Té talent artístic per vendre i les seves obres són reconegudes i apreciades per amics i familiars. Ets un mag de el dibuix a mà alçada i fins i tot els teus esbossos més simples són estimats per tots. El teu talent per dibuixar també és una veritable font d'orgull i obtens molta satisfacció quan mostres les teves petites obres mestres als altres.

No obstant això, no tots tenen les seves habilitats artístiques innates; per exemple, hi ha aquest amic teu que comparteix la teva mateixa passió pel dibuix però que li agradaria millorar. Per tant, li agradaria aconsellar- aplicació per dibuixar que també estan al seu abast. Has vingut a el lloc correcte. En aquesta guia meva, et suggeriré una llista d'aplicacions per a dispositius Android, IOS i Windows que t'ajudaran a expressar la teva creativitat a l'màxim. A el mateix temps, pot recomanar-los als amics i familiars que comparteixen el seu passatemps però que poden no ser tan talentosos.

El meu consell és prendre uns minuts per llegir aquesta guia i descobrir quin prefereix entre els aplicació per dibuixar Que et aconsellaré. El que necessita és solament un telèfon mòbil o una tauleta (si vol tenir una pantalla més gran per dibuixar) amb sistema operatiu Android, iOS o Windows. Òbviament, es requereix una connexió a Internet per descarregar les aplicacions que li informaré. Totes les aplicacions que recomanaré són descarregable gratis, Però alguns poden oferir alguns Serveis addicionals pagats.

Bamboo Paper (Android / iOS / Windows)

Creat per Wacom, una companyia bastant famosa per les seves tauletes gràfiques, Paper de bambú és una aplicació bastant simple i intuïtiva, dissenyada per donar un ampli espai a les idees i la creativitat gràcies a un full virtual. L'aplicació Bamboo Paper és disponible gratis per Android, iOS i Windows. Per iOS es pot descarregar per iPad però no per iPhone; per a Windows només està disponible en dispositius amb SO Windows 10 o 8.1; en Android pots descarregar-lo en telèfons mòbils i tauletes.

L'aplicació li permet crear esbossos, prendre notes i dibuixar, pintar i fins i tot ressaltar, gràcies a una sèrie d'eines compostes per bolígrafs, marcadors i pinzells virtuals.
Un cop hagueu descarregat l'aplicació a través d'un dels enllaços que vaig proporcionar-, se li demanarà que es registri en Inkspace, a través del qual sincronització de contingut en tots els dispositius on triïs fer servir l'aplicació.

Quan arribi a el cor de l'aplicació, veurà immediatament com les eines disponibles són simples, immediates i disponibles per a tothom. A la seva disposició hi ha bolígrafs i marcadors virtuals per seleccionar. Pot decidir el traç i el color i jugar amb aquest tipus de quadern virtual. Fins i tot pot seleccionar el tipus de paper (amb línies horitzontals i verticals, quadrades o puntejades).

No freneu la teva creativitat i no et preocupis per cometre errors; La funcionalitat de l'esborrany li permet cancel·lar i intentar novament sense límits. Un cop hagi acabat el seu disseny, també pot triar exportar el seu treball en format .will o.pdf o imprimir directament digitalment o en paper.

L'aplicació Bamboo Paper és descarregable gratis en Android, iOS o Windows, però també ofereix alguns funcions pagues addicionals. Si fas clic al carro de fet, veurà que és possible seleccionar altres tipus de paper: intel·lectual, creador, artista o escriptor.

També algunes eines poden ser per una tarifa : El pinzell d'aquarel·la i el pastís, per exemple. En qualsevol cas, no és obligatori pagar immediatament per l'accés. Si fas clic al botó Inicia prova, Tindrà totes les eines i quaderns gratis durant 48 hores, després de la qual cosa tindrà l'oportunitat de comprar-los, si ho desitja.

Paper (iOS)

l'aplicació paper per iOS és d'alguna manera similar a l'aplicació Bamboo Paper esmentada anteriorment. Disponible només per iOS, El paper és gratis tot i que, algunes funcions avançades, com sincronització i eines avançades, es poden desbloquejar activant la subscripció d'6,49 euros per sis mesos. Pot descarregar a través de l'App Store i usar-lo en moviment tant des del seu iPhone com des del seu iPad. No obstant això, requereix la versió iOS 8.0 o superior.

Un cop hagueu descarregat Paper mitjançant l'enllaç que li vaig proporcionar, quan s'inicia per primera vegada, l'aplicació li mostrarà un breu tutorial que li mostra com navegar dins d'ell i, possiblement, com canviar la forma en què es mostra el contingut .

Després de veure el tutorial il·lustratiu, pressiona el botó per començar per accedir a l'àrea de treball de Paper i, a la pantalla principal, pressiona una de les quaderns disponible per obrir-lo i toca un dels fulls que conté per començar a dibuixar amb les eines que es troben a continuació: goma, Útil per corregir errors i trets involuntaris; la ploma, Per dibuixar un traç a la ploma; la llapis, Per dibuixar un traç de llapis; l 'retolador, per ressaltar una àrea de l'dibuix; la raspall, Per fer dibuixos amb aquarel·les o el ploma, Per dibuixar amb un marcador de punta fina.

A més de les eines «bàsiques» esmentades anteriorment, Paper també inclou algunes eines avançades que, com he dit abans, poden desbloquejar-subscrivint a la subscripció Pro, que costa 6,49 euros cada sis mesos. Entre les eines avançades de Paper trobem el governant que li permet dibuixar línies rectes i formes geomètriques simples, el rotllo que li permet cobrir ràpidament àrees senceres del full i tisores gràcies a la qual cosa és possible retallar algunes parts del seu disseny i moure-les a qualsevol punt de la fulla.

En Paper no cal guardar seves «obres d'art» amb una ordre especial "Desa», ja que els treballs es guarden automàticament tan aviat com l'usuari tanca el full tocant (x) Situat a la part superior esquerra. No obstant això, pot guardar el seu dibuix localment pressionant la icona de l' fletxa situat sota el quadern en el qual acaba de dibuixar i triant una de les opcions de guardar o compartir disponibles.

Infinite Painter (Android i iOS)

Creat per l'equip de desenvolupament d'Infinite Studio Mobile, pintor infinit és l'aplicació per excel·lència per als amants de la pintura i el dibuix. Infinite Painter requereix l'ús d'una tauleta o un telèfon mòbil Android o un iPad, ja que és una aplicació més completa i dedicada a usuaris més experimentats.

L'aplicació proporciona més de 80 pinzells, però també la possibilitat de crear-ne de nous. Les eines que s'ofereixen són avançades, des del moment en què és possible crear dibuixos en 3D. Algunes de les eines són fins i tot compatibles amb Adobe Photoshop i hi ha suport per a filtres, capes i fusions.

Podeu importar imatges des de la galeria de la seva dispositiu o carregar directament un arxiu en format PSD. Una aplicació més completa i funcional, en comparació amb les esmentades anteriorment, que requereix més temps per explorar completament totes les seves possibilitats.

Infinite Painter està disponible gratis per Android i iOS, però hi ha algunes eines avançades disponibles només per una tarifa. Un cop instal·lat, encara serà possible tenir accés il·limitat a totes les funcions i totes les eines, a través d' Una prova gratuïta de set dies.

Adobe Illustrator Draw (Android i iOS)

l'aplicació Dibuix d'Adobe Illustrator descarregable gratis en telèfons mòbils i tauletes amb Android i iOS, li permet crear dibuixos vectorials a mà alçada, fins i tot mitjançant el dispositiu mòbil.

Trio notificar-li aquesta aplicació, entre les moltes disponibles en dispositius mòbils, ja que és una aplicació que forma part dels productes Adobe Creative Suite. De fet, la companyia Adobe és bastant coneguda pels seus programes dedicats a vídeo i gràfics digitals. En aquest cas, l'aplicació Adobe Illustrator Draw també està dirigida a il·lustradors professionals, dissenyadors gràfics i artistes.

L'aplicació encara és utilitzable fins i tot per a aquells que tenen menys experiència, perquè a través de el lloc oficial estan disponibles per veure nombrosos tutorials per als quals és possible aprendre a maniobrar en l'ús de l'aplicació. Si no ets un professional, però vas a provar la teva mà al dibuix vectorial, trobaràs pa per als teus dents amb Adobe Illustrator Draw.

Adobe Illustrator Draw ofereix nombrosos pinzells vectorials i li permet personalitzar la seva pròpia barra d'eines per donar espai lliure a la creativitat. Una aplicació molt completa de característiques que recomano fins i tot si està buscant una eina que sigui el més avançada possible i que sovint usi altres programes d'Adobe, com Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.

Autodesk Sketchbook (Android / iOS / Windows)

A l'igual que Adobe Illustrator Draw, Autodesk SketchBook és una aplicació que els assenyalo a causa de la importància de la societat de desenvolupadors. Autodesk és una empresa històrica als Estats Units i la qualitat del seu programari és bastant reconeguda.

Autodesk Sketchbook està disponible gratis per Android, iOS i dispositius amb sistema operatiu Windows 10.

És una aplicació per als amants de la pintura i el dibuix a mà alçada que pots utilitzar independentment del teu nivell d'habilitat. Tot i que aquesta és una aplicació avançada, la interfície és simple i intuïtiva, El que li permet donar espai lliure a la seva creativitat de totes les formes possibles i inimaginables.

L'aplicació ofereix moltes eines com pinzells, llapis i marcadors, per la qual cosa és molt precisa a el tacte. Per a processos més complexos, hi ha eines avançades disponibles per a la transformació d'imatges, dignes d'Adobe Photoshop: selecció, llaç o vareta màgica, capes de capes i eines per omplir imatges. Desafortunadament, però, algunes d'aquestes eines són part de versió Pro de l'aplicació i se li demana que realitzi compres en l'aplicació o un registre en subscripció a el programa dedicat.

La versió de subscripció és certament més completa, ja que ofereix moltes més funcions, incloses eines personalitzables, més pinzells, efectes i diversos tipus de transformació per a imatges. La subscripció és de € 4.99 per mes o € 29.99 per any.

També per Autodesk Sketchbook hi ha nombroses guies disponibles per veure que, de manera detallada i relacionada, expliquen les característiques més interessants de l'aplicació.