Aplicació de videotrucada

Tens amistats a tot el món i t'agradaria estar en contacte amb tots. No obstant això, tens alguns dubtes que sigui possible fer-ho sense gastar quantitats desorbitades a la factura telefònica. És això així? Bé, llavors no ha de preocupar, la tecnologia ara ha fet grans avenços; Veuràs que si segueixes els consells que trobaràs en aquesta guia, podràs mantenir-te en contacte amb els teus amics sense gastar un cèntim. Fins i tot pot mantenir-se en contacte amb qualsevol persona que s'hagi mudat a altres ciutats o a l'estranger.

Com es diu? Et sembla impossible? En canvi, com aviat descobrirà, gràcies a alguns aplicacions de videotrucades, Pot trucar i fer videotrucades a tot el món de forma totalment gratuïta. Per fer això, simplement feu servir un dels programes o aplicacions de videotrucades i missatgeria.

A hores d'ara, la majoria d'aquests serveis s'ofereixen de forma totalment gratuïta i pot triar descarregar al seu PC o fins i tot a telèfons mòbils i tauletes. Així podràs mantenir-te en contacte amb persones que viuen a l'altra banda de món, a través d' Internet, Sempre que la persona amb la qual vulguis posar-te en contacte també tingui la mateixa aplicació que tu decideixis usar, entre les que et mostraré en aquesta guia.

Ara que t'he intrigat, vols saber com? Genial, així que pren-te cinc minuts i segueix llegint aquesta guia dedicada a aplicacions de videotrucades. Finalment, ¡només vull desitjar-los una bona lectura!

Aplicació de videotrucada

Skype

Comencem aquesta guia dedicada a aplicació de videotrucades amb un dels serveis VOIP més famosos que et permetrà fer trucades i videotrucades a través d'Internet, completament gratis.

Skype és una aplicació bastant popular que està disponible de forma gratuïta en una multitud de dispositius: PC (Windows / Mac / Linux), tauletes i telèfons mòbils (iOS / Android / Windows Phone / BlackBerry / Amazon Fire Phone / iPod touch / iPad / Kindle Fire HD), Xbox Un, Dispositius portàtils (Apple Seguir / Android Wear) i fins i tot en Smart TV.

Skype et dóna l'oportunitat de posar-te en contacte gratis amb altres usuaris que utilitzen l'aplicació, el que li permet enviar missatges de text, trucades de veu i videotrucades; tot absolutament gratis. Skype també ofereix un servei pagament que li permet realitzar trucades a telèfons fixos o mòbils, ja siguin italians o estrangers, a través de la línia telefònica tradicional, amb preus variables en funció de la trucada que voleu realitzar.

Skype és una de les aplicacions més utilitzades per la seva facilitat d'ús, gràcies també a una interfície d'usuari atractiva i immediata. Entre les seves característiques més destacades, certament hi ha la capacitat de realitzar Skype a Skype trucades o videotrucades a tot el món de forma gratuïta, sinó també la capacitat de realitzar videotrucades grupals gratuïtes.

Una altra eina útil de Skype que vull explicar és la pantalla compartida; aquesta és una funció que s'utilitza sovint per a demostracions o presentacions en línia. L'aplicació de Skype també integra un sistema de missatgeria instantània relacionat amb Moji (videoclips curts inspirats en pel·lícules i sèries de televisió) i emoticones, que fan que el xat sigui personal i expressiu.

Podeu instal·lar Skype de forma gratuïta en el seu dispositiu favorit entre els que he esmentat anteriorment; per fer això, simplement aneu a la pàgina web oficial de l'aplicació. ¿Fet? Molt bé! Ara pressiona el botó descarregar Skype per poder triar la versió a descarregar segons el dispositiu utilitzat. Pots fer-ho simplement usant el menú a la part superior que trobes sota de la capçalera Utilitza un sol compte de Skype per a tots els dispositius ...

Si vols utilitzar Skype i necessites més informació, pots llegir algunes de les meves guies anteriors completament dedicades a el tema. En particular, ha assenyalat alguns enllaços que necessitarà per saber com descarregar Skype gratis i com utilitzar Skype.

WhatsApp

Si parlem d'aplicacions gratis Per realitzar videotrucades, és absolutament necessari esmentar a WhatsApp per la seva extrema difusió com a aplicació de missatgeria instantània i, recentment, també com a eina per fer trucades i videotrucades.

WhatsApp Messenger va néixer el 2009 com una aplicació dissenyada per missatgeria instantània multiplataforma. La seva popularitat ha crescut tant que ha cridat l'atenció de Mark Zuckerberg, el CEO de la xarxa social Facebook. De fet, des del 2014, WhatsApp Messenger ha estat adquirit per l'empresa Facebook. No obstant això, a finals de 2016, l'aplicació es va actualitzar a l'introduir la funció de videotrucades.

WhatsApp Messenger és una aplicació de missatgeria multiplataforma que està disponible en nombrosos dispositius: Android, iPhone i Windows per a telèfons mòbils i tauletes. També pot usar WhatsApp en el seu PC descarregant l'aplicació per a Windows o Mac. Per fer això, simplement aneu a la pàgina web oficial de WhatsApp i premeu el botó descarregar al menú superior. A la següent pantalla, pot descarregar l'aplicació en el dispositiu que triï.

Parlant de les característiques més destacades, WhatsApp ofereix un sistema de missatgeria simple i fiable, gràcies a la encriptat de cap a fi. Es tracta d'un protocol de seguretat especial que permet converses segures fins al punt de dificultar la intercepció. WhatsApp també et permet enviar missatges de text, imatges, vídeos i fins i tot missatges de veu de forma totalment gratuïta, utilitzant la connexió a Internet de el dispositiu en el qual s'utilitza l'aplicació.

També pots fer servir WhatsApp com a aplicació per a realitzar trucades i videotrucades a tot el món completament gratis: òbviament el destinatari de la trucada ha de tenir instal·lada l'aplicació. Si vols començar a utilitzar WhatsApp i necessites més informació, pots llegir algunes de les meves guies anteriors completament dedicades a l'aplicació. En particular, ha assenyalat alguns enllaços que necessitarà per saber com descarregar WhatsApp a l'ordinador i també com fer videotrucades a WhatsApp.

Facebook Messenger

aplicació també gratis per a la missatgeria instantània de Facebook, Facebook Messenger ofereix la possibilitat de realitzar trucades i videotrucades, a més d'enviar missatges de text senzills. La força de Facebook Messenger és sens dubte la seva integració amb Facebook, La xarxa social de Mark Zuckerberg. Per enviar missatges de text privats amb els seus contactes de Facebook, ha d'utilitzar Facebook Messenger. L'aplicació ja està integrada en la versió web de la xarxa social i no requereix més instal·lacions.

Si utilitzeu l'aplicació mòbil de Facebook, haurà de descarregar la aplicació Facebook Messenger dedicada al seu lloc per fer trucades i videotrucades, així com per enviar missatges de text. Facebook Messenger està disponible en tots els dispositius Android i iOS, i també per a dispositius Windows. Facebook Messenger també està disponible directament des d'un navegador web.

Entre les principals característiques de Facebook Messenger es troba certament la possibilitat de realitzar trucades i videotrucades en pocs passos. Per fer això, un cop que iniciï l'aplicació, iniciï una conversa amb un amic. Pot decidir si vol fer una trucada de veu només prement el botó Inicia una trucada (Símbol de l'auricular de telèfon) o una trucada de vídeo directament a través de el botó Iniciar una trucada de vídeo (Símbol de la càmera). Pot realitzar trucades i videotrucades a través de l'aplicació per als dispositius esmentats anteriorment, però també a través de la versió web de l'aplicació Facebook Messenger.

Entre les altres característiques de Facebook Messenger, hi ha la possibilitat d'enviar missatges de text, imatges, vídeos, emojis, GIF i adhesius, així com enviar un missatge d'àudio curt. Si vols començar a utilitzar Facebook Messenger i necessites més informació, pots llegir algunes de les meves guies anteriors completament dedicades a l'aplicació. En particular, pot esbrinar pas a pas com descarregar Messenger gratis i també com instal·lar Messenger.

Altres aplicacions populars de videotrucades:

¿No et va satisfer del tot la llista de les meves aplicacions de videotrucades? No es preocupi, encara puc ajudar-lo. A continuació, puc enumerar més aplicacions de videotrucades per a vostè.

  • Hangouts (Android / iOS / Web): Hangouts és un servei de missatgeria instantània i VoIP de google. L'aplicació està disponible gratis per a dispositius Android i iOS, però també pots utilitzar el servei a través del web. Google Hangouts ofereix la possibilitat d'enviar missatges de text, però també de realitzar trucades i videotrucades a través de l'aplicació i també a través de la versió web. Per descarregar-lo, et remeto a a el lloc web oficial; pot triar el seu dispositiu de la llista prement el botó menú ≡ i anant a la veu descarregar aplicació.
  • ooVoo (Android / iOS / Windows): ooVoo és una altra aplicació gratis S'utilitza àmpliament per fer trucades i videotrucades, ja que pot admetre videotrucades grupals de fins a un màxim de dotze persones alhora. Pots descarregar-lo en Android i IOS des de les botigues apropiades del teu dispositiu, mentre que per descarregar-lo en PC et remeto a la pàgina web oficial.
  • duo (Android / iOS): Duo és una aplicació gratis de recent naixement, desenvolupat per Google. Duo et permet realitzar videotrucades gratuïtes a altres usuaris amb l'aplicació. Duo s'integra amb l'aplicació complementària Allo (també de Google), per oferir un servei de missatgeria instantània; En canvi, Duo s'ocupa exclusivament de trucades i videotrucades. La característica principal d'Duo ve donada per la possibilitat de rebre una vista prèvia en vídeo de la trucada de vídeo, gràcies a la funció TOC Toc. Per descarregar-lo, els remeto a la pàgina web oficial; pot triar el seu dispositiu de la llista.
  • FaceTime (IOS): FaceTime és un servei gratis Apple disponible des dels dies de l'iPhone 4 que et permet fer videotrucades gratis, A través ia tots els dispositius iOS. Per a més informació, llegiu el meu guia sobre com funciona FaceTime.
  • Viber (Android / iOS / Windows / Mac / Linux): Viber és una altra aplicació de VoIP popular que li permet realitzar trucades i videotrucades gratis a tots els usuaris que hagin instal·lat l'aplicació en el seu dispositiu. Per descarregar-lo, els remeto a la pàgina web oficial; pot triar el seu dispositiu de la llista.