Aplicació per al seguiment de rutes. Ets un entusiasta de la bicicleta de muntanya i t'agradaria organitzar una ruta per fer a la teva bicicleta? Necessita planificar una ruta en automòbil o motocicleta, però no sap com fer-ho? Ets un amant de el senderisme o la carrera i t'agradaria organitzar millor els teus propers viatges? Déjame explicar quines són les millors apps per a rutes

Aplicació per rastrejar rutes amb bicicleta

Si necessites una aplicació per rastrejar rutes en bicicleta, estic segur que t'encantaran aquells dels que vaig a parlar-te.

Strava GPS (Android / iOS / iPadOS)

La primera solució que suggereixo que provis és Strava GPS, Una aplicació gratuïta que li permet controlar les estadístiques de les rutes realitzades amb bicicleta (i no només). Està disponible tant per Android com per iOS / iPadOS.

Per aprofitar això, després d'instal·lar i iniciar Strava GPS al dispositiu, entreu amb el teu compte Facebook, El teu compte Google o la teva adreça e-mail, Pressionant un dels botons apropiats i seguint les instruccions que es mostren a la pantalla.

Un cop s'hagi iniciat sessió, tanqui els banners que il·lustren algunes funcions específiques de l'aplicació, fent clic a l'element tancar. Després, si fa servir Android, Premeu el botó (+) , en registrar activitat y pedal.

si fa servir IOS / iPadOS, pressiona registre situat a la part inferior, en el símbol d'una sabatilla i seleccioneu l'opció Gir (bicicleta) des del menú que s'obre.

En aquest punt, toqueu el botó Home / Inici  situat al centre (a baix) i comença a pedalar. Quan estigui llest per fer-ho, deixi de gravar l'activitat pressionant Botó de parada col·locat sota. Si no vas a reprendre la cursa, també pressiona el botó arribada i finalment Desar la ruta prement el botó corresponent.

Més tard, pot controlar el seu progrés i les rutes preses anant a la secció activitats de l'aplicació, això Android es troba prement el botó (≡) i fent tap al nom, mentre a IOS / iPadOS es pot trobar simplement pressionant l'element apropiat situat a la part inferior dreta.

Recordeu que, per accedir a algunes funcions avançades de l'aplicació, com el control de l'patiment cardíac i l'intercanvi de la posició en temps real, es requereix la subscripció de la subscripció Premium, el cost comença des 6,99 euros / mes .

Més aplicacions per rastrejar rutes amb bicicleta

Si vols provar altres aplicacions per rastrejar rutes amb bicicleta, Mireu les solucions que s'enumeren a continuació.

 • ciclòmetre (Android / iOS / iPadOS): és una aplicació gratuïta (amb compres en l'aplicació per desbloquejar algunes funcions addicionals), que li permet controlar el temps de viatge dels viatges amb bicicleta.

 

 • Endomodo (Android / iOS / iPadOS): és una aplicació molt versàtil, ja que li permet realitzar un seguiment de les rutes preses en bicicleta, però també les que es realitzen a peu oa la piscina. Mobifriends és fins i tot si està disponible en una versió Premium amb característiques addicionals.

 

 • Bikemap (Android / iOS / iPadOS): aquesta aplicació és perfecta per a aquells que volen descobrir i rastrejar noves rutes en els seus bicicletes. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació per accedir a funcions addicionals.

Aplicació per rastrejar rutes en automòbil i motocicleta

Necessites un poc aplicació per rastrejar rutes en automòbil i motocicleta ?

Google Maps (Android / iOS / iPadOS)

Google Maps És sens dubte una de les millors aplicacions per rastrejar rutes en Cotxe i moto (així com, possiblement, a peu). La famosa aplicació de navegació «Big G», disponible per a Android i iOS / iPadOS, de fet, es pot usar tant per planificar rutes per fer com per a rastrejar les que ja s'han fet.

Després d'instal·lar-i iniciar-lo en la seva dispositiu, toqueu el botó situat a la part inferior dreta, escriviu en el camp de text Tria destí el nom de la ubicació a la qual desitja arribar i toc la icona de Cotxe, Situat més avall.

Com podeu veure, Google Maps rastrejarà automàticament la ruta a prendre en automòbil o moto i, sempre que sigui possible, indicarà més d'un. Només ha de triar la que li interessi i prémer el botó inici, Per arribar a la destinació del seu interès.

Per dibuixar rutes ja fetes, al seu lloc, premeu el botó (≡) situat en la cantonada superior esquerra, seleccioneu l'element Història des del menú que s'obre i selecciona la data del seu interès a través de menú Mostra calendari. Si no se li mostra cap ruta, evidentment ha desactivat la funció d'historial d'ubicacions.

Per reactivar-, premeu el botó (≡) i seleccioneu els ajustos de el següent menú Després d'això, si fa servir un dispositiu Android> La posició no està activa  i activi l'opció ubicació.

si fa servir IOS / iPadOS, En canvi, aneu a Contingut personal> Els serveis de geolocalització no sempre estan configurats en> Ubicació> Sempre.

D'aquesta manera, l'historial de les rutes preses s'activarà a Google Maps i podrà controlar els seus moviments al llarg de el temps.

Més aplicacions per rastrejar rutes en automòbil i motocicleta

Si vols provar altres aplicacions per rastrejar rutes en automòbil i motocicleta, Mireu les solucions a continuació.

 • Waze (Android / iOS / iPadOS): una aplicació de navegació molt famosa que, a més de proporcionar trànsit i altra informació, li permet planificar i rastrejar les rutes per prendre amb el seu propi transport.

 

 • AQUÍ WeGo (Android / iOS / iPadOS): una altra aplicació de navegació molt popular que és molt fàcil d'utilitzar. Admet la descàrrega dels mapes que es poden consultar sense connexió, per tal de rastrejar les rutes a realitzar fins i tot en absència de connexió a Internet.

 

 • TomTom Navigator GPS (Android / iOS / iPadOS): quan es tracta de rastrejar rutes, no es pot deixar d'esmentar TomTom, una marca líder en el sector de la navegació. La seva aplicació mòbil li permet rastrejar rutes, però la seva versió gratuïta inclou un límit d'ús de 75 km / mes. Per reduir aquest límit, es requereix una subscripció mensual, a partir de € 5,99.

Aplicació per rastrejar rutes de trekking

Si ets un amant de l'aventura, no pots evitar provar un dels següents aplicació per rastrejar rutes de senderisme.

Strava GPS (Android / iOS / iPadOS)

Strava GPS, De el qual ja t'he parlat extensament, també pot ser útil per traçar rutes de trekking gràcies a la seva funció dedicada a aquest tipus d'activitat. Per aprofitar-ho, iniciï l'aplicació en el seu dispositiu Android o en el seu iPhone / iPad i seleccioneu una opció de carreres, caminar o excursió al menú per triar el l'esport a seguir.

Més aplicacions per rastrejar rutes de trekking

Si vols, també pots provar altres aplicacions per rastrejar rutes de trekking, Com els que s'enumeren a continuació.

 • Endomodo (Android / iOS / iPadOS): aquesta solució gratuïta és molt útil per a rastrejar les rutes de senderisme en activitats com el senderisme.

 

 • RunKeeper (Android / iOS / iPadOS): com pot endevinar pel seu nom, aquesta aplicació va ser dissenyada amb l'objectiu d'ajudar a l'usuari a monitoritzar les dades relacionades amb la seva activitat física durant les caminades i les carreres. També pot ser útil fer un seguiment de les rutes de trekking.

 

 • Rastrejador A-GPS (Android): aquesta aplicació amb una interfície lleugerament retro li permeten seguir rutes preses durant les seves caminades d'una manera molt simple.

 

Aplicació per al seguiment de rutes a peu

T'agrada córrer i / o fer llargues passejades a peu? Bé, llavors prova el següent aplicació per rastrejar rutes a peu.

Adidas Running (Android / iOS / iPadOS)

Si busques una aplicació per rastrejar rutes de carrera  et puc aconsellar Adidas Running, Desenvolupat per Adidas en col·laboració amb runtastic, Casa de programari que s'ha fet famosa per diverses aplicacions esportives.

Adidas Running està disponible tant per a Android com per iOS / iPadOS. Basic és gratuït, però a l'subscriure a la versió Premium, que comença a 9,99 euros, pot aprofitar algunes característiques addicionals.

Després d'instal·lar i iniciar Adidas Running al dispositiu, premeu el botó seguit, Per iniciar sessió a través del seu compte de Facebook o Google o, si ho prefereix, registri amb els seus e-mail prement el botó contractar i proporcionar la informació que es demana en el formulari de registre.

Després d'un accés reeixit, vostè proporciona dades pel que fa a la seva informació personal (p. Ex. alçada, pes, Etc.), toqueu el botó seguit, Atorgui a l'aplicació dels permisos necessaris perquè funcioni correctament, torneu a prémer el botó Següent i feu-vos fita personal.

Per tant, escollir el tipus d'activitat que li interessa (p. Ex. Carrera, caminar, Etc.), estableix el període d'entrenament i el tipus d'objectiu.

Dóna-li al  Desar la configuració en qüestió, fent clic a l'element apropiat ubicat a la part superior dreta.

Toqueu el botó Següent  i, si té un rellotge intel·ligent entre els compatibles amb l'aplicació, establiu la connexió seleccionant marca (Ex. Garmin, Apple Seguir, Etc.) i després seguint les instruccions que apareixen a la pantalla; en cas contrari, premeu el botó Aquí estem!, Per continuar.

Ara només necessites prémer el botó s'inicia situat a la part inferior de la pantalla i comença a córrer, per traçar el teu camí. Per aturar l'entrenament, feu lliscar d'esquerra a dreta el botó Desplaçar-se per pausa i, si vols acabar l'activitat, pressiona els botons final y Desar.

A la fi de l'seguiment, se li mostraran totes les estadístiques relatives a l'activitat realitzada, inclosa la ruta presa (podrà veure les estadístiques i la ruta presa també més endavant, fent clic a la pestanya progrés situat a continuació).

Google Maps (Android / iOS / iPadOS)

Una altra aplicació excel·lent per rastrejar rutes de viatge és Google Maps, De el qual ja t'he parlat algunes línies.

Aquesta aplicació, disponible per a Android i iOS / iPadOS, permet organitzar les etapes del seu viatge utilitzant la seva funció de planificació de rutes. Per usar-lo, introdueix el teu destí en el camp de text apropiat i seleccioneu la ruta a peu fent clic a la icona de l' homenet.

Més aplicacions per rastrejar rutes a peu

En conclusió, aquí altres aplicacions per rastrejar rutes a peu això pot ajudar-lo a controlar la seva activitat esportiva.

 • Strava GPS (Android / iOS / iPadOS): aplicació de la qual ja t'he parlat en els capítols anteriors i que et proposo novament perquè també pot ser útil per rastrejar caminades simples i, en general, qualsevol camí es realitza a peu.

 

 • RunKeeper (Android / iOS / iPadOS): l'aplicació en qüestió es pot usar tant per a monitoritzar les rutes preses amb activitats esportives intensives, com córrer, com per a activitats més lleugeres, com caminar ràpid o caminades simples.

 

 • Endomodo (Android / iOS / iPadOS): entre les diverses rutes que es poden rastrejar a través d'aquesta aplicació, també hi ha les que es realitzen a peu, de manera que el convido a provar-ho.