«Els diners mai és suficient«. Qui sap quantes vegades has escoltat aquesta oració, o quantes vegades tu mateix l'has dit! Bé, ha d'admetre que en aquests dies, amb totes les despeses que ha d'enfrontar, no és fàcil administrar els seus diners en el millor dels casos i, al no prestar la deguda atenció als seus estalvis, pot arriscar-se a estar «arruïnat» en menys temps. que no es digui

Per aquesta raó, ha decidit prestar més atenció a les seves finances ia com administra els seus diners, tant quan compra a botigues com quan se'n va de vacances, reserva una taula al restaurant o reposta combustible per al seu automòbil. No obstant això, no sempre és fàcil controlar les seves despeses i administrar els seus estalvis a l'màxim. Però tranquil, la tecnologia pot conèixer-te fins i tot en aquesta situació. Et preguntes com? Simple, gràcies a alguns aplicació per guardar que es pot descarregar de forma gratuïta en dispositius Android, IOS o Windows 10 Mobile.

En els propers paràgrafs, li mostraré nombroses aplicacions que són fàcils d'usar i que realment li permeten estalviar en despeses diàries. No puc esperar per usar-los? Perfecte, llavors no perdrem més temps preciós i anem directament al més destacat d'aquest article. Poseu-vos còmode, prengui tot el temps que necessiti per provar les aplicacions que s'enumeren a continuació amb mi i, a la fi de la lectura, triï les que creu que funcionaran millor per a vostè. Els desitjo una bona lectura i, sobretot, bons estalvis!

Aplicació per estalviar en despeses

Cada vegada que va de compres, ¿té por de gastar més del que hauria? Li agradaria trobar descomptes i ofertes convenients que li permetin estalviar una mica de diners en despeses? En aquest cas, mireu el següent aplicació per estalviar en compres.

DoveConvé (Android / iOS / Windows 10 Mobile)

Una de les primeres aplicacions que suggereixo que provis és DoveConvé, Una solució gratuïta que no només li permet navegar pels fullets de les principals grans cadenes minoristes a Itàlia, sinó que també li permet rebre notificacions que adverteixen a l'usuari sobre la disponibilitat de promocions i ofertes de les seves botigues favorites.

Després de descarregar DoveConviene en el seu dispositiu Android, IOS o Windows 10 Mobile, comenceu l'aplicació, premeu el botó vermell habilitar posició per permetre-mostrar les botigues i ofertes en el seu veïnat i, en la següent pantalla, entreu en el servei registrant-a través de la seva direcció e-mail o el teu compte Facebook.

Un cop s'hagi iniciat sessió, indiqui les seves preferències movent-se a EN la palanca de l'interruptor a la banda de les veus electrònica, Hiper i súper, descompte, Cures a la llar i el cos. y DIY ; després pressiona el botó vermell Desar per continuar A la següent pantalla veurà els volants sobre les categories que va indicar, gràcies a les quals pot trobar nombroses ofertes i promocions.

Per navegar a través d'un dels fullets que veu en aparador di DoveConviene, pressiona un d'ells i segueix el breu tutorial que es mostra a la pantalla per aprofitar a l'màxim l'aplicació. Ah, gairebé se m'oblida ... DoveConviene també està disponible com un servei en línia, a què pot accedir fàcilment des del navegador del seu PC.

PromoQui (Android / iOS (Windows 10 Mobile)

PromoQui és una altra aplicació que li permet veure fàcilment els volants de les ofertes provinents de les grans cadenes minoristes que operen a Itàlia. Aquesta solució gratuïta, disponible per a Android, iOS i Windows 10 Mobile (així com un servei en línia), també li permet administrar la seva llista de compres, emmagatzemar retallades i ofertes de volants i molt més.

Després de descarregar PromoQui al dispositiu, obriu l'aplicació, seleccioneu, a la pantalla d'inici, el seu país favorit (p. Ex. Itàlia ) I navegui pels nombrosos volants que apareixen a la pantalla d'inici. Si ho desitja, també pot veure els volants per categoria pressionant l'element categories i explori les que formen part de les categories que més prefereix.

Després d'identificar el fullet que més li interessa, pressiona sobre ell, navegui desplaçant horitzontalment per les pàgines i utilitzeu les eines proporcionades per l'aplicació (és a dir, les que es troben a continuació) per mostrar el botigues a prop, rebre notificacions sobre les ofertes fetes per la cadena de la qual està llegint el volant, tallar una part de l'volant que li interessi particularment o guardar el volant i veure-ho quan no estiguis connectat.

A l'tocar la pestanya ofertes (A la pantalla d'inici de PromoQui), també pot veure algunes de les ofertes més interessants de moment, mentre pressiona la pestanya Targetes de fidelitat pot guardar les seves targetes de fidelització fotografiant amb la càmera del dispositiu.

Amazon (Android / iOS / Windows 10 Mobile)

Amazon, El conegut portal de comerç electrònic disponible en línia, també es pot fer servir en dispositius mòbils descarregant l'aplicació gratuïta disponible per dispositius Android, IOS i Windows 10 Mobile. Gràcies a l'aplicació Amazon, pot accedir a un ampli catàleg de productes de tot tipus, comparar els preus disponibles i triar entre nombroses ofertes avantatjoses.

Després de descarregar l'aplicació Amazon al dispositiu, entreu en el seu compte prement el botó groc Ja és client? accedir o, si encara no està registrat per al servei, creu un compte gratuït prement el botó Nou client? Crea un compte d'Amazon. En cas de problemes o dubtes, llegiu la guia on explico en detall com funciona Amazon.

Un cop s'hagi iniciat sessió, pressiona el símbol ( ) situat a la part superior esquerra i, al menú que apareix a la banda esquerra, pressiona l'element Ofertes d'avui per veure les ofertes diàries que ofereix Amazon. A la següent pantalla, filtri els resultats tocant el botó filtre i seleccionant alguns paràmetres, inclòs i preus i jo descomptes desitjats o, alternativament, realitzi una recerca seleccionant una categoria al menú desplegable Veure per categoria.

Tan aviat com hagi identificat l'article que vol comprar, seleccioneu la quantitat que necessita usant el menú apropiat, premeu el botó Afegeix a la cistella, Toca l'element Procedir a l'ordre i, a la pantalla de resum, verifiqui que les dades relacionades amb la seva comanda siguin correctes. Finalment, procedeixi amb la compra prement el botó Comprar ara.

Altres aplicacions per estalviar en compres

¿Les aplicacions que et vaig suggerir fa un moment no et satisfan completament? Estrany! Es troben entre els millors de la plaça. En qualsevol cas, no et rendeixis i fa una ullada a la llista a continuació. Potser pugui trobar una aplicació que li convingui.

 • Groupon (Android / iOS): servei molt famós que li permet estalviar en la compra de productes, sopars, vacances i més gràcies a un sistema de grups de compra. Per a més informació, consulteu el meu tutorial sobre com funciona Groupon.
 • cotització electrònica (Android / iOS): gràcies a aquesta aplicació, pot buscar més de 3 milions de productes informàtics, electrodomèstics, productes d'àudio i vídeo, brico, productes de bricolatge i molt més. ePRICE també està disponible com un servei en línia.
 • TrovaPrezzi (Android / iOS): aquesta aplicació li permet buscar entre més de 13 milions d'ofertes de més de 3.000 botigues italianes i consultar còmodament els fullets de les principals cadenes minoristes a gran escala que operen a Itàlia. Fins i tot TrovaPrezzi està disponible com un servei en línia.
 • eBay (Android / iOS): l'aplicació de la famosa plataforma de comerç electrònic (de la qual t'ho vaig explicar àmpliament en un tutorial dedicat) permet comprar molts productes a preus reduïts i vendre els seus articles usats (obtenint així una mica), així com per accedir a subhastes en línia i ofertes imperdibles.
 • VolantinoFacile (Android / iOS): l'objectiu d'aquesta aplicació, també disponible com a servei en línia, és facilitar la consulta de fullets publicitaris i ofertes relacionades. VolantinoFacile no només possible fer-ho, sinó també buscar botigues properes i rebre alertes quan hi hagi noves ofertes disponibles.
 • Botiga (Android / iOS): aquesta és una altra aplicació per mostrar els fullets de les principals cadenes minoristes. Descobreixi la ubicació de les botigues properes, creeu una llista de favorits i rebi notificacions sobre les noves ofertes disponibles. També està disponible des d'un navegador com un servei en línia.

Aplicació per estalviar diners en vacances i al restaurant

desitjar Desar una mica de diners en vacances, durant el viatges o al restaurant ? Les aplicacions que trobi a la llista en les següents línies us poden ajudar a fer això. Alguns d'ells li permeten trobar vols i hotels a preus avantatjosos; altres, en canvi, li permeten trobar els millors restaurants en el seu veïnatge.

Reserves (Android / iOS)

Una de les millors solucions gratuïtes per estalviar a l'reservar un hotel és reserva, La versió mòbil de l'famós portal web dedicat a l'organització dels viatges, també disponible en forma d'aplicacions per a dispositius Android i iOS. L'aplicació oficial de reserves li permet veure les ofertes procedents de les instal·lacions d'allotjament; mentre que el lloc web de Booking.com també li permet buscar ofertes de restaurants, vols i lloguers de vehicles. Per utilitzar les funcions esmentades anteriorment de la versió en línia de Booking, visiti el seu lloc web i llegiu la guia a la que li explico en detall com utilitzar aquest servei en línia.

Després de descarregar l'aplicació Booking en el seu telèfon mòbil o tauleta, comenceu l'aplicació i creï el seu compte gratuït (en realitat, seria possible utilitzar l'aplicació fins i tot sense crear un compte, però en aquest cas l'accés a ofertes reservades per a usuaris registrats). Després toca el símbol (≡), Pressiona la veu Inicieu sessió o crear un compte ubicat al menú que apareix a la banda esquerra i, a la següent pantalla, creu el seu compte de reserva registrant-se amb la seva adreça e-mail o iniciant la sessió al compte Google o Facebook.

Després d'iniciar sessió, introdueix el teu destí en barra de cerca situat a la part superior, ingressi les dates de registrar i de sortida exprés, Indica el nombre de persones qui s'allotjarà a l'hotel, indiqui si el seu viatge és de negocis o no i toqueu el botó Cercar per començar la recerca En la següent pantalla, pot veure la llista d'instal·lacions que Booking ha trobat per a vostè, moltes de les quals podrien oferir descomptes considerables.

Si els resultats de la cerca són nombrosos, filtrelos prement el botó filtre i realitza una recerca específica basada en el rang de preus que prefereixi, en funció de l'nombre d'estrelles que l'estructura hauria de tenir, etc. Tan aviat com s'hagi identificat l'estructura adequada per a vostè, feu clic en ella per obtenir més detalls sobre els serveis oferts i, si les revisions i comentaris proporcionades pels usuaris són positius i està interessat en passar la nit en l'estructura que està veient, continuï amb La reserva.

TheFork (Android / iOS)

Si està buscant una aplicació que pugui ajudar-lo a estalviar diners quan necessiti reservar una taula de restaurant, El Forquilla és una alternativa que has de considerar seriosament. Aquesta solució gratuïta, que en realitat és la transposició de el servei en línia de el mateix nom (t'ho vaig dir en el tutorial dedicat a com funciona TheFork, recordes?), Està disponible com una aplicació per a dispositius Android i iOS i et permet reservar entre milers de restaurants repartits per Itàlia i Europa, molts dels quals ofereixen fins a 50% de descompte en efectiu.

Gràcies a TheFork, a més, és possible acumular YUMS (una mena de «punts de fidelitat») que li permeten rebre diversos descomptes i beneficis. A l'hora de escriure, Amb cada reserva guanya 100 YUMS, i a l'acumular 1000 o 2000 YUMS pot obtenir 20 euros i 50 euros de cupó de descompte de lleialtat per a usar en restaurants que participen en el programa. No està malament, oi?

Després de completar la descàrrega de TheFork al dispositiu, obriu l'aplicació, desplaceu-vos per les fulles d'informació que se li mostren a l'inici i toc el símbol de l' fletxa per continuar Després vos per el servei iniciant sessió a través de la seva adreça de correu electrònic o el teu compte Facebook.

Usant el GPS, TheFork buscarà els millors restaurants propers i se'ls indicarà en una pantalla de resum. Com pot veure, alguns restaurants estaran marcats amb algunes etiquetes que indiquen alguns descomptes: a l'reservar en un d'aquests restaurants, pot obtenir fins a un 50% de descompte en la suma total de la factura, incloses les begudes.

Després d'identificar un restaurant que li convingui, pressiona sobre ell per veure els comentaris dels usuaris, veure els horaris d'obertura / tancament, veure les fotos dels plats, el lloc, etc. i, si vol continuar amb la reserva real, toca el botó verd Reservar una taula. Després indica el data i elara on desitja reservar, seleccioneu el nombre de persones per al qual fer la reserva, pressiona sobre l'article Reserva completa i seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla per completar l'operació.

Altres aplicacions per estalviar en vacances i al restaurant.

A continuació trobareu altres aplicacions que podrien ser molt útils quan reservi unes vacances, un vol, un viatge o simplement una taula al restaurant. Feu un cop d'ull, ¡potser trobi l'aplicació adequada per a vostè!

 • trivago (Android / iOS): el famós motor de cerca, també disponible com a servei en línia, li permet trobar hotels i hotels comparant els preus de més de 180 llocs de viatges. Els estalvis estan assegurats: feu clic aquí per llegir la guia on li explico millor com funciona.
 • TripAdvisor (Android / iOS / Windows 10 Mobile): fins i tot aquest famós servei en línia està disponible com una aplicació mòbil i, comparant més de 200 llocs de reserva, li permet reservar un hotel o qualsevol altra instal·lació a el preu més baix disponible en qualsevol moment Per obtenir més informació sobre l'ús de TripAdvisor, llegiu aquest tutorial que vaig fer específicament per a vostè.
 • Skyscanner (Android / iOS): aquesta aplicació li permet reservar vols, hotels i actuacions de lloguer amb només uns pocs tocs. Skyscanner també està disponible com un servei en línia, com vaig esmentar en l'article dedicat als millors llocs per a vols.
 • Momondo (Android / iOS): aquesta aplicació, també disponible com un servei en línia (ho he esmentat en l'article sobre llocs de vols), compara ofertes de companyies de viatges grans i de baix cost i retorna a l'usuari a Els millors resultats possibles per la recerca d'hotels i vols.
 • Flixbus (Android / iOS): aquesta és una aplicació que li permet reservar viatges en autobusos molt convenients. Cobreix més de 120,000 rutes a Itàlia i la resta d'Europa.
 • Conductor (Android / iOS): aplicació que li permet reservar l'ús compartit d'automòbils amb altres usuaris: una forma intel·ligent d'estalviar en viatges de quatre rodes.
 • Tren de línia (Android / iOS): una aplicació que li permet estalviar en viatges amb tren a l'reservar bitllets a el millor preu possible.
 • Uber (Android / iOS): no crec que necessiti massa presentacions. Aquesta és l'aplicació que li permet viatjar a través de l'alternativa principal als taxis disponibles actualment al mercat. Els preus dels viatges solen ser molt convenients, però el servei encara no està actiu en totes les ciutats d'Itàlia.
 • Airbnb (Android / iOS): un altre servei famós que li permet reservar allotjament en cases particulars durant un o més dies a tot el món. Et vaig explicar més sobre això en el meu manual sobre com funciona Airbnb.

Aplicació per estalviar combustible

la costos de combustible ¿S'està «sufocant» i ara vol descarregar algunes aplicacions que poden ajudar-lo a trobar els proveïdors de gasolina més barats en el seu veïnatge? Feu un cop d'ull a les següents aplicacions, podrien ser molt útils.

Preus de la gasolina: GPL i metà (Android / iOS / Windows 10 Mobile)

Preus de l'petroli GLP i GNC Molts usuaris la consideren la millor aplicació per trobar distribuïdors que, en un moment donat, ofereixen preus avantatjosos i diversos descomptes. Els preus de la gasolina LPG i CNG estan disponibles per Android, iOS i Windows 10 Mobile.

Després de descarregar els preus de gasolina LPG i CNG al dispositiu, obriu l'aplicació i, a la pantalla inicial, seleccioneu el combustible que necessita per proveir amb el seu automòbil tocant una de les opcions disponibles: dièsel, Especial dièsel, gasolina, gasolina especial, GPL o metà.

Per saber quines són les estacions de servei que ofereixen més avantatges econòmics, premeu el símbol (≡ ) i, al menú que s'obre lateralment, toca l'element barat. A el fer-ho, pot veure en ordre ascendent què distribuïdors poden estalviar en combustible en un moment donat.

Cal destacar que els preus indicats en l'aplicació poden no reflectir els indicats en les estacions de servei, ja que Petrol Prices triga uns minuts en actualitzar les dades a la base de dades. En principi, però, l'aplicació és bastant fiable i precisa.

Altres aplicacions d'estalvi de combustible.

A més dels preus de la gasolina, també hi ha altres aplicacions que li permeten veure les estacions de servei més barates: aquí hi ha algunes.

 • Flaix de combustible (Android): aquesta aplicació li permet trobar els distribuïdors més barats en el seu veïnatge. Gràcies a Fuel Flesh és possible veure els preus en temps real (o gairebé) de més de 50,000 distribuïdors repartits per tot Itàlia, així com a França, Alemanya, Espanya i Àustria.
 • Combustible més barat (Android): gràcies a aquesta aplicació, pot buscar fàcilment estacions de servei que ofereixen, en un moment donat, preus bastant avantatjosos i econòmics. Una de les característiques més interessants de Fuel cheap és la capacitat de guardar estacions de servei favorites i monitoritzar les tendències de preus al llarg de el temps.
 • Comparador de preus de gasolina (Android / iOS): aquest pràctic comparador de preus de combustible li permet trobar en uns pocs tocs els distribuïdors més barats de gasolina especial, dièsel, combustible dièsel especial, GLP i GNC.

Aplicació per gestionar estalvis

Establir un pressupost és la millor manera d'identificar despeses innecessàries i evitar el malbaratament de diners. la aplicació per administrar els seus estalvis ells t'ajudaran a fer això.

Satispay (Android / iOS)

Entre les aplicacions per administrar els estalvis que pot considerar, hi ha Dissabte, Disponible de forma gratuïta per a dispositius Android i iOS (iPhone, iPad i Apple Seguir). Això últim, a més de permetre pagaments en botigues físiques i en línia, intercanviar diners entre amics, fer recàrregues telefòniques i pagar factures, a través de la funció estalvis també li permet crear una guardiola digital en què afegir els seus diners, d'acord amb els mètodes que li interessin.

Descàrrega Satispay i registra't amb el codi per obtenir un bo de registre de 5 €:
Descarregar Satispay per Android Baixa Satispay per iOS

Després de descarregar Satispay de la botiga del dispositiu, iniciï l'aplicació i premi el botó Comenceu ara per crear el teu compte Després introdueix el número de telèfon i la seva adreça de correu electrònic en els camps Número de telèfon y Adreça de correu electrònic i toques el botó Següent per rebre un codi de verificació 6 dígits a través de SMS per inserir en el camp apropiat, útil per verificar la seva identitat. Després, creï un codi PIN que haurà d'ingressar cada vegada que vulgui accedir a l'aplicació Satispay ingressant en els camps Tria el teu PIN y Confirma el teu PIN.

Ara toca el botó Correu electrònic obert per accedir a la safata d'entrada de correu electrònic, localitzeu el correu electrònic enviat per Satispay, copieu el codi de verificació contingut en ell i obriu l'aplicació Satispay novament, després enganxeu el codi copiat només en el camp apropiat per verificar la seva adreça de correu electrònic.

Introduïu el codi promocional al camp visible a la pantalla codi promocional per rebre un bo de 5 €, toqueu el botó Següent i, en la nova pantalla que es mostra, introduïu el codi IBAN del seu compte corrent (fent clic al càmera pots inserir automàticament emmarcant amb la càmera del teu dispositiu).

A la secció informació personal, Completi el formulari de registre amb les seves dades personals i de residència, després a la pantalla Document de identificació, Seleccioneu una de les opcions disponibles de Document d'identitat italià, Llicència de conduir italiana y passaport i toques el botó Fer fotos per carregar el document seleccionat fotografiant amb el seu telèfon mòbil. Finalment, feu clic al botó. entrar per completar el registre. Una notificació li notificarà quan es completi la validació de les dades, un procés que pot demorar alguns dies.

Ara, per utilitzar Satispay, cal establir el llindar de despesa setmanal pressionant les opcions perfil, Establir el pressupost y editar. Per tant, indiqui la suma que desitja tenir setmanalment en l'aplicació Satispay ( 25, 50, 75, 100, 125, 150, 175, 200, 250 y 300 euros ) I toca els botons Continuar i confirmació.

La suma seleccionat es transferirà del seu compte bancari al seu compte Satispay: serà útil saber que la primera recàrrega de l'pressupost setmanal requereix al menys dos dies laborados des del moment en què estableix el pressupost. Posteriorment, tots els diumenges a la nit després de les 11.59 pm, es realitza un xec per verificar la disponibilitat del seu compte Satispay. En cas que el pressupost disponible sigui inferior a l'pressupost setmanal establert (de al menys 5 euros), es realitzarà una recàrrega automàtica perquè els fons disponibles tornin a el nivell pressupostari establert. La recàrrega s'ha d'acreditar el dimarts següent. Si, d'altra banda, el pressupost de la seva compte Satispay és més gran que el pressupost setmanal, la suma en excés s'acreditarà en el seu compte corrent. Això pot succeir, per exemple, si el seu contacte li va enviar diners a través de Satispay.

Per crear la seva primera guardiola digital, toc l'opció serveis present en el menú a la part inferior i, en la nova pantalla que es mostra, trieu l'element estalvis. Després pressioni els botons crear guardiola y Següent i triï el mode d'estalvi que prefereixi (també pot configurar més d'una manera).

 • penics : Acumular les restes de despeses realitzades amb Satispay;
 • Devolució de diners : Per acumular els reemborsaments obtinguts en la guardiola;
 • diari : Us permet escollir un número i una periodicitat (diària, setmanal i mensual) per acumular els seus estalvis en la guardiola.

A més, a la secció Altra informació, Pot nomenar la guardiola ingressar-en el camp nom, Mentre pressiona l'element objectiu pot establir la quantitat que li agradaria acumular a la guardiola. Una vegada que es completi la personalització, toqueu el botó Següent i llest

Li serà útil saber que pot crear més d'una guardiola i que, en qualsevol moment, pot dipositar qualsevol diners en ella. Per fer això, seleccioneu els elements serveis y estalvis, toques caixa de diners del teu interès i tria l'opció dipòsit. Després indiqui la quantitat que desitja dipositar i premeu el botó dipòsit.

Si, en canvi, la seva intenció és retirar els seus estalvis de la guardiola, premi aquest últim, triï l'opció retirar, Escriviu el dígit del seu interès i confirmi la seva intenció prement el botó retirar. La suma es dipositarà en la seva disponibilitat Satispay. Quan es verifica el pressupost diumenge a la nit (a partir de les 11.59 pm) si la disponibilitat de Satispay és més gran que el pressupost setmanal, s'ha d'acreditar en el seu compte corrent.

Administrador de diners (Android / iOS)

Gerent de diners és una excel·lent aplicació per administrar millor els seus estalvis i recursos econòmics. Aquesta solució semi-gratuïta, disponible per a Android i iOS, li permet mantenir comptes mitjançant la tècnica de doble entrada a l'registrar els ingressos i mostrar, de manera completament automàtica, les sortides corresponents als costos registrats. Defineixo una aplicació d'Administrador de diners semi-gratuïta perquè per administrar més de 10 comptes necessites fer compres a l'aplicació a partir de 0,72 euros per cada article.

Després de descarregar Money Manager en el seu telèfon mòbil o tauleta, comenceu l'aplicació, toqueu el símbol (+) i registrar les despeses pressionant a la targeta despeses. Després toqueu l'element compte i indica el mètode de pagament utilitzat per pagar les despeses incorregudes. Després pressioni l'element categoria i indica el «causal» de la seva despesa especificant si això es refereix a menjarel diversiólo desenvolupament personalel famíliael salutI així successivament. Després pressioni l'element quantitat per indicar la quantitat de despeses incorregudes, toqueu l'element notes per escriure una anotació sobre la despesa i premeu el botó Desar per guardar les dades que va ingressar anteriorment.

Per registrar els rebuts, pressiona la targeta Guany i repetiu els passos que li vaig dir anteriorment per registrar les despeses: llavors toqueu l'element compte per indicar el mètode pel qual es va acreditar el seu salari o pensió, pressiona l'element categoria per indicar la naturalesa del guany i, finalment, els premis de l'article quantitat per especificar la quantitat de la seva entrada. No us oblideu de desar totes les dades que acaba d'ingressar tocant el botó Desar.

Un cop hagueu completat l'ingrés de les seves dades, aneu a la pantalla d'inici de Money Manager per veure una espècie de resum de les seves finances. Podeu veure aquest resum triant entre diverses maneres de visualització: Diari, Per veure un resum diari de les seves finances; calendari, Per visualitzar les despeses i ingressos al llarg de el temps; setmanal per veure un resum setmanal de les seves finances; mensual, Per veure les despeses i ingressos al llarg dels mesos o total, Per veure els ingressos i despeses totals.

Altres aplicacions per gestionar estalvis

Si Money Manager no ho ha satisfet, provi aquestes altres aplicacions per administrar els seus estalvis. Aquestes són solucions igualment vàlides que, molt probablement, faran només per vostè.

 • Monefy (Android / iOS): si està buscant una aplicació que sigui fàcil d'usar, Monefy podria ser la millor solució per a vostè. Els seus atractius gràfics i la seva interfície «neta» i «mínima» ho fan perfecte per a aquells que desitgen la immediatesa d'aplicacions d'aquest tipus. A més, Monefy li permet protegir les seves dades amb la contrasenya, sincronitzar a través de Dropbox i molt més. No obstant això, algunes d'aquestes característiques (com la que li permet protegir les seves dades amb una contrasenya) només són accessibles per a aquells que compren la versió Pro de Monefy, que costa 2.50 euros en Android i 3.49 euros en iOS.
 • Moneder - Control de pressupost (Android): aquesta aplicació li permet sincronitzar les seves dades amb el seu banc (ja hi ha milers de bancs al món que estan habilitats per fer-ho) per tal de supervisar cada despesa o ingrés, planificar un pressupost, elaborar informes i gràfics que mostren la tendència de les seves finances i molt més. Per accedir a totes les funcions de Wallet (exportació de dades en format CSV / XLS / PDF, Gestió de deutes, PIN de seguretat, comandes recurrents, notificacions, etc.) cal realitzar compres a l'aplicació a partir de 0,59 euros per article
 • iShopping (IOS): aquesta aplicació ofereix la possibilitat d'administrar les seves despeses d'una manera molt fàcil i ràpida; gràcies a la seva interfície ben construïda sense «adorns». iSpesa li permet realitzar un seguiment dels seus ingressos i despeses, preparar informes precisos que ressaltin la seva situació financera i molt més. Algunes característiques de iSpesa, com la capacitat d'agregar transicions recurrents i l'eliminació de publicitat, només estan disponibles a l'comprar la versió Pro de l'aplicació, que costa 3.49 euros.

Article produït en col·laboració amb Satispay