Aplicació per organitzar viatges. Després de molta feina, s'acosten les merescudes vacances i per a tu és hora de començar a organitzar un bon viatge. L'última vegada que va prendre unes vacances, va pagar a una agència, però aquesta vegada li agradaria ocupar-se de tots els detalls en persona, des de la reserva del seu vol fins als llocs per visitar.

Amb la guia d'avui, mostraré les que crec que són les millors app  per organitzar viatges. Hi ha tantes solucions que pot considerar: algunes d'aquestes li permeten administrar cada aspecte del seu viatge, creant una carpeta virtual d'informació i amb la possibilitat de compartir el seu itinerari amb amics i familiars; altres li permeten trobar vols, hotels, llocs per visitar, restaurants i fins i tot reservar actuacions de lloguer.

Les millors aplicacions per organitzar viatges

Omi (Android / iOS)

El primer que ha de fer per organitzar un viatge és planificar els viatges, ja sigui en avió, amb tren o amb autobús. Per a aquest propòsit, et aconsellaria Omio (anteriorment GoEuro) : Un servei molt popular, també disponible com una aplicació per Android i iOS, que li permet comparar totes les solucions de viatge i reservar la que millor s'adapti a les seves necessitats des d'una sola plataforma, sense ser redirigit a llocs de tercers.

És compatible amb la majoria dels operadors europeus (s'admeten més de 800 operadors oficials), més de 100.000 destinacions europees i més de 35 països.

Per a buscar vols, trens o autobusos amb Omio, instal l'aplicació de servei oficial en el seu telèfon mòbil (o, si tauleta), iniciï aquest últim i autorícelo per enviar notificacions. Després d'això, utilitzeu els diversos camps del formulari que se li proposa per indicar les característiques de el viatge que desitja reservar.

Tria si viatjarà sol, o acompanyat. També indica si és només anada o anada i tornada. I afegeix la targeta de fidelitat que tingui (carnet d'estudiant i més).

En aquest punt, utilitzi els camps de text ubicats al centre de la pantalla per indicar el lloc de sortida i destinació del teu viatge, les dates d'anada i tornada i premeu el botó Cercar, Per veure els resultats de cerca.

Llavors useu les icones situats a la part superior de la pantalla que s'obre per mostrar trens, autobús o vols i identifiqui l'oferta que millor s'adapti a les seves necessitats.

Si ho desitja, pot ordenar els resultats de cerca en funció de diversos criteris fent clic al menú ordenat per (Ubicat a la part superior esquerra) i triar una de les opcions disponibles entre recomanat, El més barat, El més ràpid, Hora de sortida o arribada i filtrar els resultats de cerca segons el p fort o altres paràmetres, pressionant la icona amb el barres d'ajust situat a la part superior dreta.

Un cop hagueu identificat el viatge del seu interès, seleccioneu-, toqueu i, si ha triat un viatge amb retorn, repeteixi la mateixa operació també per al viatge de tornada. Després, revisi acuradament la pantalla amb les característiques i condicions de el viatge i, si això ho convenç, premeu el botó seguit.

Després d'això, completi el formulari que se li proposa amb totes les seves dades personals (nom, cognom, adreça de correu electrònic, dades de el document d'identificació, etc.), premeu el botó Confirmar i procedir i completi la transacció triant un mètode de pagament entre els disponibles (p. ex. targeta de crèdit / dèbit, PayPal o Apple Pay ).

Si tens un codi de descompte, Pot ingressar al camp apropiat.

Una vegada que es completi la comanda, rebrà el seu bitllet electrònicament per correu electrònic i podrà usar-lo directament des del telèfon mòbil, sense haver de imprimir-lo.

Per veure les seves butlletes i reserves directament des de l'aplicació Omio, feu clic a la icona bitllet situat a la part inferior, al centre.

En canvi, per accelerar les reserves posteriors i completar automàticament els formularis amb la seva informació personal, creu un compte a Omio.

Per fer això, feu clic a la icona de l' homenet situat a la part inferior dreta de l'aplicació, toca el botó entrar i triï iniciar sessió amb el teu Facebook o Google o mitjançant correu electrònic i contrasenya.

Més tard, pot ingressar la seva informació personal en la secció Dades de l'passatger.

TripCase (Android / iOS)

Tripcase és un de les millors aplicacions per organitzar viatges. Li permet ocupar-se de nombrosos detalls: des de l'itinerari de viatge fins a la reserva de vols, hotels i automòbils per llogar, amb la possibilitat de rebre notificacions en cas de canvis i actualitzacions de viatge a amics, col·legues i familiars. Està disponible de forma gratuïta per a dispositius Android i iOS.

Per començar a organitzar el seu viatge amb TripCase, comenceu l'aplicació i creï el seu compte. Després toqueu el botó Inicia sessió amb Facebook o al botó Inicia sessió amb Google per connectar TripCase al seu compte social, en cas contrari, feu clic a l'element No ets usuari de TripCase? Registrar per registrar per correu electrònic.

Després ingressi les seves dades en els camps nom, cognom, Adreça de correu electrònic y contrasenya i pressiona el botó verd següent.

En uns instants rebrà un correu electrònic amb un enllaç d'activació: toqueu el botó Comprovar per completar el registre.

Després torni a la pantalla d'inici de sessió de TripCase, escrigui el seu e-mail en el camp apropiat i pressiona el botó Següent ; ingressi la contrasenya i toca el botó Iniciar sessió per iniciar sessió en el seu compte.

Ara estàs a punt per començar a organitzar el teu viatge!

A la pantalla principal de TripCase, toqueu el botó + per afegir un nou viatge, ingressi el nom i procedir amb la personalització dels diversos elements.

 • Associació de reserves : Associar una reserva ja feta a el viatge, ingressant el codi de reserva i el cognom de l'viatger.
 • vol : Li permet afegir detalls de el vol, ingressant dades com Aerolínia, Nombre de vol, Sortida i algunes notes útils.
 • allotjament : La pestanya per a ingressar informació sobre l'allotjament reservat, com la ubicació d'un hotel o els horaris d'entrada i sortida.
 • Lloguer de cotxes : Una funció útil per ingressar les dades de el lloguer d'un vehicle, amb la possibilitat de trobar un llogater a prop de l'allotjament prèviament ingressat.
 • Transport per terra : Li permet gestionar viatges per terra, com en autobús o taxi.
 • activitats : Per planificar les activitats que es duran a terme durant el viatge, amb la possibilitat de buscar ubicacions properes a la posició actual o la ubicació de l'allotjament.
 • reunió : Útil per a viatges de negocis, per programar reunions programades.
 • restaurant : Per trobar llocs per menjar, a prop de la posició on es troba el viatger o prop de la ubicació de l'allotjament. També li permet ingressar manualment dates, hores i noms de restaurants ja reservats.
 • Monuments : Per afegir manualment llocs per visitar o per buscar llocs en funció d'on es trobi el viatger.
 • creuer : Si el viatge és un creuer, en aquesta secció pot gestionar sortides, arribades i reserves.
 • transbordador : Li permet ingressar informació sobre qualsevol moviment del vaixell.
 • Viatge amb tren : Per gestionar els viatges amb tren, entrant a l'estació de sortida, l'estació d'arribada i els horaris relacionats.

Ara que ha creat el seu viatge, pot veure tots els detalls ingressats en ordre cronològic, accedir a la funció temps per veure la temperatura i els pronòstics per als dies següents, vegeu les recomanacions de TripCase sobre llocs i atraccions per visitar i molt més.

A més, per a cada allotjament, restaurant o atracció ingressada, pot pressionar els elements anomenada, indicacions o Fer una passejada per cridar a instal·lacions com restaurants, museus, hotels, etc. i obtingui indicacions o reservi un viatge amb el servei de Uber, si està actiu en la ubicació visitada.

Una altra cosa important a tenir en compte és que pot tocar el botó i accedir a funcions addicionals: documents que li permet carregar documents útils durant el viatge; números telefònics per veure ràpidament els contactes de les estructures reservades o atraccions ingressades; Modificació de viatge per fer canvis en el viatge seleccionat i compartir  que li permet compartir el viatge amb els contactes a la llibreta d'adreces.

A través de la secció rebut  pot administrar despeses i emmagatzemar tot de forma segura. Aquesta funció és gratuïta durant 1 mes, després de la qual cosa costa 6,49 euros / any.

Viatges de Google (Android / iOS)

Una altra solució vàlida a considerar a l'organitzar viatges és Viatges de Google, Aplicació disponible per a dispositius Android i iOS.

Li permet planificar viatges sense estrès, amb suggeriments sobre què fer i què visitar segons la ubicació, el clima i l'hora del dia, tot recopilat en el seu telèfon mòbil amb la capacitat d'accedir a la informació fins i tot sense una connexió activa a Internet.

Per utilitzar Google Trips, descarregui i iniciï l'aplicació en el seu dispositiu (té una icona maleta blanca tancada en una ronda ), Premeu el botó inici  i toques el botó permetre per autoritzar l'accés a les dades d'ubicació geogràfica.

Ara, premeu l'element novament permetre per rebre notificacions sobre els seus viatges o botó negar per evitar rebre notificacions, després seleccioni el seu Compte de Google per associar amb Google Trip o toca l'opció EUA un altre compte per ingressar un compte de Google que no està present a la llista.

Ara pots començar a crear el teu viatge. A la pantalla d'inici de Trip, toc l'entrada A on vols anar, Escriviu el destí del seu viatge i, en els resultats de cerca, premeu el nom de la ciutat del seu interès.

A la targeta de la ubicació escollida, després pressiona el botó crear viatge per començar a organitzar el seu viatge, seleccioneu el data d'arribada i la data de sortida i afegiu qualsevol altra destinació pressionant l'opció Afegiu un destí.

Després, toqueu el botó final per completar la creació i començar a personalitzar les diferents opcions disponibles:

-Reserva gestionar reserves de vol, hotel, tren, autobús, lloguer, restaurant i associï una reserva automàticament des del seu compte de Gmail.

-Coses de fer per veure els llocs i atraccions disponibles a la ciutat, dividits en categories (p. ex. millors llocs, Para ti, Ubicacions a l'aire lliure, apte per a nens, més distant y Llocs de l'A a la Z ).

-Llocs guardats per veure la llista de llocs prèviament guardats en la secció «Coses que fer».

-Rutes per veure itineraris suggerits per a vostè o per crear itineraris personalitzats o Menjar i begudes per veure restaurants, cafè y Bars i pubs present a la ciutat.

Amb Google Trip, pot organitzar diversos viatges a el mateix temps, amb la llista de viatges creats que apareix a la pantalla principal de l'aplicació.

A més, ha de saber que pot accedir als arranjaments de viatge i veure les reserves, itineraris i més, fins i tot sense connexió, però primer ha de descarregar el viatge

Per completar aquesta operació, seleccioneu el viatge del seu interès, mogui la palanca de OFF perquè ON present a la banda de l'article Descarregar (nom de el viatge) i toca l'opció descarregar.

TripIt (Android / iOS / Windows)

També hi ha aplicacions per organitzar viatges a tenir en compte Tripit. Li permet organitzar tot el viatge d'una manera simple, rebent nombrosos consells sobre llocs i atraccions per visitar. Està disponible gratis per a dispositius Android, iOS i Windows 10 De telèfon.

Per utilitzar TripIt has de crear un compte gratuït. Després iniciï l'aplicació i premi el botó Crear un compte, Ingressi les seves dades en els camps El seu correu electrònic y La contrasenya de TripIt i toques el botó Crear un compte per completar el registre.

Alternativament, podeu prémer els logotips de Facebook, yahoo y Google i inscrigui en TripIt vinculant una de les seves comptes.

Ara estàs preparat per organitzar els teus viatges. A la pantalla principal de TripIt, toqueu l'element Importació automàtica d'estrelles per importar automàticament un viatge en funció de les reserves ja realitzades i confirmades per correu electrònic.

Amb aquesta funció, TripIt escanejarà automàticament el seu correu electrònic i importarà automàticament la informació de viatge i reserva. Alternativament, pot organitzar el seu viatge manualment fent clic a l'element afegir viatge o al botó + present a la cantonada superior dreta.

Després procedeixi amb la informació sobre el seu viatge als camps. Nom de el viatge, Ciutat de destinació, data estrella, Data de finalització y descripció i pressiona Desar per salvar el viatge.

Ara, toca el viatge que acaba de crear i pressiona l'element afegir plans per començar a planificar el seu itinerari afegint informació sobre qualsevol vol ( vol ), Allotjament ( allotjament ), Cotxe de lloguer ( Lloguer de cotxes ) I ingressant totes les activitats planificades, triant entre les moltes categories disponibles ( Que estem en total desacord que s'estigui imposant a la plantilla a desenvolupar una activitat com a part de les seves funcions que no està ni avaluada, ni contemplada com a part dels riscos laborals als quals els exposa la seva activitat en els IPRL vigents actualment i revisats pel SPMGLC., concert, creuer, Direcció, transbordador, restaurant, teatre etc.).

Una vegada que s'hagin ingressat totes les activitats i informació relacionades amb el seu viatge, es crearà automàticament un itinerari que mostrarà totes les fases de el viatge en ordre cronològic que pot modificar en qualsevol moment tocant la icona de l' llapis sobre fons taronja.

TripIt també està disponible en un versió Pro a un cost de 49 dòlars / any, amb els primers 30 dies de prova gratuïta.

En la versió de pagament, és possible rebre notificacions sobre vols cancel·lats o endarrerits, trobar ràpidament altres solucions de viatge, administrar despeses i molt més. A més, és possible planificar el seu viatge des de múltiples dispositius.

Més aplicacions per organitzar viatges

¿Les solucions que vaig suggerir no satisfan totalment les seves necessitats? Cap problema, hi ha moltes altres solucions que pot considerar per encarregar-se de l'organització dels seus propers viatges.

Aquí hi ha una llista d'altres aplicacions per organitzar viatges :

 • PackPoint (Android / iOS): entre les dificultats d'organitzar un viatge també hi ha la gestió de l'equipatge propi. Aquesta aplicació gratuïta et permet preparar una llista de coses per portar en el teu viatge i fer les maletes de manera eficient. En funció de la informació proporcionada, com la destinació, la durada de el viatge, la data de sortida i les activitats que es duran a terme, suggereix, de fet, què posar a la maleta en funció de les condicions climàtiques de la destinació, la durada de l'estada i les activitats programades.

 

 • TripAdvisor (Android / iOS / Windows): a l'organitzar un viatge no es pot perdre TripAdvisor, una aplicació que li permet trobar fàcilment les tarifes aèries més convenients, però també hotels, restaurants i les activitats més divertides, amb la possibilitat de llegir més de 500 milions de comentaris d'altres viatgers. A més, amb la funció «Proper», és possible trobar atraccions, punts de refrigeri i molt més a prop.

 

 • Skyscanner (Android / iOS): aplicació que li permet comparar preus de vols, hotels i actuacions de lloguer, el que li permet trobar fàcil i ràpidament l'oferta més barata. A més de la funció de cerca i comparació de preus, li permet reservar el seu viatge sense cost addicional.

 

 • Guia turística de YAMGU (Android / iOS): una guia turística de ciutats italianes i europees que li permet organitzar viatges i vacances. Us permet escollir la localització i dates i rebre un planificador de viatge personalitzat, amb consells sobre activitats per fer i llocs per veure, gràcies també als suggeriments de les persones que viuen en aquesta ciutat cada dia. També li permet accedir a mapes, el clima i obtenir informació detallada sobre llocs i com arribar, fins i tot en mode fora de línia.

 

 • GetYourGuide (Android / iOS): ideal per organitzar visites, activitats, excursions i molt més, amb la possibilitat de reservar directament a través de l'aplicació. És possible llegir les ressenyes d'altres usuaris i, a través de la funció GPS, li permet trobar les activitats que es realitzaran segons la seva posició.