Aplicacions per veure les estrelles. Li apassiona l'astronomia i, per aprofundir el seu coneixement li agradaria que li suggereixi algunes bones aplicacions per a telèfons i tablets a través de les quals pot descobrir com es diu aquesta o aquella altra estrella d'una manera simple i ràpida? Llavors diria que estàs en el lloc adequat.

En les següents línies, de fet, trobarà totes les que, al meu entendre, són les millors aplicacions per veure les estrelles, que actualment disponible tant per Android com per iOS / IPadOS. Ja bestreta que en la majoria dels casos aquests són recursos gratuïts i estan disponibles per a qualsevol persona, fins i tot per aquells que no es consideren un gran expert en termes de noves tecnologies.

T'agradaria recomanar algunes aplicacions útils per fotografiar millor el cel estrellat ? Cap problema, ja havia pensat en això també. A la segona part de l'tutorial us donaré les que crec que són les més útils i millors.

Les millors aplicacions per veure les estrelles

Si estàs buscant aplicacions per veure les estrelles, et suggereixo que provis les que enumeraré a continuació. Pots fer-les servir per conèixer els noms de les estrelles, obtenir més informació sobre elles, descobrir els esdeveniments astronòmics de el període, etc.

Mapa estel·lar (Android / iOS / iPadOS)

La primera aplicació per a les estrelles que els convido a considerar és mapa estel·lar. És gratuïta, disponible tant per Android com per iOS / iPadOS. I mostra la posició de les estrelles en tot moment, tant present com futur. Simplement apunt la càmera del seu telèfon mòbil o tablet cap al cel per saber el que està mirant. Recordeu que ofereix compres en l'aplicació (a un cost base de 3.49 euros), per accedir a l'catàleg d'estrelles ampliat i desbloquejar contingut addicional.

Per descarregar l'aplicació al seu dispositiu, si està usant Android, aneu a l' Play Store i premeu el botó instal·lar. Si aquestes usant IOS / iPadOS, Visita la secció corresponent de l'App Store, premeu el botó obtenir e instal·lar i autoritza la descàrrega a través de ID de cara, Touch ID o Contrasenya d'ID d'Apple. Després iniciï l'aplicació tocant el botó d'obrir o seleccionant el icona que s'ha afegit a la pantalla d'inici.

Ara que està veient la pantalla principal de l'aplicació, seleccioneu la manera de visualització Vista del cel, Per explorar el cel en temps real. Per tant, accepta l'ús de serveis de localització des de l'aplicació, apunt el telèfon mòbil cap al cel i moveu-lo a la direcció del seu interès. Veurà aparèixer estrelles, constel·lacions, etc. a la pantalla. que pot veure en detall tocant i seleccionant la pestanya que s'obre a la part inferior.

També pot buscar certes estrelles per nom tocant el símbol lupa situat a la part inferior de la pantalla, seleccionant la icona que representa un estrella col·locat a la pantalla visible posteriorment i seleccionant el nom de l'estrella del seu interès de la llista proposada. De la mateixa manera, pot buscar constel·lacions, explorar el calendari d'esdeveniments astronòmics, etc., sempre després de seleccionar la categoria de referència a la part inferior de la pantalla.

També va assenyalar que des de l'aplicació d'inici també pots seleccionar l'opció Mode d'exploració, Que li permet explorar el cel en certs dies i hores, i el que es diu Instantani en el temps, A través del qual és possible accedir a tot un seguit de continguts relacionats amb descobriments i exploracions espacials.

Star Walk (Android / iOS / iPadOS)

Star Walk és una altra aplicació per veure les estrelles que et convido a provar. Està disponible per a Android i iOS / iPadOS i inclou una representació completa de les estrelles i constel·lacions, així com els planetes i les fases lunars. Li permet explorar el cel apuntant el seu telèfon mòbil a la posició de referència, inclou enllaços d'informació útil a Wikipedia i també una eina per viatjar en el temps, per veure esdeveniments passats i futurs. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a un cost base de 99 centaus / mes) per desbloquejar tot el contingut addicional disponible.

Descarregueu l'aplicació de la mateixa manera que l'anterior. I, una vegada que es mostri la pantalla principal de Star Walk a la pantalla, rebutgi la invitació per subscriure a la versió de pagament de l'servei, permeti que l'aplicació accedeixi al seu ubicació i apunt el seu telèfon mòbil o tauleta cap al cel per veure les estrelles, les constel·lacions, etc. directament en temps real.

Per rebre més informació les estrelles determinada, toqueu, després seleccioni el seu nom visible a la part inferior de la pantalla. Si, d'altra banda, desitja realitzar una recerca directa, toqueu el símbol de la lupa situat a la part inferior esquerra i seleccioneu primer la categoria de referència i després l'element del seu interès. També pot realitzar una recerca de paraules clau escrivint en el camp apropiat en la part superior.

Si ho desitja, també pot canviar la forma en què es mostra el cel, movent el cursor a l'esquerra, mentre toca el símbol de l' rellotge a la part superior dreta pots explorar l'espai en dies i horaris específics.

Altres aplicacions per veure les estrelles.

¿Cap de les aplicacions estrella que et vaig recomanar a les línies anteriors t'ha convençut d'una manera particular i, per tant, estàs buscant algunes alternativa ? Després provi els recursos addicionals que he inclòs en la llista a continuació.

  • Stellarium Mòbil Sky Map (Android / iOS / iPadOS) - aplicació molt interessant per monitoritzar estrelles i el cel en general. Pot comptar amb un catàleg de més de 600,000 estrelles ia més li permet veure de prop tots els planetes de el sistema solar. Costa 2.99 euros per Android i 3.49 euros per iOS / iPadOS.

 

  • Star Rover (Android / iOS / iPadOS): aplicació que té una interfície simple i essencial però ben feta que permet a l'usuari centrar la seva atenció només en el cel estrellat. Costa 2,09 euros per Android i 2,29 euros per iOS / iPadOS.

 

  • Mapa de el cel (Android): aplicació de cost zero i fàcil d'utilitzar que li permet identificar amb precisió cada objecte celeste simplement apuntant el seu telèfon mòbil o tauleta cap al cel. No inclou publicitat i està ple d'informació útil. És només per Android.

 

  • cel nocturn (IOS / iPadOS): aplicació específica per iPhone y iPad que s'assembla a un planetari amb suport de realitat augmentada a través d'el qual explorar el cel, buscar estrelles, constel·lacions, planetes, etc. També ofereix molta informació útil i els seus gràfics són definitivament impressionants. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a un cost base de 2.49 euros / mes) per desbloquejar totes les funcions que ofereix l'aplicació.

Aplicació per fotografiar els estels

Aplicacions per veure les estrelles 2

Aplicacions per veure les estrelles 

Passem ara a aplicació per fotografiar els estels. Si està buscant una app bona per això, seguiu llegint. De nou, aquestes són solucions disponibles per android com per IOS / iPadOS.

A better camera (Android)

Si estàs fent servir un telèfon A nDroid i estàs buscant alguna aplicació útil per fotografiar les estrelles, et suggereixo que recorris a aquesta app. És una solució gratuïta per fer fotos i gravar vídeos, el que li permet intervenir en diversos paràmetres i també ofereix als seus usuaris una manera nocturn especial, molt útil per capturar les estrelles. Recordeu que ofereix compres en l'aplicació (a un cost base de 74 cents) per desbloquejar funcions addicionals.

Per descarregar l'aplicació al dispositiu, visiteu la secció corresponent de Play Store i premeu el botó instal·lar. Després iniciï l'aplicació tocant el botó obert va aparèixer a la pantalla o la relativa icona que acaba d'agregar-se a la pantalla d'inici.

Ara que veu la pantalla, toqueu el botó amb "S" situat a la part inferior dreta i selecciona l'opció de menú que apareix nit, Després poseu la càmera de el telèfon mòbil cap a les estrelles que desitja fotografiar.

En aquest punt, ajust el Ampliar usant el cursor apropiat ubicat a la banda esquerra i continueu amb el clic, tocant el botó amb una càmera col·locat a la part inferior. Les fotos preses s'afegiran a la Galeria d'Android.

Si voleu tenir un control més detallat sobre la configuració de l'aplicació, li informo que pot triar una manera de tret diferent des del menú visible després de prémer el botó a la part inferior esquerra i que a la part superior de la pantalla trobareu els controls per activar o apagar el flaix per equilibrar el blanc, etc.

Cambra Nightcap (iOS / iPadOS)

Si utilitzeu un dispositiu IOS / iPadOS, La millor aplicació per fer fotos que pots utilitzar és sense cap dubte Cambra Nightcap. Li permet fer fotos en mode nocturn i amb poca llum i gravar vídeo 4K i lapse de temps. També admet una manera especial per fer fotos astronòmiques, ideal, de fet, per capturar les estrelles, l'aurora boreal i molt més. Lamentablement no és gratis, costa 3,49 euros.

Quan la descarregui, veurà la pantalla principal d'Nightcap Camera. Apunt la càmera de el dispositiu cap al cel, toqueu la icona de l' estrella situat a la part inferior esquerra i trieu la manera de tret que voleu utilitzar entre els disponibles: llarga exposició, Mode estrella, Mode de rastres d'estrelles etcètera

Després, ajust el zoom usant el visor especial ubicat a la part inferior dreta i premeu botó circular col·locat en el centre, per prendre la foto que després es guardarà automàticament a la Galeria d'iOS / iPadOS.

Si ho desitja, també pot ajustar personalment l'enfocament, l'exposició i el balanç de blancs, tocant els elements apropiats situats a la part inferior de la pantalla, mentre que a la part superior trobareu els botons per activar o desactivar el flaix, triar què càmera usar i accedir a la configuració de Nightcap càmera.

Altres aplicacions per fotografiar els estels

Cap de les aplicacions per a fotografiar les estrelles que ja he recomanat t'ha convençut d'una manera particular i estàs buscant alguna solució per a usar en alternativa.  En aquest cas, provi les aplicacions addicionals que pertanyen a la categoria que trobarà informada a continuació. Veuràs que a la fi finalment podràs trobar alguna cosa que et satisfaci.

  • Càmera FV-5 Lite (Android): aplicació per fer fotos que funciona gairebé com una SLR, de fet, tots els comandaments disponibles són manuals. Precisament per aquest motiu, també es pot utilitzar per fer fotos de les estrelles, tenint la possibilitat d'intervenir en ISO, Exposició, etc. És gratis, però per desbloquejar totes les funcions necessita comprar la versió completa (a un cost de 2,99 euros).

 

  • Cambra manual (Android): una altra aplicació per fer fotos ajustant manualment tots els diversos paràmetres. De fet, li permet configurar l'obturador, l'enfocament, el balanç de blancs i l'exposició. Per tant, també es pot utilitzar per fer fotos de les estrelles. Costa 3,39 euros.

 

  • Càmera nocturna: fotos nocturnes (IOS / iPadOS): aplicació ideal per fer fotos en entorns foscos o, en qualsevol cas, caracteritzada per una il·luminació insuficient, així com per capturar les estrelles, gràcies a les opcions de configuració manual per a exposició de fins a 1 segon i la intensificació separada de llum residual i ISO. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a un cost de 1.09 euros) per eliminar la publicitat.

 

  • Procam (IOS / iPadOS): aplicació per fer fotos de forma avançada que li permet ajustar l'exposició, l'enfocament, triar quin lent d'iPhone fer servir (en el cas de dispositius amb més d'un sensor), etc. També inclou la manera nocturn, ideal per capturar les estrelles. Costa 6,99 euros.

Fins aquí la guia de les millors aplicacions per veure les estrelles.