Aplicacions per fer música T'has acostat recentment a el món de la música i vols que et suggereixi algunes aplicacions a través de les quals pots crear les teves composicions fins i tot des telèfons mòbils i tauletes, quan no tens els teus instruments amb tu? No tens coneixements de música, però t'agradaria intentar compondre algunes cançons utilitzant aplicacions dissenyades específicament per a ser utilitzades per «aficionats en dificultats»? Jo et puc ajudar!

Amb el tutorial d'avui et mostraré els que, al meu humil opinió, són les millors aplicacions per fer música actualment disponibles. Existeixen tant per Android com per iOS / iPadOS i poden ser utilitzats tant per a principiants com per experts de la indústria. A més, en la majoria dels casos, són gratuïts!

Aplicacions per fer música gratis

Segurament estiguis buscant aplicacions per fer música però no saps a quin recórrer. Prova aquestes que et diré i, a més, són gratis. Com vaig dir a l'inici de l'article, estan disponibles per a android i perquè IOS / iPadOS.

BandLab (Android / IOS / iPadOS)

La primera aplicació per fer música que recomano que provis és BandLab. És una de les millors solucions per fer música al mòbil. Gràcies a la qual és possible gravar moltes pistes diferents, amb un centenar d'instruments virtuals i una gran biblioteca de ritmes i bucles per compondre cançons. També li permet gravar el so dels instruments i la seva pròpia veu utilitzant el micròfon de el telèfon i també li permet col·laborar amb altres usuaris de la comunitat. És completament gratis.

descarregar BandLab

Per descarregar l'aplicació al seu dispositiu, si l'està fent servir android, Visita la secció corresponent de Play Store i premeu el botó instal·lar. Si aquestes usant IOS / iPadOS, en el seu lloc, visiti la secció corresponent de l'App Store, premeu el botó obtenir e instal·lar i autoritza la descàrrega a través de ID de cara, Touch ID o Contrasenya d'ID d'Apple. Després iniciï l'aplicació tocant el botó obert va aparèixer a la pantalla o seleccionant el rellevant icona que acaba d'agregar-se a la pantalla d'inici.

Ara que veu la pantalla principal de l'aplicació, creu seu compte per aprofitar el servei i decidir si vol registrar a través de e-mail o mitjançant el perfil Google, Facebook o mitjançant número mòbil. A continuació, indiqueu el nom que voleu utilitzar per a la seva compte i seleccioneu una foto per al seu perfil, després especifiqui els motius que el porten a fer servir l'aplicació i la seva gèneres musicals favorits.

Com s'utilitza Bandlab

Una vegada que s'hagi completat el procediment de creació del compte, toqueu el botó (+) col·locat a la part inferior, triï quin instrument començar a tocar o si començarà la seva composició musical utilitzant el MIDI, el micròfon de el telèfon mòbil o tauleta i esperi uns moments perquè l'editor de l'aplicació sigui visible.

En aquest punt, si ha triat tocar un instrument, utilitzeu els controls disponibles a la pantalla per començar a tocar, si ha decidit fer servir els bucles, seleccioneu els bucles que voleu afegir de la rica biblioteca de l'aplicació i toqui els quadres a la pantalla per reproduir la teva pròpia melodia, mentre que si tries apel·lar a la descàrrega MIDI, les que penses utilitzar abans que puguis començar a tocar els diferents instruments.

Si necessita activar el metrònom, m'agradaria assenyalar que pot fer-ho simplement prement el botó corresponent a la part inferior dreta, mentre s'ajusta la configuració relacionada amb el tempo, la tecla utilitzada, etc., simplement toqueu el botó amb el botó roda d'engranatge situat a la part superior de la pantalla i actuar sobre els menús i les opcions disponibles.

En tots els casos i si ha triat gravar sons amb el micròfon de el dispositiu, per començar a gravar premeu el botó cercle vermell col·locat a la part inferior de la pantalla. No obstant això, per aturar l'enregistrament, toqueu el botó amb quadrat gris.

Una vegada que es completi el registre, guardi la seva creació tocant el botó amb el núvol i la fletxa present a la part superior dreta de la pantalla i triant si vol arxivar la cançó només per a vostè, tocant la redacció Desar, O si permetre que altres usuaris que fan servir el servei ho escoltin, seleccionant l'opció publicar.

Després pot accedir a totes les composicions musicals que ha creat, tant privades com públiques, anant a la pantalla principal de l'aplicació i seleccionant la icona amb la carpeta i la nota musical present a la part inferior dreta de la pantalla.

Walk Band - Music Studio (Android)

Si tens un dispositiu android, També li suggereixo que avaluï l'ús de Walk Band - Music Studio. És una aplicació gratuïta que li permet tocar diversos instruments musicals (teclat, Guitarra, baix, etc.) anant directament des de la pantalla del seu telèfon mòbil o tauleta, tot amb facilitat. Recordeu que ofereix compres en l'aplicació (a un cost bàsic de 75 cent) per desbloquejar funcions addicionals.

Descarregar Walk Band

Per descarregar l'aplicació al dispositiu, visiteu la secció corresponent de Play Store i premeu el botó instal·lar. Després iniciï l'aplicació tocant el botó obrir que va aparèixer a la pantalla o seleccionant el relatiu icona que es va agregar a la pantalla d'inici.

Com es fa servir Walk Band

Ara que veu la pantalla principal Walk Band - Studio Musicale, triï l'instrument musical que voleu utilitzar dels disponibles a la llista i també comenci a tocar-lo, utilitzant els controls específics disponibles a la pantalla, que varien segons l'instrument triat.

A la part superior de la pantalla trobareu el botó amb tres línies horitzontals, A través del qual pot accedir a menú de configuració i a el botó amb el metrònom, Per permetre el seu ús.

Per començar a gravar la composició musical, toqueu el botó d'un punt vermell a la cantonada superior esquerra, triï un dels modes de gravació disponibles a MIDI (Per gravar àudio i vídeo) o MIC (Per gravar només àudio) i continuar.

En acabar de reproduir, per aturar l'enregistrament, premeu el botó amb quadrat blanc que va aparèixer a la part superior esquerra i continuï guardant la cançó creada, escrivint el nom que voleu assignar al camp apropiat i toc OK.

Després pot accedir als enregistraments guardades des de la pantalla principal de l'aplicació, prement el botó amb tres línies horitzontals dalt a l'esquerra i seleccionant l'element Llista d'enregistraments des del menú que apareix.

GarageBand (iOS / iPadOS)

Si utilitzeu un dispositiu basat en IOS / iPadOS, També pots considerar contactar Banda de garatge. En cas que mai hagis sentit parlar d'ell, t'informo que és una aplicació desenvolupada directament per Apple i específica per a iPhone i iPad, a través de la qual és possible crear i editar pistes de música tocant instruments reals (reproduïts digitalment) a través de la pantalla de l'dispositiu, a més d'aprofitar els nombrosos bucles disponibles. És completament gratuït i el fan servir tant experts de la indústria com a principiants.

descarregar GarageBand

Per poder descarregar-lo en el seu dispositiu, visiteu la secció corresponent de l'App Store, premeu el botó obtenir e instal·lar i autoritza la descàrrega a través de ID de cara, Touch ID o Contrasenya d'ID d'Apple. Després iniciï l'aplicació tocant el botó obrir que va aparèixer a la pantalla o seleccionant el icona que s'ha afegit a la pantalla d'inici.

Com utilitzar GarageBand

Una vegada que s'obre la pantalla principal de GarageBand, premeu el botó (+) ubicat a la part superior, selecciona la pestanya per triar l'instrument musical que voleu utilitzar per a crear la seva composició musical. Si, d'altra banda, prefereix utilitzar bucles, seleccioneu la pestanya bucles vius i toca el botó nou, Per començar un nou projecte o seleccionar un dels bucles predefinits.

Si prèviament havia triat tocar un instrument, també comenci a crear la seva composició, utilitzant els controls tàctils apropiats disponibles a la pantalla. No obstant això, si va decidir utilitzar els bucles, una vegada que es mostri l'editor de l'aplicació, toqueu el botó amb la ploma i els quadrats situat a la part inferior esquerra, seleccioneu una de les cel·les que es mostren i triï l'opció bucle, Després seleccioneu les pistes disponibles a la llista proposada per començar la reproducció i arrossegament la qual li interessa a la cel·la seleccionada (el procediment s'ha de repetir per a cada bucle que vulgueu afegir).

Si necessites habilitar el metrònom, canviar el ritme i ajustar altres configuracions relacionades amb la producció de música, pot usar els botons apropiats situats a la part superior de la pantalla, per començar i aturar la gravació de la seva composició, sol toc botó amb el cercle vermell.

Un cop registrat, guardi la composició musical creada tocant el botó amb fletxa cap avall situat a la part superior esquerra, triant Les meves cançons des del menú que apareix, pressionant i mantenint pressionat per uns moments en la vista prèvia de el projecte i seleccionant compartir. Després decideixi si exportar la cançó com un arxiu d'àudio estèreo seleccionant l'opció pista, O si guardar-lo com un arxiu editable a través de GarageBand, triant l'opció projecte.

Altres aplicacions per fer música

Cap de les aplicacions per fer música que ja t'he proposat t'ha convençut d'una manera particular i, per tant, estàs buscant solucions alternatives. En aquest cas, li recomano que descarregueu les següents.

  • càustic (Android / iOS / iPadOS): aplicació que li permet crear ritmes, pistes d'acompanyament i cançons completes gràcies als nombrosos sintetitzadors disponibles ia les moltes opcions i personalitzacions possibles. És gratis en Android, però per desbloquejar l'accés complet a totes les funcions de l'aplicació, s'ha de comprar la clau corresponent (a un cost de 6,99 euros), mentre que a iOS / iPadOS costa 10,99 euros.

 

  • n-pista (Android / iOS / iPadOS): aplicació amb la qual pot gravar, barrejar i reproduir pistes i efectes d'àudio i MIDI. És gratis, però per aprofitar totes les funcions ofertes, ha de continuar amb les compres en l'aplicació (a un cost bàsic de 99 cent.).

 

  • Estudi FL mòbil (Android / iOS / iPadOS): aplicació d'estil professional que li permet crear música amb múltiples pistes. És pràcticament la contrapart mòbil d'un dels programari de PC més reconeguts per a la producció de música (si recordes correctament, t'ho vaig dir en el meu guia dedicada a com descarregar FL Studio). Costa € 14.90 per Android i € 14.99 per iOS / iPadOS. En tots dos casos, també s'ofereixen compres en l'aplicació (amb preus des € 1.09) per desbloquejar funcions addicionals.

 

  • Music Maker JAM (Android / iOS / iPadOS): excel·lent aplicació per fer música techno. Recordeu que li permet compartir la música produïda amb altres usuaris. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a un cost base de 3.99 euros) per desbloquejar eines i contingut addicional.

 

  • G-Stomper Studio (Android): excel·lent aplicació per a la producció musical que ofereix als seus usuaris nombrosos instruments: un sampler, un sintetitzador virtual (VA-Beast), un teclat, 24 Drum Pads, un mesclador de línia i un patró en viu. Recordeu que el sintetitzador, basat en el sistema VA-Beast, permet als usuaris menys experimentats produir sons complexos d'una manera bastant simple. Costa 13,99 euros.

 

  • Auxy Pro (IOS / iPadOS): aplicació disponible només per a iPhone i iPad que intenta simplificar a l'màxim el procés de composició musical. Ofereix un teclat pràctic per escriure melodies de bucle, línies de baix i patrons de bateria complexos que es poden configurar amb eines automàtiques. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a un cost base de 4.99 euros / mes) per desbloquejar l'accés a totes les funcions.

Fins aquí l'entrada sobre les millors aplicacions per fer música.