Aplicació per beure

Beure la quantitat adequada d'aigua cada dia és crucial per a mantenir-se sa, això és obvi. Tot i això, també et costa recordar que has de beure amb regularitat, no? Bé, no ets l'únic. La rutina diària, de fet, sovint et absorbeix fins al punt que t'oblides de realitzar fins i tot gestos simples - però a el mateix temps importants - com beure un got d'aigua (a menys que tinguis molta set, però llavors no hauries arribar -hi!).

Per evitar la deshidratació, pot utilitzar alguna «ajuda» d'alta tecnologia adequada per al propòsit. A què em refereixo? A alguns aplicació per beure que s'instal·larà en el seu telèfon intel·ligent que envia regularment alertes que li recorden quan és el moment de prendre aigua i també li permet controlar la ingesta de líquids durant el dia. ¿Perdó? Et semblen solucions interessants? Llavors deixeu-me recomanar-alguns dels que crec que són més vàlids.

Anem, posa't còmode, pren-te tot el temps que necessitis per concentrar-te en la lectura dels propers paràgrafs i, el més important, intenta trobar l'aplicació que creguis que és millor per a tu. Que tinguis una bona lectura i ... una bona hidratació!

 • Aplicació per beure aigua dels Androids
  • Hydro Coatch
  • Hydrillo
  • Més aplicacions per beure aigua dels Androids
 • Aplicació per beure aigua de l' iPhone
  • Temps de l'aigua
  • El meu aigua
  • Més aplicacions per beure aigua en l'iPhone

Aplicació per beure aigua dels Androids

Comencem el nostre excursus sobre l'aigua bevent aplicacions de Android. A continuació, doncs, trobareu una llista dels que, al meu humil opinió, representen el millor Aplicació per beure aigua per Android. Són solucions gratuïtes que, com vaig esmentar a el principi de l'article, envien recordatoris per recordar-los que han de beure i també permeten veure les estadístiques de la ingesta d'aigua durant el dia.

Hydro Coatch

La primera aplicació que et suggereixo que provis és Hydro Coatch. Es tracta d'una solució semi-gratuïta que li permet establir fàcilment recordatoris per satisfer les seves necessitats d'aigua, tenint en compte factors com l'edat, el pes, l'estil de vida, etc. També ofereix la possibilitat de sincronitzar les dades amb el teu compte de google, De manera que puguis accedir-hi en diversos dispositius, i et permet controlar la ingesta de líquids a través d'un giny molt còmode de col·locar a la pantalla d'inici. Bàsicament és gratis, però per treure els banners en la seva versió gratuïta i per desbloquejar totes les seves característiques cal comprar la versió Pro, que costa 4,99 euros.

Després d'haver instal·lat i posat en marxa el Hydro Coatch al dispositiu, feu clic al ingressa a situat a la part inferior dreta i decidir si es connecta amb el seu compte google o amb la seva adreça correu electrònic Premeu un dels botons apropiats i seguiu les instruccions que se li donin per completar el procediment.

A continuació, calculeu el seu objectiu d'hidratació: per a això, premi el botó Calculi i indica la freqüència amb què fas l'esport, Quant peses, l'edat que tens i, un cop hagis definit el teu objectiu, prem el botó final... per seguir endavant.

En aquest punt, toca el (+) Poseu-la a la part inferior de la pantalla i premeu en una de les unitats de mesura entre les que es mostren (per exemple, «Push»). 250 ml ), Així que pots indicar quant has begut fins ara (també pots afegir unitats personalitzades prement la tecla (+) ). A la pantalla principal d'Hydro Coatch, veureu un dial que li mostrarà quanta aigua li queda per beure per aconseguir el seu objectiu diari i també quanta aigua ha de beure dins d'un cert temps abans que la notificació «feu clic», representada pel icona de l' campana que es mostra en el propi dial.

Si t'oblides de hidratar, l'aplicació t'enviarà un avís recordant-te que ho facis. Depèn de tu recordar que has de portar un registre de l'aigua (i qualsevol altra beguda) que beguis marcant-en l'aplicació.

Si vols controlar la teva progrés en el temps, toca el (≡) situat a la part superior esquerra, seleccioneu el Estadístiques de menú proposat i analitzar les estadístiques setmanals, mensuals, etc. disponibles.

Hydrillo

Hydrillo és una altra aplicació per dispositius Android pertanyents a la categoria en qüestió, que recomano provar perquè té una interfície «neta» i mínima, el que la fa molt agradable d'utilitzar.

Permet triar entre diversos tipus de recipients, a través dels quals es pot indicar la ingesta d'aigua, permet portar un seguiment del seu nivell d'hidratació diària i controlar la ingesta de líquids, també a través d'un pràctic giny. Bàsicament és gratis, però per eliminar els banners publicitaris i accedir a totes les seves característiques completes cal canviar a la versió de pagament, que costa 4,99 euros a l'mes.

Després que hagis instal·lat i posat en marxa Hydrillo, prem el botó ingressa a i decidir si entrar amb el seu compte google o amb la seva adreça correu electrònic tocant un dels botons de la pantalla, i després seguir les instruccions de la pantalla per completar l'ingrés. Un cop connectat, ha de definir el seu objectiu d'hidratació diària: per a això, premi el botó Calculi i respondre a les preguntes que se li fan sobre els seus hàbits esportius, el seu pes, la seva edat, etc. Llavors toca el botó celestial final... per seguir endavant.

En aquest punt hauries trobar-te davant de la pantalla principal de Hydrillo. En el quadrant de centre de la pantalla, es pot veure el percentatge d'aigua consumida en base a les necessitats calculades anteriorment, el seu objectiu i els mil·lilitres consumits o restants. Quan consumeixi líquids, recordi actualitzar el comptador prement el botó (+) El seient de sota. Després de seleccionar un unitat de mesura (Si no tens el que vols, prem el botó (+) per introduir-«manualment») i veurà que el nivell d'aigua supòsit indicat en el mesurador s'actualitzarà instantàniament.

Per descomptat, si s'oblida de hidratar-se, l'aplicació li recordarà que ho faci mitjançant una notificació. També li recomano que controli el seu progrés en el temps accedint a les estadístiques: per a això, premi el botó (≡) a la cantonada superior esquerra, seleccioneu el Estadístiques de menú que se li proposa i analitzar el seu rendiment. ¡¿Més fàcil que això ?!

Més aplicacions per beure aigua dels Androids

hi ha altres aplicacions per Android que pot avaluar per controlar el seu nivell d'hidratació i que poden proporcionar-recordatoris per beure aigua regularment. Els trobareu a la llista següent.

 • Recordatori d'aigua - Aquesta aplicació ofereix la possibilitat de calcular les seves necessitats diàries d'aigua i rebre notificacions «intel·ligents» sobre quan hidratar-se. És completament gratis.
 • recordatori de aigua potable - una altra aplicació que pertany a la categoria en qüestió que permet activar notificacions que serveixen com recordatoris per prendre aigua regularment (que també pot rebre en el seu SmartWatch). Funciona de manera similar a les aplicacions esmentades en les línies anteriors, de manera que no hauria de tenir problemes per utilitzar-lo. Per eliminar els banners i accedir a totes les funcions, cal fer compres in-app, a partir de 2,39 euros.

Aplicació per beure aigua de l'iPhone

Si tens un iPhone Li suggereixo que mireu la aplicacions per beure que s'enumeren a continuació, aposto a que trobarà fàcilment el que li correspon.

Temps de l'aigua

La primera solució que li suggereixo que es provi en el seu «melafonino» és Temps de l'aigua. Aquesta és una aplicació (també disponible per a Android) que funciona com un recordatori per a la ingesta d'aigua. Envia notificacions tant en el teu iPhone com en el Rellotge d'Apple (A través de l'aplicació dedicada d'Apple SmartWatch) i et permet controlar el teu nivell d'hidratació a través d'un pràctic giny. Per eliminar la publicitat present en la versió gratuïta i tenir totes les seves característiques, ha de comprar la versió de pagament, que costa 2,29 euros.

Després que hagis instal·lat i posat en marxa Water Time, toca al següent tres vegades seguides, decidir si permetre o no la sincronització de dades amb el Apple passant a EN l'interruptor situat al Apple Health i decidir a quines dades permetre l'accés. Quan estiguis a punt per fer-ho, toca el botó blau Ok situat a la part inferior de la pantalla per començar a utilitzar l'aplicació.

Dóna-li permís perquè et enviï notificacions fent clic a l'element permeti... tocar a ... D'acord per acceptar la política de privacitat de Water Time i començar a registrar el seu consum d'aigua. Per a això, desplaceu-vos per la llista de begudes disponibles i, una vegada que hagi trobat la qual li interessa, feu clic al botó contenidor per actualitzar les seves dades de el dia. Si necessita canviar les unitats de mesura disponibles per defecte, feu clic al roda a la cantonada inferior dreta, seleccioneu el contenidor perquè editar i seleccionar el nou valor que vols establir usant el menú.

La pantalla principal de l'aplicació també mostra el seu nivell d'hidratació diària. En cas d'ingesta de líquids incorrectament introduïda, sàpiga que pot cancel·lar l'operació prement el botó fletxa corba a la cantonada inferior esquerra. No obstant això, si estàs practicant esports, pots augmentar la teva necessitat temporal d'aigua pressionant el botó inferior dret. Per analitzar el teu progrés, toca la icona de l' histograma situat a la part inferior esquerra. Si no prens aigua, l'aplicació t'enviarà una notificació convidant-te a fer-ho.

El meu aigua

Una altra aplicació que et convido a tractar de controlar el teu consum d'aigua és El meu aigua. També compta amb una interfície ben organitzada, és capaç de comunicar-se amb l'aplicació de Salut d'Apple, li permet rebre notificacions en el seu rellotge Apple i també supervisar la ingesta d'aigua a través d'un giny. Per eliminar la publicitat i accedir a totes les característiques de l'aplicació, sàpiga que ha de subscriure a la versió de pagament, que comença a partir de 2,99 euros a l'mes.

Després que hagis instal·lat i iniciat meva Water, toca el botó Registrar i completar el registre amb la seva adreça correu electrònic o, si ho prefereix, entreu amb el compte de Facebook o amb la teva Compte d'Apple Premeu els botons apropiats i seguiu les instruccions a la pantalla.

Quan s'hagi registrat, premi el botó Paràmetres situat a la part inferior dreta, toca la veu necessitat diària i proporcionar la informació necessària per calcular les seves necessitats diàries d'aigua. Seguint endavant ... EN l'interruptor al costat de l' Apple Health i a l'permetre que l'aplicació accedeixi a el contingut de l'aplicació de Salut, es pot automatitzar l'operació. Després premeu el botó (Localitzat a la part superior esquerra, perquè puguis anar a la pantalla anterior de nou, prem en el avisos i habilitar les alertes movent-se a EN l'interruptor apropiat.

A continuació, toqueu el El meu aigua lloc a la part inferior esquerra i, per entrar a la ingesta d'una beguda, premi sobre el nom de la beguda (per exemple. Aigua, Cafè o te que són els únics gratuïts), seleccioneu la quantitat presa (per exemple. 50 ml ) I pressiona el botó (✓). Repeteix l'operació cada vegada que prenguis líquids i llest. Per monitoritzar el seu estadístiques en lloc d'això, toca el botó apropiat en la part inferior.

Més aplicacions per beure aigua en l'iPhone

A continuació es presenten algunes altres aplicacions per l'iPhone que són útils per controlar la ingesta de líquids i rebre alertes per beure amb regularitat.

 • WaterMinder - és una de les millors aplicacions per recordar que cal beure aigua: permet controlar la ingesta de líquids a través d'l'indicador apropiat a la pantalla principal, així com a través de l'pràctic giny útil per fer una ullada ràpida a les seves estadístiques. També ofereix suport per a Apple Seguir, Que pot ser útil per a registrar els líquids presos directament de la teva SmartWatch d'Apple (i, per descomptat, rebre notificacions personalitzades amb recordatoris de beguda). costa 5,49 euros.
 • Recordatori de la beguda - una altra aplicació que pertany a la categoria en qüestió que, com el seu nom indica, serveix com a recordatori per beure aigua i controlar la ingesta de líquids al llarg de el temps. Bàsicament és gratis, però l'accés a totes les seves funcions requereix la compra de la versió completa, que costa 2,29 euros.