Aplicació per fer invitacions. Pel seu aniversari, ha decidit organitzar una festa sense igual a la que va a convidar a tots els seus amics, familiars i col·legues. No obstant això, no confia només en el boca a boca perquè els seus amics poden oblidar la data de l'esdeveniment. Per això, aquesta vegada, has pensat en crear invitacions, Com de tota la vida.

Bé, sens dubte, sembla una molt bona idea! No veig el que estàs esperant per començar a treballar. Com? Li agradaria rebre alguns consells sobre quins recursos utilitzar per a telèfons mòbils i tablets? Molt bé, compta amb mi també. En les següents línies, de fet, trobareu les que, al meu humil opinió, són les millors aplicació per fer invitacions. Existeixen tant per Android com per iOS i són molt fàcils d'utilitzar.

Ja preveig que pot aprofitar les aplicacions en qüestió per fer invitacions que s'enviaran digitalment als seus amics, per exemple, per correu electrònic o en WhatsApp, o per a sol·licitar la impressió del seu projecte, perquè després puguis lliurar-la en mà.

Aplicació per fer invitacions digitals

Comencem des de les aplicacions  per invitacions digitals, Per crear invitacions per a guardar en forma de PDF o imatges per enviar a través d' Internet, Per exemple, per correu electrònic o mitjançant els serveis de missatgeria que utilitza habitualment, a les persones de referència. Troba els que al meu entendre representen els millors en la categoria just a sota.

Canva (Android / iOS / iPadOS)

La primera aplicació que et suggereixo que consideris per fer invitacions és Canva. En cas que mai hagi sentit parlar d'ell, és un recurs disponible tant per Android com per iOS / iPadOS, que ofereix la possibilitat de crear una àmplia gamma de treballs gràfics, invitacions a festes, cerimònies, etc. inclòs. És gratis, però es paguen alguns gràfics i plantilles (amb preus des 1.09 euros). A més, per aprofitar-ho, ha de crear un compte especial.

Per descarregar-lo a la seva dispositiu, si està usant android  visita la secció corresponent de Play Store i premeu el botó instal·lar. en IOS / iPadOS, en el seu lloc, visiti la secció corresponent de l'App Store, premeu el botó obtenir i   instal·lar i autoritza la descàrrega a través de ID de cara, Touch ID o Contrasenya d'ID d'Apple. Després, iniciï l'aplicació tocant el botó de obrir va aparèixer a la pantalla o el icona que s'ha afegit a la pantalla d'inici.

Ara que veu la pantalla principal de l'aplicació, creu seu compte per aprofitar Canva tocant el botó entrar i triar si continuar utilitzant les dades de compte de google, Facebook o usant la adreça de correu electrònic.

Després vos per la pantalla amb els projectes gràfics que se li proposen, col·loqueu la secció invitacions i seleccioneu la plantilla d'invitació del seu interès entre les disponibles. Si ho desitja, també pot crear el seu invitació des de zero.

Després procedeixi amb la modificació de el model triat, utilitzant l'editor apropiat que ara se li proposa. Per ser precisos, el que ha de fer és seleccionar els elements en els quals intervenir i aprofitar les ordres, funcions i eines presents al menú que sembla realitzar els canvis desitjats. Per exemple, a l'pressionar una inscripció, veurà l'editor que li permet realitzar canvis en el text, personalitzar el seu font, color, espaiat, etc.

Si té la intenció d'inserir elements addicionals que no són presents en el model triat, toqueu el botó (+) situat a la part inferior dreta i, al menú que s'obre, trieu si voleu afegir text, imatges, il·lustracions, formes, logotips, etc., pressionant els botons visibles a la pantalla.

Quan acabi, toqueu el botó de compartir (El que té el rectangle i la fletxa ) Situat a la part superior dreta i triï si voleu desar la invitació recentment creada com una Imatge en màxima dispositiu o compartir-la directament a través d'una de les aplicacions compatibles.

Adobe Spark (Android / iOS / iPadOS)

Una altra de les millors aplicacions per fer invitacions  que et suggereixo que baixeu immediatament al teu dispositiu és Adobe Spark. Com s'entén fàcilment pel nom en si, és una solució desenvolupada per Adobe, la coneguda casa de programari darrere de Photoshop, gràcies a la qual és possible crear diversos tipus de projectes gràfics, de manera similar a Canva, d'una manera simple, ràpida i intuïtiva. Està disponible tant per Android com per iOS / iPadOS i és gratuït, fins i tot si es paga l'accés a algun contingut addicional (ha de registrar per obtenir una subscripció a un cost de 10,99 euros / mes o 104,99 euros / any). També tingui en compte que per ser utilitzat necessita crear un Compte d'Adobe.

Ara que veu la pantalla principal de l'aplicació, registra't per el servei fent servir una Compte de Google o de   Facebook, El sistema d'autenticació proporcionat per poma (Si feu servir un iPhone o iPad) o, novament, a través d'una adreça de correu electrònic.

Un cop s'hagi iniciat sessió, toqueu el símbol d'una lupa situat a la part superior dreta, escriviu la paraula invitació en el camp de recerca, per mostrar només les plantilles relacionades amb les invitacions, i seleccioneu la plantilla del seu interès entre les disponibles. Alternativament, pot crear el seu invitació des de zero tocant el símbol (+) situat a la part inferior central i després seleccionant la font des de la qual començar a crear el seu projecte gràfic.

Quan es trobi en presència de l'editor de l'servei, toqui els elements en el model per a realitzar tots els canvis necessaris utilitzant les eines, funcions i menús que veurà aparèixer a la part inferior de la pantalla. Per exemple, a l'tocar una imatge, pot veure les eines per reemplaçar-la, eliminar-la, duplicar-la, etc.

En canvi, si està actuant en un espai de treball buit o si voleu afegir més elements al seu projecte, toqueu els botons afegir, Colors, animació, disposició, marca i / o redimensionar que es troben a la barra d'eines inferior per afegir text, fotos i altres elements, canviar colors, inserir una animació, canviar el disseny, col·locar un logotip o canviar la mida del full.

Quan hagi completat tots els canvis, toqueu el icona per compartir (El que té el rectangle i la fletxa ) Present a la part superior dreta, indica el tipus de fons que voleu utilitzar i triï guardar la invitació a la galeria de el dispositiu o exportar-la a altres aplicacions o, de nou, compartir-la.

Una altra aplicació per fer invitacions digitals

Alguna de les aplicacions d'invitació que ja t'he suggerit emprar et dóna feina i estàs buscant alguna solució alternativa? Proveu els recursos addicionals en la categoria que trobi a la llista a continuació.

  • Invitacions De Festa De Aniversari (Android / iOS / iPadOS): si està buscant una aplicació per a invitacions d'aniversari, la millor suggeriment que puc oferir-és, sens dubte, provar aquest recurs. Mobifriends és fàcil d'usar i, com el seu nom indica, li permet crear belles invitacions per aniversari en primer lloc, però també per altres circumstàncies i diversos aniversaris.

 

  • Creador d'invitacions (Android / iOS / iPadOS): una altra aplicació en la categoria que li permet crear invitacions per a tot tipus de esdeveniments utilitzant les moltes plantilles punt per utilitzar disponibles. És gratis, però aplica una marca d'aigua a les invitacions creades, que pot eliminar subscrivint a la versió Pro de el servei (a un cost de € 5.49 / setmana amb 3 dies de prova gratuïta), que també permet l'accés a tots les plantilles disponibles, per desbloquejar funcions addicionals i eliminar anuncis.

 

  • Creador d'invitacions d'aniversari i bodes (Android) - aplicació per a invitacions de casament i diversos esdeveniments que resulta molt intuïtiva i fàcil d'utilitzar. És gratis, però a l'subscriure a la subscripció de la versió Pro (a un cost de 16,99 euros / any amb 7 dies de prova gratuïta) pot eliminar els anuncis, desbloquejar algunes funcions addicionals i accedir a models d'invitació addicionals.

Aplicació per crear invitacions

Passem ara a la aplicació per crear invitacions, O aquells que pot utilitzar per fer invitacions directament en paper, encarregant la seva impressió a el servei de referència. A continuació, per tant, trobareu els que al meu entendre representen els millors en la categoria.

Optimalprint (Android / iOS / iPadOS)

Optimalprint és un recurs disponible per a Android i iOS / iPadOS gràcies a el qual és possible organitzar i encarregar la impressió de fotografies, calendaris, targetes de visita, invitacions i altres productes fotogràfics de diversos tipus. És de descàrrega gratuïta, fàcil d'usar, els preus d'impressió són bastant assequibles (a partir d'un mínim de 50 cents) i el lliurament dels productes demanats es realitza directament a casa.

Ara que veu la pantalla principal de l'aplicació, trieu si voleu registrar-se per al servei o continuar sense crear un compte utilitzant els botons apropiats situats a la part inferior de la pantalla, després accedeixi a la secció Casa tocant l'element apropiat en la part inferior, toca el botó entrades, Seleccioneu la categoria de targetes d'invitació del seu interès i el tipus exacte d'invitació de menú que s'obre.

Després, desplaceu-vos per la llista de plantilles d'invitació disponibles i quan trobi el que li agrada, toqueu. Si ho desitja, pot ajudar en la recerca filtrant els resultats, tocant el botó amb els cursors situat a la part superior dreta i triant quins elements mostrar i quins no a través dels menús i opcions a la pantalla.

A la pantalla de vista prèvia de la invitació que està veient, realitzi canvis en el text de l'tiquet prement el botó Personalitzar, Seleccioneu el format que prefereixi tocant el botó Format, També decideixi si voleu utilitzar un color diferent prement el botó color i realitza més personalitzacions utilitzant els altres botons que poden estar disponibles.

Per concloure, especifiqui la quantitat d'invitacions que s'imprimiran utilitzant el menú desplegable apropiat situat a la part inferior esquerra, indiqui el tipus de targeta i qualsevol sobre que hi hagi remolcat, verifiqui els costos d'impressió i lliurament i, si tot correspon als seus necessitats, endavant amb la comanda prement el botó de sortida i proporcionar les dades de pagament i l'adreça de lliurament.

Lalalab (Android / iOS / iPadOS)

Una altra aplicació en la qual pot confiar per crear invitacions de diversos tipus per a imprimir és Lalalab. Es pot descarregar de forma gratuïta, està disponible per a Android i iOS / iPadOS i li permet imprimir diversos tipus d'elements fotogràfics, invitacions amb qualsevol imatge que vulgueu incloure, directament des del mòbil, a només uns pocs tocs. Té una interfície d'usuari agradable, els preus d'impressió són accessibles per a la majoria (per exemple, un paquet de 8 invitacions costa 11,90 euros), el lliurament es realitza a casa.

Ara que veu la pantalla principal de l'aplicació, seguiu el breu tutorial introductori que se li proposa, poseu la marca al costat de la casella corresponent a l'acceptació de condicions de servei, Premeu el botó fet, Desplaceu-vos cap avall a la pantalla que es mostra, seleccioneu l'opció targetes de felicitació i toca el botó seleccionar.

Després concedeix l'aplicació dels permisos per accedir a les fotos guardades en el dispositiu, seleccioneu la foto que voleu utilitzar per a la seva invitació d'aquells a la galeria o d'aquells en el seu compte de Facebook, Instagram o Dropbox i toqueu el botó Següent.

Llavors pressiona els botons cultiu y Efectes per retallar la foto escollida, afegir text, adhesius, diversos elements decoratius, efectes, etc. i quan hagis acabat, toca el botó fet.

Finalment, especifiqueu la quantitat d'invitacions que voleu imprimir, premeu el botó confirmen, Registra't per el servei amb la adreça de correu electrònic o amb la Compte de Facebook i proporcioni les dades d'enviament i pagament completant els camps corresponents a la pantalla per tornar a enviar la seva comanda.

Altres aplicacions per crear invitacions

Cap de les aplicacions per crear invitacions que vaig suggerir en les línies anteriors et va convèncer i estàs buscant alguna alternativa? Després li suggereixo que provi els recursos addicionals que he seleccionat per a vostè i que he inclòs en la llista a continuació.

  • Photosi (Android / iOS / iPadOS): aplicació a través de la qual pot organitzar la impressió de fotografies, pintures, àlbums de fotos, tasses i altres gadgets, així com invitacions, personalitzant el resultat final en tots els aspectes. Es descarrega de forma gratuïta, però el servei s'ha de pagar, encara que les primeres 20 impressions són gratuïtes.

 

  • cheerz (Android / iOS / iPadOS): aplicació per imprimir invitacions i altres projectes fotogràfics de diversos tipus (fotos, àlbums de fotos, decoracions de parets, etc.), tot directament des de la pantalla del seu telèfon mòbil o tauleta, de manera simple i ràpida. La descàrrega és gratuïta, però les impressions s'han de pagar.

 

  • Piiics (Android / iOS / iPadOS): una altra aplicació gràcies a la qual és possible sol·licitar impressions de fotos que es poden adaptar a les targetes d'invitació, amb l'addició de diversos textos i elements decoratius. Recordeu que cada mes ofereix 50 impressions i un llibre de fotos gratis.