T'agradaria escoltar la teva música favorita, on sigui que estiguis, fins i tot sense tenir una connexió a Internet? Està buscant aplicacions que li permetin configurar els èxits de moment com a to de trucada de telèfon? T'agradaria descarregar música gratis al teu dispositiu mòbil? ¡Tranquil, has vingut a el lloc correcte en el moment correcte! A la guia d'avui, de fet, hi ha una llista detallada amb alguns aplicació per a cançons.

Siguin quines siguin les seves necessitats, assegureu-vos que hi hagi aplicacions llestes per satisfer-les de la millor manera: hi ha aplicacions que li permeten descarregar pistes localment per escoltar-les més tard en mode fora de línia, altres que li permeten descarregar tons de trucada i assignar-les a diferents contactes i altres encara permet l'accés a infinits catàlegs de cançons en línia (per descarregar sense connexió a l'subscriure una subscripció paga).

Anem, posa't còmode, pren-te cinc minuts de temps lliure i fa una ullada a les aplicacions que estic a punt de suggerir-. Busqui els que consideri més adequats per a les seves necessitats i useu seguint les instruccions que li donaré: puc assegurar-li que serà un joc de nens. Gaudeix de la teva lectura i diverteix-te!

Aplicació per escoltar cançons sense connexió

Les primeres aplicacions que recomanaria són aquelles per a escoltar cançons sense connexió. A través de la llista d'aplicacions i serveis que trobaràs en els paràgrafs, pot accedir a la seva música favorita en qualsevol moment i en qualsevol lloc, fins i tot quan no té connexió a Internet.

Spotify (Android / iOS / Windows)

Impossible no saber Spotify, El servei de transmissió de música més famós de món. Permet l'accés a cançons, àlbums i llistes de reproducció de música de tot tipus per escoltar en streaming i sense connexió, gràcies a la funció de descàrrega local. Està disponible com una aplicació per a dispositius mòbils Android, IOS i Windows 10 i també es pot accedir des de l'escriptori i la web.

Només pots escoltar cançons sense connexió amb Spotify si tens una subscripció 1 a un cost de € 9.99 / mes per a un sol usuari (€ 4.99 / mes si és estudiant) o € 14.99 / mes per a cinc persones, però ha de saber que pot provar el servei de forma gratuïta durant un període de 7 o 30 dies: referent a això, els meus guies sobre com descarregar Spotify Premium de forma gratuïta i com activar Spotify Premium podrien ser útils. Sense activar la prova gratuïta i / o sense activar el pla Premium, pot escoltar música en telèfons mòbils només en mode aleatori (per tant, aleatori) i amb pauses publicitàries.

Per descarregar música amb Spotify, comenceu l'aplicació i premi el botó Cercar al menú a continuació, escriviu el títol de la cançó o àlbum que voleu descarregar. Ara, toca la seva imatge de portada i activa la funció descarregar movent la palanca de OFF perquè EN en el cas d'àlbums i llistes de reproducció, mentre que per a cançons individuals toca el botó tres punts i pressiona l'opció Desar. Després pressioni l'element La teva biblioteca present al menú després toqueu l'opció cançons i mogui la palanca relativa a l'element descarregar de OFF perquè EN. Podeu obtenir més informació a l'respecte llegint el meu guia sobre com funciona Spotify.

Apple Music (Android / iOS)

Una altra solució vàlida per escoltar música en mode fora de línia és Apple Music, El servei de transmissió de música d'Apple. Està disponible al iPhone / IPad a través de l'aplicació música de iOS i també és compatible amb dispositius Android mitjançant la descàrrega de l'aplicació adequada (a més d'estar disponible a l'escriptori a través d'iTunes).

Si voleu aprofitar Apple Music i accedir a totes les seves funcions, com la capacitat d'escoltar cançons sense connexió a Internet, s'ha de subscriure a un dels plans disponibles: individual des 9,99 euros / mes, família des 14,99 euros / mes (fins a 6 persones a el mateix temps) o estudiant des 4.99 euros / mes. No obstant això, ha de saber que els primers tres mesos són gratuïts i pot provar el servei sense cap limitació.

Per activar la versió de prova d'Apple Music, iniciï l'aplicació de servei (o l'aplicació iOS Music) i pressioni la veu Prova-ho ara, Després escollir un dels plans de subscripció, toqueu el botó Comença el període de prova. i llest Durant el procés d'activació, haurà d'ingressar el seu ID d'Apple : Si encara no té una, serà útil llegir el meu guia sobre com crear una ID d'Apple.

Ara estàs preparat per escoltar tota la música que vulguis, fins i tot en mode fora de línia! Per fer això, premeu el botó Cercar present a la part inferior i identifica la cançó del seu interès, després pressiona el botó + per afegir-lo a la biblioteca i toqui el fletxa cap avall per iniciar la descàrrega i fer que la cançó estigui disponible també en mode fora de línia, mentre que per a àlbums i llistes de reproducció, premeu l'opció afegir i pressiona la veu descarregar. Per veure la llista de pistes disponibles sense connexió, toqueu l'element biblioteca present en el menú baix i premi la opció música descarregada.

Shuttle Music Player (Android)

Entre les solucions per escoltar cançons sense connexió a considerar, també hi ha reproductors de música que li permeten reproduir les cançons al dispositiu. Entre les millors aplicacions d'Android d'aquest tipus, definitivament hauria d'esmentar Reproductor de música Shuttle, El que permet una personalització de l'escolta amb atenció als detalls més petits.

Per començar a escoltar música amb Shuttle Music Player, comenceu l'aplicació i, a la pantalla principal, seleccioni la cançó per escoltar filtrant per gèneres, artistes, suggerit, àlbum y cançons. Va identificar la cançó per escoltar, pressiona la seva coberta i toqueu el botó ▶ ︎ per iniciar la reproducció. Amb Shuttle Music Player també pot veure les lletres de les cançons reproduïdes i personalitzar la pantalla inicial del dispositiu afegint widgets.

Més aplicacions per escoltar cançons sense connexió

Hi ha tantes solucions per escoltar música en mode fora de línia que esmentar-seria impossible. A més dels serveis de subscripció i reproductors de música esmentats anteriorment, pot considerar aquestes altres aplicacions per escoltar cançons sense connexió.

  • google Tocar música (Android / iOS): és la resposta de Google a Spotifiy i Apple Music. En la versió gratuïta hi ha nombroses limitacions, com la reproducció només en mode aleatori i les pauses publicitàries. Subscriure a una subscripció il · limitat a partir de 9,99 euros / mes, pot accedir a tot el catàleg de música sense límits i escoltar cançons fins i tot en el perfil de desconnexió.
  • Amazon Música (Android / iOS): servei de transmissió de musica d'Amazon. Entre les seves peculiaritats, a més de permetre l'accés a un catàleg il·limitat de cançons, àlbums i llistes de reproducció, li permet reproduir tota la música comprada a la famosa botiga fundada per Jeff Bezos, fins i tot en format físic. Per escoltar cançons en perfil fora de línia, es requereix una subscripció Amazon Music Unlimited a partir de 9,99 euros / mes. Per a més informació, et deixo amb la meva guia sobre com funciona Amazon Music Unlimited.
  • BlackPlayer (Android): un altre reproductor de música interessant per a dispositius Android. Black Player admet formats MP3, WAV, OGG, permet la descàrrega automàtica de les versions de cançons i ofereix un equalitzador per personalitzar l'escolta.
  • Reproductor de música en el núvol (IOS): és més que un simple reproductor de música, li permet accedir a serveis en el núvol com Google Drive, Dropbox i onedrive i descarregar la música disponible per escoltar en mode fora de línia. És compatible amb iPhone / iPad i admet formats de àudio MP3, M4A i WAV.
  • Música (iOS) : A més d'accedir a Apple Music, l'aplicació iOS Music també es pot fer servir per transferir cançons sense connexió a telèfons iPhone i iPads i escoltar-les lliurement. Per aprendre com passar música de la PC a l'iPhone i com transferir música de PC a l'iPad, Llegiu els meus tutorials temàtics.

Aplicació per a configurar cançons com a to de trucada

Entre les solucions que cal tenir en compte també hi ha les aplicació per a configurar cançons com a to de trucada de el telèfon Hi ha aplicacions que li permeten descarregar cançons i efectes sonors de forma gratuïta, altres que li permeten utilitzar les cançons a la biblioteca de el dispositiu en ús: aquestes són algunes de les més interessants.

Zedge (Android / iOS / Windows)

Zedge és una de les millors aplicacions per a configurar cançons com to de trucada. Disponible per a dispositius Android, iOS i Windows 10 Mobile, permet l'accés a un ric catàleg de tons de trucada i efectes de so per descarregar de forma gratuïta i configurar-los com tons de trucada de telèfon, però també com sons d'alarma i notificació. L'únic defecte de Zedge és la manca de disponibilitat de l'idioma italià, però la seva interfície simple fa que el seu ús sigui intuïtiu de totes maneres.

Per començar a descarregar tons de trucada i configurar en els seus Telèfon mòbil Android, Comenceu l'aplicació Zedge i toqueu el botó polsant, després pressioni l'element tons i tria una de les targetes disponibles: representat amb els tons de trucada seleccionats pel personal de Zedge; Descobreix-los amb una rica llista de tons de trucada i cançons filtrades per categories ( animals, blues, ballar, Jocs, Reggae, roca, Efectes de so etc.). Alternativament, pot buscar un to de trucada tocant la icona lupa present a la part superior dreta i escrivint el nom de el to de trucada al camp Cerca Zedge.

Una vegada que hagi trobat el to de trucada adequat per a vostè, premeu el botó ▶ ︎ per escoltar-o mantingueu pressionat la icona cor per afegir-lo a les seves favorits, en cas contrari, toc el seu títol i premeu primer el botó fletxa i després en l'article Desar per guardar el to de trucada al seu dispositiu o opció Conjunt de tons de trucada perquè configurar-lo com to de trucada.

Si tens un iPhone, El funcionament de Zedge és lleugerament diferent. A la pantalla principal pot veure els tons de trucada més populars i algunes categories com Granja d'animals, Tons d'alerta, tons ximples, grans alarmes i molts altres Enamorar de la icona de lupa present en el menú a continuació per cercar un to de trucada pel nom, mentre pressiona la icona fletxa apuntant cap avall per veure els tons de trucada descarregats. Va identificar el seu to de trucada favorit, pressiona sobre el seu nom per escoltar una vista prèvia i toc la icona fletxa per començar la descàrrega.

Desafortunadament, en aquest cas, configurar el to de trucada no és tan simple com es descriu per a dispositius Android i Windows, i cal procedir amb la sincronització d'iTunes. Podeu obtenir més informació a l'respecte llegint el meu guia sobre com inserir tons de trucada en l'iPhone.

Audiko (Android / iOS)

Una altra aplicació que cal considerar per establir cançons com to de trucada és audiko. Està disponible de forma gratuïta per a dispositius Android ja 1,09 euros per a dispositius iOS i li permet crear tons de trucada personalitzats a partir de la música emmagatzemada al dispositiu, accedir a un ric catàleg de tons de trucada llestos per utilitzar i compartir-los amb els seus amics.

Per començar a crear i descarregar tons de trucada en dispositius Android, Iniciï l'aplicació Audiko i, a la pantalla principal, seleccioneu un dels tons de trucada popular. Alternativament, toqueu el botó ≡ i pressioni l'opció gèneres per veure els tons de trucada recopilats per gènere ( música pop, ballar, roca, Ànima, metall, rap etc.) o pressioni l'element Col·leccions per veure col·leccions de tons de trucada creades per usuaris de Audiko. Va identificar el to de trucada per a descarregar, pressiona la seva nom i premeu el botó ▶ ︎ per escoltar una vista prèvia o premi la icona fletxa apuntant cap avall per començar la descàrrega. Després trieu com configurar el to de trucada entre To de trucada per defecte, To de trucada de l'missatge, Campana d'alarma y To de trucada de contacte i llest

Per crear un to de trucada, premeu el botó i toques l'element Crear to de trucada, Després pressiona l'opció Crear des d'arxiu i import una cançó de la biblioteca del seu dispositiu a Audiko. Després talla la cançó i tria si barrejar activant les opcions fondre en y desaparèixer i, després de completar la personalització de el to de trucada, pressiona la veu fet i toca la icona fletxa cap avall per configurar el to de trucada al seu telèfon.

Si tens un iPhone, Premi sobre l'element Els meus tons de trucada i toca l'opció Crear to de trucada per crear un to de trucada a partir d'una pista en el seu dispositiu, en cas contrari, premeu el botó popular col·locat al menú a continuació per descarregar un dels tons de trucada al catàleg de Audiko o fer servir la funció de buscar per trobar una cançó del teu interès. També en aquest cas per establir un to de trucada cal intervenir a través d'iTunes.

Aplicació per descarregar cançons gratis

Entre els aplicació per a cançons que els aconsello que tinguin en compte que també hi ha aplicacions per descarregar cançons gratis, Que li permeten descarregar cançons de forma gratuïta, enriquint així el catàleg de música del seu dispositiu. Aquests són alguns dels més interessants.

TinyTunes (Android)

Entre les aplicacions per descarregar música per a considerar hi ha TinyTunes que, a l'explotar les bases de dades de diversos arxius d'allotjament i xarxes socials, li permet trobar i descarregar centenars de pistes gratuïtes. L'aplicació no es distribueix oficialment i, per tant, no està present a Google Play Store: Per instal·lar-la, ha de descarregar l'aplicació des exigocs.com, deshabilitant la protecció contra aplicacions que provenen de fonts desconegudes al dispositiu.

Per descarregar TinyTunes, ingressi després ajustos d'Android pressionant la icona de la roda dentada, toca l'element seguretat, Identifica l'opció orígens desconeguts i mou el seu palanca de OFF perquè EN. Respongui l'advertència que apareix a la pantalla de manera afirmativa. Ara, obriu el navegador en el seu dispositiu i connecteu-vos a el lloc indicat anteriorment, després premeu el botó instal·lar col·loqui a la banda de TinyTunes, espereu fins que es descarregui l'aplicació Apk i seguiu les instruccions sobre com instal·lar APK per continuar amb la instal·lació de l'aplicació. Una vegada que es completi la instal·lació de TinyTunes, recordeu desactivar la descàrrega d'arxius de fonts desconegudes repetint el procediment descrit anteriorment.

Ara pots començar a descarregar música amb TinyTunes! A la pantalla principal de l'aplicació, per tant, pressiona una de les categories presents ( Cançons principals d'iTunes, Àlbums principals d'iTunes, Billboard Hot 100, Top blues, Top Jazz, Top reggae etc.) o busqui una cançó pressionant la icona lupa col·locat a la part superior dreta.

Després escriviu el títol de la cançó que voleu descarregar i en els resultats de cerca seleccioneu les cançons que li interessen, i després toqueu la icona de fletxa apuntant cap avall (Present a la part superior) per iniciar la descàrrega. Les cançons descarregades estaran disponibles a la carpeta / Inici / tinytunes / cançó / del teu dispositiu.

Jamendo (Android / iOS)

jamendo és la plataforma que recopila les cançons d'artistes i segells independents, ideal per als que estimen descobrir músics emergents i poc coneguts. L'aplicació està disponible per a dispositius Android i iOS i s'ofereix com a reproductor de música per escoltar cançons en streaming, però també com una aplicació per descarregar cançons de forma gratuïta i legal. Desafortunadament, la funció de descàrrega no és compatible actualment amb l'iPhone / iPad.

Si tens un telèfon mòbil o una tauleta Android i desitja descarregar música localment, comenceu l'aplicació Jamendo i creu un compte gratuït. Toca el botó ≡ i pressiona l'element crear compte, Ingressi les seves dades en els camps e-mail y contrasenya i pressiona el botó crear compte. Alternativament, pot vincular un compte de xarxes socials a Jamendo tocant el botó Crea un compte mitjançant Facebook o Crea un compte mitjançant Google.

A la pantalla principal de Jamendo, triï la cançó filtrant per gèneres ( música pop, roca, jazz, medi ambient, Reggae, punk, metall etc.) i seleccioneu si voleu i cançons populars yo pistes més recents o una selecció amb i millors pistes triat per Jamendo per a tu.

Un cop hagueu trobat la cançó que li interessa, toqueu el botó ▶ ︎ per escoltar-la o premeu la icona fletxa apuntant cap avall per descarregar la cançó, després pressioni l'element Descàrrega gratuïta per a ús personal si té la intenció d'utilitzar la cançó sense altres propòsits o toc l'opció Obtingui una llicència a Jamendo Licensing per poder usar la cançó en vídeos i projectes multimèdia.

en iOS desafortunadament, la funció de descàrrega encara no s'ha activat i, per tant, no és possible descarregar les pistes allotjades per Jamendo localment.

Total d'arxius (iOS)

Descarregar música en dispositius iOS no és una cosa simple i no hi ha moltes aplicacions que et permeten fer-ho, però amb arxius totals Pots superar aquests obstacles. L'aplicació en qüestió està disponible per a iPhone / iPad i es presenta com un navegador que li permet descarregar diversos arxius a la web, inclosa la música. En la versió gratuïta presenta pancartes i anuncis de vídeo, mentre que la versió Pro (4,49 euros) no té aquestes limitacions.

Per descarregar música amb arxius Total, comenceu l'aplicació, accedeixi al seu navegador intern prement el botó globus (A baix a la dreta) i, a la barra d'adreces a la part superior, introduïu l'adreça d'un dels molts llocs per descarregar música gratis. Per tant, comença la reproducció de la cançó que es descarregarà i, automàticament, Total li suggerirà que la reprodueixi. descarregar, Mostrant-li un botó especial.

Per veure els arxius descarregats, torneu a la pantalla principal de l'aplicació pressionant primer la icona carpeta (A baix a l'esquerra) i després en el de carpeta. Alternativament, entreu en l'aplicació expedient de iOS i actiu total al menú Navegar> Posicions.

precaució : Descarregar il · legalment música amb drets d'autor és un delicte. Aquest tutorial va ser escrit només amb fins il·lustratius i no em faig responsable l'ús que pugui fer de la informació present en ell.