.

Per a buscar rastres sospitosos, executeu el EsayFind i amb ell, busqui en el seu disc dur els termes esmentats anteriorment, validant la recerca d'arxius invisibles i ignorant la mida de font.

Si troba elements relacionats amb aquests adware, feu clic dret en la línia en qüestió per Mostra a Finder. Quan l'element aparegui a la finestra de l'Finder, elimineu i buidi la paperera en mode segur.

Una altra comprovació és reiniciar la seva Mac i descarregar una demostració des MacScan. Encara MacScan no és un antivirus, Detectarà troians i altres malware. Feu una cerca a Mac amb MacScan i tot hauria de funcionar.

Consells

Per evitar problemes futurs de llocs dubtosos, instale WOT i el fantasma al navegador només descarregui programari de llocs oficials i eviti tots els llocs que ofereixen massa. No et deixis temptar per una aplicació gratuïta desconeguda com el convertidor de vídeo miracle. el el malware amb més freqüència prové de llocs de descàrrega il·legal, programari piratejat, pornogràfic i (pel·lícules, música, Programari, etc.).

Quan el seu sistema estigui llest per descarregar o instal·lar qualsevol programa, verifiqui acuradament la seva font i funció. Quan alguna cosa no és clar, rebutgi la descàrrega i instal·lació. Un antivirus en la Mac no és totalment superflu. Hi ha programes gratuïts o pagaments molt efectius com Sophos i Kaspersky.