Aplicació per a nens

Estem en un període en què l'evolució tecnològica està donant passos de gegant en temps que definiríem com realment curts. És un desenvolupament que ens involucra personalment, donat l'ús excessiu que fem de les eines tecnològiques. Tenim fàcil accés a Internet i ara fem servir telèfons mòbils (o més generalment els nostres dispositius mòbils) per fer qualsevol cosa, confiant gran part de les nostres vides a la tecnologia. Per tant, és una conseqüència directa veure com les generacions més joves intenten emularnos. En particular, trobo que aquest exemple és visible en nens que sovint clamaven poder utilitzar els mateixos dispositius tecnològics als quals nosaltres mateixos tenim accés tan freqüent.

Si vostè és pare, és possible que hagi tingut una sol·licitud similar, m'imagino. Clarament no és la meva intenció entrar en els mèrits de l'educació per a pares, però en canvi m'agradaria invita a instal·lar aplicacions per a nens en telèfons mòbils i tauletes que poden transformar un moment lúdic en un educatiu.

tots els aplicacions per a nens que vull aconsellar en aquesta guia meva estan disponibles per a baixar gratuïta en els dos principals sistemes operatius per a telèfons mòbils i tauletes, és a dir, Android i iOS. Explicaré en detall quines són les seves principals característiques i per què, al meu entendre, podrien ser adequades per a nens i adolescents. ¿Aquestes punt per començar? Com de costum, vull desitjar-los una bona lectura.

Aplicació per a nens (dibuix)

Oh! L'aplicació de dibuix màgic (Android / iOS)

He optat per categoritzar els meus consells sobre aplicacions perquè descarreguin els nens, ja que crec que és important separar les aplicacions amb fins educatius i lúdics de les dissenyades principalment per a l'entreteniment. En la categoria aquí indicada t'explicaré quines són les millors aplicacions de dibuix dissenyades per a nens i, la primera de la que et vull parlar es diu Oh! L'aplicació de dibuix màgic.

És una aplicació nascuda d'un petit equip de desenvolupament francès, concebuda com una transposició digital d'un popular llibre infantil. L'objectiu principal de l'aplicació és permetre que els nens dibuixin, a partir d'algunes formes geomètriques predefinides. Trio recomanar Oh! L'aplicació de dibuix màgic, en particular, des que va guanyar el premi. Premi Bolonya Ragazzi Digital 2017, Un premi que s'atribueix a l'excel·lència dels continguts digitals dissenyats per a un públic jove.

L'aplicació, de fet, no és més que un full en blanc on, fent clic, arrossegant i rotant les diferents formes geomètriques, es crea un disseny interactiu que representa una ciutat. L'aplicació és molt senzilla i intuïtiva i està dissenyada per estimular la creativitat dels nens. També pot fascinar als adults pel seu estil, de vegades poètic.

Oh! L'aplicació de dibuix màgic està disponible de forma gratuïta a telèfons mòbils i tauletes amb Android i iOS.

Esbossos de Tayasui (Android / iOS)

Una de les millors aplicacions per a dibuixar. gratis en dispositius mòbils és sens dubte Tayasui Sketches, una aplicació de dibuix digital amb l'objectiu de tornar la sensació de el dibuix tradicional fet en paper.

Si bé el dibuix es realitza després en un suport digital, l'aplicació Tayasui Sketches aconsegueix simular perfectament, d'una manera completament realista, el traç de les diferents eines per dibuixar en paper.

La força de l'aplicació també ve donada per la seva oferta i combinació de diferents eines professionals per al dibuix amb altres més senzilles, dissenyades específicament per a nens. Precisament per això és una aplicació que atraurà no només als nens sinó també als adults Lovers de la creativitat i el dibuix.

Entre les seves característiques més destacables hi ha la compatibilitat amb diferents gestos per apropar, eliminar, allunyar i guardar el disseny o elements dibuixats. Una aplicació que dóna el millor de si en dispositius grans: la interfície d'usuari essencial i mínima està dissenyada per donar tot l'espai possible al full de dibuix virtual.

Bàsicament l'aplicació és gratis però inclou algunes eines avançades que es poden desbloquejar a través de la versió pro aplicació (disponible només en iOS) o mitjançant compres in-app amb cost variable en funció de les eines que vulguis comprar.

Tayasui Sketches està disponible gratis en Android i iOS.

Aplicació per a nens (joc)

Toontàstica 3D

Desenvolupat per google, Toontastic 3D és una aplicació per a nens que et permet jugar fent dibuixos animats.

L'objectiu de l'gegant de Mountain View, però, va més enllà de la creació d'una aplicació amb l'únic propòsit de jugar. Darrere de Toontastic 3D està el desig de mostrar als més petits el procediment de creació d'una caricatura, mostrant com cal partir de la creació d'una història. Per tant, Toontastic 3D mostra tot el que es defineix darrere d'escena per a la realització d'una caricatura.

No obstant això, el procediment de creació es simplifica tant com sigui possible amb aquesta aplicació, volent així atraure els usuaris més petits.

Per crear la teva pròpia caricatura amb Toontastic 3D, només necessites establir la durada de la teva pel·lícula, triar l'escenari i els personatges relacionats d'una llista de plantilles predefinides i després gravar la teva història a través del micròfon de el dispositiu, per donar-li vida a una història completar.

Als nens més creatius també els resultarà més divertit utilitzar el mode de creació personalitzada. De fet, és possible dibuixar a mà i en dues dimensions, escenaris i personatges, i després veure una transposició realitzada en tres dimensions. Una aplicació que fomenta la narració, a través d'un dels mitjans més fascinants per als ulls d'un nen: la caricatura.

No obstant això, si voleu trobar una falla en l'aplicació, hi ha la presència d'una interfície d'usuari disponible només en anglès. Un obstacle menor, però, si es té en compte la rapidesa amb què els nens aprenen, a l'hora d'explotar a l'màxim la imaginació. Un defecte que també es compensa amb la immediatesa de les eines que posa a disposició l'aplicació. Per tant, Toontastic 3D pot ser apreciat fins i tot per aquells que no estan familiaritzats amb l'idioma estranger.

Toontastic 3D està disponible de forma gratuïta per Android i iOS.

Plantes vs. zombis

Entre les aplicacions perquè juguin els nens cal destacar el atemporal joc d'estratègia Plants VS Zombies, en el qual els nens més grans poden divertir enterrant i enfortint plantes en un jardí, en un intent de derrotar als zombis. .

Encara que és un joc, el seu gènere Tower Defense el converteix en tot menys en un joc simple i mundà, especialment perquè es requereix raonament i una bona dosi d'estratègia per Guanyar jocs.

La franquícia de el joc Plants VS Zombies es remunta a 2009 i des de llavors s'ha enriquit amb nombroses seqüeles, algunes de les quals també s'han publicat en altres plataformes dedicades als jugadors.

Per tant, aquesta sèrie de jocs es recomana certament com una aplicació per a nens dedicada principalment a l'entreteniment lúdic. Les seqüeles Plants vs. Zombies 2 (Android i iOS) i Plants vs. Zombies Heroes (Android i iOS)

De tots els títols de la sèrie Plants Vs Zombies, només puc recomanar el primer capítol històric d'aquesta sèrie en particular: aquest joc, disponible de forma gratuïta per Android i iOS i també present en una versió de pagament, farà passar una mala estona fins i tot adults.

Altres aplicacions per a nens (educació i jocs):

  • Aprèn anglès amb duolingo : Una aplicació gratis des de la interfície d'usuari en italià que ajudarà els nens i joves a aprendre o veure els teus coneixements d'anglès, alemany o francès. Disponible en Android i iOS.
  • MeteoHeroes comença l'aventura : Joc amb fins educatius que té com a objectiu ensenyar als nens com funcionen els fenòmens meteorològics i el respecte pel medi ambient. Disponible gratis en Android i iOS.

Com trobar altres aplicacions per a nens:

Si busques a altres aplicacions per a nens descarregar al seu dispositiu mòbil perquè els que he informat no reflecteixen les seves necessitats? No et preocupis, et puc donar alguns consells que et seran de molta utilitat, ja veuràs.

Tant les botigues digitals dels sistemes operatius més populars per a smartphones (App Store per iOS) com Play Store (Per Android), integren una secció especial dissenyada per optimitzar la recerca d'aplicacions per a famílies i nens. Explicaré a continuació com trobar altres aplicacions per a nens.

En iOS, obriu el Botiga d'aplicacions (Símbol d'un un estilitzat sobre un fons blau clar). A la pantalla principal de l'aplicació, aneu a l'element Categories al menú de sota. A continuació, podrà explorar les principals categories d'aplicacions a la botiga digital d'Apple.

Si toca l'element nens, Podeu seleccionar elements Nens de totes les edatsO escollir una de les tres subcategories principals: Fins a 4 anys, 6-8 anys i 9-11 anys. D'aquesta manera podràs veure la llista completa de totes les aplicacions per a nens en l'App Store; trobaràs els gratuïts però també els de pagament.

En Android, obriu el Botiga de jocs (Símbol d'un bandera de colors de forma triangular). A la pantalla principal de l'aplicació, pot veure alguns botons de color verd que representen accessos directes a les categories més buscades per a aplicacions d'Android. En aquest cas, el de la teva interès és Família.

En la nova pantalla que s'obre pots accedir a les altres subcategories relacionades amb les aplicacions per a nens. De fet, trobes el botó que fa referència a les aplicacions dividides per any d'edat ( fins a 5 anys, de 6-8 anys, de 9 anys en endavant ) I el botó posicions, Per avaluar de forma independent quines aplicacions per a nens es descarreguen i compren més.