A la feina, et van enviar un arxiu PDF per correu electrònic i hauries accedir-hi fins i tot quan estàs fora de l'oficina. Malgrat els seus intents, fins ara no hi ha hagut manera de poder obrir aquest important arxiu en el seu telèfon mòbil. Així que aposto a que li agradaria aprendre més i comprendre el que necessita fer per tenir èxit.

No et preocupis, ja no has de preocupar-te. Si heu vingut a aquesta guia meva, vol dir que pot trobar una ajuda vàlida a les indicacions que conté. De fet, aquest tutorial es centrarà en proporcionar alguns aclariments sobre les aplicacions de telèfons mòbils. En particular, donades les seves necessitats, li explicaré quines considero les millors. aplicació per obrir PDF.

No us preocupeu si sent que encara no està prou familiaritzat amb el món de les aplicacions per a telèfons mòbils Android o iOS: la meva guia estarà completa amb informació escrita clara i detallada i veurà que a la fi segurament aconseguirà obrir arxius PDF des del seu dispositiu mòbil Per fer això, només haurà de seguir les meves instruccions pas a pas. Dit això, estàs preparat per començar? Li recomano que sempre tingui a mà el seu dispositiu mòbil: descarregueu i prova d 'usar les aplicacions que li vaig a aconsellar per trobar les que millor s'adaptin a vostè i les seves necessitats. Tot clar? Sí? Molt bé! Comencem immediatament. Et desitjo una bona lectura.

Adobe Acrobat Reader (Android / iOS)

La primera aplicació que vull recomanar-li que descarregui, per permetre- obrir arxius PDF des del seu dispositiu mòbil Android o iOS és Adobe Acrobat Reader. Vaig triar començar aquest tutorial amb aquesta aplicació, ja que és la transposició per a telèfons mòbils i tauletes de el conegut programari lector de PDF de el mateix nom disponible de forma gratuïta en PC amb Windows i Mac.

La força d'Adobe Acrobat Reader és, sens dubte, la seva simplicitat d'ús, la seva integració amb el servei d'arxiu d'Adobe, Adobe Document Cloud, però el que té el popular servei de núvol de Dropbox juntament amb la possibilitat d'usar diversos altres eines addicionals

Per començar a fer servir Adobe Acrobat Reader per al propòsit en qüestió, primer descarregui l'aplicació de forma gratuïta en el seu dispositiu mòbil. En iOS, utilitzeu l'App Store per buscar l'aplicació i instal·lar-la prement el botó Obtenir / Instal·lar. En Android, busqui i descarregui l'aplicació des google PlayStore, usant el botó Instal·lar / Acceptar. Quan es completi la descàrrega, premeu el botó obert present en tots dos dispositius i així s'inicia l'aplicació. Per usar-lo, utilitzeu les instruccions a continuació.

Primer segueixi el tutorial introductori de l'aplicació i després premeu s'inicia. Et trobaràs a la pantalla d'inici de l'aplicació i podràs començar a usar-la per obrir un arxiu PDF.

A través de la pantalla documents, Pot veure i / o obrir PDF. la targeta recent mostra els fitxers oberts recentment i pot obrir un arxiu seleccionant des de la memòria del dispositiu. Per fer això, premeu el botó amb símbol de carpeta que es mostra a la cantonada inferior dreta en Android. Usant l'aplicació en iOS, on no és possible navegar per les carpetes internes de el dispositiu, pot importar un arxiu des iCloud Drive fent clic a l'element Altres rutes Després pot optar per importar el fitxer PDF que va guardar anteriorment en la memòria del seu telèfon mòbil o tauleta o en un altre servei en el núvol.

També hi ha seccions ubicacions, Documents en el núvol (Que li permeten accedir als seus documents en el núvol, registrant de forma gratuïta en el servei Adobe Document Cloud ) I la secció Dropbox (Que li permet accedir als seus documents des del famós servei de emmagatzematge en el núvol).

Les altres característiques de l'aplicació estan disponibles després d'obrir un document en format PDF. premeu en botó de menú dalt a l'esquerra i tindrà accés a un menú lateral de l'aplicació a través de el qual pot accedir a les següents funcions addicionals:

  • Botó de comentari : Li permet afegir un comentari a un arxiu PDF;
  • Botó Exporta PDF : Li permet exportar el fitxer PDF per convertir-se en un arxiu de Word o Excel. Funcionalitat disponible només després de subscriure a el servei d'Adobe.
  • botó crear PDF : Li permet crear un fitxer PDF a partir d'un document que no està en format PDF. Aquesta funció també està disponible només després de subscriure a el servei d'Adobe;
  • Botó de compilació i signatura : Es refereix a la descàrrega de l'aplicació gratuïta i complementària Adobe Fill & Sign que li permet realitzar aquesta funció;
  • Botó d'escaneig : Es refereix a la descàrrega de l'aplicació gratuïta i complementària Adobe Scan que li permet escanejar documents en paper per convertir-los en arxius PDF.

Lector i editor de Xodo PDF (Android / iOS)

Una aplicació molt rica que recomano descarregar per obrir arxius PDF en la seva dispositiu Android o iOS és la que es diu Lector i editor de PDF de Xodo.

Aquesta aplicació és molt útil per les seves característiques addicionals: no només integra eines per obrir i llegir arxius en format PDF, sinó que també permet canvis avançats en ells. Entre les seves característiques notables, cal esmentar la possibilitat de modificar, afegir o eliminar pàgines a un arxiu en format PDF.

Per començar a utilitzar l'aplicació Xodo Reader i PDF Editor, primer ha descarregar-la gratuïtament. Utilitza la botiga d'aplicacions de iOS per localitzar l'aplicació a través de el motor de cerca i després premeu el botó Obtenir / Instal·lar. En Android, busqui i descarregui l'aplicació usant Google PlayStore i premeu el botó Instal·lar / Acceptar. Quan es completi la descàrrega, premeu el botó obert i iniciï l'aplicació. Per usar-lo, feu servir la informació que estic a punt de proporcionar.

Seguiu el tutorial inicial que descriurà algunes característiques de l'aplicació i després feu clic a l'element fet per continuar

La pantalla principal de l'aplicació es diu Tots els documents (En Android) i documents (En iOS) Tingueu en compte que l'aplicació està equipada amb una interfície d'usuari italiana a Android, mentre que en iOS, a més de ser menys funcional, la interfície està en anglès.

Amb l'aplicació en Android, pot obrir un arxiu PDF triant de la carpeta que prefereixi al dispositiu. Per fer això, pot tocar el menú i triar l'element Navega carpetes. En iOS, pot obrir un arxiu PDF amb aquesta aplicació important-a través de les opcions per obrir un fitxer de dispositius Apple. L'entrada relacionada es diu Importa amb Xodo. A més, en Android, integració amb serveis en el núvol com Dropbox, Google Drive y una unitat.

Les eines relacionades amb la modificació de l'arxiu obert són visibles obrint l'arxiu PDF i després tocant el símbol de llapis Tant en Android com en iOS s'obrirà un menú ple de botons amb els quals realitzar diferents tipus de canvis.

Visor i lector de PDF (Android)

Si li agraden les aplicacions amb una interfície d'usuari mínima, mireu l'aplicació Visor i lector de PDF, Disponible de forma gratuïta en Android, i veuràs que no et penediràs.

L'aplicació en qüestió es presenta en anglès i només realitza funcions bàsiques per llegir un arxiu en format PDF. No hi ha altres característiques secundàries, excepte la possibilitat de descarregar una aplicació addicional complementària. Aquest últim, creat pel mateix desenvolupador que PDF Viewer & Reader, permet enviar faxos per una tarifa, directament des del dispositiu mòbil.

Si voleu provar l'aplicació en qüestió, descarregui-de PlayStore d'Android prement el botó Instal·lar / Acceptar. A la fi de la descàrrega, premeu el botó obert : Iniciï l'aplicació i seguiu les instruccions que es refereixen al seu ús.

A la pantalla principal, així com en l'única secció de l'aplicació, pot trobar arxius PDF que l'aplicació ha reconegut i importat automàticament a través de les carpetes del seu dispositiu Android. Si necessita obrir manualment un arxiu PDF, feu clic a la icona amb el símbol dels tres punts en la part superior dreta (...) i toques l'element obrir arxiu. Podeu escollir lliurement la carpeta des de la qual importar i obrir l'arxiu.

L'única funcionalitat addicional (a part de la indicada anteriorment pel que fa a l'aplicació addicional per enviar faxos) està present tocant la icona amb el símbol dels tres punts a la cantonada superior dreta. (...) i després en l'article ajustos. A l'article orientació PDF pot decidir si vol configurar la visualització vertical ( vertical ) O horitzontal ( horitzontal ) Per llegir l'arxiu PDF que va importar.

iBooks (iOS)

Tot i que la majoria de les persones el coneixen com un recurs útil exclusivament per llegir llibres electrònics des de l'iPhone i iPad, iBooks, L'aplicació preinstal·lada en tots els dispositius mòbils d'Apple mossegats, també integra algunes funcions molt útils per obrir i editar arxius PDF directament des del mòbil. Pel que fa a la mera visualització, és una possibilitat que s'ofereix a tots, mentre que per realitzar canvis cal tenir instal·lat a el menys iOS 11.

Després d'haver fet aquest aclariment necessària, per poder obrir els seus arxius PDF amb iBooks, tot el que heu de fer és importar-los a l'aplicació en qüestió. Per tenir èxit, només necessita pressionar, un cop que obri el PDF d'interès, a la icona de compartir (El que té quadrat i la fletxa ) Que trobi en qualsevol altra aplicació en ús en iPhone i iPad i seleccioneu l'element Desar PDF a iBooks des del menú que veus aparèixer.

Una vegada que el PDF s'ha importat a iBooks, primer pot veure-ho desplaçant-se cap endavant i cap enrere entre les diferents pàgines que el componen per lliscar «trets». En el seu lloc, pot fer qualsevol canvi pressionant la icona de l' llapis present a la part superior dreta de la pantalla. Després pot triar entre les diverses eines disponibles per editar el document com millor li sembli: pot usar el ploma i el llapis per afegir trets; l ' retolador per ressaltar parts específiques de el PDF; la goma per eliminar qualsevol canvi realitzat; la eina de selecció per seleccionar i moure els elements creats i el selector de color per canviar el color de les línies de bolígraf i llapis i de l'ressaltador.

En canvi, toqueu el botó + (Símbol més) a la part inferior dreta pots afegir textos, signatures y lupes a el document, així com elements com plaça, cercles, historietes y fletxes. Després, pressionant qualsevol d'aquests elements agregats i mantenint pressionat podeu tornar-los a punt desitjat.

Per confirmar i aplicar definitivament tots els canvis, haurà de pressionar novament el símbol llapis sempre col·locat a la part superior dreta de la pantalla el PDF, mentre que per cancel·lar simplement toqueu el símbol fletxa a l'esquerra també col·locat en alt.

Una vegada que s'hagin completat els canvis, pot deixar el PDF editat en el seu iPhone o iPad i consultar-ho en el moment apropiat amb moltes anotacions, ressaltats i més, o pot imprimir-tocant el símbol de l' compartir a la part superior de la pantalla corresponent i després escolliu la comanda apropiat de menú que veurà aparèixer.

nota: Si té documents PDF guardats en altres ubicacions accessibles des d'un iPhone o iPad, pot veure'ls usant l'aplicació expedient (Disponible a partir de iOS 11) i recuperant les funcions d'edició directament des d'allà, sempre pressionant la icona de llapis.

Més aplicacions per obrir PDF

Has provat les aplicacions per obrir PDF que et vaig recomanar però vols més consells? Què diries llavors per provar recursos encara més avançats? A continuació, vull assenyalar algunes aplicacions gratuïtes i de pagament que crec que són absolutament dignes de menció.

  • Re-edita PDF Expert - Aquesta és una aplicació que serveix com a visor i editor de PDF per a dispositius iOS com iPhone i iPad. Integra diverses característiques secundàries notables que li permeten afegir textos i molt més. Aquesta és una aplicació avançada per iOS disponible només per una tarifa: el cost és de 10.99 euros.
  • Foxit Mobile PDF - Disponible per Android i iOS, aquesta aplicació és, sens dubte, un excel·lent lector de PDF que també ofereix funcions útils per editar-los. L'aplicació és gratuïta i és una de les més descarregades en App Store i Play Store.
  • notabilitat - Aquesta és una gran aplicació per la seva funcionalitat d'editor de PDF. A més de poder veure un arxiu PDF en el seu dispositiu iOS, li permet escriure anotacions i també admet l'escriptura a mà. Només està disponible per a iOS i costa 10,99 euros.