Al caminar pels carrers de centre, va veure a la finestra d'una botiga l'últim model de la seva telèfon mòbil favorit i va decidir que havia de ser seu. No obstant això, el cost ha extingit el seu entusiasme i ha hagut de renunciar temporalment perquè no vol gastar la despesa en el seu salari. Ha decidit posar-se a buscar solucions que li permetin tenir un ingrés extra i passar el seu temps lliure tractant de recaptar una mica de diners extra.

A el fer una recerca en línia, sabia que hi aplicacions per a telèfons mòbils que li permeten recol·lectar uns pocs euros més fent diversos treballs, venent articles usats o responent enquestes en Internet, I ara vol saber més. Per ser més precisos, li agradaria saber si aquests són aplicació per Guanyar diners reals o si és una pèrdua de temps. Bé, si vols puc donar-te un cop de mà per donar una mica de llum sobre l'assumpte.

Comencem amb la nota positiva: sí, és cert, hi ha aplicacions per a telèfons mòbils i tauletes que li permeten guanyar diners fent petits treballs o dedicant el seu temps a respondre enquestes sobre estudis de mercat. Però el guany que obtenen no és ràpida i, sobretot, no és molt alta. En resum: si està buscant diners fàcils, aquesta no és la solució per a vostè. Si, d'altra banda, desitja recarregar el seu salari, proveu aquestes solucions. Si vols, aquí et proposo algunes de les més interessants de moment.

Aplicació per a enquestes

La primera solució que et aconsellaria és la aplicació per a enquestes. A l'respondre preguntes i investigacions de mercat, pot acumular punts i sol·licitar nombrosos premis una vegada que s'arriba al llindar mínim.

Toluna (Android / iOS)

Entre les millors aplicacions d'enquestes per a considerar hi ha Toluna, Disponible per a dispositius Android e iOS. Li permet acumular punts expressant la seva opinió sobre estudis de mercat, provant productes i també responent preguntes simples i ràpides. Entre els premis disponibles, a més dels cupons i targetes de regal d'Amazon i Zalando per iTunes, Alitalia i Mango, pot demanar un crèdit de diners al seu compte PayPal.

Per començar a guanyar punts, comenceu l'aplicació Toluna i pressioni l'element contractar per crear el teu compte Després ingressi les seves dades: nom, cognom, Codi postal, Data de naixement, Nom d'usuari, contrasenya y e-mail en els camps apropiats i premeu el botó contractar per registrar per correu electrònic. Alternativament, a la pantalla d'inici de sessió, pressiona el botó Inicia sessió amb Facebook per connectar-se a Toluna al seu compte social.

En aquest punt, estàs a punt per començar a respondre les enquestes de Toluna! Després d'iniciar sessió, a la pantalla principal del seu compte, feu clic a l'element Enquestes present a la part superior per veure les enquestes disponibles, després pressiona l'element Comença l'enquesta per començar a introduir les seves respostes. Pot abandonar l'enquesta en qualsevol moment tocant l'element prop (A dalt a l'esquerra).

Un cop s'hagi completat una enquesta, els punts guanyats s'acreditaran al seu compte en uns minuts. Pots veure el punts d'equilibri a la part inferior esquerra de la pantalla principal del Toluna i, pressionant embolcall, Pot accedir a la secció per veure i sol·licitar els premis.

Finalment, tocant la icona de homenet (A dalt a l'esquerra) pot canviar les seves dades i personalitzar el seu compte, mentre pot pressionar el botó + (A dalt a la dreta) per afegir contingut nou, com a preguntes o debats (que no guanyen punts).

Alta opinió (navegador)

Alta opinió És un dels millors panells per guanyar diners a través d'enquestes. No està disponible com a aplicació, però es pot accedir a la web a través del navegador de PC, telèfons mòbils i tauletes. A diferència d'Toluna, a High Opinió no és possible sol·licitar un crèdit en un compte PayPal, però hi ha cupons d'Amazon, cupons que es poden gastar en iTunes, Alitalia, Mango i Zalando, cupons de paper per Ticket Premium Compliments i molt més.

Per començar a utilitzar High Opinió, ha de crear un compte gratuït. Després connecteu-vos a el lloc de servei i premeu el botó groc Fes-ara, Introduïu les seves dades en els camps nom, cognom, sexe, Data de naixement, PAC, regió, província, Adreça de correu electrònic y contrasenya. Per continuar el registre, marqui les caselles de verificació per acceptar els termes de l'servei i la política de privacitat, seleccioneu l'element per acceptar l'ús de cookies i després pressiona el botó pas següent. Finalment, completi la creació del seu compte ingressant un pregunta de seguretat UN resposta de seguretat i fent clic al botó final.

En aquest punt, connectat novament a la pàgina principal de High Opinió, feu clic al botó i introdueix el informació d'inici de sessió abans de tocar el botó entrar. Pots prémer el botó per administrar el seu perfil i el seu compte, mentre que per veure el saldo de punts i sol·licitar la premsa de primes sobre l'article Els meus premis. Per començar a guanyar, només esperi les enquestes que se li enviaran per correu electrònic i respongui utilitzant els enllaços que li proporcionaran.

App per realitzar activitats

No és possible guanyar assegut mentre està assegut a les mans, però si voleu fer una mica de treball, pot considerar la llista de aplicació per a realitzar activitats que et vaig a proposar. Són aplicacions que li permeten guanyar diners extres, a l'acreditar seu compte bancari o PayPal, realitzant tot tipus d'activitats: des de caçar fins a cert producte al supermercat fins revisar un carrer de la seva ciutat.

BeMyEye (Android / iOS)

BeMyEye és una aplicació que et permet guanyar diners reals simplement fent activitats a la teva àrea. A l'arribar al llindar mínim de 10 euros, és possible sol·licitar l'abonament de l'import acumulat que es transferirà a través del PayPal o al compte bancari.

Descarregueu l'aplicació, que està disponible per a Android i iOS, iníciela i, a la primera pantalla, toqueu el botó Salta. Després premeu la icona Casa al menú de baix i toca el botó Registre per crear el teu compte Trieu si voleu vincular el seu perfil social prement el botó Continuar a Facebook, O si es registra per correu electrònic, ingressi les seves dades en els camps e-mail y contrasenya i després prement el botó Registre.

En el següent pas, escriviu nom, cognom y aniversari en els camps apropiats i introduïu un Codi d'invitació (Pot trobar nombroses ressenyes d'aplicacions a la botiga de la seva dispositiu) per rebre un bo de benvinguda (d'1 a 3 euros) per la primera activitat realitzada. En uns moments, rebrà un correu electrònic amb un enllaç d'activació: el pressioni per confirmar la seva compte.

Ara podeu entrar a BeMyEye amb la seva informació d'inici de sessió i començar a treballar! A la pantalla principal de l'aplicació pot veure el resum del seu compte i, en particular, l' Borsellí amb diners i actius acumulats (trucades missions ) Disponible en les seves àrees. Tot el que heu de fer per començar a guanyar és fer clic a la icona míssil present en el menú baix i comenci a dur a terme les missions actuals.

Hi ha diversos tipus de treballs que fer, des d'una simple recerca de productes en un supermercat fins controls gratuïts a la farmàcia. Un cop hagueu identificat la missió que vol dur a terme, la al lloc i toqueu el botó llibre per reservar-Després llegiu les instruccions de la missió, la tasca a realitzar i tots els detalls necessaris per completar-la. Totes les missions reservades seran visibles a la secció missió, Sota la capçalera llibre. Pots canviar d'opinió en qualsevol moment i decidir abandonar la missió reservada tocant el botó renúncia.

Una vegada que la missió s'hagi completat i aprovat, la tarifa s'acreditarà en el seu compte. Per sol·licitar el pagament, toc l'article Borsellí present a la pantalla principal de BeMyEye, mogui la palanca a la banda de alliberament de OFF perquè EN acceptar els termes i condicions de l'servei i pressionar el botó sol·licitar pagament. Després ingressi el mètode de pagament preferit entre PayPal i crèdit en el compte corrent i llest.

Tu Frutta (Android / iOS)

El teu fruita és una aplicació, disponible per a dispositius Android i iOS, que li permet guanyar diners reals simplement comprant. Pot comprar productes d'ús comú i obtenir un crèdit en efectiu per cada compra aprovada pel sistema, després d'enviar una foto simple de el rebut.

Si vostè és l'agent de queviures setmanal en la seva família, pot començar a treballar immediatament i guanyar alguns diners extra. Després iniciï l'aplicació Tu Frutta, premeu el botó i toques l'element entrar. Després premeu l'opció Registre per crear el seu compte: ingressi les seves dades en els camps e-mail y contrasenya, Pressiona el botó Següent i escriu nom y cognom en els camps apropiats abans de pressionar a l'enllaç Següent. En pantalles posteriors, accepta els termes de l'servei i completa el registre seguint les instruccions que es mostren a la pantalla.

En aquest punt, estàs a punt per començar a fer diners comprant! A la pantalla principal de Tu frutta, pot veure tots els productes disponibles, filtrar per marca tocant en marques o accedeix a la secció categories en el qual pot veure els productes dividits en categories ( esmorzar, A la taula, fresc, condiments, Snacks i postres, begudes, persona, beure y Casa ). Alternativament, pot verificar la presència d'un producte pressionant la icona lupa i escriviu el nom del producte a cercar.

Un cop hagueu identificat el producte que li interessa, feu-hi clic per accedir a la seva descripció i veure la durada de la promoció, les peces que pot comprar, llegir les regles completes i comparar el codi de barres per assegurar-se que el producte és el que vol comprar. Un cop hagi comprat un dels productes enumerats, feu clic a la icona càmera i fotografiï el rebut: el valor de la fruita Tu del producte en qüestió s'acreditarà automàticament.

Podeu veure el seu compte i sol·licitar el pagament prement el botó i seleccionant compte Tu Frutta. Després ingressi les dades requerides i seleccioneu on transferir el seu crèdit triant d'un compte PayPal, compte BancoPosta o transferència bancària.

AppJobber (Android / iOS)

AppJobber és una solució similar a BeMyEye que li permet guanyar diners completant micro treballs. Disponible per a dispositius Android i iOS, li permet realitzar activitats relacionades tant amb la seva posició com sense restriccions d'aquest tipus. És gratis i també en italià, amb el crèdit que es pot pagar a un compte bancari o mitjançant PayPal.

Inicieu l'aplicació AppJobber i creï el seu compte prement el botó registre. Després ingressi les seves dades en els camps Lloc de residència, Adreça de correu electrònic, contrasenya i marques de verificació per acceptar els termes i condicions d'ús i per declarar la seva edat. Després de prémer el botó de nou registre, Rebrà un correu electrònic amb un enllaç per activar el seu compte: el pressioni per completar el registre.

Ara pot començar a veure els treballs en el seu veïnatge! Inicieu l'aplicació AppJobber, pot veure la seva posició en el mapa i veure quins treballs hi ha prop de vostè en la seva àrea (identificats amb el número 1 ). Com més gran sigui el zoom al mapa, més petit serà el radi de «acció» establert: això vol dir que només veurà els treballs imparells disponibles prop de la seva ubicació. Allunyar per veure més treballs.

A més, pots tocar el botó (A dalt a la dreta) per veure la llista de les mateixes feines disponibles segons la seva posició o premi la icona lupa per accedir a la secció amb treballs independents de la posició en què es troba.

Un cop hagueu identificat la tasca a realitzar, la al lloc per accedir a l'arxiu complet on pot llegir tots els detalls necessaris per completar el treball. Per començar, premi Començar a treballar i, un cop completades totes les tasques requerides, pressiona Treball de càrrega per rebre la suma establert.

FOAP (Android / iOS)

FOAP és una solució que li permet combinar la passió per la fotografia amb els guanys. De fet, es proposa com un mercat virtual i li permet guanyar diners extres venent fotos o prenent algunes a comanda. Està disponible de forma gratuïta per a dispositius Android i iOS i també es pot accedir des de la web a través d'un navegador.

Tot el que heu de fer per començar a fer servir FOAP és crear un compte gratuït. Després iniciï l'aplicació i premi el botó Comenceu a fer servir FOAP, Després pressiona l'element Continuar amb Facebook per vincular el seu compte de Facebook a FOAP o toqueu el botó crear compte i ingressi les seves dades en els camps Nom d'usuari, e-mail y contrasenya.

Una vegada que es completi el registre, 'està a punt per començar a introduir les seves fotos! Premeu la icona càmera (Al menú a continuació) per carregar les seves fotos directament des del rodet de la càmera: seleccioneu la foto per carregar, introduïu una descripció al camp subtítol, Seleccioneu i afegiu paraules clau en la secció Etiquetes i respon les preguntes en la secció legal. Segons la qualitat de la foto i la informació ingressada, s'assignarà un «vot» a la seva presa molt baix, Sota, bo y millor classificat.

Alternativament, pot tocar l'element missions per accedir a la llista de comissions que les empreses reserven per als usuaris de FOAP. Podeu prémer la missió del seu interès per llegir les instruccions, el temps disponible, la recompensa, el nombre de participants i tota la informació útil per completar la missió. Si creu que pot complir la tasca, premeu el botó Uneix-te a la missió i posa't mans a l'obra!

A l'tocar el botó i pressionant la veu retirar diners, Pot veure els diners guanyat i sol·licitar el pagament abonant en el seu compte PayPal.

Aplicació per vendre a Internet

Si té articles no utilitzats a casa i desitja recaptar diners extra, pot decidir vendre'ls a Internet confiant en un dels aplicació per vendre en línia. Aquí hi ha una llista amb les millors solucions que podrien ser útils.

  • Subito.it (Android / iOS / Windows): una aplicació d'anuncis de vendes que li permet «exhibir» un objecte i ser contactat pel possible comprador, per telèfon o per correu electrònic. No hi ha comissions
  • kijiji (Android / iOS): és el servei de venda de classificats d'eBay, gratuït i sense comissions. Es troba entre les millors solucions per a vendre en línia i es basa en el procediment de contacte entre comprador i venedor.
  • shpock (Android / iOS): és un mercat de puces on els consumidors pot vendre els seus articles. S'utilitza principalment per vendre productes usats en el seu veïnatge, però és possible fer arranjaments entre el venedor i el comprador per als enviaments i els mètodes de pagament.
  • eBay (Android / iOS): un dels millors llocs per vendre en línia és eBay, que li permet vendre qualsevol tipus d'article, tant usat com a nou. La venda en la manera de subhasta en línia és gratuïta, mentre que la funció Comprar ara inclou una comissió. A més, eBay cobra comissions si la venda és reeixida. Si vols saber més, pots llegir el meu guia sobre com vendre a eBay.

Si voleu conèixer els detalls dels serveis oferts anteriorment o desitja conèixer altres aplicacions per vendre en línia, pot llegir el meu guia a l'respecte.

App per buscar feina

No cal dir que l'única manera de guanyar diners reals és treballar. Si està buscant feina, pot considerar un dels serveis en línia que li permeten carregar el seu currículum i experiències: aquí hi ha una llista de aplicació per buscar feina.

  • LinkedIn (Android / iOS / Windows): és un dels serveis per trobar els treballs més famosos de l'món. Li permet crear xarxes professionals, rebre actualitzacions sobre el seu sector i buscar ofertes de treball. Podeu obtenir més informació a l'respecte llegint el meu guia sobre com funciona LinkedIn.
  • monstre (Android / iOS): una eina que li permet trobar feina navegant a través dels molts anuncis disponibles. També pot carregar el seu currículum a través de serveis en el núvol com Dropbox i google Drive, però sobretot per activar les notificacions d'ofertes en línia amb el seu perfil.
  • InfoJobs (Android / iOS / Windows): un altre servei vàlid per trobar una feina que permeti, de manera simple, identificar anuncis de treball basats en el seu perfil professional i sol·licitar l'oferta trobada.

En conclusió, si ja coneix les solucions enumerades anteriorment i desitja conèixer altres aplicacions per a treballs, pot llegir el meu guia o anar a el tema en el manual sobre com trobar una feina.