Aplicació per canviar la veu durant l'anomenada. Està planejant una broma telefònica per a un amic i està buscant aplicacions que permetin amagar la veu al teu telèfon mòbil? Cap problema, ¡ha vingut a el lloc correcte en aquest moment!

De fet, amb la guia d'avui, mostraré algunes aplicacions per canviar la veu durant l'anomenada per instal·lar en Android e iOS i explicaré com aprofitar-les a l'màxim.

Guia aplicacions per canviar la veu durant l'anomenada

Vegem quina és la millor aplicació per canviar la veu durant la trucada.

Call Voice Changer (Android / iOS)

Canviador de trucades és una excel·lent aplicació per canviar la veu durant les trucades disponibles per Android i iOS. Li permet fer trucades i canviar el to de la veu en temps real, amb la possibilitat d'afegir nombrosos efectes de so.

És gratis i ofereix 2 minuts de trucades de prova, després de les quals pot realitzar compres en l'aplicació que van des 1.09 euros per 3 minuts a 43.99 euros per 170 minuts de trucada.

Primer, descarregui i iniciï Call Voice Changer en el seu dispositiu i, a la pantalla principal de l'aplicació, premeu manifestació per simular una trucada i familiaritzar-se amb els diversos efectes disponibles.

Un cop completat, pot triar com configurar el to de la seva veu pressionant una de les opcions disponibles entre Sota, alt, més baixa y més alt, Mentre pots tocar l'opció normal per establir la teva veritable veu.

En Call Voice Changer també és possible aplicar efectes de so, navegant a través de les diferents categories identificades per diferents icones.

Una vegada que estigui familiaritzat amb la versió de demostració, pot fer la seva primera trucada editant l'entrada. A la pantalla principal de Call Voice Changer, després marqui el número per trucar, en cas contrari, toqueu la icona llibre per triar un contacte de l'agenda, després premeu el botó verd anomenada per iniciar la trucada i seleccionar el to inicial de la seva veu entre Sota, alt, més baixa, més alt y normal.

Durant la trucada, pot canviar el to de la veu i aplicar els efectes que es veuen a dalt, mentre que per a finalitzar la trucada ha de pressionar el botó vermell finalitzar trucades.

Per comprar més minuts, toc l'article Comprar dalt a la dreta i triï una de les opcions disponibles. Premeu l'opció en el seu lloc més per realitzar activitats i Guanyar minuts gratuïts.

Funcall (Android / iOS)

Una altra aplicació vàlida per fer trucades canviant la veu és funcall, Que està disponible per a dispositius Android i iOS.

Li permet transformar la seva veu triant entre quatre tons diferents i aplicar nombrosos efectes durant la trucada, a més de la possibilitat de gravar tota la trucada telefònica.

Per utilitzar l'aplicació en el seu dispositiu, descarregueu-, instal·leu-i iníciela, i després toqueu l'opció veus per escoltar els tons de veus disponibles, triant entre heli, dona, home y de por. Abans de fer una trucada, pot pressionar el botó verd Demo gratis per simular una trucada i descobrir tots els efectes de so disponibles (p. ex. gat, mu, gos, pedo, M16, llop, ull, mico, Zones de por y La teva mare ).

En aquest punt, estàs a punt per fer la teva primera trucada telefònica canviant la veu! A la pantalla principal de Funcall, escriviu el número de telèfon per trucar al camp Introduïu el nombre present a la part superior, en cas contrari, toca el llibre per accedir als contactes a la llibreta d'adreces.

Si té intenció de gravar la trucada, mogui la palanca de OFF perquè ON present sobre de l'article gravar anomenada i premeu el botó auricular blau a continuació per començar la trucada.

Podeu descarregar Funcall de forma gratuïta i té 50 segons de trucades gratuïtes, després de la qual cosa pot comprar minuts en paquets que van des d'un mínim de 1.09 euros per 3 minuts de trucada, fins a un màxim de 21.99 euros per 100 minuts.

La funció de gravació de trucades també es cobra: pot comprar 4 registres (1,09 euros), 10 registres (2,29 euros) o 1000 registres (5,49 euros). Pot realitzar compres en l'aplicació pressionant l'element Comprar més temps.

Funny Call (iOS)

funny Call  és una altra aplicació per editar la veu que has de provar. Només està disponible per a dispositius iOS i li permet triar entre nombrosos elements, a més de permetre la creació d'arxius d'àudio per compartir en xarxes socials o enviar a través de serveis de missatgeria. Pot descarregar gratis, però per usar-lo, necessita comprar paquets de minuts.

Per començar a fer trucades amb la veu modificada, comenceu l'aplicació Funny Call i premeu el botó Comença la diversió, Després introdueix el número de telèfon en el camp sota de l'entrada Introduïu el vostre número de cel lular i toques el botó Següent. En uns instants rebrà un SMS que conté un codi: introduïu al camp Escriu el teu codi i pressiona el botó continuar per confirmar el seu nombre

Has de saber que Funny Call només dóna 24 segons de trucada. Per afegir més minuts, toqueu el botó + a la part superior i triï un dels paquets de pagament disponibles: 1 minut (1,09 euros), 1,4 minuts (2,29 euros), 7 minuts (5,49 euros) o 32 minuts (21,99 euros). Alternativament, toqueu el botó 6 segons gratis per veure un vídeo publicitari i guanyar segons gratis.

Fun Phone Call (iOS)

Fun Phone Call és una aplicació desenvolupada per la mateixa casa de programari Call Voice Changer, gràcies a la qual és possible fer trucades disfressant la veu i reproduint nombrosos efectes d'àudio, com el plor d'un nen, el so d'un xiulet i molt més .

Només és compatible amb iPhone i permet dos minuts de trucades gratis. A la fi de la prova gratuïta, pot continuar cridant comprant paquets de minuts: 2 minuts costen $ 0.99, 15 minuts $ 4.99, 35 minuts $ 9.99 I així successivament. Alternativament, pot subscriure per obtenir una subscripció de $ 19.99 / mes per 100 minuts de trucades per mes.

Per utilitzar l'aplicació, tot el que ha de fer és descarregar-la de l'App Store, iniciar-la i atorgar-autorització per accedir a el micròfon i la llibreta d'adreces.

després ha escriure el número per trucar al camp Telèfon, Ha d'especificar el nombre que es farà servir com a número de remitent al camp El meu telèfon (Pot deixar el camp en blanc per fer una trucada anònima) i ha d'usar la barra d'ajust sota de l'entrada Selecciona la teva veu per indicar el tipus de camuflatge que desitja tenir per a la seva veu ( alt fa la veu més aguda, Sota inferior).

Si voleu escriure la trucada (amb el consentiment del seu interlocutor, si us plau) posi la marca de verificació a la banda de l'element Gravar l'anomenada.

Finalment, pressiona el botó anomenadaEspereu que comenci la trucada i utilitzeu els botons a la part inferior per reproduir efectes de so durant la seva conversa. Per finalitzar la trucada, premeu en el seu lloc el botó Fi de la trucada que es troba sota.

Fins aquí la guia sobre la millor aplicació per canviar la veu durant la trucada.