aplicació per a obrir URL

Durant l'ús diari de la seva dispositiu mòbil Android i iOS, s'ha trobat amb un error a l'obrir enllaços i, al no estar molt familiaritzat amb el món de les aplicacions per a telèfons mòbils, s'ha preguntat si aquest problema es deu al fet que, probablement, va oblidar instal·lar alguna cosa. Llavors vas buscar en Internet el que eren aplicacions per obrir URL, Convençut de trobar explicacions escrites per algú amb més experiència que tu i, per tant, capaç d'ajudar-te.

Si aquest és el cas, ha tingut molta sort d'haver trobat aquesta guia meva. Atès que la tecnologia és el meu pa i mantega, puc estar segur que puc ajudar-lo a resoldre el seu problema de navegació web en dispositius mòbils. Abans d'arribar a el cor d'aquest tutorial, cal fer una petita introducció. Les aplicacions per obrir URL en què estàs pensant no són altres que les navegador. Els navegadors que utilitza per navegar per Internet des del seu PC (com google Chrome o Safari, també són presents en els dispositius mòbils en forma d'aplicacions. Si mai ha instal·lat un navegador en el seu telèfon mòbil o tauleta, ha de saber que encara hauria de poder Navega per Internet gràcies a la presència de l' navegador per defecte. Només per donar-te un exemple, en els telèfons mòbils Android generalment el navegador per defecte és Google Chrome i està preinstal·lat; a iPhone o iPad, El navegador Safari ja és present.

Té un telèfon mòbil o tauleta amb Android i iOS i, tot i la presència de el navegador predeterminat, encara té problemes per obrir URL per navegar per Internet? No es preocupi, puc ajudar-lo. En el transcurs d'aquesta guia et contaré sobre els quals considero els millors navegadors per navegar per Internet; Així que pren-te uns minuts de temps lliure per llegir els meus consells sobre què navegadors usar, estic segur que trobaràs aquest tutorial molt útil. Et desitjo una bona lectura.

Google Chrome (Android / iOS)

Començo aquest tutorial dedicat als navegadors que et permetrà navegar per Internet amb el qual és sens dubte el navegador més famós i usat gratis descarregable en dispositius iOS i Android. Google Chrome és el navegador desenvolupat per Google Inc., una empresa coneguda famosa pel motor de cerca homònim.

Google Chrome és tan famós i popular també per la seva velocitat en la càrrega de pàgines gràcies a la presència d'una tecnologia particular capaç de dur a terme una compressió considerable de les dades presents en els llocs d'Internet.

Són diverses les característiques dignes de menció de Google Chrome, però entre totes, cal destacar la seva integració amb tots els serveis que ofereix Google. Usant Google Chrome com el navegador predeterminat, de fet, tindrà la possibilitat de connectar el seu compte de Google.

D'aquesta manera, a més de trobar totes les teves dades de navegació sincronitzats (com a favorits, contrasenyes guardades i targetes), tindràs accés ràpid a tots els serveis de Google. El compte de Google que utilitzeu per accedir a el navegador és de fet la mateixa que li permet utilitzar Gmail, Google Drive, Per exemple, i totes les altres eines desenvolupades per Google.

A l'ésser el navegador de Google, el motor de cerca predeterminat és google. Utilitzant el navegador de Google, també es recomana descarregar l'aplicació de el motor de cerca de Google. En particular, aquest últim, en la seva aplicació per a dispositius mòbils Android i iOS, és capaç de brindar recomanacions amb pestanyes personalitzades, suggerint llocs web per visitar.

Entre les altres funcions més destacades de Google Chrome es troba la possibilitat de navegar d'incògnit i visitar llocs d'Internet en mode escriptori.

Pot descarregar Google Chrome com un navegador des de la Play Store d'Android tocant aquí des del dispositiu. Per a la descàrrega en iOS els remeto a aquest enllaç d'App Store.

Mozilla Firefox (Android / iOS)

Mozilla Firefox és sens dubte un dels navegadors més populars i populars per navegar per Internet en dispositius mòbils. És un excel·lent navegador per navegar per Internet que crec que és tan vàlid com el seu famós «rival» Google Chrome.

Molts consideren que Mozilla Firefox és un navegador més lleuger que Chrome, un navegador que té la reputació de ser una mica pesat, especialment per a dispositius mòbils que no són d'última generació.

Mozilla Firefox és òbviament gratis i ofereix la possibilitat d'iniciar sessió a través d'un compte creat prèviament. D'aquesta manera, si ja utilitzes el navegador en la seva versió d'escriptori, trobaràs totes les teves dades de navegació perfectament sincronitzats.

Encara que el seu rendiment en termes de velocitat de càrrega per a llocs d'Internet potser no sigui comparable a el de Google Chrome, Mozilla Firefox segueix sent un excel·lent navegador en conjunt. Entre les seves característiques més destacades es troben algunes configuracions que es poden activar per l'anti-rastreig dissenyades per descoratjar els intents de phising.

També és molt interessant la possibilitat d'instal·lar una sèrie pràcticament infinita de complements en dispositius mòbils, amb l'objectiu d'ampliar la funcionalitat de el navegador en funció de les pròpies necessitats.

Per tant, trio recomanar l'ús de Mozilla Firefox si ja ho fa servir en excés a l'escriptori i desitja tenir sempre a mà totes les seves dades de navegació. Si haguéssim de classificar quins són els millors navegadors, Google Chrome i Mozilla Firefox podrien funcionar igualment bé en Android i iOS.

Per descarregar Mozilla Firefox com a navegador des de la Play Store d'Android, toc aquest enllaç directament des del dispositiu. Per a la descàrrega en iOS, els remeto a aquest enllaç de l'App Store.

Safari (iOS)

Si utilitzeu un telèfon mòbil o tauleta iOS i no desitja descarregar un navegador alternatiu per navegar per Internet, pot utilitzar Safari, el navegador predeterminat al dispositiu. Disponible només en iOS, Safari ja està preinstal·lat en la memòria del teu dispositiu i per tant no hauràs de realitzar cap procediment de descàrrega.

Encara que és un navegador simple amb una funcionalitat limitada, crec que Safari és perfecte per a una navegació ràpida i lleugera per Internet. Clarament, si es requereix un navegador amb més funcionalitat, trobareu que Safari és una mica limitat, especialment en comparació amb Google Chrome o Mozilla Firefox.

La presència de la manera vista Reader també és molt convenient per llegir articles al web amb una interfície d'usuari molt optimitzada. Entre les altres característiques més destacades de Safari està la capacitat de crear arxius PDF de pàgines d'Internet i la seva integració amb iCloud per a la sincronització en línia de les dades de navegació i les pàgines d'Internet guardades a la llista de lectura.

Safari, a l'igual que la configuració avançada, ofereix la possibilitat de bloquejar les finestres emergents (Les finestres emergents han de ser clares), integra un advertiment en cas de llocs d'Internet fraudulents i també ofereix una manera anti-seguiment.

No cal que descarregui Safari en el seu dispositiu iOS: el navegador ja està present per defecte.

Opera / OperaMini (Android / iOS)

Disponible en Android i iOS, Opera (Opera Mini en iOS) és un navegador alternatiu gratuït que considero molt bo, especialment en dispositius més antics. Opera és de fet un navegador lleuger.

La característica que em sembla més notable d'Opera és la presència d'un mètode avançat d'estalvi de dades que també ofereix una manera d'alta compressió per a vídeos i imatges.

Crec que la interfície d'usuari d'Opera també és molt elegant i optimitzada; Em resulta molt convenient integrar la presència d'una secció integrada per llegir notícies sobre temes personalitzats.

Com tots els altres navegadors esmentats, Opera també ofereix la possibilitat de descarregar pàgines d'Internet per a la seva visualització en mode offline i també hi ha la possibilitat de personalitzar l'estil de la interfície, optimitzant-a el màxim per al seu ús en una tauleta o telèfon mòbil.

Opera és, per tant, un navegador molt vàlid i, a l'oferir la possibilitat d'iniciar sessió amb el seu compte creat anteriorment, podrà trobar totes les dades relacionades amb la navegació sincronitzats entre l'escriptori i el dispositiu mòbil.

Entre les altres característiques més destacades hi ha la possibilitat de bloquejar elements emergents (finestres emergents, per tant) i personalitzar l'agent d'usuari permetent-li veure llocs d'Internet en mode escriptori.

Si voleu descarregar Opera per usar-lo com a navegador, pot consultar aquest enllaç que fa referència a PlayStore. El navegador també està disponible en iOS: pot descarregar-lo de forma gratuïta tocant aquest enllaç que fa referència a l'App Store.

Navegador Dolphin (Android / iOS)

Entre els navegadors disponibles per Android i iOS (òbviament gratis ) Menys conegut però igualment vàlid d'esmentar que és Dolphin Browser. És un navegador ric en característiques addicionals, apreciat per molts per les seves àmplies possibilitats de personalització.

Òbviament no és tan famós com els navegadors anteriors enumerats i l'ús d'un navegador menys conegut podria portar desavantatges relacionades amb problemes d'incompatibilitat en la visualització de alguns llocs d'Internet.

Tornant a parlar de les característiques d'aquest navegador, el que destaca és la possibilitat d'utilitzar gestos: serà possible connectar el símbol dibuixat a la pantalla a l'adreça d'Internet d'un lloc web. D'aquesta manera n'hi haurà prou amb traçar el símbol a la pantalla per visitar el lloc. Internet favorit.

Altres característiques notables es refereixen a la capacitat de personalitzar estèticament el navegador a través de diversos temes predefinits completament gratuïts. A l'igual que Mozilla Firefox, el navegador Dolphin també integra una secció complementària. Aquest últim, descarregable gratis de la botiga especial, permeten ampliar les ja nombroses funcions de navegador, optimitzant la navegació per Internet i personalitzant.

També va assenyalar la possibilitat d'activar un tema fosc per al navegador (anomenat mode nocturn ) I, una manera dissenyat per guardar dades que esborra imatges en llocs web. No obstant això, no recomano activar-ja que també podria causar problemes amb la càrrega de llocs web. Per ser utilitzat sol en casos excepcionals com en presència d'un Connexió a Internet molt reduïda, amb la qual la navegació tradicional per Internet és pràcticament impossible.

Descarregueu Dophin Browser des d'aquest enllaç per Android. En iOS, pot tocar aquest enllaç que fa a l'App Store.