Aplicació per guanyar. És cert que guanyar diners en Internet no és fàcil. Però, si vols començar d'alguna manera, el millor és començar fent servir aplicació per guanyar diners en dispositius mòbils, que ofereixen la possibilitat d'estalviar i acumular crèdits i / o cupons per invertir per obtenir productes específics.

Per tant, triï quines de les aplicacions per guanyar que estic a punt d'oferir-, creu que pot fer més per vostè i immediatament descarregueu al dispositiu.

Aplicació per guanyar diners

FOAP (iOS / Android)

Si ets un amant de el món de la fotografia, segurament t'encantarà FOAP. De fet, és una aplicació gratuïta per iPhone i dispositius Android que li permet guanyar diners publicant fotografies que podrien ser comprades per tercers a través de l'aplicació. Per cada fotografia obtens 5 dòlars.

El que fa que FOAP sigui particularment interessant és la seva simplicitat i la possibilitat de carregar les fotos directament des del mòbil o mitjançant altres aplicacions de fotografia com Instagram o Flickr.

GymPact (iOS / Android)

GymPact és una aplicació gratuïta per iOS i Android que li permet guanyar petites quantitats de diners fent activitat física. Per tant, l'aplicació té com a objectiu encoratjar les persones a fer exercici amb un dels incentius més poderosos: els diners. Segons les ressenyes a les botigues, l'aplicació li permet recaptar de 2 a 3 dòlars per setmana amb tres dies d'exercicis.

No obstant això, a l'altra banda de l'escala, és aconsellable declarar que aquells que no respecten l'acord inicial (es comprometen per un cert nombre de dies i per un cert nombre de setmanes) hauran de pagar una suma específica.

Tràilers d'aplicacions (iOS / Android)

Entre les aplicacions per guanyar diners està Trailers d'aplicacions. És una aplicació, descarregable sense cost i utilitzable tant en iOS com en Android, que li permet guanyar punts que després es poden convertir en efectiu o cupons per a realitzar compres en línia en diverses botigues de mitjans simplement mirant altres tràilers d'aplicacions o pel·lícules que hagin estat pujades per tercers.

A més de mirar els tràilers d'altres persones, cada usuari té l'oportunitat de pujar vídeos i compartir vídeos que, una vegada que hagin arribat a un cert nombre de m'agrada i vistes, els permetran obtenir guanys addicionals.

eBay (iOS / Android)

eBay, El lloc de subhastes molt popular (ho vaig esmentar en profunditat en el meu guia sobre com vendre a eBay), ofereix als usuaris una aplicació, gratuïta i disponible tant per a iPhone com per iPad, I per a telèfons mòbils i tauletes amb Android, gràcies a la qual és possible guanyar diners ingressant anuncis en línia de qualsevol tipus d'article.

Depenent de quines siguin les seves preferències i necessitats, pot intentar vendre productes per subhasta, però també directament o mitjançant una proposta de compra.

Fins i tot amb aquesta aplicació, per guanyar diners, el fet que es venguin els articles enumerats en els anuncis és una condició essencial. No obstant això, tenint en compte la gran popularitat de la plataforma i també tenint en compte el fet que cada dia molts usuaris al món la utilitzen per poder «col·locar» la seva mercaderia no hauria de ser massa complicat.

YouTube (iOS / Android)

Entre les aplicacions per guanyar també vull informar sobre YouTube. A l'compartir vídeos a través de l'aplicació de l'famós servei per compartir vídeos, és possible guanyar diners activant la visualització d'anuncis als vídeos usant el programa AdSense.

Fixeu-vos, que per obtenir diners publicant vídeos en línia és essencial poder comptar amb una audiència considerable.

Google Opinió Rewards (Android)

google opinió Rewards és una aplicació disponible per Google i que es pot usar únicament i exclusivament en dispositius Android. És una aplicació que li permet guanyar crèdits, responent preguntes i enquestes, a la botiga de Google Joc que després es pot utilitzar per comprar aplicacions pagues, música i llibres sense haver de gastar diners de la seva butxaca.

El crèdit cobrat s'acredita en el compte de Google Wallet de l'usuari i es pot usar aquí a un any. L'aplicació no és absolutament invasiva, en el sentit que no molesta a l'usuari amb massa preguntes i mai toca l'esfera personal de la mateixa.

SlideJoy (Android)

En una llista d'aplicacions per guanyar, certament no et pots perdre SlideJoy. Aquesta és una aplicació gratuïta disponible únicament i exclusivament per a dispositius Android, que, un cop descarregada i instal·lada, va a inserir anuncis i notícies a la pantalla de bloqueig de l'aparell. Gràcies a la inclusió de publicitat és possible guanyar diners virtuals.

La quantitat que es pot guanyar cada dia pot variar molt, pel que pot portar molt de temps rebre una quantitat considerable. No obstant això, tenint en compte que els anuncis són absolutament suportables, això no hauria de ser un gran problema.