Aplicació per als amants

Després d'escoltar una història molt particular d'un amic proper, et vas preguntar quanta tecnologia podria ajudar-te a manejar una amant o al menys una relació l'existència ha de romandre el més desconeguda possible. Amb la intenció de donar-te una resposta, vas obrir google per buscar informació a l'respecte i va resultar ser aquí mateix al meu lloc web.

Si és ben bé així, llavors estàs en el lloc correcte en el moment adequat! A continuació, de fet, serà el meu compte enumerar una sèrie de aplicació per als amants que, d'alguna manera, pot ajudar a construir (i, per què no, gestionar) una relació que és tot menys oficial.

Abans de seguir endavant, però, m'agradaria assenyalar un aspecte molt important de la qüestió: tot i que algunes aplicacions poden funcionar bé, disfressar completament les pistes d'un tresca no és un negoci fàcil, especialment en el camp tecnològic. De fet, un moment de distracció, o un mal funcionament d'alguna aplicació, pot ser suficient per portar tot, fins i tot de forma cridanera, a la llum de el sol. Mai ho oblidis i, sobretot, no diguis que no t'ho vaig advertir.

 • Aplicació de xat per a amants
 • Aplicació per buscar amants
  • Tinder (Android / iOS / iPadOS)
  • LOVOO (Android / iOS / iPadOS)
  • Més aplicacions per buscar amants
 • Aplicació per gestionar els amants
  • Llançador Nova (Android)
  • Temps d'ús (iOS / iPadOS)
  • Més aplicacions per gestionar els amants

Aplicació de xat per a amants

Ocasionalment cultives alguna relació que va més enllà del teu vincle oficial i, per aquesta raó, estàs buscant una aplicació de missatgeria per als amants que podria fer desaparèixer qualsevol missatge comprometedor? Llavors aquesta és la secció de l'tutorial que li convé, en la qual vaig a enumerar el que, al meu entendre, són les millors aplicacions d'aquest tipus.

Nota En alguns casos, els mitjans rebuts en els xats secrets (imatges, vídeos i arxius multimèdia en general) poden ser visibles a la Galeria del dispositiu. Si us plau, tingues-ho en compte quan facis servir les aplicacions que s'enumeren a continuació.

Telegrama (Android / iOS / iPadOS)

En una llista dedicada a aplicació de xat per a amants certament no pot faltar telegrama... excel·lent aplicació de missatgeria disponible per a Android, iOS i iPadOS.

Si mai havia sentit parlar d'ell, és un servei animat per dinàmiques bastant similars a les de la molt més coneguda WhatsApp, Però té algunes característiques més adequades a el tema en qüestió: per començar, l'accés a l'Telegrama pot bloquejar mitjançant codi /empremta digital (Una funció també inclosa en WhatsApp); però sobretot, l'aplicació permet crear xats secrets (visibles només en el dispositiu des del qual s'inicien), en els quals es pot establir un temporitzador d'autodestrucció per als missatges enviats.

Clarament, perquè l'aplicació realitzi el seu treball correctament, és necessari conèixer la número de telèfon lo nom d'usuari ) Del seu interlocutor, que necessàriament ha de tenir la mateixa aplicació.

De totes maneres, fer servir el Telegrama és molt simple: després d'instal·lar l'aplicació, arráncala i toca la veu Continua en italià per iniciar la fase de configuració inicial. A continuació, escrigui el seu número de telèfon en el camp apropiat (tenint cura de verificar la correcció el prefix internacional que, per Itàlia, és + 39 ), Toqueu a la veu següent i, quan se li sol·liciti, introduïu el codi que hauria d'haver rebut per missatge de text. A continuació, toqueu el següent... triar si ... permetre a l'aplicació l'autorització per accedir als contactes emmagatzemats al dispositiu i ja està!

Ara, si ho considera apropiat, pot associar un nom d'usuari personalitzat a Telegrama, a través del qual se li pot contactar sense necessitat de proporcionar el seu número de telèfon (que romandrà invisible per a l'interlocutor). Per fer-ho, aneu a ajustos de l'aplicació, com et vaig mostrar abans, toca la veu Establir el nom d'usuari i especificar el nom d'usuari que es farà servir, dins el camp corresponent.

Quan acabis, toca el Fet A partir d'aquest moment, la gent pot buscar-te al Telegrama usant el nom d'usuari definit dalt, o xatejar amb tu visitant l'enllaç directe. https://t.me/[tuo username].

Una vegada que la configuració inicial de l'aplicació s'hagi completat, pots començar a enviar i rebre missatges immediatament. Com? T'ho explicaré ara mateix. Per començar, llança l'aplicació i si fas servir iOS o iPadOS, veu a l' xerrar (A baix a la dreta); ara, toca el botó per crear un nou missatge (La icona amb el llapis) I toca la veu Nova xerrada secreta per crear una nova conversa que pot destruir automàticament els missatges enviats.

En aquest punt, tot el que has de fer és seleccionar el destinatari de missatges de la llista proposada (la que conté els contactes presents en el dispositiu), per tal de crear un nou xat secret; si el nombre de l'usuari en qüestió no es troba entre els seus contactes però vostè coneix la sobrenom amb el qual es va subscriure a l'Telegrama, el va digitalitzar a l' camp de recerca col·locats a la part superior i pressiona el botó en forma de lupa, Per localitzar el contacte rellevant.

Si té un enllaç de contacte «directe», toqueu des de l'interior de l'aplicació en la qual el va rebre i triï obrir-lo amb Telegrama a través de la pantalla d'alerta proposta.

Ja gairebé arribem: una vegada que comenci la xerrada secreta, per establir un temporitzador d'autodestrucció que s'aplicarà a tots els missatges en trànsit (tant enviats com rebuts), toqueu el foto de perfil de l'contacte en qüestió situat a la part superior esquerra (en Android), o la icona en forma de mira situat a la part inferior dreta (en l'iOS i l'iPadOS) i, finalment, escollir el marc temporal després de la qual cosa els missatges llegits pel destinatari han de ser destruïts (d'un mínim d'un segon a un màxim d'una setmana). Per concloure, toca la veu Fet.

Li complaurà saber que, si cal, pot bloquejar l'accés a l'telegrama a través del sistema de seguretat configurat al telèfon (empremta dactilar, cara, seqüència o contrasenya de desbloqueig), oa través d'un codi. Per fer això, fes això.

 • Android - accés a llista de xat Telegrama actiu, premi el botó situat a la part superior esquerra i seleccionar el Paràmetres de menú en pantalla. A continuació, toqueu el Privadesa i seguretat e Codi de bloqueig... seguir endavant ... EN el commutador a la part superior de la pantalla i, seguint les instruccions que se li indiquen, estableixi un Codi de 4 dígits per utilitzar per desbloquejar els xats de l'aplicació. Finalment, indiqui si permet o no desbloquejar amb l'empremta dactilar especifica el temporitzador de bloqueig automàtic (1 minut, 5 minuts, 1 hora o 5 hores) i triar si veure o no el contingut de l'telegrama a la llista d'aplicacions recents d'Android.
 • iOS / iPadOS - anar a la targeta Paràmetres de l'aplicació, tocar les veus Privadesa i seguretat e codi i Identificació facial/ Touch ID tocar la veu Activa el codi i, seguint les instruccions que se li donen, escriviu una Codi de 5 dígits per utilitzar per desbloquejar l'aplicació. Si ho desitja, pot optar per un Codi de 4 dígits o bé seqüència alfanumèrica Per fer-ho, toqueu la veu ... Opcions de el codi de bloqueig. Per concloure, especifiqui les opcions de bloqueig automàtic (Si està absent durant 1 minut, 5 minuts, 1 hora o 5 hores) i triar si desbloquejar l'aplicació amb Touch ID / Face ID.

Feu els ajustos apropiats, accedeixi a la llista de xat de nou, i feu clic al cadenat col·locada a la part superior, per tancar-la. A partir d'aquest moment, un cop transcorregut el temps d'inactivitat prèviament establert, l'aplicació es bloquejarà, demanant-li que introdueixi el codi (o desbloqueig biomètric) per accedir-hi de nou. Per saber més sobre Telegrama, el convido a consultar la guia específica que he dedicat a l'aplicació.

Senyal (Android / iOS / iPadOS)

senyal és una altra aplicació dedicada a la missatgeria «privada», disponible per a Android, iOS i iPadOS, amb característiques similars a les de l'Telegrama, encara que més centrades en la privacitat i el secret de les comunicacions: entre les seves moltes característiques, de fet, hi ha la possibilitat d'establir un temporitzador d'autodestrucció per als missatges enviats, el que la fa especialment adequada per als fins d'aquesta guia.

Per començar a fer servir el senyal, llança l'aplicació, toca el continua i respondre afirmativament a les advertències posteriors perquè l'aplicació pugui accedir a la secció a arxius multimèdia i el crida a. Després d'aquesta etapa, introdueixi el seu número de telèfon en el camp apropiat (tenint cura de que la Pais de residència s'especifica correctament), premi el botó següent y escriure, Quan sigui necessari, el codi rebut a través de SMS (en alguns casos, l'entrada pot ser automàtica).

Després d'aquest pas, especifiqui la seva nom en el camp de text apropiat, triï, si creu que és apropiat, XNUMX foto de perfil i tocar el botó següent per passar a la següent fase, que consisteix a crear un PIN a utilitzar per a un accés posterior. Tingueu en compte el codi especificat, ja que és impossible recuperar-lo per raons de seguretat.

Un cop hagis acabat de crear el teu PIN, finalment pots començar a fer servir l'aplicació: per iniciar un xat immediatament, toca el llapis i seleccionar, de la llista proposta, el persona amb el qual començar una nova xerrada.

Un cop superat aquest pas, si vols que tots els missatges de xat (tant els enviats com els rebuts) es autodestruyan després d'un cert temps de ser llegits pel destinatari, procedeix d'aquesta manera.

 • Android - tocar el botó (Â <®) que es troba a la cantonada superior dreta de el panell de xat actiu, feu clic al missatges retràctils es col·loquen en el menú que se li proposa i triï si vol destruir els missatges després de 5 segons, 10 segons, 30 segons, 1 minut, 5 minuts, 30 minuts, 1 hora, 6 hores 12 hores, 1 dia o 1 setmana després de la lectura. Quan acabis, toca el OK per confirmar els canvis.
 • iOS / iPadOS - copegi en el foto de perfil de l'interlocutor, per visualitzar els detalls, passar a EN el pal relatiu a missatges retràctils i, usant el botó lliscant col·locat immediatament sota, tria el terme dels missatges després de ser llegits pel destinatari.

Finalment, si ho desitja, pot fer que el senyal es bloquegi automàticament després d'un cert període d'inactivitat: per desbloquejar-la, haurà d'utilitzar el sistema de bloqueig de pantalla actualment configurat en el dispositiu (desbloqueig de la cara / identificació de la cara, identificació de l'empremta dactilar / toc, seqüència, codi o contrasenya per desbloquejar-).

Per a això, s'inicia l'aplicació de missatgeria, accedeix a la llista de xat activa i, si estàs en Android... tocar el botó ... (Â <®) es col·loquen a la part superior dreta i trien l'article Paràmetres des del menú en pantalla; si fas servir iOS o iPadOS, pots accedir a el panell d'ajustos de l'aplicació amb només tocar la imatge del teu perfil.

Ara, toca la veu Privacitat... seguir endavant ... EN el pal per a la redacció Bloqueig de pantalla i, a través de la veu Temps d'inactivitat per bloqueig de pantalla / temps de bloqueig de pantalla especifica el període d'inactivitat del seu interès, després de el qual l'aplicació del senyal ha de ser bloquejada automàticament. Mitjançant el panell de privacitat, també pot desactivar l'aprenentatge de paraules escrites des del teclat de sistema, impedir la creació de captures de pantalla, activar / desactivar confirmacions de lectura i / o indicadors d'escriptura i bloquejar contactes.

Altres aplicacions de xat per a amants

Els que he enumerat fins ara són només alguns dels aplicació de xat per a amants disponibles en línia, però no són els únics. A continuació figura una llista d'altres solucions que inclouen, entre les seves característiques, les adequades a l'objectiu que es persegueix.

 • Snapchat (Android / iOS / iPadOS) - trucar a snapchat una simple aplicació de xat és bastant forçat, ja que és un punt intermedi entre un sistema de missatgeria i una xarxa social real. Es basa en l'intercanvi d'instantànies, és a dir, missatges, fotos i vídeos curts que, un cop mostrats, desapareixen en l'aire. Més informació aquí.
 • Wickr em (Android / iOS / iPadOS) - és una aplicació que fa de la seguretat el seu punt fort, però té característiques interessants, com la capacitat de autodestruir els missatges dins d'un determinat xat i de contactar / ser contactat a través d'un sobrenom, sense necessitat de compartir el seu número de telèfon. És gratis.
 • telèfon silenciós (Android / iOS / iPadOS) - una altra interessant aplicació centrada en la seguretat que permet destruir automàticament els missatges enviats i rebuts dins d'un determinat xat sota demanda. És gratis.

Aplicació per buscar amants

La segona secció de la meva guia de aplicació per als amants es dedica a la recerca de noves relacions: a continuació, llavors, t'informaré d'algunes de les millors aplicacions per a cites disponibles a Android i iOS / iPadOS.

Tinder (Android / iOS / iPadOS)

esca és definitivament una de les aplicacions per a cites el més conegut de tots, que compta amb més de 10 milions d'usuaris actius diàriament i està disponible per a Android, iOS i iPadOS. Per tant, pot resultar ser un excel·lent aplicació per buscar amants. A la base del seu funcionament hi ha una recerca per posició: un cop creat el perfil, es proposa una llista d'usuaris en les rodalies, per als que es pot expressar desinterès, interès o fort interès. Si la persona de l'altre costat reciproca la interacció, l'aplicació s'encarrega de posar en contacte els usuaris involucrats, a través del xat (l'anomenat partit ).

Utilitza tinder no és gens difícil: després de descarregar l'aplicació, llança-la i grava a el servei: toca la veu Crea un nou compte... introdueixi el seu ... número de telèfon i tocar el botó continua. A continuació, introduïu el Codi de 6 dígits que hauria d'haver estat enviat a vostè per missatge de text, toqueu el botó continua i completar el seu compte amb la informació requerida: correu electrònic, Contrasenya, nom, data de naixement, sexe e foto personal (Que poden ser carregades des del túnel, o preses «sobre la marxa»).

Per acabar, colpegeu el Permetre la posició i respondre afirmativament a la següent notificació; finalment, considerar si es permet l'aplicació de la accés a les notificacions Això farà que les notificacions de la mateixa siguin clarament visibles.

Quan hagi completat la configuració, heu de veure la llista de persones potencialment compatibles amb vostè, amb les quals podrà interactuar amb els botons situats a continuació: el X vermell (O un cop lateral) s'utilitza per indicar el desinterès pel perfil mostrat; la cor verd li permet assignar un enllaç; mentre que el estrella celestial li permet deixar un Super Like, indicant així un fort interès.

Tingues sempre en compte que, en la versió gratuïta de tinder, només pots gaudir d'un nombre limitat de gustos, i només un Super Gust; a més, no hi ha Impuls (El que té el llampec porpra quals destaca el seu perfil personal, a la zona, durant 30 minuts) i la funció rebobinar (El de fletxa groga que li permet cancel·lar l'última operació).

A l'subscriure a tinder Gold Pots eliminar parcialment aquestes limitacions i gaudir d'un Boost gratis a el mes (els Boost addicionals costen 4,49 euros), il·limitats Like i 5 Super Like per dia. Per saber més sobre el funcionament de tinder, si us plau vegeu la guia específica que li he dedicat a l'aplicació.

LOVOO (Android / iOS / iPadOS)

Si l'aplicació anterior no et va oferir gent interessant, pots donar una oportunitat per LOVOO Aquesta és una popular aplicació de cites disponible per a Android, iOS i iPadOS, que permet accedir ràpidament als perfils dels usuaris de la zona. Bàsicament, LOVOO és una aplicació gratuïta, però algunes de les seves característiques són de pagament: es poden desbloquejar comprant paquets de crèdits virtuals, que també es poden «Guanyar»Realitzant certes operacions.

De tota manera, per usar LOVOO, inicia l'aplicació i toca el Registrar per començar a crear un perfil personal; després, introdueixi el seu adreça de correu electrònic en el camp de text que apareix a la pantalla, premeu el botó següent i omplir el formulari proposat més endavant amb la informació requerida ( nom, sexe, data de naixement, sexe e foto de perfil ).

Per completar el registre de l'perfil i accedir a l'aplicació, toqueu el botó comença Per veure els usuaris de les rodalies, feu clic al Troba gent al voltant i autoritza l'aplicació a accedir a la posició de el dispositiu, a través de les advertències que es mostren a continuació. Finalment, toca el OK per acceptar la legislació relativa a la protecció de les dades personals.

Per fi som aquí! Si tot ha anat bé, hauries de veure una llista de persones potencialment compatibles amb el teu perfil: pots avaluar a un usuari de forma positiva (el cor o un de Pas a l'esquerra ... ) O de forma negativa (icona de la X o Pas a la dreta. ). Per veure el perfil detallat de l'usuari proposat, premi sobre la seva foto.

En cas d'interès, pot enviar una sol·licitud de conversa tocant la icona en forma de sobre Abans que puguis fer això, hauràs de procedir amb el verificació de la seva identitat (Hauràs d'enviar un autocontrol que contingui una foto teva, juntament amb un missatge establert en temps real. Aquesta informació, però, seguirà sent privada). Si estàs interessat, pots xerrar directament amb la persona en qüestió.

Més aplicacions per buscar amants

A més de les esmentades anteriorment, hi ha moltes altres aplicacions per a cites, que també poden utilitzar-se per buscar i conèixer a persones fora de la seva vida quotidiana. Aquí hi ha alguns.

 • Meetic (Android / iOS / iPadOS) - aquesta és una de les plataformes de cites en línia més populars amb aplicacions. Et permet personalitzar el teu perfil en detall i especificar exactament el que estàs buscant. És gratis amb la possibilitat de subscriure a un pla de subscripció (per desbloquejar característiques addicionals). Més informació aquí.
 • MeetMe (Android / iOS / iPadOS) - és una aplicació molt simple que et permet conèixer a la gent propera i xerrar amb ells. És gratis.
 • Grindr (Android / iOS / iPadOS) - és una aplicació dedicada als homes, interessats en conèixer a altres homes. Té una interfície molt simple que, entre altres coses, permet veure perfils de llocs ben definits. És gratis amb la possibilitat de compres in-app per desbloquejar funcions addicionals.
 • Només les dones (Android / iOS / iPadOS) - aquesta aplicació funciona de manera similar a Grindr, però està dedicada a noies i dones interessades en conèixer gent de el mateix sexe. És gratis.

Si estàs interessat en aprendre més sobre aquest tema, fes un cop d'ull al meu guia d'aplicacions de tràilers, ¡trobaràs alguna cosa que s'adapti a les teves necessitats, estic segur!

Aplicació per gestionar els amants

L'última secció d'aquesta guia cobreix la aplicació per gestionar els amants programari, és a dir, aquells programes que, després d'una configuració adequada, permeten ocultar altres aplicacions (per exemple, les enumerades en les seccions anteriors d'aquesta guia), fent-les invisibles per a les mirades indiscretes.

No obstant això, abans de procedir, ha de ser conscient d'un punt fonamental: notificacions d'aplicacions ocultes seguirà apareixent, si està actiu; a més, algunes aplicacions seguiran sent visibles a la llista d'aplicacions instal·lades al dispositiu.

Encara pots evitar el primer «inesperat» desactivant les notificacions de sistema generades per les aplicacions que t'interessen: per tenir èxit, si utilitzes Android accedir a menú configuració; Aplicacions i notificacions tocar la veu Mostra totes les aplicacions, Localitzeu l'aplicació del seu interès entre les enumerades i premi sobre el seu nom. Finalment, toca la veu Notificacions i seguir endavant OFF el pal corresponent a la redacció Mostra notificacions.

En iOS e iPadOS En lloc d'això, fes això: veu a ajustaments; notificacions... localitzi l'aplicació del seu interès de la llista proposada, premi en la seva ... nom i seguir endavant OFF el pal marcat Permetre les notificacions. Un cop hagis bloquejat les notificacions de l'aplicació, pots fer-les (aparentment) invisibles utilitzant un dels mètodes següents.

Llançador Nova (Android)

Molt sovint, els llançadors personalitzats d'Android (és a dir, les aplicacions que substitueixen a la pantalla d'inici i a la caixa de sistema omissió) permeten amagar eficaçment les aplicacions de calaix.

Un dels millors llançadors amb tal funció és llançador Nova disponible en dues versions: una gratuïta amb funcions limitades i una altra completa que, en el moment en que li escric aquesta guia, costa 4,50 € (En realitat, durant els períodes de promoció, es pot trobar per molt menys o fins i tot gratis). La versió de l'aplicació que permet ocultar les notificacions és la versió pagada ... però creu-me, realment val la pena cada cèntim gastat!

El Nova Launcher, de fet, és segons molts el millor llançador alternatiu per Android, gràcies a la gran quantitat de característiques que el distingeixen, combinades amb una lleugeresa i fluïdesa dignes de menció.

De totes maneres, una vegada que hagis descarregat el Nova Launcher, has de desbloquejar les seves característiques Pro comprant el paquet Nova Prime i configurar-lo com el llançador per defecte per Android: per fer-ho, vés a configuració; Aplicacions i notificacions... tocar les veus ... Avançat e Aplicacions per defecte... i copegi en el text ... Inici de l'aplicació i seleccionar llançador Nova de les opcions proposades.

Un cop fet això, torneu a la pantalla d'inici d'Android (que ara hauria de ser gestionada per Nova Launcher), toqueu la pantalla d'inici en un lloc buit i toqui el Paràmetres (El que té el Equip ) Que apareix a la part inferior dreta.

Finalment, toca la veu Menú d'aplicacions... tria l'opció ... Amaga aplicacions (Està a la caixa aplicacions ) I poseu una marca de verificació al costat les icones de les aplicacions que voleu amagar: un cop fet això, les aplicacions que triï no seran visibles ni al calaix ni a la pantalla d'inici d'Android.

Com li he dit abans, però, continuaran sent visibles al menú configuració; Aplicacions i notificacions i apareixerà de nou si vull fer servir un altre llançador en el futur. Per saber més sobre els llançadors alternatius per Android, fes un cop d'ull al meu guia temàtica sobre el tema.

Temps d'ús (iOS / iPadOS)

Si, d'altra banda, tens un smartphone o tauleta de la marca Apple, no pots «amagar» les aplicacions instal·lades directament, però pots bloquejar-fàcilment usant el Temps d'ús d'iOS / iPadOS. Per fer-ho, aneu a l' Paràmetres sistema, tocar la veu Temps d'ús tocar el botó ... Utilitzeu el codi de «Temps d'ús». i estableix un PIN per bloquejar l'accés a les aplicacions.

A continuació, toca la veu Restriccions de l'aplicació... entrar al ... PIN ... establert abans, tocar la veu ... Afegir la restricció d'ús i tocar al es precipita cap avall ... corresponent a categoria que conté les aplicacions del seu interès (presumiblement xarxa social ).

Ara, posa una marca de verificació al costat de cadascuna de les aplicacions que vols bloquejar, toca la veu següent estableix el límit d'ús de l'aplicació a 0 hores i 1 min. (El menys possible) i, quan acabis, toca la veu afegeix, Per confirmar els canvis realitzats.

En aquest punt, tot el que has de fer és iniciar totes les aplicacions que has bloquejat i mantenir-les en funcionament durant 1 minut, el que bloquejarà automàticament el iOS, permetent l'ús futur de l'aplicació (fins a la següent mitjanit) només després d'introduir el PIN de desbloqueig. Per a més informació, si us plau, fes un cop d'ull al meu guia sobre com amagar aplicacions en el iPhone.

Més aplicacions per gestionar els amants

Si troba que les aplicacions que he enumerat fins ara no compleixen plenament els seus requisits, pot considerar la possibilitat d'utilitzar una solució alternativa: aquí té algunes d'elles.

 • Norton App Lock (Android) - és una aplicació desenvolupada per la mateixa casa de programari que el famós Norton Antivirus, Que permet bloquejar altres aplicacions instal·lades al dispositiu mitjançant un PIN o una seqüència de desbloqueig. És gratis.
 • Amaga l'aplicació (Android) - és una aplicació que permet ocultar aplicacions de calaix d'Android, sense importar el llançador utilitzat. És gratis.
 • Volta de la calculadora (Android) - una altra aplicació que permet ocultar altres aplicacions instal·lades al sistema, «enmascarándolas» darrere d'una calculadora aparentment inofensiva. És gratis.

Si creus que és apropiat, si us plau, consulta el meu guia sobre com amagar aplicacions en Android per saber més sobre això. Si tens un iPhone o iPad, desafortunadament, no tinc cap notícia positiva: tal com estan les coses, l'única forma efectiva d'intentar inhibir (o al menys bloquejar) les aplicacions és usar el Temps d'ús.

És possible utilitzar alguns retocs dedicats als iPhones i iPads sotmesos a procediment de fugida de la presó, però desbloquejar els dispositius amb el sistema operatiu iOS i iPadOS és ara útil per molt poques coses i, sobretot, exposa als terminals a problemes de seguretat injustificats, per la qual cosa s'ha d'evitar.