Aplicació de la bateria

En les últimes setmanes, ha notat que la càrrega del telèfon intel·ligent, tauleta o portàtil tendeix a baixar massa ràpid i li agradaria veure si hi ha alguna eina per supervisar i optimitzar l'ús de la bateria? Diria que has vingut a el lloc correcte en el moment adequat.

Amb aquesta guia meva d'avui, de fet, els mostraré a aquells que, en la meva humil opinió, representen el millor aplicació de la bateria a la plaça. Estan disponibles tant per a dispositius Android com per a iPhones i iPads, però també per a ordinadors Windows i Mac. En resum: qualsevol que sigui el dispositiu que tinguis, segur que trobaràs les eines adequades per les teves necessitats.

I bé? T'agradaria deixar de banda la xerrada i passar directament a l'acció? Sí? Això és genial. Així que, agradable i còmode, pren-te uns minuts per tu mateix i fes el següent. Espero sincerament que, a la fi, es trobi bé i satisfet amb aquestes eines.

 • Aplicació de bateria per Android
  • funció per defecte
  • La vida de la bateria de Kaspersky
  • Més aplicacions de bateries per Android
 • Aplicació de Bateria per al iPhone
  • funció per defecte
  • Més aplicacions de bateria per l'iPhone
 • Aplicació de bateria per a PC
  • La funció per defecte de Windows 10
  • BatteryCare
  • Més aplicacions de bateria per a PC
 • Aplicació de Bateria per Mac
  • funció per defecte
  • cocoBateria
  • Més aplicacions per a la bateria de l'Mac

Aplicació de bateria per Android

Tenir un telèfon mòbil o una tauleta Android i t'agradaria esbrinar quins són els millors aplicació de la bateria destinat a aquest últim? Llavors prova les solucions que trobes a continuació. Espero sincerament que li satisfacin.

funció per defecte

La majoria dels telèfons mòbils i tauletes basats en Android integren un per defecte que li permet controlar l'estat de la bateria i optimitzar el seu ús, sense haver d'utilitzar eines de tercers.

Per utilitzar-lo, prengui el seu dispositiu, desbloquéelo, accedeixi a la pantalla inicial o al calaix i seleccioneu el Paràmetres (El que té el roda dentada ). A la pantalla que es mostra a continuació, seleccioneu l'element Manteniment de el dispositiu i esperar que el dispositiu sigui analitzat.

Més tard, pots esbrinar el nivell d'ús i la durada de la bateria. Si es detecten problemes (per exemple, un consum anormal de la bateria per part de certes aplicacions), premi el botó Corregiu ara per compensar-ho.

Pressionant, en canvi, el botó Bateria pots activar i personalitzar les maneres d'estalvi d'energia i esbrinar, a través de gràfics i altres detalls, com s'utilitza exactament la bateria. Per a més informació, consulteu el meu manual sobre com veure l'estat de la bateria en Android.

Recordeu que les instruccions que li vaig donar a aquest pas poden diferir lleugerament del que veu a la pantalla del seu telèfon intel·ligent o tauleta, depenent de la marca i el model de dispositiu, així com de la versió d'Android que feu servir. Fins on vostè sap, vaig fer servir XNUMX Galàxia Samsung S6 actualitzat a Android 7.0

La vida de la bateria de Kaspersky

Com a alternativa a la funció per defecte o si no està disponible per al dispositiu, pot utilitzar La vida de la bateria de Kapersky. És una aplicació gratuïta que ha estat desenvolupada, com es pot endevinar pel mateix nom, per Kaspersky, la coneguda companyia de antivirus.

L'aplicació permet controlar l'ús de la bateria i optimitzar el consum de la mateixa, i s'atura automàticament les aplicacions més importants per l'autonomia.

Per descarregar l'aplicació al teu dispositiu, visita la secció corresponent de la Play Store i fes clic al botó instal·lar. A continuació, iniciï l'aplicació prement el botó Obrir a la pantalla o seleccionant la Icona que s'ha afegit a la pantalla inicial o al calaix.

A continuació, salta't el tutorial introductori, dóna-li a l'aplicació dels permisos d'accessibilitat necessaris i, un cop hagis vist la pantalla principal de Durada de la Bateria de Kaspersky, podràs veure l'estat de la bateria i una estimació de la seva durada actual. Per obtenir informació més detallada i estadístiques, feu clic en els elements si està inactiu e si està en ús a la pantalla.

Si us plau, tingui en compte que també es mostra una llista d'aplicacions en funcionament, amb les que estan més carregades d'autonomia en la part superior. Si vols, pots deixar de fer servir aquesta aplicació per estalviar energia de la bateria tocant el Stop N app en lloc de N trobarà indicat el nombre de sol·licituds).

Si cal, abans de procedir, pot desmarcar una o més sol·licituds per ser excloses de l'acció eliminant la casella de verificació.

Més aplicacions de bateries per Android

¿Cap de les solucions que ja he proposat l'ha convençut d'alguna manera en particular? Si és així, pot considerar l'ús de les altres aplicacions de bateria per Android que s'enumeren a continuació.

 • Estalvi de bateria - que li permet esbrinar quant de temps més pot utilitzar el dispositiu abans que es descarregui completament i mostra informes precisos sobre el consum d'energia. També li permet habilitar diverses maneres d'estalvi d'energia. És gratis.
 • AccuBattery - és una aplicació que mostra informació detallada sobre els temps de càrrega i descàrrega de la bateria. També li permet veure els percentatges i les estadístiques i esbrinar quant més baix és el rendiment actual en comparació amb el rendiment teòric que obtindria si la bateria fos nova. És gratis, però ofereix compres in-app (des 1,05 euros o més) per desbloquejar funcions extra.
 • BatteryGuru - que li permet optimitzar automàticament la bateria i mostrar la seva temperatura. També li permet rebre tot un seguit de recordatoris i notificacions quan la bateria arriba a un cert nivell durant la recàrrega, perquè pugui aturar-la abans que arribi al 100% (la qual cosa és bo per a la salut de la seva bateria), així com per evitar que s'esgoti completament. És gratis, però ofereix compres in-app (a un cost bàsic de 1.19 euros) per desbloquejar característiques extres.

Aplicació de Bateria per a l'iPhone

Tens algun iPhone (O un iPad) I t'agradaria saber quines aplicacions de bateria pots utilitzar? Em conformaré amb això ara mateix. A continuació, de fet, trobaran que, al meu entendre, representen les solucions més interessants d'aquest tipus.

funció per defecte

En l'iPhone hi ha un per defecte accessible directament des dels paràmetres de l' iOS, A través dels quals pot controlar el consum d'energia del seu dispositiu i descobrir la salut de la bateria. Va ser introduït per Apple a partir de l'iOS 11.3 i està disponible en tots els models d'iPhone a partir de l'iPhone 6 i l'iPhone SE. No està disponible en l'iPad.

Per usar-lo, agafa el teu iPhone, desbloquéalo, s'accedeix a la pantalla d'inici, toca la icona de l' Paràmetres (El que té el roda dentada ) I seleccioneu el Bateria de la pantalla acabada d'obrir. Podràs esbrinar el nivell de l'última càrrega i el nivell de la bateria en les últimes 24 hores i en els últims 10 dies per mitjà de gràfics.

També pot comprendre les activitats i aplicacions que més han afectat l'autonomia de el dispositiu, consultant el gràfic Activitats i la llista d'aplicacions que figura a continuació, i si cal pot habilitar la Estalvi d'energia... que fa a ... EN l'interruptor apropiat en la part superior.

Colpejant la veu Estat de la bateria D'altra banda, pots esbrinar la capacitat màxima de la bateria del teu iPhone a capacitat màxima en la següent pantalla. sota el Màxima capacitat de rendiment També hi ha una indicació de si la bateria és encara capaç d'un rendiment òptim o no.

També li informe que, des de la mateixa pantalla de dalt, pot activar la funció càrrega optimitzada... seguir endavant ... EN l'interruptor corresponent, que redueix el desgast de la bateria ajustant òptimament el procés de càrrega de el telèfon. Per a més detalls, et suggereixo que llegeixis el meu article sobre com veure l'estat de la bateria de l'iPhone.

Més aplicacions de bateria per l'iPhone

A diferència de l'món d'Android, les aplicacions de bateria per iOS disponibles a l'App Store solen ser totalment inútil e inexacte Per això no recomano la descàrrega i instal·lació d'aquest tipus d'eines al dispositiu.

No obstant això, com a alternativa a la funció per defecte que ofereix la pròpia Apple, pots considerar confiar cocoBateria L'aplicació de control de la salut de la bateria de la MacBook també pot utilitzar-se per controlar els iPhones i iPads connectats a l'ordinador, així que t'explicaré més sobre això més endavant.

Aplicació de bateria per a PC

Ara passem a aplicació de bateria per a PC. A continuació, doncs, trobaran el que crec que són les utilitats més interessants d'aquest tipus per als portàtils basades en Windows. Mira'ls i no et penediràs.

La funció per defecte de Windows 10

Si utilitzeu un PC amb la seva instal · lat Windows 10 No cal utilitzar aplicacions de tercers per supervisar i optimitzar l'ús de la bateria de telèfon. De fet, pots aconseguir-ho fàcilment usant el per defecte que el sistema operatiu posa a disposició.

Per fer ús d'ell, feu clic a la icona de la bateria situat en àrea de notificació de Windows (al costat de l'rellotge de sistema) i trobaràs la càrrega de la bateria en la caixa que s'obre.

També pot definir la manera d'acció de la funció d'estalvi de bateria movent el cursor sobre la barra per estalviar energia de la bateria Mode d'estalvi d'energia depenent de les seves preferències i necessitats, com vaig explicar en detall en el meu article sobre el tema.

Per accedir a la resta de paràmetres d'ús de la bateria i veure més detalls sobre l'ús de la mateixa, feu clic a l'enllaç Ajustaments de la bateria sempre adjunt a la secció anterior.

A la pantalla de configuració que es mostra en aquest punt, feu clic a l'element Veure aplicacions amb efectes en la vida de la bateria per esbrinar quines aplicacions estan posant més pressió en la vida de la bateria de telèfon.

Per ajustar la configuració d'estalvi d'energia, utilitzeu les altres opcions disponibles: pot decidir si vol reduir la brillantor de la pantalla quan la funció estigui activada, si desitja encendre automàticament quan la càrrega de la bateria arribi a un determinat llindar, si voleu desactivar el estalvi d'energia fins a la següent càrrega i si voleu canviar la configuració de la bateria per a la reproducció de vídeo.

BatteryCare

BatteryCare és una excel·lent solució, gratuïta i compatible amb totes les versions de Windows, gràcies a la qual pot veure informació detallada sobre l'estat de la bateria del seu portàtil i també li permet controlar els cicles de càrrega i augmentar l'autonomia del seu ordinador. També li permet canviar automàticament el pla d'estalvi d'energia.

Per descarregar-lo en la seva Pc, visiteu el lloc web corresponent i feu clic al botó BatteryCare Free Download en el medi de la pàgina.

Quan la descàrrega estigui completa, comença la L'arxiu .exe obtingut i, en la finestra que apareix a l'escriptori, feu clic al botó . A continuació, premi el botó següent... seleccioneu l'article ... Accepto els termes de l'acord de llicència i feu clic de nou al següent (Cinc vegades consecutives), en aquest instal·lar i després en el botó final. Si durant la configuració se li ofereix la instal·lació de programes extres... treure la marca de l'opció rellevant en qüestió.

Després, el programa s'iniciarà automàticament i entrarà en el àrea de notificació (Al costat de l'rellotge de Windows). A l'moure el punter de l'ratolí sobre la seva Icona (El que té el bateria ) Pot veure, a la secció Estat de la bateria de la finestra que s'obrirà, informació sobre la capacitat de la bateria i la seva autonomia, així com detalls sobre el temps restant per l'autonomia. En la correspondència de la secció descarregar informació trobaràs els detalls dels clics de descàrrega.

Fent doble clic al Icona Llavors pot accedir a informació addicional i més detallada, com la capacitat total de la bateria, la capacitat actual de la bateria, el voltatge, el nivell de desgast, etc. A més, des de la pantalla en qüestió, a l'fer clic al botó Opcions pots ajustar la configuració dels plans d'estalvi d'energia.

Més aplicacions de bateria per a PC

Si estàs buscant més aplicació per a la bateria del teu PC pot considerar l'ús de les solucions de la següent llista. Ets lliure de triar el que creguis que és millor per a tu i procedir a la seva descàrrega.

 • BatteryInfoView - programa gratuït i sense instal·lació que mostra quant temps més haurà la bateria en funcionament i el seu estat d'integritat. També permet comparar els valors de càrrega màxima a què es va fabricar amb la càrrega màxima que es pot assolir actualment.
 • BatteryMon - utilitat que li permet descobrir la capacitat de la bateria i la taxa de descàrrega en forma d'un gràfic. També li permet controlar i comparar el rendiment de la bateria amb les dades recollides en el passat. És gratuït però, per utilitzar el programa sense limitacions, has de comprar la llicència (a un cost de $ 28).
 • Optimitzador de la bateria - És un programari que, com es pot endevinar pel mateix nom, permet descobrir tots els detalls de la bateria de l'portàtil, així com optimitzar el seu ús mitjançant la realització de comprovacions preventives especials. També permet establir alertes per comprendre quan se superen determinats paràmetres preestablerts. És gratis.

Aplicació de Bateria per a Mac

Tens algun Mac i t'agradaria saber en quines aplicacions de bateria pots confiar? Si aquest és el cas, la millor suggeriment que puc oferir-és usar les solucions que he proporcionat a continuació.

funció per defecte

Quan es tracta de la gestió de la bateria en MacOS, no cal utilitzar aplicacions de tercers. De fet, hauries de saber que tots els Macs vénen amb un convenient per defecte Això permet conèixer l'estat de la bateria, especificar com s'ha de comportar l'ordinador en determinades circumstàncies, per evitar la sobrecàrrega de l'autonomia, i permetre l'estalvi d'energia.

Per conèixer l'estat de la bateria, la càrrega restant i per veure quines aplicacions estan exercint més pressió sobre la vida de la bateria del seu ordinador, simplement feu clic al botó pila que es troba a la cantonada superior dreta de la barra de menú i consultar la informació adjunta a la caixa que s'obre.

Si el símbol de la bateria no és visible a la barra de menú, per arreglar-ho, obriu el Preferències de sistema fent clic en el corresponent Icona (El que té el roda dentada ) Que es troba en Barra d'moll. A la finestra que apareix al teu escriptori, llavors marca la casella Mostra l'estat de la bateria a la barra de menú i està fet.

També a partir de la captura de pantalla anterior, pot aprofitar les opcions disponibles per determinar quant de temps ha de apagar el monitor, si ha d'aturar els discs durs quan sigui possible i si ha atenuar lleugerament la pantalla i activar la migdiada d'energia quan la bateria està en ús, com vaig explicar en detall en el meu article sobre com augmentar la vida útil de la bateria de l'portàtil.

cocoBateria

Si busques un programa que et permeti saber en quin estat està la bateria del teu Mac, et suggereixo que confiïs en l'ús de cocoBateria. De fet, és una aplicació específica per macOS que mostra informació detallada sobre l'estat de la bateria de les PC d'Apple (així com de l'iPhone i l'iPad), com el nombre precís de cicles de càrrega. Bàsicament és gratuït, però eventualment està disponible en una versió de pagament (costa 9,95 euros), que integra algunes funcions extra.

Per descarregar el programa al teu Mac, visita el seu lloc web i fes clic al descarregar vx.x que està en el mitjà de la pàgina.

Quan la descàrrega es completi, traieu el Arxiu Codi postal que s'acaba d'obtenir en una posició a voluntat, llavors arrossega el Icona de el programa a l' aplicacions de macOS, fes clic amb el botó dret de ratolí i triï Obrir de el menú que apareix. A continuació, premi el botó Obrir en resposta a la finestra que es mostra a la pantalla, per tal de sortejar les limitacions que Apple imposa als desenvolupadors no certificats (aquesta operació s'ha de fer només la primera vegada que s'inicia).

Una vegada que vegis la pantalla principal del programari a l'escriptori, coneixeràs detalls com la càrrega actual de la bateria i la capacitat total de càrrega, la temperatura, el voltatge, etc.

A l'fer clic al Informació de la bateria pots obtenir encara més informació, mentre pressiones el botó Mac Informació pots veure els detalls del teu Mac en ús. al Història en el seu lloc, pot crear i veure una llista completa de tots els mesuraments de la bateria (usant el Obrir el visor de la història ) Que han estat executats, amb la possibilitat de carregar-los en línia (botó Aparèixer en línia ) I comparar-los amb el rendiment general de l'Mac d'altres usuaris.

Si li interessa, m'agradaria informar-lo que el programa també accessible des de la barra de menú. Així que, només has de fer clic a la icona de la bateria que pots trobar a la part superior esquerra per veure tota la informació que t'interessa sobre la bateria del teu ordinador.

Més aplicacions per a la bateria de l'Mac

Les aplicacions de bateria disponibles per a MacOS que ja he suggerit no són les úniques disponibles al mercat, però estan entre les poques fiables. A la Mac App Store, per exemple, hi ha moltes aplicacions que prometen optimitzar la bateria, però personalment crec que són gairebé supèrflues.

Entre les poques alternatives viables, suggereixo Menús iStat Un programari històric de pagament (costa 14,63 dòlars) produït per Bjango que permet portar un seguiment de cada component de la Pc, inclosa la bateria, mitjançant gràfics i còmodes menús que es mostren al costat de el rellotge de sistema i s'actualitzen en temps real . Provi-ho, hi ha una prova gratuïta.