Aplicació per a iPhone juliol. Has comprat un iPhone 7 i t'agradaria rebre alguns consells útils sobre quines aplicacions començar a descarregar al seu dispositiu. Vegem les que tots recomanen!

La millor aplicació per iPhone juliol

Xarxes socials i comunicació

Comencem repassant quines són les millors aplicacions disponibles per iPhone 7 i, en general, per a iPhone en termes de xarxes socials i comunicació, per xatejar amb amics i posar-se en contacte amb altres persones.

 • Facebook - Cada presentació és gairebé inútil. De fet, estem en presència de l'aplicació per iOS de la xarxa social número u de l'món: Facebook, de fet. Li permet accedir de forma directa i convenient des de la seva «iPhone by», administrar el seu propi perfil, veure el perfil dels seus amics i realitzar gairebé totes les operacions que es poden realitzar connectant-se a el servei a través del web. És gratis.

 

 • Facebook Messenger - Quan descàrregues Facebook a iPhone, és gairebé obligatori descarregar Messenger també. De fet, és l'aplicació a través de la qual és possible enviar les converses al xat de la xarxa social des del mòbil. També li permet fer trucades sense cost a través de Internet i connectar el seu propi número de telèfon mòbil. És gratis.

 

 • WhatsApp Messenger - Pràcticament l'aplicació de missatgeria instantània número u de l'món! Li permet xatejar, trucar i realitzar videotrucades als seus contactes, enviar missatges de veu, fotos, vídeos i altres documents. Tot d'una manera molt fàcil. És gratis.

 

 • telegram - És essencialment el «antagonista» de WhatsApp. De fet, és una altra aplicació molt popular per a la missatgeria instantània que ha fet que la seguretat i els bots siguin els seus punts forts. Absolutament per intentar-ho. És gratis.

 

 • Twitter - Les presentacions, fins i tot en aquest cas, no són molt útils. De fet, és l'aplicació oficial de Twitter, el servei per al microbloggin de l' «pinsà blau». Li permet iniciar la sessió al compte, buscar tweets, seguir a altres usuaris i realitzar totes les altres operacions que es poden realitzar a la web. L'aplicació és gratuïta.

 

 • Tweetbot - Una aplicació més que recomanada per a tots els usuaris més àvids de Twitter però que no poden complaure el client oficial. L'aplicació en qüestió és, de fet, una mena de millora de l'aplicació esmentada anteriorment: admet la sincronització de la línia de temps a través de múltiples dispositius, filtrat de hashtags i un altre contingut, li permet enviar enllaços i tweets a altres aplicacions i molt més. Costa 10,99 euros.

 

 • Skype - Aquesta és l'aplicació per iPhone de el famós servei VoIP de Microsoft. Ofereix la possibilitat de xatejar amb altres usuaris i fer trucades i videotrucades a tot el món. És gratis.

 

 • Snapchat - Aquesta és una aplicació ara molt popular que li permet fer fotos o capturar vídeos i després enviar als seus contactes amb subtítols o afegint gràfics perquè estiguin disponibles per un temps limitat.

 

Internet

passem ara a l'iPhone 7 dedicat a la navegació web, la gestió de correu electrònic i altres serveis relacionats amb el món d'Internet en general. Troba les aplicacions que crec que són les millors en la categoria a continuació.

 • Chrome - Tan fàcilment deduïble de el nom, és l'aplicació de el gran navegador web G i, com a tal, torna a proposar a l'iPhone l'experiència d'ús des de la Pc. Sincronitzeu les dades de navegació entre tots els dispositius connectats al mateix compte de google, Li permet veure els llocs en mode d'escriptori, buscar a les pàgines web i també integrar un bon lector de codis QR. És gratis.

 

 • Navegador web Puffin - Un bon navegador d'iPhone basat en el núvol que et permet gaudir de contingut Flash sense problemes. És gratis.

 

 • Butxaca - Indispensable per als que sovint naveguen per la xarxa i es topen amb articles i continguts de diversos tipus que consideren interessants i que els agradaria poder llegir més tard. L'aplicació fa exactament això creant un arxiu pràctic que després pot consultar fins i tot sense una connexió a Internet. És gratis.

 

 • Flipboard - Un recurs completament dedicat a aquells que desitgen mantenir-se actualitzats sobre els seus temes favorits sense haver d'anar a buscar notícies personalment. Simplement seleccioneu els temes d'interès i l'aplicació proposa automàticament què llegir. També li permet crear revistes digitals personalitzades per curar ingressant les seves publicacions favorites. És gratis.

 

 • gmail - És l'aplicació oficial de Gmail, el famós client de correu de Google per a iPhone (així com per a altres dispositius iOS). Admet notificacions push, li permet llegir el correu sobre la marxa i veure els seus arxius adjunts i, tot i que encara no de el tot, també és compatible amb 3D Touch per escriure nous missatges immediatament. És gratis.

 

 • correu aeri - És l'aplicació perfecta per a aquells que busquen un client de correu electrònic alternatiu a l'predeterminat de l'iPhone. Té una interfície d'usuari molt agradable i altament personalitzable, li permet administrar múltiples comptes simultàniament i integra suport per a nombrosos serveis externs. Costa 5,49 €.

 

 • Feedly - Des que l'estimat i vell Google Reader ha tancat, Feedly ha ocupat el seu lloc en el cor dels usuaris i ha aconseguit guanyar-se el títol de millor lector de fonts RSS de moment. Gràcies a aquesta aplicació, l'oficial de l'servei, pot estar a la diana de les últimes actualitzacions dels seus llocs web favorits directament des del seu iPhone. És gratis.

 

 • Dropbox, Google Drive y onedrive - Són les aplicacions oficials d'iPhone per als serveis de emmagatzematge en el núvol més populars de moment. Si els fa servir, li suggereixo que els descarregui immediatament. Els tres són gratis.

Aplicació per a iPhone 7 de Navegadors i GPS

Si viatja molt en Cotxe (O motocicleta), també ha d'instal lar aplicacions de navegació GPS dedicades en el seu iPhone juliol.

En poques paraules, aquests són els que literalment han reemplaçat als navegadors «clàssics» i que poden permetre obtenir indicacions sobre la marxa en relació amb les carreteres per viatjar, adreces, pistes i carreteres en general.

 • Waze - Aquesta és una altra aplicació famosa que existeix des de fa molt de temps a l'App Store. Estem parlant d'un surfista de xarxes socials amb notificacions sobre condicions de trànsit, accidents, punts de control, etc. És gratis.

 

 • TomTom Go Mobile - Aquesta és l'aplicació oficial per iPhone de la coneguda empresa holandesa que produeix sistemes de navegació per satèl·lit. Inclou tots els mapes espanyols i mundials dels serveis TomTom i totes les característiques típiques dels navegadors GPS més avançats. L'aplicació es pot descarregar de forma gratuïta, però per fer-la servir s'ha de subscriure a una subscripció de pagament.

 

 • Nav Mii - Un altre bon navegador d'iPhone que realitza la seva tasca molt bé. També ofereix diverses característiques socials bàsiques. Els banners publicitaris són una mica molestos, però res no impedeix que es facin servir correctament. És gratis.

 

 • Google Maps - Impossible no esmentar el servei de mapes d'inici de Google quan es parla de navegadors GPS. Aquesta aplicació és, de fet, la transposició per a dispositius Android Google Maps i, com a tal, permet l'ús complet de totes les seves funcions. És gratis.

 

 • Moovit - Una gran eina per saber sempre com moure en transport públic. Proporciona informació detallada sobre horaris d'autobusos, trens i metro en moltes ciutats de l'món, incloses les italianes. També li permet obtenir informació en temps real sobre vagues, demores i possibles falles de l'transport públic. És gratis.

 

 • Cambres! - Pel nom es pot entendre immediatament: és una aplicació capaç d'assenyalar la presència de càmeres de velocitat a les carreteres. Extremadament eficient! És gratis.

 

 • Sygic GPS Navigation & Maps - Una altra bona aplicació en la categoria que pot complir la funció de navegador de l'iPhone. Integra els mapes d'inici de TomTom que també es poden veure en 3D i una navegació amb instruccions de veu pas a pas. Es pot descarregar de forma gratuïta, però ofereix compres en l'aplicació.

 

 • Coyote - Una aplicació de navegació GPS discretament famosa que pot comptar amb una densa xarxa d'usuaris que l'actualitza periòdicament. És gratis, però després de 15 dies de prova, ha de pagar per poder seguir usant-ho.

Música, Vídeo i Fotos

 • Spotify - L'aplicació oficial de l'famós servei de transmissió de música. En la seva versió bàsica, sense cost, hi ha algunes limitacions que possiblement es poden eludir subscrivint a un pla Premium. La descàrrega és gratuïta.

 

 • YouTube - L'aplicació oficial de YouTube a través de la qual pot veure tots els seus vídeos favorits directament des de l'iPhone. És gratis.

 

 • ràdio - Aplicació molt vàlida per escoltar ràdios en línia de tot el món. És gratis.

 

 • Cloudy - Podcaster molt vàlid per a subscriure i escoltar podcasts favorits. Té excel·lents gràfics i integra funcions avançades. És gratis.

 

 • Instagram - Una veritable celebritat pel que fa a l'intercanvi de fotos. Li permet prendre, editar i publicar imatges en línia mitjançant l'aplicació de filtres atractius. És gratis.

 

 • Infondre - Un dels reproductors de vídeo més populars per a dispositius iOS. Integra suport per a tots els formats d'arxius multimèdia populars, descàrrega automàticament informació i cartells d'Internet i també li permet veure vídeos en temps real. És gratis.

 

 • VLC - És la versió per iOS d'un dels reproductors multimèdia més populars per a PC i Mac. Ofereix la possibilitat d'obrir i reproduir arxius de diversos tipus i el seu ús és molt bàsic. És gratis.

 

 • Xous de iTV - Li permet realitzar un seguiment dels episodis de la sèrie de televisió que ha vist. Recomanat per a amants de la categoria. Costa 3,49 euros.

Productivitat

Li agradaria poder aprofitar la seva fiable iPhone juliol fins i tot per raons de treball, per escriure textos, Fer càlculs i qualsevol altra cosa que tingui a veure amb la productivitat?

Llavors segurament et complaurà fer una ullada a la següent llista d'aplicacions dedicades a aquest propòsit.

 • pàgines - Una de les principals aplicacions de la suite iWork d'Apple. Li permet crear fàcilment documents de text complexos i editar arxius de Microsoft Word. És gratis.

 

 • Nombres - És l'aplicació de full de càlcul iWork. També és compatible amb documents d'Excel. És gratis.

 

 • Fonamental - És l'aplicació d'Apple per crear presentacions sobre la marxa. És gratis.

 

 • Oficina de WPS - Excel·lent aplicació com a alternativa a les esmentades anteriorment per processar fulls de càlcul, redactar documents i preparar presentacions d'una manera molt simple. És gratis.

 

 • PDF Expert - Excel·lent eina per editar PDF. Li permet afegir notes, ressaltar i realitzar altres operacions amb els documents de la categoria. Costa 10,99 euros.

 

 • Notability - Fantàstica aplicació per crear documents «híbrids». També permet l'ús de fulls virtuals amb línies i temes a quadres. Costa 10,99 euros.

 

 • Simplenote - Una altra gran aplicació per crear notes i notes dissenyades per a aquells que desitgen una solució essencial però eficient. És gratis.

 

 • Documents - Un bon gestor de fitxers per a documents, fotos, vídeos i arxius comprimits en el seu telèfon mòbil. És gratis.

Més

Per concloure aquest resum d'aplicacions per a iPhone 7, vull explicar tots aquests recursos que, per una raó o una altra, no s'inclouen en les categories esmentades, però que poden ser útils si els descàrrega i instal·la en el seu iDevice.

 • Prova de llicència de conduir - Necessites practicar l'examen teòric per a permisos de conduir? Aquesta és l'aplicació correcta per fer-ho. És gratis.

 

 • Paquet  - Voleu fer un seguiment dels seus enviaments directament des de l'iPhone? Amb aquesta aplicació pots fer-ho. Té una interfície d'usuari agradable, és fàcil d'usar i admet gairebé tots els correus existents. És gratis.

 

 • convertidor Bosh - Un bon convertidor d'unitat de mesura per a iPhone disponible pel número u en termes d'equips de bricolatge i més. És gratis.

 

 • cicle de son - Un rellotge despertador «intel·ligent» capaç de supervisar les etapes de son i despertar-sol quan sigui el moment adequat per fer-ho. És gratis.

 

 • SuperGuidaTV - Li permet realitzar un seguiment setmanal de tota la programació de televisió. També ofereix la possibilitat de configurar alertes programes favorits i accedir a l'arxiu a comanda de l'emissora. És gratis.

 

 • Duolingo - Una excel·lent eina per aprendre idiomes estrangers directament i còmodament des de la pantalla de l'iPhone per. És gratis.

 

 • 1Password - Una eina imprescindible per a la seguretat informàtica. Li permet emmagatzemar contrasenyes, dades de targetes de crèdit, llicències de programari i una altra informació confidencial de manera segura. Les dades es sincronitzen amb els altres dispositius en els quals està instal·lada l'aplicació. És gratis.

 

 • teclat SwiftKey - Excel·lent teclat alternatiu a l'predeterminat que simplifica l'escriptura de textos a l'suggerir les millors paraules segons l'estil d'escriptura.