Aplicació per traduir

Estàs planejant un nou viatge a l'estranger i, atès que hauràs de tractar amb persones que parlin una llengua diferent a la teva, necessites tenir un traductor sempre amb tu? Bé, si aquesta és la situació en què es troba, realment necessita aplicació per a traduir. Com es diu? ¿Ja ha arribat vostè mateix però no té idea de què aplicacions instal·lar? No es preocupi, m'ofereixo com a voluntari per ajudar-lo a trobar el traductor que millor s'adapti a les seves necessitats i, el que és més important, per explicar-li com funciona.

¿Aquestes punt per començar? Bé, poseu-vos còmode, prengui el seu temps per llegir aquest tutorial i provi les aplicacions que s'enumeren a continuació. Gairebé totes les solucions que estic a punt d'oferir-te són gratuïtes, a l'almenys en la seva versió bàsica, i són molt fàcils d'utilitzar. Algunes et permeten traduir fora de línia, altres són capaços de «escoltar» una oració i traduir simultàniament, altres et permeten emmarcar un text amb la càmera del teu dispositiu i fer una traducció instantània. Tot el que has de fer és provar-los tots i triar quins portar amb tu en el teu viatge.

Estic segur que a la fi d'aquesta lectura podrà utilitzar correctament els millors traductors mòbils disponibles en l'actualitat i no tindrà cap dificultat per interactuar amb les persones que coneixerà en el seu pròxim viatge a l'estranger. ¿Deixa-ho ser?

Traductor Google (Android / iOS / en línia)

Un post dedicat a aplicació per a traduir només pot començar des traductor de google, El famós servei creat per Google que també està disponible en versió Online, com ja us he explicat en el tutorial dedicat als millors traductors en línia. Google Translate és una aplicació 100% gratuïta, està disponible per a Android e iOS i pot traduir centenars d'idiomes fent traduccions fora de línia, traduccions instantànies amb càmera i fins i tot traduccions de veu.

Després de descarregar Google Translate en el seu telèfon mòbil o tauleta, comenceu l'aplicació tocant el botó Obre o pressionant sobre la seva icona situat en la pantalla d'inici del seu dispositiu i, a la pantalla d'inici, configuri el traductor triant el seu idioma principal (ex. Italià ) I l'idioma de què tradueixes amb més freqüència (p. Ex. Anglès, Español, xinès, Etc.) i guardi la configuració pressionant l'element final.

A la pantalla que s'obre, escriviu el text que voleu traduir a el camp toc per escriure el text i, instantàniament, apareixerà un quadre blau que conté la traducció de l'oració que va escriure. Si voleu traduir un text emmarcant amb la càmera del dispositiu, premeu el símbol de càmera i enquadrament el text que voleu traduir. Com podeu veure, l'algoritme de Google Translate ho reconeixerà i canviarà «màgicament» les paraules de el text que ha emmarcat traduint-les a l'idioma que hagi triat. Si desitja realitzar traduccions vocals, feu clic al símbol de micròfon i comenci a parlar per traduir simultàniament el que està dient. Simple, oi?

Si voleu traduir sense connexió amb Google Translate, ha de descarregar els diccionaris que li interessin. Per fer això, premeu el símbol (≡) i, al menú que apareix a l'esquerra, toc l'element Traduccions sense connexió i premeu el símbol de fletxa situat al costat de l'idioma que voleu descarregar per continuar amb la seva descàrrega. Una vegada que es completi la descàrrega (necessita descarregar al menys dos idiomes per traduir sense connexió), finalment podrà traduir als idiomes que ha descarregat fins i tot sense una connexió a Internet.

Nota: Les traduccions de veu, les traduccions amb càmera i les traduccions sense connexió no estan disponibles per a tots els idiomes.

Traductor de Microsoft (Android / iOS / Windows)

també Traductor de Microsoft, El traductor per a dispositius mòbils dissenyat pel gegant de Redmond, és una solució gratuïta que has de considerar seriosament. A l'igual que Google Translator, Microsoft Translate pot realitzar traduccions sense connexió, traduccions instantànies amb càmera i traduccions de veu en més de 60 idiomes (algunes funcions no estan disponibles per a tots els idiomes). A més d'això, aquest traductor proporciona un llibre de frases pràctic que es pot utilitzar quan sigui necessari.

Després de descarregar Microsoft Translator en el seu dispositiu Android, IOS i Windows 10 Mobile, comenceu l'aplicació i pressioni un dels símbols que veu a la pantalla per iniciar una traducció. Després toqueu el símbol de micròfon per iniciar una traducció de veu; toca el símbol de teclat per realitzar una traducció de text: premeu el símbol de càmera per iniciar una traducció instantània amb la càmera del dispositiu, o toqui el símbol i dos homes per xatejar en temps real amb persones que parlen altres idiomes (Es poden connectar fins a 100 dispositius!).

Si necessita traduir fins i tot quan no està connectat, descarregueu els idiomes que prefereixi fent clic al símbol (...) situat a la part superior dreta, seleccioneu l'element Idiomes sense connexió i toca el símbol de fletxa col·locat al costat de el nom dels idiomes que li interessen. Quan es completi la descàrrega, podrà traduir els idiomes que ha descarregat encara que no té una connexió a Internet activa.

Un dels aspectes més interessants de Microsoft Translator és la presència d'un Llibre de frases integrat directament en l'aplicació. Per accedir a aquesta eina, premeu el símbol de llibre (A baix a la dreta) i, a la pantalla que s'obre, pressiona una de les categories disponibles per aprendre nous termes per utilitzar durant el seu viatge. Estic segur que gràcies a aquesta funció aprendràs molts termes nous i podràs «moure't» amb major destresa en el país estranger a què et dirigeixes.

Nota: aquest traductor funciona amb aprenentatge automàtic i la informació de text, imatge i veu que proporcioni per a la traducció s'utilitzarà per millorar els productes i serveis de Microsoft. Microsoft es compromet a protegir la seva privacitat anul·lant la identificació de les seves dades i fent-los segurs.

Diccionari Revers Translator (Android / iOS / Online)

Si està buscant una aplicació que, a més d'actuar com un simple traductor, pugui ajudar-lo a dominar un idioma determinat, Diccionari Revers Traductor podria ser només per a tu. Aquesta solució semi-gratuïta no només li permet traduir instantàniament a 12 idiomes diferents, sinó que també integra un motor de cerca que ofereix exemples d'ús de diverses fonts: pel·lícules, llocs web, articles de diaris i més. És gràcies a aquests exemples que podrà millorar les seves habilitats lingüístiques i adquirir un major domini d'una llengua estrangera.

Després de descarregar Revers Translator Diccionari en el seu telèfon mòbil o tauleta, comenceu l'aplicació, seleccioneu els idiomes d'origen i destinació (p. Ex. Italià> anglès o Italià> espanyol ) I escriviu al camp Recerca ... el terme que voleu traduir. Com podeu veure, el terme que va escriure no només es traduirà instantàniament, sinó que també s'inclourà en alguns exemples que l'ajudaran a comprendre com usar-lo en diferents contextos. Aquesta funció promou l'aprenentatge d'idiomes i és particularment útil per aclimatar millor quan es troba en un país estranger.

Si vol fer una traducció senzilla i no vol veure els exemples que ofereix Revers, toqueu el símbol (≡) i, al menú desplegable que apareix, pressiona l'element traductor revers ; després escriviu el terme que desitja traduir en el camp corresponent i premeu el botó groc Traduir per iniciar la traducció. Simple, oi?

Per eliminar els banners publicitaris en Revers Translator Diccionari i accedir a més exemples i continguts, pot subscriure a l' versió premium de l'aplicació a partir de 1,99 €/mes (Després d'una prova de 7 dies).

Vull dir-te que, a més d'estar disponible com a aplicació per dispositius Android i iOS, Revers també està disponible com a servei Online i com a extensió de navegador.

iTranslate (Android / iOS / Windows)

jo tradueixo és una altra aplicació molt útil que et permet realitzar traduccions precises en més de 90 idiomes. No obstant això, algunes funcions avançades, com les traduccions sense connexió i de veu, només són accessibles comprant el versió Pro d'iTranslate a partir de 2,99 euros en Play Store, des de 4,99 euros en l'App Store i des 4,49 euros a Microsoft Store.

Després de descarregar iTranslate al dispositiu Android, iOS o Windows 10 Mobile, comenceu l'aplicació i seleccioneu els idiomes d'origen i destinació tocant els símbols de l' cercles amb banderes i seleccionant els idiomes que prefereixis al menú que apareix a la pantalla. Després de fer això, escriviu el terme o frase que voleu traduir se a un camps de text, Pressiona el botó Traduir i, instantàniament, iTranslate traduirà la paraula o frase que va escriure.

Apareixerà un símbol al costat de cada terme de cerca altaveu : Toqueu-per escoltar la pronunciació de les paraules que cerca. No obstant això, desplaçant per la pantalla, podràs veure alguns continguts extra com a sinònims i la conjugació de verbs: aquesta informació pot ser molt útil si estàs aprenent un nou idioma, no creus?

Altres aplicacions per traduir

tots els aplicació per a traduir que he enumerat en els paràgrafs anteriors es troben, en la meva humil opinió, entre els millors que pots instal·lar en el teu dispositiu. No obstant això, hi ha molts altres que mereixen la seva atenció i que faria bé de considerar. Pot trobar-los enumerats a continuació.

  • Traductor de conversa (Android): aquesta aplicació gratuïta, com el seu nom indica, és una eina molt útil per realitzar traduccions de converses. Si està planejant un viatge a l'estranger, el més probable és que necessiti conversar amb altres persones i Conversation Translator l'ajudarà a aconseguir-ho. Es requereix connexió a Internet per utilitzar Conversation Translator.
  • Parla amb el traductor de veu (Android): aquesta solució gratuïta li permet realitzar traduccions de veu bastant precises i precises. Speak to Voice Translator li permet triar entre quatre serveis de traducció en línia (Google Translate, Microsoft Translate, Yandex i Baidu) i requereix una connexió a Internet per funcionar.
  • Parla i tradueix (IOS): aquesta aplicació funciona de manera molt similar a Speak to Voice Tranlsator. Permet traduccions de veu en més de 50 idiomes i traduccions de text en més de 100 idiomes. Es pot descarregar de forma gratuïta des de l'App Store però per accedir a totes les funcions incloses en l'aplicació cal adquirir la versió Premium, que comença a 4,99 €.
  • traductor IHandy (IOS): aquesta aplicació compta amb una interfície d'usuari de pantalla completa que la fa més fàcil i intuïtiva d'utilitzar. IHandy Translator et permet fer traduccions en més de 50 idiomes, és 100% gratuït i no inclou cap banner publicitari. Per funcionar, necessita una connexió a Internet activa.
  • WordReference (Android / iOS): aquesta és una de les millors aplicacions de diccionari dedicades a l'idioma anglès. Li permet traduir termes individuals i conèixer el seu significat exacte. És completament gratuït i requereix una connexió a Internet per funcionar.