Aplicació per a esdeveniments. Si no ho sabies, hi ha moltes apps que t'ajuden a trobar esdeveniments interessants a la teva ciutat (o fins i tot et deixen organitzar-los).

Avui, parlaré de com utilitzar algunes aplicacions per buscar esdeveniments de qualsevol tipus, filtrant-, per exemple, en funció dels seus interessos o buscant-los entre la llista dels organitzats a la ciutat on viu.

Aplicació per a esdeveniments de Facebook

La millor aplicació per a esdeveniments és sens dubte  Facebook local, Una de les aplicacions gratuïtes més famoses per Android iOS dedicada a la recerca d'esdeveniments pròxims, gràcies també a les invitacions d'amics presents a la famosa xarxa social fundada per Mark Zuckerberg.

Dit això, si vols utilitzar Facebook local, descarrega-te a través d' Play Store d'Android (feu clic al botó instal·lar ) o mitjançant la App Store en iOS / iPadOS (toqueu el botó obtenir, Després de la qual cosa desbloqueja la descàrrega a través de Identificació facial, Touch ID o contrasenya del compte d'iCloud).

Finalment, comenci pressionant la seva icona que, a la fi de la descàrrega, trobaràs automàticament agregat a la pantalla inicial o al calaix del dispositiu.

Ara, per començar, entreu en el seu perfil de Facebook prement el botó Continuar com (el teu nom), Després pressiona els botons Següent  y començar, Per accedir a la pantalla principal de l'aplicació.

Després d'això, pressioni l'element Tria el lloc situat a la part superior i indica la ciutat en la qual estàs interessat.

Després se't mostrarà en el mapa els esdeveniments actualment programats, mentre que a la pantalla principal se't mostrarà els esdeveniments programats segons les invitacions que va rebre dels seus amics de Facebook.

A més, pot trobar altres esdeveniments, utilitzant les funcions de recerca de l'aplicació. En aquest sentit, vegeu la secció Troba que fer, Per identificar esdeveniments relacionats amb llocs recomanats o altres esdeveniments desglossats per tipus, com per exemple esdeveniments gastronòmics o esdeveniments musicals.

També pot trobar altres esdeveniments prement el botó de icona de lupa situat a la part superior dreta, per filtrar la recerca dels principals categories d'esdeveniments ( atraccions, festes o restaurants, Per exemple) o per data ( avui, matí, aquest cap de setmana o la setmana que ve )

Aplicació per a esdeveniments casolans

Si estàs buscant una aplicació per a esdeveniments a casa, Et suggereixo que facis un cop d'ull a l'aplicació gratuïta Comehome! perquè Android i   iOS.

És una aplicació per a esdeveniments amb desconeguts, Que li permet fer nous amics, participant en esdeveniments organitzats a les llars d'altres persones.

Per aprofitar-ho, descarregueu primer en la seva dispositiu Android i iOS / iPadOS. Després connecteu-vos a Play Store de Android i premeu el botó instal·lar.

si fas servir iOS pressiona el botó obtenir en l' App Store, Després desbloqueja la descàrrega de l'aplicació a través de Face ID, Touch ID o la contrasenya del compte d'iCloud.

A la fi de la descàrrega i la instal·lació automàtica, comenceu Comehome!, Pressionant la seva icona que trobaràs automàticament agregat a la pantalla inicial o al calaix de la teva dispositiu.

A l'iniciar l'aplicació, primer registre i també personalitzi el seu perfil. En aquest moment també haurà d'indicar la ciutat en el qual desitja que se li mostrin els esdeveniments organitzats.

Per completar aquesta operació, premeu el botó Registre i completi els formularis que se li mostren a la pantalla, o premeu el botó Facebook, Si voleu crear el compte més ràpid, a través de la xarxa social fundada per Mark Zuckerberg.

Una vegada que es completi la personalització, comenci a buscar els articles que li interessen, referint-se a la pantalla principal i la secció Tots els esdeveniments, En el qual es mostren esdeveniments relacionats amb la ciutat a la qual es referia anteriorment com un lloc d'interès.

Després, toc l'esdeveniment en si per obtenir més informació sobre l'organitzador i les activitats que es realitzaran.

Aplicació per a esdeveniments i concerts

Et encanta la vida nocturna i estàs buscant una aplicació que t'ajudi a trobar concerts, discoteques o locals de nit? En aquest cas, l'aplicació perfecta per a tu és Spotlime.

Per obtenir-lo, connecteu-vos a Play Store d'Android i pressiona el botó instal·lar o, si fa servir iOS / iPadOS, busqui Spotlime en l' App Store, Toca la seva icona> obtenció er i desbloqueja la descàrrega mitjançant Face ID, Touch ID o ingressant la contrasenya del compte d'iCloud.

En ambdós casos, a la fi de la descàrrega i instal·lació de l'aplicació, iníciela pressionant la seva icona que trobarà agregat a la pantalla inicial o al calaix del dispositiu.

Per començar a utilitzar Spotlime, En primer lloc toqui el nom de la ciutat del seu interès, per poder veure, en la següent pantalla, la llista de tots els esdeveniments.

Si voleu filtrar encara més la recerca, toc Mostra categories, Després seleccioneu els tipus d'esdeveniments als quals vol assistir (per exemple, club o art y Les fires comercials ) O filtrar la cerca per data ( avui matí o Després ).

Finalment, per obtenir més informació sobre l'esdeveniment, toqueu.

Esdeveniments i festivals

Et encanta l'art i vols una aplicació que et suggereixi esdeveniments culturals de tot tipus?

En aquest cas, has de fer una ullada a l'aplicació gratuïta Eventbrite perquè Android i   IOS / iPadOS, Que li permet filtrar fàcilment la recerca d'esdeveniments en ciutats d'aquest tipus, però no música y esports.

Dit això, per aprofitar-ho, iniciï el Play Store per descarregar-lo en Android o la App Store, per descarregar-lo en iOS / iPadOS.

A la fi de la descàrrega i la instal·lació automàtica, comenceu l'aplicació pressionant la seva icona

Després de començar Eventbrite, Indiqui la ciutat del seu interès, prement el botó Seleccioneu ciutat, Perquè pugui filtrar la cerca d'esdeveniments.

Després d'això, registra't per el servei, indicant la direcció de correu electrònic en el camp de text relacionat que se li mostra.

Alternativament, toqueu el botó Continuar amb Facebook, Per registrar-se més ràpid a través de la xarxa social fundada per Mark Zuckerberg.

A la fi de l'registre, se li mostrarà, a la pantalla principal de l'aplicació ( la icona de la casa ), Alguns esdeveniments populars a la ciutat que vas seleccionar.

Si voleu filtrar encara més la recerca, toqueu el icona de lupa i indica el temps o el dia del seu interès: avui, matí o aquest cap de setmana. A més indica a quin tipus de  esdeveniment a què t'agradaria assistir ( art y espectacle o fins i tot gastronomia, Si per exemple vols saber la llista de festivals ).

Després de confirmar els termes de recerca, prement el botó de l' icona d'una fletxa, Els esdeveniments disponibles es mostraran en la següent pantalla: per obtenir més informació, només ha de tocar-los.

App per a esdeveniments infantils

Et preguntes si hi ha alguna aplicació per a esdeveniments dedicats a nens, Perquè estàs buscant plans per fer en família?

En aquest cas, descàrrega l'aplicació gratuïta GoBimbo perquè Android i IOS / iPadOS, la qual cosa l'ajudarà a seleccionar els correctes segons l'edat dels seus fills.

Per aprofitar-ho, connectat a Play Store per descarregar aquesta aplicació en Android o App Store per descarregar-lo en iOS / iPadOS, comenceu l'aplicació, pressionant la seva icona que, a la fi dels procediments automàtics de descàrrega i instal·lació, s'afegirà a la pantalla d'inici.

A l'iniciar l'aplicació, premeu el botó Registre, Per a realitzar el registre opcional a través d' Facebook o mitjançant la adreça de correu electrònic o ometi aquest pas prement el botó Saltar.

Després d'això, comença a filtrar la cerca d'esdeveniments, seleccionant una de les categories de macros que es mostren (per exemple, cursos o idees per a un dia ).

A continuació, indiqui la edat del seu fill, fent servir la palanca especial que se li mostra, desprès acceptar l'elecció prement el botó Següent. També indica la ciutat del teu interès i pressiona novament Següent.

Un cop fet això, se li mostraran alguns esdeveniments relacionats amb els seus interessos, que poden filtrar encara més per dia ( avui, matí, Després ).

A més, si ho desitja, pot veure la llista d'esdeveniments en un mapa, Tocant el icona de mapa situat a la cantonada superior dreta. Per obtenir més informació sobre un esdeveniment, simplement toqueu.