Amazon Fire TV Stick: Què és i com funciona?

Després d'anys d'espera, Amazon Fire TV Stick ha arribat finalment a Itàlia: però ¿de què es tracta exactament? Qui ho necessita i, sobretot, què permet? Intentem esbrinar junts.

Amazon Fire TV Stick és un dongle HDMI, una mena de pal que es connecta a el port HDMI del teu televisor (així com a la presa de corrent) i et permet accedir a una àmplia gamma de continguts en línia: des de vídeos d'Amazon Primer video i Netflix fins música de Amazon Música Unlimited, passant per les nombroses aplicacions de Android disponibles a la botiga d'Amazon, després VLC, Plex, etc. També et permet jugar i projectar continguts de telèfons mòbils i tauletes al teu TV.

En resum, amb Amazon Fire TV Estic pots convertir qualsevol televisor en un televisor intel·ligent per unes poques desenes d'euros i sense haver de fer front a complicades configuracions. Només has de descarregar les aplicacions adequades, trobar els continguts que t'interessen i gaudir-gràcies a qualsevol connexió Wi-Fi i a el comandament a distància subministrat «de sèrie» amb el pal. Segueix llegint per saber més.

 • Amazon Fire TV Estic: Característiques i preu
 • Com instal·lar el Amazon Fire TV Estic
 • Configuració inicial d'Amazon Fire TV Estic
 • Utilització de l'Amazon Fire TV Estic
  • Com usar els vídeos de Amazon Prime a Amazon Fire TV Estic
  • Com instal·lar aplicacions en Amazon Fire TV Estic
  • Com reflectir la pantalla a Amazon Fire TV Estic
  • Com configurar l'Amazon Fire TV Estic
 • Com controlar el Fire TV Estic d'Amazon des dels smartphones i tauletes
 • Més sobre Amazon Fire TV Estic

Amazon Fire TV Estic: Característiques i preu

Com acabem de dir, Amazon Fire TV Stick és una clau que es connecta a el port HDMI del seu televisor i li permet accedir a una gran quantitat de contingut en línia, però quins són exactament les seves característiques tècniques, i quant costa? ¡Averigüémoslo!

Amazon Fire TV Estic Basic Edition és la versió bàsica de el dispositiu: mesura 85,9 mm x 30,0 mm x 12,6 mm per 32 grams (perquè puguis portar fàcilment i mantenir-lo amb tu mentre viatges) i està equipat amb un processador ARM de quatre nuclis MediaTek d'1,3 , 1 GHz combinat amb 8 GB de RAM i 60 GB de memòria interna. És compatible amb xarxes Wi-Fi de doble banda, tecnologia sense fils de CA, Bluetooth i tots els principals formats d'arxius d'àudio i vídeo fins a la resolució Full HD amb XNUMX FPS. El preu de el dispositiu és descomptat per a tots els membres d'Amazon Prime. Si no saps com funciona Amazon Prime i vols més informació sobre ell, llegeix el meu article sobre ell.

Alternativament, està disponible Amazon Fire TV Estic 4K Ultra HD que, com el seu nom indica, afegeix suport per a contingut 4K / UltraHD amb HDR a les característiques bàsiques de l'Fire TV Estic. A més, inclou el El control remot de veu d'Alexa que et permet tenir l'assistent de veu d'Amazon, Alexa, en Fire TV, perquè puguis cridar a el contingut per veure-ho directament amb la teva veu.

El El control remot de veu d'Alexa també pot ser comprat individualment i associat amb el model bàsic de Fire TV Estic.

Com instal·lar el Amazon Fire TV Estic

Un cop comprat, Amazon Fire TV Estic ve en un petit i elegant paquet (distingit pel típic color taronja usat per Amazon per als productes de foc), dins el qual es troben.

 • Fire TV Stick Basic Edition
 • Comandament a distància de la TV d'incendis
 • Font d'alimentació
 • Cable de càrrega
 • Cable d'extensió HDMI
 • Dues piles AAA per al comandament a distància

Per instal·lar el dispositiu i començar a usar-lo, tot el que has de fer és prendre el cable de càrrega i connectar d'un costat a l'port Poder d'Amazon Fire TV Estic (al costat de l'pal) i en l'altre a l' port USB que transformador.

Llavors has de connectar la font d'alimentació a la sortida el pal de la TV de foc en port HDMI de la televisió i inserir el bateries AAA en control remot.

Configuració inicial d'Amazon Fire TV Estic

¡Missió complerta! Ara pots sintonitzar el teu TV al «canal» relatiu a l'port HDMI a què vas connectar l'Amazon Fire TV Estic i iniciar el procediment de configuració inicial de el dispositiu.

Després premeu el botó ▶ ️⏸ en el control remot de l'Fire TV Estic, seleccioneu el idioma en el qual vols utilitzar el dispositiu (per exemple. italià ) De la pantalla que s'obre i triar el Xarxa Wi-Fi a la qual vols connectar-te, i després introdueix la clau d'accés corresponent.

Un cop connectat, espera uns segons perquè Fire TV Estic busqui qualsevol actualitzacions de programari disponible i configurar el seu El compte de l'Amazon Si vostè va comprar el dispositiu amb el vostre compte d'Amazon, hauria de ser «reconegut» i després hauria de poder avançar amb només prémer el botó Sí, continuï com [tuo nome]. Altrament, triï l'opció Edita el meu compte i iniciï la sessió al compte d'Amazon.

Finalment, tria si vols guardar el Clau de Wi-Fi en el seu compte d'Amazon (perquè la tingui emmagatzemada en tots els dispositius d'Amazon) i si activar o no la control patern. Llavors mira la curta pel·lícula introductòria de Fire TV Estic i comença a gaudir de tot el contingut que ofereixen les moltes aplicacions disponibles al dispositiu!

Utilització de l'Amazon Fire TV Estic

Ara, estàs realment preparat per descobrir com funciona l'Amazon Fire TV Estic. Així que posa't còmode a la butaca o, per què no, al llit i segueix les instruccions que et vaig a donar per aprofitar a l'màxim la teva nova «clau» HDMI.

El menú principal de Fire TV Stick és extremadament intuïtiu: en la part superior esquerra hi ha el menú de navegació per entrar al Inici de Fire TV Estic (és a dir, la pantalla principal del dispositiu, a la qual també es pot accedir prement la tecla Inici de l'comandament a distància), navegar entre els Categories aplicacions disponibles per a baixar i accés a Paràmetres mentre es desplaça cap avall pot navegar pels continguts del seu compte i els continguts ressaltats per Amazon (per exemple. Les seves aplicacions i jocs, Sèrie original d'Amazon de Prime Video, aplicacions destacades classificació tapes gratis amb les aplicacions gratuïtes més descarregades de la botiga d'Amazon i altres).

Per navegar pel menú d'Amazon Fire TV Estic, tot el que has de fer és usar el ricí el comandament a distància, mentre que per seleccionar els continguts del seu interès ha de prémer en el botó central. ¿Més fàcil que això?

Com usar els vídeos d'Amazon Prime a Amazon Fire TV Estic

Una de les «aplicacions assassines» d'Amazon Fire TV Stick és definitivament Vídeos de l'Amazònia El servei de vídeo a la carta d'Amazon, que està inclòs en la subscripció Prime des de 36 euros a l'any o 4,99 euros a l'mes i que alberga centenars de continguts interessants com pel·lícules, sèries de televisió i animi (no tots, per desgràcia , en italià).

Per accedir a l'contingut de Prime Vídeo usant Amazon Fire TV Estic, primer has de tenir una subscripció Prime activa (si no saps com funciona Amazon Prime, si us plau, consulta el meu tutorial dedicat a això). Després pots triar anar directament a l'aplicació de servei seleccionant el logotip Videos de l'Amazònia des del menú principal de l'Fire TV Estic, o seleccionant un dels molts continguts de vídeo (entre pel·lícules i sèries) que s'ofereixen a la pàgina d'inici de l'aparell.

Un cop hagueu trobat el contingut que li interessa, seleccioneu-amb el botó central de comandament a distància i vagi a les pestanyes Subtítols: e Idiomes d'àudio (A dalt a la dreta) per establir l'idioma en què es reproduirà. Després torni a la pestanya principal de la pel·lícula o sèrie seleccionada i premeu el botó per començar a jugar.

Per la resta no hi ha molt a dir: els controls de l'reproductor de Fire TV Estic són típics de tots els reproductors de vídeo. Només va assenyalar que, per personalitzar l'aparença i la mida dels subtítols, pots seleccionar la icona ST que està a la cantonada inferior dreta.

Com instal·lar aplicacions en Amazon Fire TV Estic

Com es va esmentar anteriorment, Amazon Fire TV Estic inclou nombroses aplicacions «de sèrie», com Amazon Prime Video, Amazon Music Unlimited, Amazon Prime Photos, Netflix, YouTube i altres, però gràcies a la botiga de dispositius es pot accedir a més de 4.000 aplicacions i jocs addicionals.

Per navegar per totes les aplicacions disponibles, li suggereixo que vagi a menú Categories de Fire TV Estic i selecciona una de les categories disponibles: Comunicació , Fotografia, Música, Jocs, Podcast, Productivitat etcètera

A continuació, utilitzeu la roda direccional de l'comandament a distància per navegar per totes les aplicacions disponibles i, quan trobi una que li interessi, procedeixi a la seva instal·lació seleccionant-la i prement el botó aconsegueix a la pantalla que s'obre. Una vegada que la descàrrega s'hagi completat, les aplicacions descarregades a Amazon Fire TV Estic estaran disponibles a la pàgina d'inici de l'dispositiu, en la línia Les seves aplicacions i jocs.

Si tens dubtes, pots desinstal·lar aplicacions prèviament instal·lat en el Fire TV Estic anant a menú ajustaments; aplicacions; Gestiona les aplicacions instal·lades seleccionant les aplicacions a eliminar i triant l'opció Desinstal de la pantalla que s'obre.

El sistema operatiu de Fire TV Estic està basat en Android, el que significa que també pots descarregar alguns paquets Apk de fonts externes a la botiga d'Amazon i instal·lar en el teu dispositiu (a l'igual que en els telèfons mòbils Android i tauletes amb aplicacions que no vénen de la Botiga de jocs).

Per activar el suport dels paquets de apks en Fire TV Estic, primer has d'accedir a menú Paràmetres de la «clau» i activar la funció relativa a la fonts desconegudes. Llavors seleccioneu l'element dispositiu Al menú d'ajustos de Fire TV Estic, aneu a Opcions de desenvolupament i seleccionar el Aplicacions de fonts desconegudes i després que S'encén..

Ara tot el que has de fer és aconseguir els paquets de apks per instal·lar aplicacions que no estan a la botiga d'Amazon. Hi ha diverses maneres de fer-ho: una de les més pràctiques és descarregar l'aplicació descarregador que està present en la categoria utilitat de la botiga de l'Amazon.

Amb Downloader, pots descarregar paquets de apks en Fire TV Estic simplement escrivint el Direcció en el camp de text de la pantalla principal de l'aplicació, o usant el navegador en l'últim. Quan la descàrrega acabi, el paquet Apk s'obrirà automàticament i podràs instal·lar a la «clau» d'Amazon simplement pressionant els botons següent e instal·lar.

De nou, a la fi de la instal·lació, trobaràs les aplicacions instal·lades en Fire TV Estic al menú Home de el dispositiu, en la línia Les seves aplicacions i jocs.

Com reflectir la pantalla a Amazon Fire TV Estic

Entre les moltes característiques de l'Amazon Fire TV Estic, també hi ha la que permet realitzar la reflectint de les pantalles dels telèfons mòbils i les tauletes, després projecta el que es mostra a la pantalla d'un dispositiu portàtil a la pantalla de la televisió.

Natiu »tots dispositius Android amb Android 4.2 o posterior i el foc Kindle HDX 7 "(3a generació), HDX 8.9" (3a generació), HDX 8.9 "(4a generació) HD 8" (5ª generació) i HD 10 "(5ª generació), però amb algunes aplicacions de tercers també es pot aprofitar el sistema AirPlay d'Apple (és a dir, iPhone i iPad).

Per reflectir un dispositiu Android / Foc (A través del sistema Miracast ), Has de assegurar-te que això està a menys de 30 peus de distància de Fire TV Estic. Si el dispositiu no està connectat al mateix compte d'Amazon que el TV Estic, també s'ha d'assegurar que està connectat a la mateixa xarxa Wi-Fi que l' «estic».

En aquest punt, si tens un terminal Android, veu a menú ParàmetresSons i pantallaHabilitar la duplicació de pantalla i seleccionar Amazon Fire TV Stick com el dispositiu mirall de l'objectiu. No obstant això, si tens un dispositiu de foc, veu a Paràmetres després en Pantalla o Sons i pantalla i tocar al Duplicació de pantalla i després seleccioneu el Pal de TV de foc com el dispositiu mirall de l'objectiu.

Si tens un dispositiu d'Apple, pots aprofitar el sistema AirPlay per duplicar la pantalla al Fire TV Estic, però primer cal instal·lar una aplicació en el «estic» que pugui actuar com a receptor d'AirPlay: recomano el receptor d'AirPlay / DLNA o el AirReceiver, els quals es cobren però valen la pena.

Un cop hagueu instal·lat (i iniciat) una de les aplicacions en qüestió, truqueu a el centre de control de l'iOS i activi la duplicació de pantalla prement la tecla Duplicar la pantalla i seleccionant Amazon Fire TV Stick com la destinació de l'mirall.

Com configurar l'Amazon Fire TV Estic

Quan et familiaritzis amb les funcions i controls bàsics de l'Fire TV Estic, pots començar a personalitzar el teu dispositiu d'una manera més avançada accedint a menú Paràmetres que està a la cantonada superior esquerra.

Es trobarà en presència d'una sèrie d'icones, cadascun relacionat amb una secció de el panell de configuració d'Amazon Fire TV Stick: Notificacions on establir les preferències per als consells de Fire TV Estic i altres notificacions; Xarxa on establir la connexió Wi-Fi; Sons i pantalla on pot ajustar els paràmetres de les sortides de vídeo i àudio; aplicacions on gestionar les aplicacions instal·lades al dispositiu; preferències on establir el control parental, la zona horària i més; dispositiu on pots reiniciar o restaurar Fire TV Estic i activar les opcions de desenvolupament; Accessibilitat on es poden ajustar els paràmetres de les funcions d'accessibilitat i El meu compte on pots editar el compte d'Amazon associada a l'Fire TV Estic.

Com controlar el Fire TV Estic d'Amazon des dels smartphones i tauletes

A més de l'comandament a distància subministrat «de sèrie» amb el dispositiu, Amazon Fire TV Stick pot ser controlat a través d'una aplicació per a telèfons mòbils i tauletes: aquests són Comandament a distància de la TV d'incendis que està disponible de forma gratuïta per Android i iOS.

El funcionament de l'aplicació és desarmantemente fàcil: després de descarregar el comandament a distància de Fire TV de la Play Store o App Store, inicia l'App Store assegurant-te que la teva smartphone o tauleta està connectat a la mateixa xarxa Wi-Fi que l'Amazon Fire TV Estic, després selecciona el nom de la teva Pal de TV de foc y escriure el codi de verificació que apareix a la televisió.

¡Missió complerta! Ara tens un nou «comandament a distància» per al Amazon Fire TV Estic, amb el qual pots navegar pels menús de el dispositiu i escriure textos sense usar teclats Bluetooth (que es poden connectar fàcilment a l'dongle d'Amazon).

Més sobre Amazon Fire TV Estic

Amazon Fire TV Estic inclou tantes característiques que il·lustrar-les totes en detall hagués estat impossible. Et convido, doncs, a fer un saltar a la pàgina de suport oficial d'Amazon i consultar tots els temes disponibles en aquesta última per saber més sobre el funcionament del seu nou dongle HDMI. 'Es sorprendrà de el potencial i la flexibilitat d'aquest dispositiu!