Adwcleaner - Descarregar. Aquells que m'han estat seguint durant algun temps saben que, juntament amb un bon antivirus, Sempre recomano l'ús d'un programari antimalware. Aquest tipus d'aplicació li permet tenir un control més ampli sobre la seguretat del seu PC i pot actuar sobre tipus d'amenaces, com spyware, adware i barres d'eines promocionals que poden «escapar» d'un antivirus comú.

Adwcleaner, De la qual vull parlar avui, és un dels productes antimalware més eficaços i lleugers disponibles per a sistemes Windows. Gaudeix d'una interfície d'usuari molt intuïtiva i, amb una mica d'atenció, també pot ser utilitzada per usuaris menys experimentats. Està particularment indicat en el tractament dels segrestadors de navegador, aquells programes que, un cop instal·lats en el sistema, modifiquen la pàgina d'inici i el motor de cerca de el navegador per desviar a l'usuari a llocs plens de publicitat i contingut maliciós.

Adwcleaner és completament gratuït i, et diré més, un cop descarregat en la Pc, es pot usar directament sense passar per tediosos processos d'instal·lació. Funciona amb totes les versions de Windows, des de XP des d'ara, pel que pot usar-lo sense problemes fins i tot en PC més antigues.

Adwcleaner - descarregar pas a pas

El primer pas que has de prendre és descarregar Adwcleaner en el teu PC. Així que connecteu-vos a la pàgina web de el programa i feu clic al botó Baixa'l ara ubicat a la barra lateral esquerra per començar a baixar.

Si no es pot accedir a la pàgina web de AdwCleaner, pot descarregar el programa des del lloc web de BeepingComputer la qual cosa és igualment fiable. Per començar la descàrrega, simplement feu clic al botó Baixa'l ara.

Com utilitzar Adwcleaner

Com s'ha esmentat anteriorment, AdwCleaner és un programa portàtil. En aquest cas es pot iniciar des de qualsevol PC, memòria USB o disc dur extern sense requerir procediments d'instal·lació tediosos.

Una vegada que es completi la descàrrega, iniciï l'executable adwcleaner_5.xx.exe que acaba de descarregar al seu PC i primer feu clic al botó i després en Estic d'acord per accedir a la pantalla principal del programa.

En aquest punt, comenci una cerca del seu PC fent clic al botó escàner i deixeu que el programa detecti totes les amenaces potencials presents dins el sistema.

L'operació porta uns minuts i els resultats es divideixen automàticament en les pestanyes que veu a continuació.

  • En serveis -> S'enumeren els serveis de Windows que, segons l'aplicació, representen un risc per a la privacitat.
  • En Carpetes y Arxius -> Adwcleaner considera que hi ha carpetes i arxius relacionats amb spyware, adware o altres amenaces.
  • A la pestanya Dll es recopilen les biblioteques instal·lades al sistema que, segons AdwCleaner, han de considerar perilloses.
  • En WMI -> existeixen les extensions WMI, que normalment utilitzen els serveis i aplicacions per mostrar missatges a l'usuari, alterats per el malware.
  • En enllaços -> s'enumeren els enllaços modificats per malware.
  • En Activitats planificades -> Hi ha una llista d'operacions programades en Windows que podrien ser, d'alguna manera, atribuïbles a programari maliciós.
  • En registre trobi entrades de registre que facin referència a possibles amenaces cibernètiques.
  • A les pestanyes de l' navegador web ( Crom y Firefox ) Hi ha totes les barres d'eines i extensions malicioses / promocionals que s'han detectat en aquests programes.

Per eliminar totes les amenaces trobades per Adwcleaner en el seu Pc, primer feu clic al botó neteja i després en accepta tres vegades seguides.

Perquè l'operació es completi amb èxit, el programari tancarà totes les aplicacions i posteriorment reiniciarà la Pc.

Quan torni a iniciar sessió en Windows, el programa li mostrarà un document anomenat arxius de registre amb la llista de totes les carpetes, claus de registre i elements maliciosos eliminats de el sistema.

Opcions avançades de Adwcleaner

Adwcleaner és un programari molt fiable i, per tant, pot deixar-lo en pau sense canviar la seva configuració per defecte, però, si té habilitats prou avançades, pot modelar el seu comportament d'acord amb les seves necessitats.

Per exemple, si voleu evitar que s'eliminin algunes de les carpetes, arxius o claus de registre trobades durant l'anàlisi de sistema, elimini la marca de verificació de les entrades relacionades amb aquest últim.

Parlant de claus de registre: abans d'eliminar-les totes, recomano que intenti demanar l'ajuda d'un amic expert en PC.

Pot enviar-li la llista completa de valors trobats per Adwcleaner (i sol·licitar la seva opinió) fent clic al botó Arxiu de registre de esdeveniments i copiant el que està escrit en la secció registre de el document que s'obre.

Aquesta petita precaució evitarà el risc, molt baix, però encara s'ha de tenir en compte, d'eliminar les claus de registre que el antimalware podria atribuir erròniament a spyware / adware, mentre que en realitat serveixen per fer que les aplicacions legítimes que hi hagi instal·lat voluntàriament en el seu PC funcionin.

Dit això, també hi ha altres configuracions avançades de Adwcleaner que poden ser útils. Anant a menú OPCIONS pots activar funcions per restablir la configuració de Chrome, restaurar l'arxiu de hosts (Que és modificat per algun malware per dirigir la navegació en llocs no fiables), restablir el tallafocs y molt més.

En canvi, veu a menú Eines> Gestió de quarantena pot veure tots els elements que el programa ha eliminat i, si ho considera apropiat, pot restaurar-los.

Com desinstal lar Adwcleaner

Després d'usar-lo per tornar a encarrilar el seu PC, pot esborrar Adwcleaner iniciant i fent clic primer al botó desinstal i amb . Seguiu aquest procediment simple en lloc d'arrossegar la icona de el programa a la paperera.

En el desafortunat esdeveniment que no va poder eradicar tot el malware en el seu PC amb només Adwcleaner, intenti instal·lar Malwarebytes antimalware.

Si teniu una Mac en el seu lloc, mireu el meu tutorial d'antivirus per a Mac en què vaig explicar com funciona Malwarebytes antimalware per a Mac (un dels millors antimalware per al sistema operatiu Apple) i un altre programari de seguretat macOS.