És cert que el seu coneixement de la tecnologia segueix sent bastant bàsic i creu que encara té molt a aprendre, especialment quan es tracta de poder fer servir i saber aprofitar a l'màxim totes les funcions del seu PC amb Windows. Afortunadament, després de descobrir l'existència del meu bloc, sempre s'ha de consultar les guies que crec en .it i sempre se les arregla per sortir-se amb la meva d'alguna manera, resolent aquelles que, aparentment, semblaven problemes tecnològics insuperables.

Bé, si aquest és el cas, estic realment feliç de poder ajudar-te en tot moment. No obstant això, si està llegint aquesta guia ara, vol dir que necessita el meu consell novament. El tema d'aquest tutorial és aplicació per Windows 10 així que també imagino que, des del moment en què va fer clic en aquesta guia, la pregunta és del seu interès exacte. Probablement, algú més expert que vostè en el camp tecnològic li hagi explicat que també hi ha aplicacions per a PC amb sistema operatiu Windows 10, De manera que aposto al fet que m'agradaria obtenir més aclariments sobre el tema.

Molt bé, cap problema, estaré content amb això immediatament. Què tal si et sentis còmodament uns minuts? Abordarem el problema junts, com de costum, pas a pas, en les línies que segueixen. En aquesta guia explicaré en detall què són les aplicacions per a Windows 10, com funcionen i com es descarreguen. També li diré quins crec que són actualment les millors aplicacions per a Windows 10, dividint-les per categoria perquè pugui trobar la que millor s'adapti a les seves necessitats. Finalment, per obtenir informació més completa, també explicaré com instal·lar les aplicacions en un dispositiu amb Windows 10 mobile, una versió per a dispositius mòbils de el conegut sistema operatiu Microsoft. A punt per començar? Veuràs que si segueixes les meves instruccions a peu de la lletra, serà un joc de nens. Et desitjo una bona lectura.

Windows 10: la diferència entre aplicació i programari

Abans de veure en detall com pot descarregar aplicacions en Windows 10, vull fer una pausa per un moment i fer una petita premissa. És des de la introducció de la versió 8 per al sistema operatiu Windows que Microsoft ha introduït la possibilitat de descarregar aplicacions també a la PC. En conseqüència, en el moment de l'escriptura, només les PC amb Windows amb un sistema operatiu versió 8 o 10 poden descarregar aplicacions, així com el programari tradicional.

Anteriorment, i per tant, en Pcs amb Windows XP, Windows Vista Windows 7, no era possible descarregar aplicacions sinó només programari. Abans que pugui confondre, vull aclarir que les aplicacions i el programari són dues coses diferents: les aplicacions de PC amb Windows 10 són similars a les aplicacions de telèfons mòbils i tauletes Android i iOS i, de vegades, presenten una funcionalitat reduïda, sent una versió Més limitat que el programari.

La diferència substancial entre una aplicació i un programari (és a dir, un programa, per aclarir definitivament la qüestió), també està en la seva instal·lació. Com segurament sabrà si sovint freqüenta .it i llegeix els meus guies detingudament, la instal·lació d'un programari per a PC requereix alguns procediments d'instal·lació que de vegades poden ser llargs i avorrits. La descàrrega d'una aplicació per a Windows 10 és, en canvi, un procediment que es realitza en poc temps i no s'ha de realitzar cap procediment d'instal·lació.

Com descarregar aplicacions de la Botiga Windows

Ara que finalment ha entès la diferència entre les aplicacions i el programari per a Windows 10, podem passar al que és el moll de l'assumpte, o com pot descarregar aplicacions per Windows 10.

El primer que ha de fer per descarregar aplicacions de Windows 10 és anar a Botiga del Windows ; Aquesta és la botiga digital de Microsoft disponible en PC amb Windows 8 i Windows 10 a través de la qual pot descarregar (i fins i tot comprar) aplicacions de Windows.

De fet, les aplicacions de la Botiga Windows estan dividides per aplicacions. gratis o un pagat, Així com per categoria. Explicaré com accedir a la Botiga Windows i com descarregar aplicacions per Windows 10.

Feu clic a la barra de cerca de Cortana (El trobes en la redacció Escriu aquí per buscar ); tipus botiga i veurà que l'aplicació de la Botiga Windows apareixerà en els resultats de cerca.

La icona de l'aplicació és molt fàcil de trobar, no et pots equivocar: té el símbol de borsa de compres i la bandera de Windows. Ho vas trobar? Molt bé, no vaig tenir dubtes! Feu-hi clic per iniciar-lo.

Com pot veure, la botiga de Windows està dividida en diverses seccions: Inici, aplicació, jocs, música y Cinema i TV. Deixant de banda totes les seccions que no li interessen en aquest moment, feu clic a Aplicació i podrà veure la secció de la botiga de Windows dedicada exclusivament a les aplicacions.

Per baixar una aplicació, pot buscar-la a través del motor de cerca situat a la cantonada superior dreta. Un cop hagueu identificat una aplicació, premeu el botó obtenir per descarregar-Després esperi la descàrrega de la mateixa i després, si ho desitja, afegiu-lo a el menú d'inici ràpid prement el botó Afegir a l'inici.

Aplicació per a Windows 10

Atès que les aplicacions per a Windows 10 són bastant nombroses, no hi ha una llista oficial de totes les aplicacions presents. En les següents línies, vull parlar-los només sobre algunes aplicacions populars que considero vàlides per a realitzar les funcions més comuns, com la edició de vídeo, l'edició de fotos i la creació de mescles de música.

  • Adobe Photoshop Express : Està desenvolupat per Adobe Systems i és una versió reduïda i un conegut programari d'edició de fotos de Photoshop. A diferència d'el programa, l'aplicació Adobe Phoshop Express és gratis encara que, per descomptat, aquesta és una versió bàsica per editar fotos amb només uns pocs clics. pots descarregar gratis Adobe Photoshop Express fent aquí.
  • Adobe Photoshop Elements 15 : Sempre desenvolupat per Adobe Systems, és una aplicació a pagat per editar i organitzar fotos. Podeu fer clic aquí per comprar Adobe Photoshop Elements 15.
  • CropiPic - Retallar vídeo i imatge : Una aplicació per Windows 10 que permet editar fotos i vídeos basats en alguns models predefinits que s'adapten bé a les xarxes socials més modernes, com Instagram i Youtube. L'aplicació és gratis, Presenta banners publicitaris i aplica una marca d'aigua als vídeos exportats. També està disponible en una versió a pagat que elimina totes les limitacions. Pots descarregar-lo des d'aquí.
  • Editor de fotos Polarr : És una de les aplicacions d'edició de fotos més avançades disponibles com a aplicació per a Windows 10. Està disponible en una versió gratis i una a el pagament. Encara que la versió gratuïta és limitada, cal destacar la possibilitat de desbloquejar només les eines desitjades, Mitjançant compres en l'aplicació. Podeu descarregar la versió gratuïta des d'aquí o fer clic aquí per comprar la versió paga.
  • MeeDJ : Una aplicació gratis dissenyat per als Lovers de la música que et permet crear barreges musicals. les cançons creades es poden compartir fàcilment a les xarxes socials. Pots descarregar-lo des d'aquí.
  • Music Maker Jam : Una altra aplicació disponible gratis, Que li permet crear la seva pròpia composició musical. És gratis amb funcions addicionals de pagament. Pots descarregar-lo des d'aquí.
  • Videomomenti : Com que ara és una tendència compartir fotos i vídeos a les xarxes socials com records multimèdia d'unes vacances o un moment en particular, l'aplicació en qüestió porta a terme aquesta tasca i li permet gratis per fer presentacions de vídeo amb gràfics i estils atractius. En ple estil d'Instagram, la pel·lícula creada només durarà 60 segons. Pots descarregar-lo des d'aquí.
  • Movie Edit Pro Plus Windows Store Edition : És una aplicació a pagat per a edició de vídeo amb eines professionals. Hi ha compatibilitat amb HEVC de 10 bits i la capacitat d'editar pel·lícules de 360 ​​graus. Fins i tot si l'aplicació és paga, pots provar-la gratis amb un versió de prova. Si vols comprar-lo, cliqueu aquest enllaç.
  • Movie Maker: Editor de vídeo gratuït : Si necessita una aplicació d'edició de vídeo fàcil d'usar, pot recórrer a aquesta aplicació que té diverses eines simples i immediates. Entre les característiques notables hi ha la creació de presentacions de fotos a les quals pot afegir efectes com a música i transaccions. L'aplicació és gratis però presenta pancartes publicitàries. També està disponible en una versió a pagat. Pot descarregar gratis fent clic aquí.

Com descarregar l'aplicació per a Windows Phone

Sabia que fins i tot els dispositius mòbils amb Windows Phone, Que posseeixen la versió de sistema operatiu de Microsoft, Windows 8 i Windows 10 poden descarregar aplicacions de la botiga de Microsoft?

Tot i que el gegant de Redmond ha anunciat que ja no està desenvolupant noves funcions de programari i maquinari per al seu sistema operatiu (i, en conseqüència, moltes companyies ja no estan invertint en el desenvolupament d'aplicacions per a Windows 10 mobile), el suport de sistema operatiu no és Encara completament desaparegut.

Per tant, vull explicar breument a continuació com encara pot utilitzar la botiga de Windows per descarregar aplicacions en Windows Phone.

Per descarregar aplicacions en dispositius amb el sistema operatiu mòbil Windows 10, pot actuar de manera similar a les PC amb Windows 10. De fet, haurà d'identificar l'aplicació botiga de la llista d'aplicacions predeterminades de el dispositiu i, una vegada que trobi l'aplicació que voleu instal·lar, premeu el botó instal·lar.

Una altra informació útil sobre Windows 10

Si voleu entrar en més detalls sobre el tema relacionat amb Windows 10, programes i aplicacions (en comparació amb els sistemes operatius Windows 10 anteriors, pot ser menys intuïtiu), li recomano llegir algunes de les meves guies. En particular, ha assenyalat la guia titulada Com desinstal lar programes de Windows 10 a la que li vaig explicar en detall com pot desinstal·lar programes i aplicacions que ja no feu servir.

D'altra banda, ¿està en possessió d'una Pc amb una versió de Windows inferior a 10 i desitja avaluar el canvi a Windows 10 per poder descarregar les aplicacions? T'aconsello que llegeixis el meu guia en la qual et expliqui com és possible passar a Windows 10: trobaràs informació útil sobre aquest tema.