Aplicació per gravar

Has de passar uns dies fora de casa per motius de treball i necessites estalviar espai en la teva maleta, reduint a l'mínim la quantitat d'eines tecnològiques que portes amb tu. Llavors necessites consell sobre quines aplicació per gravar ús: té un telèfon mòbil de nova generació i, en aquest moment, li agradaria aprofitar a l'màxim.

Cap problema, t'ajudaré. Digues-me: quin tipus d'aplicació necessites? M'agradaria un consell sobre aplicació per gravar vídeos ? O el necessitaries una aplicació per gravar l'àudio, evitant així portar instruments voluminosos com el micròfon i la gravadora? Si això és el que necessita, està en bones mans; Puc ajudar-fàcilment i guiar-lo en la instal·lació d'una o més aplicacions que tenen tot el que necessita.

A la guia d'avui, de fet, et mostraré que hi ha una aplicació per a cada necessitat; probablement es sorprendrà, però veurà que el telèfon mòbil ara pot realitzar la tasca d'un excel·lent reemplaçament per càmeres de vídeo i càmeres fotogràfiques, però també per gravadores de veu.

No us preocupeu si és nou en tecnologia i mai ha utilitzat aplicació per gravar : En aquesta guia meva tractarem el tema en detall i t'ho explicaré tot en detall. Estàs a punt per descobrir què aplicació per gravar àudio i vídeo que pots utilitzar Tingues el teu smartphone a mà i intenta utilitzar les aplicacions que et recomanaré per entendre quin s'adapta millor a les teves necessitats. Veuràs, serà un joc de nens! de aplicació per gravar vídeo i àudio realment hi ha molts i és difícil assenyalar un de millor. En aquest cas, per tant, em dedicaré a parlar-vos breument de les principals aplicacions que, disponibles per Android i iOS, et permetran gravar vídeo però també sol àudio. A continuació t'explicaré quines són les característiques més destacades de cada aplicació que et mostraré, destacant les seves principals qualitats. Havent dit això, ¡comencem!

Clips (iOS) - Aplicació per gravar vídeos

Entre totes les aplicacions per a gravar vídeo, Definitivament hauries fer-li un cop d'ull clips. Som a l'era de les xarxes socials i moltes aplicacions per gravar vídeos s'estan adaptant a la tendència que porta a tots a compartir vídeos curts i captivadors. Dotat d'una interfície d'usuari molt juvenil, Clips només està disponible en iOS però, al meu entendre, és una aplicació digna d'esment, tot i haver estat llançada molt recentment.

No obstant això, a l'usar Clips, haurà de oblidar-se de la interfície d'usuari clàssica de qualsevol altre programari de edició tradicional: Clips s'inspira en les xarxes socials i les aplicacions populars per compartir fotos i vídeos: Instagram, Facebook i snapchat, per exemple. En lloc de la línia de temps clàssica i el botó REC per gravar un vídeo, l'aplicació destaca la seva gran botó vermell rectangular. Manteniu pressionat per començar a gravar un vídeo i afegir elements multimèdia a la seva creació.

Si està acostumat a utilitzar programari professional, la interfície d'usuari de Clips pot semblar confusa i difícil de dominar. El meu consell, per tant, és utilitzar-lo durant uns minuts per poder dominar-de la millor manera.

La característica més interessant de Clips ve donada per la possibilitat d'agregar diverses personalitzacions a el vídeo, així com gràfics captivadors: textos, filtres, còmics, música, emojis o títols animats a el video. Evidentment, aquests són elements recollits aquí i allà per les aplicacions de missatgeria de les de les xarxes socials però, al meu entendre, són precisament aquests els que constitueixen la fortalesa d'aquesta aplicació i la fan interessant.

KineMaster (Android) - Aplicació per gravar vídeos

Sol·licitud completa i professional, KineMaster és una aplicació d'interfície d'usuari tradicional que, disponible només per a dispositius Android, Li permet gravar vídeo. La característica més interessant de KineMaster? Les llibertats de crear un vídeo des de zero i les possibilitats de editar-lo.

Com qualsevol altre programari professional per crear i editar vídeos, de fet, KineMaster també ofereix la possibilitat de gravar un vídeo i editar-sobre la base de plantilles preestablertes. Les eines d'edició són nombroses i la seva interfície d'usuari és pràctica per a ser utilitzada en la pantalla tàctil d'un dispositiu mòbil com un telèfon mòbil o una tauleta.

Entre les altres característiques de KineMaster més destacades hi ha la presència de nombrosos elements i botons que et permetran editar un vídeo. Potser, precisament per totes aquestes eines, l'aplicació pugui semblar poc intuïtiva, però t'asseguro que és tot el contrari. El meu consell és, com de costum, que es prengui un temps per comprendre la millor manera d'utilitzar l'aplicació.

Un cop hagi acabat d'editar el seu vídeo, usant KineMaster, pot exportar el vídeo i guardar-lo en la biblioteca de mitjans del dispositiu. També es suporta compartir a Youtube o Dropbox, característica que, al meu entendre, trobo molt útil per no omplir la memòria de el dispositiu amb el vídeo que acabo de crear.

KineMaster és una aplicació gratis, Però les marques d'aigua van exportar vídeos. Per eliminar-lo i tenir accés a funcions addicionals de l'aplicació, s'ha de subscriure a una subscripció de 3,56 euros a al mes o 28,46 euros a l'any.

Adobe Premiere Clip (Android / iOS) - Aplicació per gravar vídeos

Disponible en tots dos dispositius mòbils, Clip d'Adobe Premiere és l'equivalent mòbil de l'popular programari Adobe Premiere Pro. Si bé no pot esperar exactament les mateixes funcions, l'aplicació per a telèfons mòbils i tauletes Android i iOS és definitivament completa i efectiva, si el seu propòsit és gravar i després editar un vídeo. A més, a diferència d'Adobe Premiere Pro, l'aplicació mòbil també ve en una versió gratuïta.

El seu punt fort és sens dubte la facilitat d'ús, però també la integració amb la biblioteca en línia de Creative Cloud. L'aplicació li permet editar un vídeo gravant-se en el lloc o fins i tot fent servir una de la seva biblioteca de Creative Cloud, Adobe Lightroom o fins i tot Dropbox.

A més, en la seva versió gratis, L'aplicació proporciona 2 GB d'espai d'emmagatzematge en Creative Cloud i la capacitat de guardar el vídeo exportat directament a Youtube.

Dictàfon (iOS) - Aplicació de gravació d'àudio

Si en canvi el que necessita és una eina per gravar àudio, I desitja descarregar una aplicació que pugui realitzar aquesta tasca, pot recórrer de manera segura a algunes aplicacions gratuïtes, Disponibles per a telèfons mòbils Android i iOS.

Per aquest motiu, entre les que vull recomanar en aquesta guia certament està l'aplicació per iOS anomenada Dictàfon - Gravador d'àudio. Dictàfon - Gravadora d'àudio, que d'ara endavant per simplicitat només diré dictàfon, és una aplicació gratuïta que pots descarregar al teu dispositiu i que et permet realitzar gravacions d'àudio en la més alta qualitat. L'aplicació et permet gravar àudio en format MP3 i WAV, permetent-te també triar la qualitat dels enregistraments i categoritzar-.

L'aplicació es destaca per tenir una interfície d'usuari mínima, dissenyada per a ser intencionalment intuïtiva i pot fer molt bé la seva feina com a aplicació de gravació d'àudio, permetent obtenir un arxiu d'àudio de bona qualitat.

Dictàfon és una aplicació gratis però són certament les seves característiques per una quota els més destacats. A diferència d'altres aplicacions de gravació que només realitzen funcions primàries, a l'utilitzar la versió paga de l'aplicació, tindrà accés a diverses eines addicionals. Per exemple, pot compartir arxius d'àudio per correu electrònic o carregar-los en un sistema en el núvol (google Drive, Dropbox, Soundcloud, per exemple), ajustar la velocitat de reproducció i sobreescriure un arxiu gravat o part d'ell. Les funcions esmentades anteriorment es poden comprar individualment a un cost de 0,99 € cadascuna o pot comprar directament la versió completa de l'aplicació, a un cost de 4,99 €.

Gravadora de veu (Android) - Aplicació per gravar àudio

Entre les nombroses aplicacions per gravar àudio disponible a Google Play Store, Vull parlar-los sobre una aplicació anomenada Gravadora de veu, Disponible de forma gratuïta en Android. L'aplicació ve amb una interfície d'usuari senzilla i funcional, per evitar qualsevol tipus de distracció. De fet, només hi ha tres botons principals, un dedicat a la gravació ( gravadora ) I un per escoltar l'arxiu gravat ( jugador ). El tercer botó, d'altra banda, és el de configuracions i el necessitarà per accedir a menú dedicat a les personalitzacions de l'aplicació.

A diferència de moltes altres aplicacions per gravar arxius d'àudio, de fet, Voice Recorder li permet canviar diversos paràmetres per a la gravació: format d'enregistrament, freqüència de mostreig, codificador de taxa de bits, I molt més. Una característica que trobo molt interessant per a aquells que necessiten obtenir un arxiu d'àudio d'altíssima qualitat. No hi ha altres botons a més de l'clàssic. REC, pausar i aturar però, després de tot, el que necessites és gravar àudio, oi?

Un cop hagi realitzat un enregistrament d'àudio, haurà d'anar a la secció jugador. Parlant de les gravacions realitzades, em sembla interessant assenyalar que pots triar si vols compartir-les i enviar-les, a més de l'clàssic a nomenar-i esborrar-les. Amb Voice Recorder, fins i tot pot decidir si vol configurar un enregistrament en particular com a to de trucada del seu telèfon, com una alarma per recordatori o alarma o fins i tot com un so de notificació predeterminat.

L'aplicació Voice Recorder està disponible gratis i no té banners publicitaris.