aplicació de control remot. Probablement no ho sabia, però ha de saber que a l' descarregar aplicacions especials en el seu telèfon mòbil (O tauleta) pot transformar-lo en un control remot digital de peus a través del qual pot canviar els canals a la televisió, ajustar el volum de l'estèreo, la temperatura condicionament i així successivament.

Bé ... només una aplicació per «governar a tots». Hi ha diverses aplicacions d'aquest tipus, gratuïtes i de pagament, compatibles amb Android i / o iOS i totes prou senzilles d'utilitzar.

Guia: aplicació de control remot

Sure (Android / iOS)

La primera de les aplicacions de control remot que vull recomanar-te que provis és EVIDENTMENT, És gratis i està disponible tant per a Android com per iOS.

utilitza tecnologia infraroja i Wi-Fi per transformar el seu telèfon mòbil en un control remot i controlar televisors i diversos altres dispositius, com descodificadors digitals terrestres i de satèl·lit i condicionadors d'aire. És bastant senzill, i també té una interfície clara.

Per usar-lo, descàrrega, instal i inicia l'aplicació al teu smartphone, pressiona el botó per afegir el dispositiu adjunt a la pantalla principal del el sexe i indica, en base al que tens, si vols controlar el dispositiu de referència usant el receptor infrarojos ( Dispositiu IR) o si és un dispositiu connectat a través d'una xarxa sense fils ( dispositiu Wifi ).

Després premeu el botó per a la categoria correcta adjunta a la pantalla que veu aparèixer, seleccioneu la marca del seu dispositiu de les de la llista i completi la configuració seguint les senzilles instruccions a la pantalla.

Es trobarà davant de la pantalla SURE a través de la qual finalment pot administrar el seu dispositiu amb tots els botons virtuals.

Per exemple, en el cas de la televisió, pot anar i venir entre els canals usant els botons apropiats a la dreta, pot ajustar el volum, configurar el silenci, accedir a la configuració de la televisió, etc.

Si, per contra, t'interessa personalitzar les funcions de comandament a distància virtual, atura't al botó Menú situat a la part superior dreta de la pantalla de l'aplicació, trieu l' configuracions al menú que veu aparèixer.

Des del mateix menú també pot moure els diferents botons disponibles a la posició desitjada, pot cancel·lar l'associació amb la disposició actual, pot renombrarla i pot veure qualsevol informació relacionada amb ella.

AnyMote (Android / iOS)

¿No et van captivar d'alguna manera les aplicacions de control remot que ja et vaig parlar?

Llavors intenti fer una ullada immediatament AnyMote, Estic segur que et satisfarà completament. Es tracta d'una aplicació utilitzable tant en Android com en iOS que et permet gestionar un nombre il·limitat de descodificadors, reproductors de DVD, aires condicionats, amplificadors i diversos altres dispositius, inclosos televisors, oferint a més la possibilitat de combinar diversos comandaments a distància entre si . tot de forma senzilla i amb una interfície d'usuari molt agradable. La descàrrega és gratuïta (però ofereix compres dins de l'aplicació per desbloquejar algunes funcions addicionals).

Per usar-lo, descarregui, instal i iniciï l'aplicació en el seu dispositiu i després dóna-li a el botó estic d'acord que està a la part inferior i esperi uns moments a que l'aplicació identifiqui qualsevol dispositiu compatible amb el transmissor d'infrarojos de el dispositiu.

Si el seu telèfon mòbil no té un, se li demanarà que busqui dispositius per controlar mitjançant Wi-Fi o mitjançant el receptor AnyMote Home.

Si el dispositiu que voleu controlar no és identificat automàticament per l'aplicació, afegiu-lo manualment buscant a la llista disponible prement el botó Afegir manual de dispositiu present a continuació i després inserint la informació sol·licitada.

Un cop afegit el dispositiu, pots controlar-usant el control remot que se't proposarà a la pantalla com si estiguessis usant el controlador original.

Per tant, trobarà útils tots els botons per gestionar el dispositiu de referència (per exemple, els controls de volum en el cas de la televisió, els de reproducció i parada de la música en el cas dels altaveus, els de posar Play i Pause en el cas dels reproductors de DVD, etc. .).

Prement el botó amb tres línies horitzontalment situat a la part superior esquerra, pot accedir a les opcions de l'aplicació i afegir dispositius addicionals per a administrar, canviar d'un dispositiu a un altre, seleccionar un tema diferent i administrar les opcions de AnyMote.

Control remot de TV universal per infrarojos (Android)

En un article dedicat a quines són les millors aplicacions per controls remots, sembla correcte parlar-li sobre Control remot de TV universal per infrarojos.

És un recurs disponible únicament i exclusivament per a dispositius Android que, a diferència del que el seu nom indica, et permet controlar no només el televisor des del teu smartphone sinó també molts altres dispositius més o menys tecnològics com aires condicionats, ventiladors, llums, etc.

Té una interfície d'usuari agradable, és bastant simple de configurar, és gratuït (però possiblement estigui disponible en una variant de pagament amb encara més funcions) i es basa en la tecnologia IR.

Per començar, descarregui, instal i iniciï l'aplicació en el seu dispositiu i després deixeu que el control remot universal de TV per infrarojos identifiqui automàticament el dispositiu que es controlarà a través d'infrarojos. I si això no succeeix o si el seu telèfon mòbil o el dispositiu de referència no és compatible amb aquesta tecnologia pressiona el botó amb tres línies horitzontalment que està en la part superior esquerra i seleccioneu l'element Crear un control remot al menú que apareix.

Toc la icona al centre de la pantalla i triï la categoria de el dispositiu que vol controlar ( Televisors, Caixa de cable, Reproductor de DVD etc.), indica la marca de referència i després s'atura al botó escollir.

A continuació, es trobarà enfront de el control remot de el dispositiu que desitja controlar amb totes les funcions i botons.

Si ho desitja, pot realitzar qualsevol canvi i personalitzar-lo com millor li sembli prement el botó (...) a la part superior dreta i triar què botons fer visibles i quines no, si i què notificacions habilitar, etc.

El botó amb tres línies horitzontalment a la part superior esquerra, li permet canviar d'un control remot a un altre i afegir-ne de nous tocant l'element corresponent.

Finalment, va assenyalar la possibilitat d'afegir un giny a la pantalla d'inici del teu dispositiu Android a través del qual podràs utilitzar els teus comandaments a distància sense haver d'iniciar l'aplicació de tant en tant.

Altres aplicacions de control remot

Les aplicacions de control remot de les que ja he parlat no li satisfan i ¿està buscant recursos alternatius? Aquí li deixo una llista addicional de recursos que poden ser útils per al propòsit en qüestió.

  • Zaza Remote (Android / iOS): simple en la interfície però a el mateix temps ben cuidada, aquesta aplicació li permet administrar aires condicionats, televisors, projectors, ventiladors, càmeres i diversos altres tipus d'aparells infrarojos des telèfons mòbils. funciona sense Internet. La descàrrega és gratuïta.

 

  • remot unificat (Android / iOS) - Excel·lent i molt apreciada aplicació que li permet convertir el seu telèfon en un control remot per controlar el seu PC o Mac des de la distància. es pot descarregar gratis (Però possiblement estigui disponible en una variant de pagament amb funcions addicionals).

 

  • TV unificada (Android): variant de l'aplicació anterior dissenyada específicament per administrar televisors, consoles, descodificadors i diversos altres dispositius amb tecnologia infraroja. Costa 0,99 euros.

 

  • Comandament a distància universal per a TV (Android) - Com es pot entendre fàcilment pel propi nom, és una eina dissenyada específicament per a la gestió de la televisió des d'un telèfon mòbil. També li permet administrar qualsevol descodificador connectat a la televisió (Per exemple, Chromecast, Apple TV, Roku, etc.). La descàrrega és gratuïta.

 

  • Comandament a distància IR universal (Android) - Una altra aplicació que pertany a la categoria en qüestió capaç de transformar el smartphone Android en un pràctic centre de control per a nombrosos electrodomèstics i dispositius tecnològics. La interfície és una mica espartana però funciona molt bé. La descàrrega és gratuïta.

 

  • Roco (IOS) - Aplicació "Gettonata" per al que es fa a la gestió de televisors intel·ligents Samsung i LG des del mòbil. Té una interfície d'usuari molt agradable i ben acabada i li permet personalitzar els diversos botons disponibles al control remot virtual. Costa 4,49 euros.

 

  • Comandament a distància per a Mac (IOS) - Pel nom ho entens immediatament, és una aplicació per a dispositius iOS capaç de convertir iPhone y iPad en un control remot per a Mac. També et permet utilitzar el dispositiu com teclat i / o trackpad. Es pot descarregar de forma gratuïta (però eventualment estarà disponible en una variant de pagament amb funcions i comandos addicionals).

 

  • myTifi (IOS): molt bona aplicació que li permet administrar televisors intel·ligents de la marca Samsung directament des de la pantalla de iDevice. És altament personalitzable, té una bella interfície i és molt estimat. La descàrrega és gratuïta.