Ha decidit començar a córrer, mantenir-se en forma i / o desfer-se d'unes poques lliures addicionals acumulades en els últims mesos, i està buscant aplicació per executar, Capaç de fer-li controlar els seus rutes i el seu progrés còmodament des del seu telèfon mòbil. Les coses són així, ¿estic en el cert? Llavors em complau dir-li que ha vingut a el lloc correcte en el moment correcte. En les següents línies, de fet, podrà llegir algunes de les meves suggeriments relacionats amb solucions d'aquest tipus.

Enumeraré, de fet, una sèrie d'aplicacions per Android e iOS / IPadOS dedicades a l'execució i que també mostren com funcionen en detall. Les solucions que he triat per aconsellar interactuen amb el GPS de el telèfon i li permetran monitoritzar el seu entrenament; A l'usar-los, pot tenir en compte la ruta presa i les mètriques com la distància, la velocitat, el temps necessari, les calories cremades, etc. Per tant, sempre tindrà un ull en totes les dades per fer una avaluació del seu entrenament i, a el mateix temps, compti amb una mena d'entrenador personal, capaç de motivar-lo per continuar amb la seva activitat física.

Llavors que dius? Estàs a punt per començar? Bé, llavors diria que posis la part de xerrada i entris al cor d'aquest tutorial. Força i coratge: comenci a escalfar-se, prengui el seu telèfon mòbil i intenti seguir les instruccions contingudes en els següents paràgrafs d'aquesta guia. Et desitjo bona lectura i et desitjo molta sort en el teu proper entrenament!

Endomondo (Android / iOS / iPadOS)

Entre els aplicació per executar que he triat per aconsellar-los que hi ha Endomondo, Descarregable gratuït per Android i iOS / iPadOS. Encara que es pot descarregar de forma gratuïta, l'aplicació permet l'accés a totes les seves funcions només a aquells que es subscriuen a una subscripció Premium, el cost comença a € 3.49 / mes.

Després d'instal·lar i iniciar Endomondo en el seu telèfon mòbil o tauleta, deles tots els permisos necessaris perquè funcioni correctament. Després toqueu el botó Registra't ara i registra't per la teva adreça e-mail, Utilitzant el formulari de registre apropiat que veu a la pantalla, o toca els botons continuar amb Facebook o continuar amb google per seguir l'inici de sessió a través del seu compte de Facebook o Google.

Una vegada que es completi el registre, proporcioni la informació requerida per l'aplicació per treballar, consenti el processament de les seves dades personals i després premeu el botó Accepta i continua o Següent. Si se li ofereix la subscripció de la subscripció Premium a través d'una pantalla especial, tanca aquesta última prement el botó (X) que es troba a la part superior esquerra.

Després veu a la targeta formació que es troba a la part inferior, pressiona el símbol de la engranatge dalt a la dreta i assegureu-vos que l'opció estigui seleccionada raça (En cas contrari, seleccioneu-vostè mateix).

Quan estigui a punt per començar, comenci l'entrenament prement el botó Joc poseu en el centre de la pantalla i comenci la seva sessió de carrera. Per aturar l'entrenament, toqueu el botó pausa i, si penseu aturar l'activitat per complet, toc prolongadament el botó parada. Una vegada que acabi l'activitat, se li oferirà una pantalla de resum que conté totes les estadístiques de l'execució realitzada.

Adidas Running (Android / iOS / iPadOS)

Entre les aplicacions per executar, Adidas Running És un dels més famosos. Si no ho sap, sàpiga que és una aplicació gratuïta (al menys en el seu ús bàsic) desenvolupada per Adidas i Runtastic. Encara que, com et vaig dir, està disponible per a descàrrega gratuïta en Android i iOS / iPadOS, vull aclarir que només a l'subscriure a la subscripció Premium, que comença a € 9.99 / mes, pots accedir a plans de capacitació específics ia altres funcions avançades.

Després d'instal·lar i iniciar Adidas Running al dispositiu, premeu el botó seguit i després entreu a través del seu compte Facebook, El teu compte Google o, novament, a través de la seva direcció e-mail. Una vegada que s'hagi registrat, indiqui les dades que se li sol·liciten (p. Ex. alçada, pes, Etc.), toqueu el botó seguit, Atorgui a Adidas Runtastic els permisos que necessita per treballar millor i toqueu el botó de nou seguit.

Ara, selecciona l'activitat raça, Estableix el període d'entrenament i la tipus d'objectiu que mes prefereixes i finalment Desar la configuració que ha canviat, fent clic a l'element apropiat. En aquest punt, pressiona el botó seguit i, si té un rellotge intel·ligent entre els compatibles amb l'aplicació, connecteu-lo a aquest últim: només ha de seleccionar el marca de el dispositiu (ex. Garmin, Apple Seguir, Etc.) i seguiu les instruccions de la pantalla; en cas contrari premeu el botó Aquí estem!, Per anar directament a l'entrenament.

Si està a punt per començar a córrer, premeu el botó s'inicia situat a la part inferior de la pantalla i comença l'entrenament. Per interrompre-ho, en canvi, feu lliscar el dit d'esquerra a dreta sobre el botó Desplaçar-se per pausa, A la part inferior, després pressiona els botons final y Desar. Després de l'execució, veureu una pantalla de resum que conté estadístiques i informació sobre la capacitació realitzada, també visible en la secció progrés aplicació.

Strava GPS (Android / iOS)

l'aplicació Strava GPS, Disponible de forma gratuïta per a dispositius Android i iOS / iPadOS, és una altra solució que li suggereixo que provi. Com en el cas de les solucions de les que ja vaig parlar en les línies anteriors, Strava GPS també és una aplicació semi-gratuïta: tot i que es pot descarregar de forma gratuïta, algunes funcions només són accessibles en la seva versió Premium, la subscripció comença en 6,99 , XNUMX euros mes /.

Per aprofitar Strava GPS, després d'haver-ho instal·lat i iniciat al dispositiu, registri a través del seu compte Facebook, El teu compte Google o la teva adreça e-mail. Després de registrar, prop eventualment els extres a la pantalla pressionant l'element apropiat, per anar a fer servir l'aplicació immediatament.

en Android, I després toqueu el botó (+) i seleccioneu els articles registrar activitat y raça ; a IOS / iPadOS, En canvi pressiona la veu registre situat a la part inferior de la pantalla, toqueu la icona sabatilla i assegureu-vos que l'opció estigui seleccionada raça des del menú que es va obrir, en cas contrari faci-ho vostè mateix.

Posteriorment, pressiona el botó Casa situat a la part inferior de la pantalla i comença la teva carrera. Per aturar l'entrenament, toqueu el botó parada situat a la part inferior i, si no desitja reprendre la cursa, premeu primer el botó arribada i després en el botó Desar activitat.

Per veure totes les estadístiques, d'entrenament, has d'anar a la secció perfil de l'aplicació: la seva Android, Pot accedir a aquest últim prement el botó (≡) col·locat a la part superior esquerra i tocant el teu nom ; a IOS / iPadOS en el seu lloc, pot assolir-simplement tocant l'element perfil situat a la part inferior dreta.

Runmeter (Android / iOS / iPadOS)

Una altra aplicació que has de provar, si vols monitoritzar les teves carreres, és Runmetre, El que fa de la simplicitat seu punt fort. Està disponible per a descàrrega gratuïta per Android i iOS / iPadOS, però algunes de les seves funcions avançades només són accessibles per als usuaris que s'hagin subscrit a un dels plans Premium disponibles, a partir de € 10.99 / mes.

Després d'instal·lar i iniciar Runmeter, toqueu els botons Següent, acceptar, Salta y Fi / Fet, Per anar directament a l'ús de l'aplicació, recordant atorgar els permisos necessaris perquè funcioni correctament. Com pot veure, la informació principal que necessita per realitzar un seguiment del seu entrenament està a la pantalla principal. Quan estigui llest per córrer, tot el que ha de fer és prémer el botó s'inicia.

El mapa interactiu farà un seguiment de la seva posició, així com el temps de el viatge, la distància, el seu ritme i les calories que cremarà. La interfície de l'aplicació és simple i neta: té molt pocs adorns i diversos ornaments. Si està buscant una aplicació per executar que realitzi un seguiment del seu entrenament sense causar distraccions amb notificacions de diversos tipus, llavors Runmeter és per a vostè.

Però això no vol dir que l'aplicació tingui una funcionalitat pobra! la icona mapa li permetrà tenir sempre un mapa de la ciutat a la vista, mentre està a l'entrada calendari trobarà l'historial dels seus entrenaments (que encara pot consultar amb més detall a l'article Història ). Si tens un dispositiu Android, Per accedir a les seccions que acabem d'esmentar, ha d'obrir el menú de l'esquerra prement el botó (≡) situat a la part superior dreta.