Aplicació per editar PDF. A més de llegir PDF, ¿Necessita modificar-inserint imatges, ressaltats, anotacions i qualsevol altra cosa? Li agradaria editar els teus arxius PDF directament des del telèfon mòbil o des de la seva tauleta, potser mentre viatja? Llavors realment necessites descarregar la millor aplicació per PDF. Vegem quins són.

La millor aplicació per editar PDF

Adobe Acrobat Reader (Android / iOS / Windows / macOS)

Si està buscant un bon lector de PDF que li permeti editar documents des del seu telèfon mòbil o tauleta, li suggereixo que provi Adobe Acrobat Reader: Una famosa solució gratuïta que li permet enriquir els seus documents amb anotacions, ressaltats, dibuixos a mà alçada i més. Està disponible en Android, IOS i Windows 10 Mobile.

Després de completar la descàrrega d'Acrobat Reader al dispositiu, iniciï l'aplicació prement el botó obrir o tocant la seva icona situat en la pantalla d'inici del seu dispositiu i, a la pantalla que s'obre, premeu el icona de carpeta situat a la part inferior dreta (En Android) o al menú desplegable a la part superior (En iOS) per seleccionar el document que voleu editar.

Després de triar el PDF per editar, pressiona el símbol de dibuixos animats amb bolígraf situat a la part inferior i, al menú que apareix a la pantalla, seleccioneu una de les eines disponibles per afegir una nota a el text, ressaltar-, marcar-la, subratllar-o escriure a mà alçada.

Sempre que modifiqui el PDF agregant una nota, un ressaltat, etc., recordi guardar els canvis realitzats prement el botó marca de verificació (En Android) o tocant l'element Desar (En iOS)

Si ho desitja, també pot canviar algunes opcions de visualització pressionant el símbol hojas situat a la part inferior esquerra i triant un dels modes de visualització disponibles: Següent, Si prefereix desplaçar les fulles del seu document verticalment. pàgina individual, Si prefereix desplaçar les fulles del seu document horitzontalment. Mode de lectura, Si desitja que el document sigui més llegible augmentant la mida de font o Mode nocturn, Si desitja llegir un document en la foscor sense forçar massa els ulls amb colors massa freds (com el blanc).

Pressionant el símbol (...) (En Android) o en el símbol d'una fletxa (En iOS), pot accedir a algunes funcions d'Adobe Acrobat Reader:

-Guardar a Document Cloud, Per guardar el document PDF que va obrir al servei proporcionat per Adobe.

-Impressió, per imprimir el PDF.

-Ajustaments (Només en Android), per canviar algunes opcions de visualització d'arxius.

-Ajuda (Només en Android) per contactar a al personal d'Adobe en cas de problemes o inquietuds.

-Obert a ... (En iOS), per obrir el fitxer amb una altra aplicació.

-Compartir arxiu, (En Android pot accedir a aquesta opció des del botó compartir), Per compartir l'arxiu amb altres usuaris.

Adobe Acrobat Reader també està disponible com un programa per a PC.

Foxit PDF (Android / iOS / Windows)

Una altra aplicació per editar PDF que suggereixo al teu dispositiu és Foxit PDF, Una aplicació amb descàrrega gratuïta en Android, iOS i Windows gràcies a la qual pot modificar fàcilment els seus arxius PDF inserint anotacions, ressaltats i més.

A més d'això, Foxit PDF permet l'accés a funcions avançades a través d'algunes compres a l'aplicació a partir de 0,80 euros i li permet protegir els seus arxius amb certificats, crear arxius PDF en blanc, combinar diversos arxius en un sol document, protegir les dades comercials amb Microsoft Intune i molt més.

Després de completar la descàrrega de Foxit PDF en el seu telèfon mòbil o tauleta, obriu l'aplicació i, a la pantalla d'inici, premeu el botó s'inicia.

Tots els arxius PDF que estan presents en el seu dispositiu es carregaran automàticament en l'aplicació i estaran disponibles immediatament per a la consulta.

Per obrir un arxiu, el pressioni i, després, canvieu-lo tocant un dels botons que veu a la pantalla (a continuació): llista, Per veure l'estructura de el PDF, la llista de marcadors, la llista d'anotacions o la llista de fitxers adjunts; vista, Per canviar l'aparença del full (color, brillantor i qualsevol altra cosa) o la forma en què es desplacen les pàgines; comentari, Per afegir notes, ressaltar o ratllar el text, subratllar-i dibuixar sobre ell o signatura per afegir la signatura a l'arxiu obert.

També podeu afegir un marcador al seu document pressionant el símbol marcador, O pot cercar una frase o terme dins el text tocant el símbol d'una lupa.

Finalment, els recordo que Foxit PDF també està disponible com un programa d'Pc.

PDF Expert de Readdle (iOS / macOS)

Una de les aplicacions per editar PDF més conegudes en l'App Store és PDF Expert per Readdle, Una aplicació paga disponible només en iOS (10,99 euros) i en macOS (64,99 euros) gràcies a la qual és possible modificar PDF i sincronitzar-a través dels principals serveis de emmagatzematge en el núvol.

Després de descarregar PDF Expert en el seu dispositiu, comenceu l'aplicació i, a la pantalla inicial, seleccioneu de l' menú esquerre la «font» d'on prendre l'arxiu (En el meu iPhone / iPad, En el núvol o recent) I triï el arxiu PDF que desitja obrir en el menú dret.

Una vegada que s'obre el document, pressiona el botó anotar (A dalt) i apareixerà un menú gràcies a el qual pot modificar el PDF inserint comentaris, ressaltats, formularis, subratllat i el que sigui.

Pressionant el botó editar, pot modificar el text de el document, però per accedir a aquesta funció avançada es requereix una compra a l'aplicació de 10,99 euros.

Fins i tot PDF Expert li permet canviar les seves opcions de lectura de PDF. Per fer això, pressiona el símbol aA i, al menú que apareix, toca un dels elements que veu a la pantalla: dia, Si voleu mostrar el full en color blanc; nit, Si desitja visualitzar el full en negre per evitar esgotar els ulls (especialment en la foscor); sípia, Si desitja reduir l'emanació de la llum blava de la pantalla; desplaçament horitzontal, Per desplaçar les pàgines horitzontalment o desplaçament vertical, Per desplaçar les pàgines verticalment.

Per accedir a totes les altres funcions de l'aplicació, pressiona el símbol (...) ubicat a la part superior dreta i, en el quadre que apareix a la pantalla, escollir un dels elements disponibles:

• E-mail, Per enviar el PDF a través d'un missatge de correu electrònic.

-Anar a la pàgina, Per saltar d'una pàgina a una altra a l'arxiu.

-Guardar una còpia, Per exportar una còpia de l'arxiu a un servei d'emmagatzematge en el núvol.

-Exportar a iCloud Drive, Per guardar el document en iCloud Drive.

Establir contrasenya, Per protegir el PDF amb una contrasenya-

-Impressió, Per imprimir-lo.

-Compartir, Per compartir-lo amb altres usuaris.

Si té necessitats més avançades, necessita una aplicació professional, pot provar PDF Office, un editor creat per Readdle que ofereix una experiència d'escriptori i realment inclou totes les funcions que pot desitjar d'una aplicació per editar d'arxius PDF. Costa € 5,49 a el mes o € 43,99 a l'any després d'una prova gratuïta inicial.

iBooks (iOS / macOS)

Tens un iPhone, un iPad o un Mac? En aquest cas, pot editar PDF directament des del dispositiu fent servir iBooks, El lector d'arxius PDF inclou «estàndard» en tots els dispositius d'Apple.

Amb iBooks, no només pot llegir i editar els seus propis arxius PDF (en iPhone i iPad, aquesta característica es va introduir amb iOS 11), sinó que també pot sincronitzar arxius en tots els dispositius associats amb el seu ID d'Apple.

Per editar un PDF en iBooks, obriu un arxiu a través d'aquesta aplicació i toc el símbol de l' llapis situat a la part superior dreta. Al menú que apareix a la part inferior, feu servir les eines que veu a la pantalla per ressaltar el text i dibuixar-a mà alçada.

Per afegir text, la seva signatura o una forma geomètrica, premeu el símbol (+) situat a la part inferior dreta i, al menú que apareix; toca l'element text per afegir text a el PDF; pressioni sobre l'article signatura per afegir la seva signatura; pressiona lupa / zoom per ampliar una part de el PDF o toc una de les formes geomètriques disponible per agregar-los a el document.

Si voleu compartir el PDF modificat amb altres usuaris, feu clic al símbol d'una fletxa situat en la cantonada superior esquerra i compartir-ho o imprimir-pressionant els botons corresponents.

Més aplicacions per editar PDF

  • Xodo PDF (Android / iOS / Windows): aquest lector d'arxius PDF ofereix diverses funcions que li permeten ressaltar el text, subratllar-ho, dibuixar-a mà alçada i més. Xodo PDF també admet la sincronització de documents amb els principals serveis d'emmagatzematge en el núvol i es caracteritza per una interfície ben construïda que facilita el seu ús.

 

  • Lector universal de llibres (Android): aquest lector de llibres electrònics no només li permet exportar més de 50 formats d'arxiu diferents en format PDF o e-Pub, sinó que també li permet modificar aquests documents a l'afegir ressaltats i altres personalitzacions a el text mateix.

 

  • Notability (IOS / macOS): aquesta aplicació per prendre notes admet l'escriptura a mà i li permet transformar els seus arxius PDF en fulls virtuals reals en què escriure i dibuixar a mà alçada. Costa 10,99 euros tant en iOS com en macOS (per un total de 21,98 euros, si compres l'aplicació en les dues plataformes).

 

  • Documents per Readdle (IOS): aquest gestor de fitxers gratuït, desenvolupat per Readdle, li permet obrir i editar fàcilment els seus arxius PDF amb l'addició d'anotacions, ressaltats, subratllat i més. La interfície Documents by Readdle és molt similar a PDF Expert, pel que no tindrà problemes per entendre com funciona.

 

  • Editor PDF-XChange (Windows): aquest programa per a PC amb Windows li permet veure múltiples arxius PDF simultàniament gràcies a una pràctica interfície amb pestanyes. La versió bàsica d'el programa es pot descarregar de forma gratuïta, però per canviar els arxius PDF utilitzant totes les funcions disponibles, ha de comprar la versió Plus ($ 54.50) o Pro ($ 43.50).