antivirus Gratis. ¿Acaba de comprar una nova PC, està buscant un bon antivirus per protegir-però no està disposat a gastar diners en tenir una? Cap problema, t'ho puc assegurar. Hi ha moltes solucions gratuïtes per a la seguretat informàtica que són molt fàcils d'usar i no tenen res a envejar en termes d'efectivitat per als pagaments.

El millor Antivirus Gratis

Per comprendre millor de què estic parlant, mireu antivirus gratis enumerats a continuació: realment hi ha un per a tots els gustos i necessitats. Tot el que ha de fer és triar el que prefereixi i procedir primer amb la descàrrega i després amb la seva instal·lació (seguint les instruccions que li vaig a proporcionar).

  • Avira Antivirus

Si busques un bon antivirus gratis per protegir el seu PC, prou lleuger i fàcil d'usar, pot contactar a Avira Antivirus que sempre apareix molt bé en les proves comparatives entre solucions antivirus. S'actualitza amb molta freqüència i proporciona protecció completa tant per arxius / aplicacions oberts localment com per a navegació per Internet. Desafortunadament, en la versió gratuïta no revisa el correu electrònic.

Per descarregar-al seu PC, connecteu-vos al seu lloc web oficial i feu clic primer al botó descarrega'l gratis i després en No, només vull el antivirus gratuït. La descàrrega està completament oberta, fent doble clic, l'arxiu que acaba de descarregar ( avira_free_antivirus.exe ) I, a la finestra que s'obre, feu clic primer raça i després en y Següent dues vegades seguides Llavors posi la marca de verificació a la banda de l'entrada Accepto els termes de l'acord de llicència d'usuari final i feu clic primer Següent i després en no instal·lar i OK per completar la instal·lació de l'antivirus sense afegir una barra d'eines addicional a l' navegador.

  • Avast

Avast és un dels més complets antivirus gratis actualment disponible al mercat. Té una interfície d'usuari extremadament precisa (completament en italià) i una àmplia gamma de mòduls de protecció que monitoritzen constantment les activitats locals, la navegació web i el correu electrònic.

Per descarregar-al seu PC, connecteu-vos al seu lloc web oficial i feu clic primer al botó Anar a descarregar i després en descarregar (Sota la redacció avast! antivirus Gratis ). A la pàgina que s'obre, feu clic a No gràcies, vull protecció gratis i comença a descarregar el programa fent clic a Descàrrega gratuïta. La descàrrega està completament oberta, fent doble clic, l'arxiu que acaba de descarregar ( avast_free_antivirus_setup.exe ) I, a la finestra que s'obre, feu clic primer a i després en instal·lació estàndard.

Eliminar la marca de l'entrada Sí, instal la barra google gratuïta amb avast! per evitar instal·lar una barra d'eines addicional per al navegador i completar la configuració fent clic primer al botó seguit i després en fet. Un cop completada la instal·lació, ha d'activar la seva còpia de avast gratis durant un any fent clic al botó Registre ubicat a la part superior dreta i completant el formulari que se li proposa. La subscripció es pot renovar cada 12 mesos de forma indefinida.

  • AVG

En el grup de antivirus gratis que recomano que provis està AVG, que destaca per la seva extrema lleugeresa i facilitat d'ús. A més de ser molt eficient i monitoritzar totes les activitats de l'usuari (tant en línia com fora de línia), de fet està equipat amb una interfície d'usuari molt clara i lineal.

Per descarregar AVG al seu PC, connectat al seu lloc web i primer feu clic al botó Descàrrega gratuïta i després en descarregar (Sota la redacció AVG AntiVirus GRATIS ). A la pàgina que s'obre, feu clic a Descàrrega gratuïta, Després en Edició gratuïta de antivirus AVG i la descàrrega començarà automàticament. La descàrrega està completament oberta, fent doble clic, l'arxiu que acaba de descarregar (p. avg_free_stb_all_2014_4158.exe ) I, a la finestra que s'obre, feu clic primer a i després en Següent y Estic d'acord.

Llavors posi la marca de verificació a la banda de l'entrada protecció bàsica i feu clic a Següent dues vegades seguides Eliminar la marca de verificació de l'opció Utilitza la barra d'eines d'AVG Nation per millorar la seguretat d'Internet (Per evitar instal·lar una barra d'eines addicional per al navegador) i feu clic primer Següent i després en final per a completar el procés d'instal·lació.

  • Panda Cloud Free Edition

Si busques un antivirus gratis això no fa que el sistema sigui massa pesat, li recomano que també mireu Panda Cloud Free Edition, que amb la seva innovadora tecnologia en el núvol confia als servidors remots part de el càlcul necessari per identificar els arxius infectats i no necessita definicions per actualitzar: les firmes resideixen en línia i s'actualitzen constantment a la font.

Per descarregar Panda Cloud Free Edition en el seu PC, connecteu-vos a la pàgina web de el programa i feu clic primer al botó descarregar i després en no gràcies y descarrega'l ara. La descàrrega està completament oberta, fent doble clic, l'arxiu que acaba de descarregar ( PandaCloudAntivirus.exe ) I, a la finestra que s'obre, feu clic primer i després en Acceptar i instal·lar.

Així que elimina la marca de l'entrada Instal Panda Security Toolbar amb eines addicionals de seguretat i protecció d'identitat (Per evitar instal·lar programari promocional addicional) i feu clic a Següent per iniciar la descàrrega d'alguns components necessaris per a la instal·lació d'el programa i concloure la configuració.