Aplicacions de notes o apunts Estàs buscant una aplicació que et permeti prendre notes de forma ràpida i senzilla en els seus cursos de la universitat o al lloc de treball? Voleu que us suggereixi alguna aplicació útil per crear notes amb tot el que se li acudeixi per no oblidar mai res, no només escrivint amb el teclat sinó també a mà alçada? Llavors diria que ets a la guia adequada.

Si em permet uns moments del seu temps, de fet, puc mostrar-li els que, al meu entendre, són les millors aplicacions de notes tant per Android com per iOS / iPadOS. Només ha de triar la que creu que millor s'adapti a les seves necessitats, descarregar-la en el seu dispositiu i començar a usar-la immediatament.

Aplicacions de notes i apunts

Estàs buscant algunes aplicacions per a notes i apunts i no saps a quins recursos recórrer? T'aconsello que provis immediatament aquestes app que et vaig a enumerar. Com vaig dir, hi ha tant per android com per IOS / iPadOS i, a més, són extremadament fàcils d'utilitzar.

OneNote (Android / iOS / iPadOS)

La primera entre les millors aplicacions de notes que recomano descarregar és OneNote. En cas que mai hagi sentit parlar d'aquesta, és gratuïta. L'ha desenvolupat l'equip de Microsoft i és utilitzable tant en Android com en iOS / iPadOS, però també en PC, sincronitzant tot gràcies al compte de Microsoft. Les notes es poden enriquir amb imatges, enllaços, clips de so, etc.

descarregar OneNote

Per descarregar l'aplicació al seu dispositiu Android, Visita la secció corresponent de Play Store i premeu el botó instal·lar. Si aquestes usant IOS / iPadOS, en el seu lloc, accedeixi a la secció corresponent de l'App Store, premeu el botó obtenir i   instal·lar i després autoritza la descàrrega a través de la ID de cara, Touch ID o Contrasenya d'ID d'Apple. Quan es completi la descàrrega, obriu l'aplicació prement el botó obrir que va aparèixer a la pantalla o seleccionant el relatiu icona que s'ha afegit a la pantalla d'inici.

Com utilitzar OneNote

Ara que veu la pantalla principal de l'aplicació, entreu en el seu Compte de Microsoft o, si encara no té un, crea-en aquest moment. Després premeu el botó (+) situat a la part inferior dreta de la pantalla Bloc de notes per crear la teva primera nota.

Escrigui el títol que voleu assignar a la nota al camp a la part superior i també comenci a escriure les seves notes a la part situada a la part inferior. Si voleu inserir un dibuix, premi la icona d'una ploma que està a la part superior. I, si vol afegir llistes, imatges, notes de veu, arxius adjunts, enllaços i formata el text, utilitzeu els botons situats a la barra d'eines just a dalt de el teclat. És realment intuïtiu, ja veuràs.

Després d'escriure la nota, l'aplicació la guardarà automàticament i serà visible directament a la pantalla principal. No obstant això, si voleu cercar entre les notes guardades en OneNote, aneu a la secció Cercar de l'aplicació i escriviu les paraules clau de referència en el camp per trobar-la immediatament.

També tingui en compte que totes les notes creades es guarden en el quadern predeterminat (que ha de tenir el seu nom). Per crear altres quaderns i organitzar les seves notes de manera diferent, aneu a la pantalla principal de la secció Bloc de notes de l'aplicació i premeu el botó (+) situat a la part superior dreta. No obstant això, per afegir més seccions a un quadern, després de seleccionar-lo, premeu el botó (+) que trobes a la part superior de la pantalla.

Evernote (Android / iOS / iPadOS)

Una altra aplicació de notes que li recomano que consideri per Android i iOS / iPadOS és Evernote. Li permet prendre notes enriquint-les amb notes de veu, dibuixos, arxius adjunts, enllaços i molt més, organitzant tot en quaderns especials.

També pot configurar recordatoris i sincronitzar les notes creades en diversos dispositius, incloses les Pcs. L'aplicació és gratuïta, però per poder utilitzar el servei en més de dos dispositius i desbloquejar altres funcions addicionals, un dels plans pagaments ha de estar subscrit (A el cost bàsic de 6,99 euros / mes).

Com descarregar Evernote

Per descarregar l'aplicació al dispositiu, si feu servir android, Visita la secció corresponent de Play Store i premeu el botó instal·lar. Si aquestes usant IOS / iPadOS, en el seu lloc, accedeixi a la secció corresponent de l'App Store, premeu el botó obtenir i   instal·lar  i autoritza la descàrrega a través de ID de cara, Touch ID o Contrasenya d'ID d'Apple. Quan es completi la descàrrega, obriu l'aplicació prement el botó obrir que  va aparèixer a la pantalla o seleccionant el relatiu icona que s'ha afegit a la pantalla d'inici.

Com utilitzar Evernote

Ara que veus la pantalla principal d'Evernote, crea un compte per poder utilitzar el servei completant els camps apropiats en la pantalla o prement el botó per registrar-se a la compte de google. Si ja tens un compte d'Evernote, ingressa les teves dades per iniciar la sessió.

Un cop s'hagi iniciat sessió, segueixi (si ho desitja) el breu tutorial introductori que se li proposa, després creu la seva primera nota tocant el botó nou tingui en compte que es troba a la part inferior de la pantalla. Després escriviu el títol que voleu assignar a la nota al camp Nota de l'títol i també comenci a escriure en l'àrea a continuació.

Usant els botons a la part superior de la pantalla, pot cancel·lar i repetir els canvis, formatar el text, afegir arxius adjunts, etc. A l'seleccionar els botons sota de l'títol, pot triar un quadern diferent en el qual guardar les notes, pot configurar recordatoris, inserir etiquetes i veure informació de notes.

En acabar d'escriure les seves notes, toca la marca de verificació verda situat a la part superior esquerra de la pantalla per desar els canvis. Totes les notes que crearà seran visibles a la pantalla principal d'Evernote i podrà accedir-hi més endavant directament des d'allà. No obstant això, per trobar-les ràpidament, pot tocar el símbol de la lupa col·locat a la part superior i escriviu les paraules clau de referència.

Google Keep (Android / iOS / iPadOS)

google Keep és una aplicació desenvolupada per Google, com s'entén fàcilment pel seu nom. I permet prendre notes de forma ràpida i intuïtiva, per crear llistes i fins i tot recordatoris. És completament gratuït i té una interfície d'usuari agradable. Per usar-la necessita un compte de Google, que també li permet sincronitzar les dades proporcionades en múltiples dispositius, no només en telèfons mòbils i tauletes, sinó també en PC (ja que el servei també és utilitzable a través del web).

Com descarregar Google Keep

Per descarregar l'aplicació al dispositiu, si està usant android, Aneu a la secció corresponent de Play Store i toqueu el botó instal·lar. Si utilitzeu IOS / iPadOS, en el seu lloc, visiti la secció corresponent de l'App Store, toqueu el botó obtenir i   instal·lar  i autoritza la descàrrega a través de ID de cara, Touch ID o Contrasenya d'ID d'Apple. Després procedeixi a obrir l'aplicació prement el botó d'obrir que va aparèixer a la pantalla o seleccionant el icona que s'ha afegit a la pantalla d'inici.

Com utilitzar Google Keep

Ara que veu la pantalla principal de l'aplicació, toqueu el botó de inici, Inicia sessió a la Compte de Google i premeu el botó (+) situat a la part inferior dreta per començar a introduir les seves notes. Després completi la següent pantalla escrivint el títol que voleu assignar a la nota al camp títol i escrivint el que vulguis en l'àrea de notes.

Si voleu afegir fotos, imatges, dibuixos, gravacions d'àudio, etc. a les seves notes premeu el botó (+) situat a la part inferior esquerra, per inserir un recordatori, ressaltar la nota o arxivar-la, pot usar els botons apropiats situats a la part superior dreta. En canvi, prement el botó amb tres punts verticals situat a la part inferior dreta de la pantalla, pot canviar el color de fons de la nota, inserir etiquetes i convidar a altres usuaris a col·laborar.

Recordeu que totes les notes que ingressi a Google Keep es guarden automàticament, fent-les accessibles des de la pantalla principal de l'aplicació. A través d'aquest últim, també pot fer una cerca de paraules clau entre les notes, escrivint les paraules clau de referència a la barra corresponent a la part superior.

Altres aplicacions per a notes

Cap de les aplicacions de notes i notes que et vaig suggerir en les línies anteriors t'ha convençut d'una manera particular i, per tant, estàs buscant app alternatives? Doncs li suggereixo que consideri les aplicacions addicionals que pertanyen a la categoria que he inclòs en la llista a continuació.

  • Simplenote (Android / iOS / iPadOS): aplicació de notes completament gratuïta que, com s'entén fàcilment pel nom, fa que la simplicitat d'ús sigui el seu punt fort. Té una interfície mínima i intuïtiva i li permet elaborar notes sobre la marxa, fins i tot amb llistes i imatges, per sincronitzar-les i modificar les existents.

 

  • Quadern (Android / iOS / iPadOS): aplicació que li permet prendre notes, afegir arxius, crear llistes de verificació i esbossos, gravar àudio i capturar moments, tot d'una manera simple, ràpida i organitzada. És gratis.

 

  • ColorNote  (Android): aplicació només per dispositius Android, Extremadament senzill, a, però encara molt completa. Li permet crear diverses notes, organitzar-les per color i usar els ginys de notes adhesives, a través dels quals sempre pot tenir la informació més important «d'un toc». és gratis

Aplicacions per a notes universitàries

Vas a la universitat i busques alguna aplicació específica per a crear anotacions i apunts? Aquestes que et dic a continuació estan disponibles per a tots dos Android això per IOS / iPadOS.

Squid (Android)

Si el que estàs fent servir és un telèfon mòbil o tauleta androide, t'aconsello que baixeu calamar, Una de les millors aplicacions per a prendre notes a la universitat. Li permet crear anotacions escrivint a mà i inserir textos amb el teclat, enriquir les notes creades amb formes i dibuixos i també intervenir en arxius PDF. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a un cost base d'1 euro) per desbloquejar funcions addicionals.

Per descarregar l'aplicació al dispositiu, accedeixi a la secció corresponent de Play Store i toqueu el botó instal·lar. Després iniciï Squid tocant el botó d'obrir que va aparèixer a la pantalla o seleccionant el icona que s'ha afegit a la pantalla d'inici.

Ara que veu la pantalla principal de l'aplicació, toqueu el botó (+) col·locat a la part inferior dreta, trieu l' Nova nota des del menú que apareix, per poder començar a escriure les seves notes. A la següent pantalla, seleccioneu el model que pensa fer servir per al full en què va escriure, escriviu el títol de la nota al camp apropiat en la part superior i comenci a escriure a mà alçada en la part sota de la pantalla.

A l'tocar el símbol de la ploma que es troba a la part inferior, pot accedir a la barra d'eines de l'aplicació mitjançant la qual pot establir el gruix de l'traç per escriure, seleccionar l'eina per a la selecció, la per ingressar textos escrivint, etc., mentre toca un ventall de colors, a la dreta, pot triar el color de l'traç. les fletxes a l'esquerra li permeten cancel·lar o repetir els canvis.

I si necessita afegir més fulls o explorar les diferents pàgines que componen les notes, exportar la nota, imprimir-la, inserir imatges, etc. pots fer servir els botons situats a la part superior dreta.

També m'agradaria assenyalar que si necessita treballar en els seus documents en format PDF, pot fer-ho seleccionant des de la pantalla principal de l'aplicació, prement el botó (+) col·locat a la part inferior i triant l'article Importa PDF des del menú que s'obre.

Notability (iOS / iPadOS)

Si tens un iPhone o iPad, pots considerar-lo servir per prendre notes a la universitat notabilitat. És una aplicació específica per a IOS / iPadOS que li permet crear anotacions escrivint a mà i amb el teclat i realitzar enregistraments d'àudio. També es pot considerar un excel·lent Aplicació de notes en PDF, Ja que també compleix el propòsit en qüestió. Lamentablement no és gratis, costa 9,99 euros.

Per descarregar l'aplicació en la seva, visiti la secció corresponent de l'App Store, premeu el botó amb el preu. Després procedeixi a instal·lar-la i autoritza la descàrrega a través de ID de cara, Touch ID o Contrasenya d'ID d'Apple. Obriu l'aplicació prement el botó d'obrir que va aparèixer a la pantalla o seleccionant el  icona que s'ha afegit a la pantalla d'inici.

Ara que veu la pantalla principal de l'aplicació, toqueu la icona amb una ploma per crear un nou full de treball, després seleccioneu una de les opcions disponibles per a escriure les seves notes. Més precisament, pot tocar la icona de llapis per triar el gruix de l'traç i el color de l'llapis virtual que s'utilitzarà, a la icona de l' retolador per ressaltar parts d'el text amb diversos colors. O a la icona de la goma per eliminar una secció incorrecta. I a la icona de micròfon per crear un enregistrament d'àudio.

Si, d'altra banda, desitja escriure els seus textos usant el teclat, toqueu la icona amb «T» situat a la part superior. Si ho desitja, també pot formatar el text triant, al menú situat a la part inferior, la font, la mida de la font, el seu color, etc.

Pel que fa a la possibilitat d'actuar sobre documents PDF, Li informo que pot obrir els arxius del seu interès des de la pantalla principal de l'aplicació, tocant la icona amb la fletxa cap avall i el rectangle situat a la part superior esquerra i després seleccionant la posició de referència de l'menú que apareix.

Altres aplicacions per a notes universitàries

Com a alternativa a les aplicacions de notes universitàries que ja he proposat, pot considerar recórrer a les que troba en la llista a continuació. ¡Fes un cop d'ull immediatament!

  • MyScript Nebo (Android / iOS / iPadOS): aplicació que li permet escriure notes, dibuixar, editar i estructurar les seves notes, així com convertir-les en documents digitals. Costa 9,99 euros per Android i 7,99 euros per iOS / iPadOS.

 

  • Xodo PDF (Android / iOS / iPadOS): en realitat és un lector de PDF que també li permet intervenir en els arxius en qüestió, inserir notes i realitzar diversos canvis. És fàcil d'usar, inclou totes les funcions bàsiques per editar documents en el format en qüestió i la seva interfície d'usuari és bastant simple. És gratis.

 

  • Note Writer - Bones notes! (IOS / iPadOS): aplicació per a escriure notes, escriure a mà i anotar arxius PDF. Les notes creades es poden enriquir amb imatges, àudio, ressaltats i molt més. és gratis

Aplicació de notes a mà alçada

Per concloure d'una manera agradable, com diuen, vull reportar els millors aplicació de notes a mà alçada. Novament, aquests són recursos disponibles per Android i per IOS / iPadOS. Per a més informació, segueix llegint.

OneNote (Android / iOS / iPadOS)

OneNote, L'aplicació per a la llar de Microsoft de la qual et vaig parlar en el pas a l'inici de l'tutorial, també et permet prendre notes a mà alçada, gràcies a una eina especial integrada.

Per utilitzar-lo per al propòsit en qüestió, comenci a crear una nova nota, com ja li he explicat, toqueu el símbol de l' ploma situat a la part superior dreta, trieu si voleu utilitzar el bolígraf, el llapis o el resaltador al menú que apareix i també comenci a escriure el que vulgueu a la pantalla. Mitjançant el mateix menú també pot accedir a l'eina d'esborrany, per eliminar les seves notes, i a l'útil per seleccionar-les.

No obstant això, per a definir el color i el gruix de l'traç, toc dues vegades l'eina que ha triat fer servir i intervingui en les opcions adjuntes a menú que s'obre. En canvi, si voleu utilitzar un full alineada o quadrada en lloc del full «blanca» per defecte, toqueu el botó amb tres punts verticals situat a la part superior dreta i seleccioneu l'opció que prefereixi al menú que s'obre.

Notes (iOS / iPadOS)

notes és l'aplicació predeterminada per IOS / iPadOS per crear i administrar notes, sincronitzant tot amb iCloud en els diferents dispositius connectats a la mateixa ID d'Apple. Li permet prendre notes amb el teclat però també a mà alçada, de manera que vaig triar explicar-li a l'respecte i enriquir tot amb imatges, enllaços, dibuixos i molt més. Està desenvolupat directament per Apple, és 100% gratuït i es pot trobar preinstal·lat tant en iPhone com en iPad, però si s'elimina, Es pot descarregar novament des de la secció corresponent de l'App Store.

Per usar-lo, seleccioneu el icona de l'aplicació situada a la pantalla d'inici, després de la qual cosa comença la creació d'una nova nota seleccionant primer la carpeta de referència i després la icona amb el llapis i el full situat a la part inferior dreta.

En aquest punt, toqueu el botó amb el llapis i el cercle situat a la part inferior de la pantalla (si no ho veu, primer premeu el botó (+) ), Després seleccioneu el bolígraf o llapis que voleu utilitzar a la barra d'eines a la part inferior i també comenci a escriure, usant el seu dit o, si està utilitzant un iPad, amb Llapis d'Apple.

També li informo que fent doble clic a l'eina escollida pot canviar el gruix i l'opacitat de l'traç. A més, sempre a la barra d'eines a la part inferior de la pantalla, hi ha la eina de selecció i la regla. Per cancel·lar o repetir els canvis, feu servir les fletxes ubicades a la part superior.

En acabar d'escriure, per a guardar les notes ingressades a mà en la nota, toc Acabar, A la part superior dreta. Un cop fet això, la nota creada es guardarà automàticament i podrà accedir-hi en qualsevol moment des de la pantalla principal de l'aplicació. Si no pot trobar les notes que li interessen, pot ajudar en la recerca escrivint les paraules clau de referència en el camp apropiat visible a la part superior.

Altres aplicacions de notes a mà alçada

A més de les aplicacions de notes a mà alçada que ja li he assenyalat en les línies anteriors, li recomano que consideri les que he inclòs en la llista a continuació. A el menys fes una ullada, estic segur que no et decebran.

  • Paper de bambú (Android / iPadOS): aplicació desenvolupada per Wacon, el conegut fabricant de tauletes gràfiques, que li permet transformar telèfons mòbils i tauletes Android i iPad (per a iPhone no està disponible) en un quadern de paper per prendre notes a mà, crear esbossos i dibuixar pràcticament a tot arreu. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de € 1.09) per desbloquejar l'accés a funcions addicionals.

 

  • Notepad for Handwriting (Android): aplicació disponible només per a dispositius Android que li permet prendre notes únicament i exclusivament escrivint a mà a la pantalla del seu telèfon mòbil o tauleta, utilitzant un bolígraf amb diversos gruixos i colors. És gratis.

 

  • Penúltim (IOS / iPadOS): aplicació específica per iOS / iPadOS desenvolupada per Evernote, l'aplicació que et vaig esmentar en el pas a l'inici de la guia, que et permet prendre notes escrivint a mà a la pantalla de l'iPhone o l'iPad. Recordeu que recolzar l'ús d'Apple Pencil és que és gratuït, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de € 1.09) per desbloquejar funcions addicionals.

Fins aquí l'entrada d'avui sobre aplicacions de notes.