Darrerament, tens poc temps per treball / estudi. Per tant, ha notat que ja no pot descobrir com solia fer-ho un cop i té la intenció de posar-hi remei, potser amb el vostre telèfon mòbil. D'altra banda, sempre té el seu telèfon fiable a la butxaca i podria convertir-se en una gran eina per obtenir informació. Però li agradaria tenir una bona quantitat de fonts fiables disponibles i, per tant, està buscant una aplicació que s'adapti a les seves necessitats. Bé, no et preocupis: vas arribar a el lloc correcte, en el moment correcte!

A la guia d'avui, de fet, et mostraré alguns dels millors aplicació per a notícies que pot instal·lar en el seu telèfon mòbil (o tauleta). En cas que l'hi pregunti, il·lustraré múltiples tipus d'aplicacions, capaços de brindar-notícies basades en els seus interessos i, per què no, deixar-li mantenir-se informat sobre el que passa al món fora del seu «bombolla social». En particular, revisaré les aplicacions per a les notícies diàries, notícies de futbol, Notícies de videojocs i notícies financeres. En resum, segurament trobarà «menjar» per a la seva ment.

Coratge: per què segueixes aquí parat immòbil davant de la pantalla? Ha arribat el moment de procedir: tot el que ha de fer és agafar-se uns minuts de temps lliure i seguir les instruccions ràpides a continuació. Puc assegurar-li que podrà aconseguir el seu objectiu en un instant i que, en molt poc temps, hi haurà trobat l'aplicació adequada per a vostè. Dit això, no em queda res més que fer que desitjar-los una bona lectura!

Aplicació per a notícies del dia

Mantenir-se informat sobre el que està succeint en el món és important, avui més que mai. De fet, les persones estan cada vegada més interconnectades entre si i les notícies de, per exemple, els Estats Units d'Amèrica o Àsia també poden afectar la vida dels italians. A continuació, per tant, hi ha una selecció dels millors aplicació per a notícies.

Google News (Android / iOS)

google Notícies és l'aplicació oficial desenvolupada per la companyia Mountain View: és una de les més utilitzades, ja que està preinstal·lada en molts telèfons mòbils Android i s'integra bé amb el compte de Google, usant-la per rastrejar preferències i proporcionar notícies que podrien ser més interessants per a l'usuari. L'aplicació és gratuïta, però conté anuncis i compres en l'aplicació.

per instal·lar Google News al dispositiu, simplement obriu Android Play Store (Si té Android) o iOS / iPadOS App Store (si té un iPhone o iPad), escriviu «Notícies de google» en el camp de recerca i pressioni icona de l'aplicació (Una «G» en una targeta blava). Després d'això, tot el que has de fer és prémer el botó Instal·lar / Get i, si fa servir iOS, verifiqui la seva identitat a través de Touch ID, Identificació facial o contrasenya d'Apple ID.

Una vegada que l'aplicació està oberta, pot executar el iniciar Sessió al seu compte de Google ingressant adreça de correu electrònic y contrasenya i prement el botó Següent (Si cal) En aquest punt, et trobaràs davant d'un revista de premsa que inclou les notícies que poden interessar-li, en funció de les seves recerques en el motor de cerca de Google i altra informació en poder de l'empresa Mountain View.

A la part superior dreta també trobaràs alguns informació de l'clima. Després en la part superior de la pàgina hi ha els 5 notícies que Google News considera interessant per a vostè, mentre es desplaça cap avall pot trobar molts més dividits per categories. Per exemple, si ha activat la ubicació al dispositiu, la pestanya podria mostrar-se Notícies locals, Que inclou només les fonts del seu territori (per exemple, Il Giornale di Vicenza).

A la part inferior dreta de cada quadre de notícies hi ha dos botons: el primer està representat pel icona de targeta. A l'pressionar-lo, pot obtenir més informació sobre el tema de les notícies, ja que a la pantalla se li mostraran altres fonts que li permetran aprofundir. En el seu lloc, toqueu el icona de punts accedirà a un menú que us permetrà guardar les notícies per llegeix-lo més tard, compartir, Entreu en lloc web d'origen, Amaga totes les notícies d'un lloc en particular i enviar un realimentació en les notícies En resum, té totes les eines per millorar la seva font de notícies, ocultant les fonts que no li agraden.

A la part inferior de la pantalla hi ha 4 botons que es refereixen a tantes targetes: Para ti és la pantalla d'inici de l'aplicació, la qual et vaig mostrar abans; notícies en canvi, és una pàgina útil per accedir ràpidament a les diferents categories. Tot el que necessites fer és pressionar categoria el que desitja (p. ex., Més recent, Itàlia, De el món, Negocis, Ciència i Tecnologia) de bar a la part superior.

Després hi ha la targeta favorits que conté les fonts que va guardar i els temes que li van interessar i el formulari lloc de diaris que, d'altra banda, li permet trobar les fonts per afegir, amb classificacions en les més seguides segons el sector de pertinença.

Notícies de Microsoft (Android / iOS)

Notícies de Microsoft és la resposta de Redmond a Google News: és una aplicació completa en molts aspectes, alguns usuaris el prefereixen a causa de la seva interfície gràfica «neta» i la capacitat d'accedir ràpidament a les notícies locals. No obstant això, Microsoft News té menys fonts que Google News, ja que només implementa el que considera més popular. L'aplicació està disponible en Android Play Store i en iOS / iPadOS App Store, és gratuïta, però amb anuncis i compres en l'aplicació.

Una vegada que l'aplicació està oberta, pot triar executar el iniciar Sessió amb el seu compte de Microsoft o si continua sense iniciar sessió. Durant la primera configuració, se li demanarà que seleccioni arguments que t'interessi La interfície gràfica és bastant «neta» i la placa principal es divideix en Els meus notícies (Basat en fonts d'usuari), en evidència (La notícia més popular de moment) i TRIAT PER A TU (Notícies recomanades per l'aplicació que giren al voltant dels temes d'interès).

pressionant icona estrella present a la part inferior, pot modificar el seu interessos i les cartes relacionades. pressionant icona de lent en canvi, pots buscar fonts i notícies, mentre pressiones icona de posició pots activar el GPS d'al dispositiu per poder notícies locals. A l'tocar en icona de tres punts en el seu lloc, pot accedir a la configuració de l'aplicació, on les opcions també estan disponibles per a activar l'aplicació tema fosc i accés a notícies guardades. Sobre aquest últim, només necessita pressionar el icona de tres punts present a la part inferior dreta de la caixa notícies, Per «deixar de banda» una notícia per llegir-la més tard o compartir-la.

News Republic (Android / iOS)

Si no li agrada tenir massa opcions i només vol aprendre sobre certs temes, podria considerar intentar Notícies República : És una aplicació que conté moltes fonts (més de 3.000) i li permet crear targetes personalitzades per a cada tema. News Republic és gratis, però conté anuncis i compres en l'aplicació. L'aplicació està disponible tant en Android Play Store com en iOS / iPadOS App Store.

La interfície gràfica de l'aplicació es divideix en tres pestanyes: Para ti, vídeo y esports. Podeu afegir altres simplement fent clic a la icona + present a dalt a l'esquerra. A la part superior hi ha el barra de cerca, Mentre que els botons a la part inferior permeten, respectivament, actualitzar el penso, Explora l' fonts disponible i gestioni el seu compte. Per millorar la personalització de les notícies i seguir les fonts, pot accedir amb el seu propi perfil. Facebook, Google o refilo.

Una vegada que s'obre una notícia, pot afegir un comentari, Llegiu els escrits per altres usuaris, posi m'agrada i comparteix les notícies a WhatsApp, Facebook, refilo o mitjançant missatge / enllaç. En resum, News Republic també brinda als seus usuaris l'oportunitat de comentar públicament les diverses notícies. De tant en tant, també es proposen alguns enquestes sobre temes actuals.

Flipboard (Android / iOS)

Flipboard és una aplicació una mica diferent de les esmentades anteriorment. De fet, garanteix una pantalla completa per a cada notícia, proporcionant un gran vista prèvia de l'contingut. D'aquesta manera, pot comprendre la bondat de les notícies immediatament. L'aplicació és gratuïta, però inclou anuncis i compres en l'aplicació. Flipboard està disponible tant en Android Play Store com en iOS / iPadOS App Store.

Quan inicieu l'aplicació per primera vegada, se li demanarà que seleccioni arguments del seu interès També pots fer el iniciar Sessió, Prement el botó entrar present a la part superior dreta i registrant a través d' e-mail o perfil en línia ( Google, Facebook y refilo ). Això et permetrà obtenir alguna cosa notícies personalitzades segons les seves preferències i poder seguir les diferents fonts.

Flipboard et permet veure moltes notícies en poc temps, ja que només necessites fer una cop fort de dalt a baix per veure les pàgines dedicades a l'individu notícies. A la pantalla d'inici, també pot accedir a les pestanyes TRIAT PER Flipboard (Millors notícies seleccionades del dia) ed EXPLORA ALTRES INTERESSOS (Llista de temes disponibles, per exemple, MÒBIL I SMARTPHONE).

pressionant icona quadrat situat sota pot veure el temes de tendència. pressionant icona de lent, Al seu lloc, pot accedir a barra de cerca i seleccioneu els diferents fonts. Flipboard inclou menys fonts que altres aplicacions, però intenta seleccionar només les que es consideren més populars.

L ' icona de campana serveix per notificacions (Per exemple, quan es va publicar una notícia que podria interessar), mentre que la icona compte li permet administrar el seu perfil. Una vegada que s'obre una notícia, apareixeran algunes icones a la part superior dreta de la pantalla compartir, comentari posa el coret o Desar, Per llegir-lo més tard.

Més aplicacions per a notícies del dia.

Les aplicacions esmentades anteriorment òbviament no són les úniques disponibles. A continuació presento altres solucions que poden interessar.

 • Feedly (Android / iOS): una de les aplicacions més personalitzables per llegir notícies, amb suport per a canals RSS. Sí, poden combinar moltes fonts i agrupar-les en les diferents categories segons les seves necessitats. L'aplicació és gratuïta, però cal compres en l'aplicació.
 • QUADRE (Android / iOS): els usuaris aprecien aquesta aplicació principalment pel seu aspecte més «modern» que la mitjana. Sí, poden subratllar el contingut de les notícies per compartir les parts més destacades amb amics. SQUID es pot descarregar de forma gratuïta, però conté anuncis.
 • Notícies d'avui per Samsung (Android): preinstal·lat en alguns telèfons mòbils Samsung, upday li permet mantenir-se informat a través de notícies personalitzades basades en les preferències expressades per l'usuari. Les notícies més interessants també es resumeixen amb vinyetes. L'aplicació és gratuïta, però hi ha anuncis.

Aplicació per a notícies de futbol

Si ets fanàtic de futbol, Segurament t'interessaran les novetats d'aquest l'esport. Bé, ha de saber que hi ha aplicacions que poden proporcionar totes les actualitzacions de el cas en temps real.

Onefootball (Android / iOS)

Onefootball és una aplicació que tots els fanàtics de el futbol haurien de provar. De fet, no només li permet monitoritzar les notícies de futbol, ​​sinó també prioritzar segons el seu equip favorit. Onefootball està disponible de forma gratuïta, però inclou anuncis i compres en l'aplicació. L'aplicació es pot trobar tant en Android Play Store com en iOS / iPadOS App Store.

Una vegada que l'aplicació estigui oberta, se li demanarà que seleccioni la seva. equip de club favorit i el teu nacional. D'aquesta manera, Onefootball podrà personalitzar les notícies segons les seves preferències. La pantalla principal de l'aplicació mostra, a la part superior, el resultat de la joc més recent del seu equip, mentre que immediatament a continuació proposa tots els diversos notícies. Sí, també poden fer déus. prediccions sobre el resultat dels jocs i veure què pensen altres usuaris a l'respecte.

També hi ha alguns interessants. vídeo (Per exemple, «les cinc xarxes més belles de la setmana»), accessible a través de la pestanya especial a la part superior. Pressionant en el seu lloc, a dalt TRANSFERÈNCIES Podeu veure tota la informació relacionada amb el mercat de transferències. A l'tocar la icona llumins a continuació, pots veure jo partit programat en els pròxims dies, mentre que a través d'la icona seguit Podeu obtenir tota la informació rellevant sobre els seus equips favorits. Una vegada que una notícia està oberta, pot pressionar la icona quota, Present a la part superior, per publicar les notícies a les xarxes socials o enviar-les a amics.

Més aplicacions per a notícies de futbol

Play Store i App Store estan plenes d'altres aplicacions amb les que pots aprendre sobre el món de el futbol. A continuació presento els que considero més vàlids.

 • 90min - Notícies de futbol (Android / iOS): una de les aplicacions més descarregades per mantenir-se informat sobre el món de el futbol. Pot alertar l'usuari en temps real quan el seu equip favorit marca i els permet seguir els temes de tendència a les xarxes socials a través d'una pestanya especial. L'aplicació és gratuïta, però conté anuncis.
 • Sky Sports (Android / iOS): l'aplicació oficial d'una de les fonts més apreciades a Itàlia. Conté les notícies més recents i els resultats en temps real dels partits. També hi ha vídeos i la possibilitat de veure el canal Sky Sport 24. L'aplicació és gratuïta, però conté anuncis i ofereix compres en l'aplicació.
 • La Gazzetta dello Sport (Android / iOS): l'aplicació oficial d'un dels diaris italians històrics. L'aplicació inclou notícies de la pàgina web oficial i, a el mateix temps, li permet controlar els resultats del seu equip favorit. És gratis, però conté anuncis.

Aplicació per a notícies de videojocs

Com es diu Ets fan de videojocs ? Bé, llavors absolutament cal saber les aplicacions que trobes a continuació.

GamesNews (Android)

GamesNews és una aplicació dissenyada per a contenir només les notícies provinents de les principals fonts d'informació italianes en aquest sector. L'aplicació es pot descarregar de forma gratuïta des d'Android Play Store i no conté cap tipus de publicitat o compres en l'aplicació. GamesNews és, de fet, creat per un entusiasta italià.

El funcionament de l'aplicació és bàsic: a la part superior hi ha els principals. fonts d'informació Italià, mentre pressiona icona d'hamburguesa present a la cantonada superior esquerra pot accedir a la publicacions estrangeres en últimes crítiques i ai últims tràilers. Una vegada que obri una notícia, pot enviar-la als seus amics (a través d'la icona quota present a la cantonada superior dreta), mentre que per llegir l'article complet simplement toqueu l'element Seguir llegint.

Sí, fins i tot pot afegir les notícies als seus favorits pressionant la paraula FAVORITS. D'aquesta manera, pot llegir-lo més tard tocant el icona de tres punts que es troba en l'altre dret de la pantalla d'inici i pressionant l'element favorits.

Més aplicacions per a notícies de videojocs

Si necessita més informació sobre videojocs, també pot estar interessat en les següents aplicacions.

 • COMMODORE - Notícies de videojocs (Android): una aplicació molt senzill, a que fa als llocs mòbils de les principals fonts italianes sobre el tema. Pot ser útil com a drecera. L'aplicació és gratuïta i no conté anuncis ni compres en l'aplicació.
 • HappyGamer - Notícies de videojocs (Android): una aplicació que simplement mostra una selecció de les notícies més importants dels principals llocs italians que tracten el tema dels videojocs. És gratis, però conté anuncis.
 • IGN Entertainment (Android / iOS): si saps bé anglès, aplicar un dels llocs de videojocs més populars de l'món podria ser per a tu. Inclou ressenyes, articles de notícies, vídeos i tot el que gira al voltant d'aquest sector. L'aplicació és gratuïta, però inclou anuncis.

Aplicació per a notícies financeres

la mercat financer Està sempre en crisi i no saps com mantenir-te informat sobre el que passa en aquest món complex? Proveu fer una ullada a les següents aplicacions: podrien ser per a vostè!

Il Sole 24 Ore (Android / iOS)

El sol les 24 hores És un dels diaris més importants per al sector financer. Per aquesta raó, és possible que estigui interessat en descarregar la seva aplicació oficial al dispositiu. L'aplicació es pot descarregar gratis, Però inclou anuncis i compres en l'aplicació. Està disponible tant en Android Play Store com en iOS / iPadOS App Store.

Una vegada que l'aplicació estigui oberta, se li demanarà que faci iniciar Sessió. Si ja t'has registrat subscripció digital, Pots prémer el botó entrar i ingressi les seves dades. Si, en canvi, simplement vols llegir el notícies gratis que es publiquen en línia, ha de fer clic a icona mundial present a la cantonada superior dreta. Aquest últim simplement obre el lloc web mòbil Il Sole 24 Ore i no ofereix característiques addicionals. Si té una subscripció, pot navegar fàcilment pel diari.

En qualsevol cas, l'aplicació d'Il Sole 24 Ore pot ser útil per l 'accés ràpid a la pàgina web mòbil i llegir les notícies.

Més aplicacions per a notícies financeres.

Com es diu Necessita fonts addicionals per mantenir-se informat sobre l'entorn financer? Cap problema: a continuació hi ha altres solucions que li permetran romandre en la peça en tot moment.

 • Yahoo Finances (Android / iOS): s'utilitza principalment per controlar les borses de valors i els mercats financers, l'aplicació també li permet consultar les últimes notícies a través de la pestanya corresponent. Hi ha moltes fonts i creen una imatge completa. L'aplicació és gratuïta, però conté anuncis i ofereix compres en l'aplicació.
 • Economia i finances 24 hores (Android): una de les aplicacions més utilitzades per monitoritzar notícies financeres a través de diverses fonts italianes. Li permet veure una descripció àmplia dels continguts i també pot usar-se per accedir a podcasts. L'aplicació és gratuïta, però conté anuncis.
 • MSN Money - Cotitzacions (Android / iOS): permet el seguiment de les borses de valors i els mercats financers i l'accés a les últimes notícies de el sector. La interfície gràfica és «neta», l'aplicació és fàcil d'utilitzar. És gratis, però inclou anuncis.

Perfecte, ara tens tot el que necessites per triar quina aplicació utilitzar. Feliç lectura!