Aplicació per escriure. Ets un amant de l'escriptura o un escriptor en potència? No té gaire temps per escriure a l'ordinador, però ¿li agradaria conrear la seva passió fins i tot en moviment, utilitzant la seva fiable telèfon mòbil o tauleta?

Amb el meu guia d'avui, els vaig a parlar de les millors aplicacions per escriure que pots descarregar fàcilment al teu dispositiu Android, IOS o Windows, per donar espai a la teva creativitat, fins i tot quan estàs fora de casa.

Et explicaré sobre aplicacions completes, com la versió mòbil de Microsoft Word, Sinó també aplicacions més senzilles a través de les quals fins i tot pots escriure només anotacions. Mai se sap, la idea d'escriure un llibre pot sorgir en qualsevol moment.

Millor aplicació per a escriure

Microsoft Word (Android / iOS / Windows Phone)

Parlant d'aplicacions per escriure, hem d'esmentar Microsoft Word. Si li encanta escriure, segurament coneixerà aquest famós programari per a dispositius Windows i Mac.

L'aplicació Microsoft Word que pot trobar a dispositius Android, IOS i Windows Phone és la contrapart mòbil de programari d'escriptura disponible a Windows PC i Mac..

Si utilitzeu sovint Microsoft Word a l'ordinador, la interfície de l'aplicació en els dispositius mòbils li resultarà familiar. Creeu un nou document per començar, trobareu tots els botons clàssics per crear text en un menú a continuació: negreta, cursiva, subratllat són els primers, però amb un lliscament cap a la dreta pot trobar tots els altres.

Toqueu el símbol de tres punts per accedir a menú complet en el programari de PC: Inici, Inserir, Disseny, Maquetació, Revisió i Visualització són els botons disponibles.

Microsoft Word per a dispositius mòbils és gratuït, però es paguen algunes característiques addicionals de l'aplicació (com la capacitat d'inserir salts de secció).

Per obtenir la versió completa de l'aplicació i desbloquejar totes les funcions addicionals, necessita un Subscripció a Office 365.

La subscripció a l'Office 365 Personal costa 6,99 € a l'any (el primer mes de prova és gratuït) i també inclou una llicència de Microsoft Word per a ser activada en 1 PC o 1 Mac.

Alternativament, pots comprar la versió Office 365 Llar que, a un cost de 9,99 € a l'any (el primer mes de prova és gratuït), et permet aconseguir 5 llicències de Mac o PC.

La compra de la subscripció a el servei Office 365 també li permet obtenir les versions completes de totes les aplicacions per a telèfons mòbils que pertanyen a el paquet de Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).

iA Writer (Android / iOS)

Entre les aplicacions d'escriptura més populars es troba iA escriptor. Aquest és un editor de text bastant complet que admet diverses opcions de format de text, tot i que no està a l'una amb l'aplicació Microsoft Word.

iA Writer està disponible de forma gratuïta per a dispositius Android, mentre que en iOS és de pagament i costa 3,99 €.

Un cop hagueu descarregat l'aplicació, obriu per veure com funciona amb mi. Com segurament notarà, iA Writer té una interfície d'usuari mínima i no tots els botons per al disseny de el text estan a la vista.

A diferència de l'aplicació de Microsoft, de fet, el format i totes les eines integrades per verificar el text estan disponibles a través de dreceres. Clarament, la guia introductòria de l'aplicació està sempre disponible per a la seva lectura, explicant quines són totes les opcions de format disponibles, però per evitar consultar sempre, heu de tenir sempre en compte les tecles ràpides per formatar. Per tant, donar format a el text amb iA Writer no és tan senzill.

A continuació, l'aplicació es configura com un editor de text bàsic que s'utilitza simplement per escriure. iA Writer ofereix la possibilitat d'exportar l'arxiu de text creat en format Word. D'aquesta manera pots escriure usant iA Writer i després dedicar-te a les opcions de format de text amb Microsoft Word o amb un programa diferent de la teva elecció.

Documents de Google

Una de les millors aplicacions d'escriptura que pots utilitzar és documents de google. L'aplicació mòbil és la contrapart de el servei en línia de Google disponible a través d'un navegador que pot utilitzar de forma gratuïta.

La funcionalitat principal de l'aplicació li permet escriure fins i tot sense una connexió a Internet i després guardar el document creat en el núvol tan aviat com torni a connectar-se.

Inicieu l'aplicació per veure com funciona; en el primer accés, li demanarà que iniciï la sessió al compte de Google. Després podrà sincronitzar documents i accedir a tots els seus arxius creats prèviament a través del web en el seu dispositiu mòbil.

Quan estigui a punt per començar a escriure, simplement premeu el + botó. Com veurà a l'usar l'aplicació, Google Docs és molt complet i ve amb una sèrie de botons per formatar el text. Potser no teniu totes les possibilitats de format de Microsoft Word, però Google Docs és una alternativa excel·lent i vàlida a l'aplicació de Microsoft.

Si toques el símbol de tres punts situat a la part superior dreta, tindrà accés a un menú desplegable amb més configuracions.

Podràs activar el corrector ortogràfic, comptar les paraules i fins i tot fer Trobar i reemplaçar dins el text. Toc al + botó a la part superior dreta, pot inserir un enllaç, una imatge, una taula i, entre altres coses, un salt de pàgina. tocant el símbol A, en el seu lloc, tindrà accés a un menú amb totes les opcions de format addicionals disponibles.

Bàsicament, l'aplicació Google Docs per a dispositius mòbils té totes les característiques de la versió web i, fins i tot a través de l'aplicació, pots convidar a una o més persones per veure i editar el document simultàniament.

Oficina Polaris

Si no pot prescindir d'el paquet d'Office, però considera que el cost de la subscripció a l'Office 365 és excessiu, el meu consell és que mireu l'aplicació Polaris Office.

Polaris Office és una aplicació d'escriptura que imita el programa d'escriptura de Microsoft Office: la interfície d'usuari és molt similar i hi ha la possibilitat de crear documents en docx, xlsx, pptx i txt, Usant una sola aplicació.

Obriu l'aplicació ara i registreu escrivint la seva adreça de correu electrònic. A l'inici et trobaràs a la pantalla Inici  a través del qual veurà la llista de fitxers recents.

Ara premeu el + botó per triar el tipus de document a crear. El color de les icones es refereix a el document de l'paquet de l'Office corresponent: icona blava per document de Word, icona verda per Excel, icona taronja perquè Power Point. icona gris en canvi, li permet crear un document de tipus txt.

Les funcionalitats de Polaris Office no necessiten grans explicacions: són pràcticament eines molt similars a les incloses en cadascuna de les aplicacions de l'paquet Office esmentades anteriorment.

A l'igual que Microsoft Word, Polaris Office també ofereix algunes funcions de format que només pot desbloquejar amb la compra d'una versió de pagament. De fet, Polaris Office està disponible en Intel · ligent (3,99 euros a al mes o 39,99 euros a l'any) i en la versió pro (5,99 euros a al mes o 59,99 euros a l'any). Alternativament, pagant la quantitat mínima de 2,19 euros, és possible eliminar només els banners publicitaris.

Altres aplicacions per escriure

La llista d'aplicacions d'escriptura no va satisfer les seves necessitats? A continuació, pot trobar una llista resumida d'altres aplicacions populars per escriure sobre la marxa.

  • Evernote (Android / iOS / Windows Phone) - Necessita prendre notes o escriure sobre la marxa abans que les idees se li escapin de la ment? Evernote és una de les aplicacions més populars per escriure, prendre notes i prendre notes ràpidament. També accessible a través del web, Evernote és una publicació virtual.

 

  • Pàgines d'Apple (IOS): editor de text popular desenvolupat per Apple per a Mac, també disponible a iPhone i iPad. És una aplicació completa i molt versàtil amb les mateixes possibilitats que el seu germà gran per a Mac. L'aplicació és gratuïta.

 

  • 1Escriptor (IOS): aplicació similar a iA Writer per Android i iOS; la interfície d'usuari és essencial a propòsit per evitar qualsevol tipus de distracció i concentrar-se en l'escriptura. L'aplicació es paga i costa 4,99 €.