Aplicació per reconèixer la música

Quan encendre la ràdio, escoltar una cançó que t'agradava, però ara no la trobes. La melodia ha romàs al teu cap i durant dies no pots treure-la de la teva ment: la tarareas tot el temps i ara s'ha convertit en la teva obsessió, fins al punt que busques l'ajuda de la tecnologia per posar fi a la teva investigació que, de moment, ha estat en va.

Si aquest és el cas, llavors segurament et alegrarà saber que hi ha alguns aplicació per reconèixer la música i que no només permeten descobrir el títol d'una cançó escoltant-o taral·lejant la seva melodia, sinó també tocar i llegir la lletra de la cançó descoberta, comprar-la en línia i accedir a la targeta de l'artista que la interpreta.

T'he intrigat i ara no pots esperar a descarregar aquestes aplicacions i esbrinar el títol de les cançons que has escoltat a la ràdio? Bé, comencem immediatament! Agafa el teu smartphone o tauleta, posa't còmode i passa uns minuts del teu temps llegint aquesta guia, en què et mostraré el que crec que són les millors aplicacions perquè reconèixer cançons. Gaudeix llegint-lo i diverteix-te!

Shazam (Android / iOS / Windows)

Un dels primers aplicació per reconèixer la música que li suggereixo que consideri és Shazam el servei més conegut de el món d'aquest tipus utilitzat per més de 100 milions de persones cada mes. És compatible amb Android, IOS i Windows 10 Mobile i també està disponible per a PC equipades amb Windows 10 i macOS. Com ja sabrà, permet reconèixer una cançó en pocs moments: captura el so a través de l'micròfon integrat en el dispositiu, compara l'empremta acústica de la cançó capturada amb més de 11 milions de cançons a la base de dades i proporciona el títol correcte a l' usuari.

L'aplicació de Shazam és gratuïta i no es requereix cap enregistrament per reconèixer les cançons. No obstant això, pots crear un compte per trobar fàcilment totes les cançons reconegudes en el passat i accedir-hi tant des de l'aplicació mòbil com des del lloc web de Shazam a través del teu navegador. A més, ha de saber que pot comprar l' La versió de repetició de Shazam que, amb un cost de 3,49 euros, permet eliminar qualsevol tipus de publicitat de el servei.

El primer pas que has de donar per reconèixer una cançó amb Shazam és descarregar la seva aplicació de la botiga de dispositius: des Play Store en Android... escrigui ... Shazam en el camp de cerca a la part superior i pressiona el botó cerca en identifica l'aplicació (identificada per XNUMX S en una ronda blau ) Llavors pressioni els botons instal·lar e Estic d'acord per completar la instal·lació i ja està. al iPhone o l'iPad, obre el App Store... pressiona la tecla cerca en i el tipus Shazam en el camp de cerca a la part superior i, un cop que l'aplicació ha estat trobada, premi els botons aconsegueix e instal·lar.

En aquest punt, inicia Shazam tocant la seva icona de la pantalla d'inici i estaràs a punt per començar a reconèixer les cançons. A la pantalla principal de l'aplicació, premeu el botó central (el S blanc sobre fons blau ) Per iniciar l'escaneig: automàticament Shazam capturarà l'àudio de l'micròfon de el dispositiu i, en uns moments, li proposarà el títol de la cançó, l'autor i el nombre de vegades que ha estat reconegut.

Pots escoltar la pista descoberta per Shazam directament en Spotify o Música d'Apple ... afegir a un ... llista de reproducció compartir el seu descobriment a les xarxes socials ( Facebook, Twitter ) O als serveis de missatgeria ( Correu electrònic, WhatsApp, Missatger, línia etc) o copiar l'enllaç de Shazam usant els botons apropiats sota la coberta.

A més, pots veure vídeos relacionats amb la cançó a través de la secció Vídeo o llegir el text d'aquest últim prement la veu Veure Tots present a la secció textos. Desplaçant-se cap a baix, en canvi, pots veure els altres èxits de l'artista i descobrir les pistes Recomanat de Shazam, sempre relacionat amb el seu descobriment. Si després vols comprar la cançó, pots tocar a la portada i continuar amb la compra a iTunes etcètera

Per enllaçar Shazam als teus comptes de Spotify o Apple Music, Veu a la secció El meu Shazam i tocar la icona de la Equip a la cantonada superior esquerra. Després en l'article connecta al costat de el servei de streaming que vols connectar a Shazam i ja està.

Entre les característiques de Shazam també està disponible Acte-Shazam instrument que permet l'auto-reconeixement de la música. Per activar-lo, has de mantenir premut el botó central de la pantalla principal de Shazam: d'aquesta manera l'aplicació pot capturar i emmagatzemar totes les cançons escoltades sense que hagis de prémer el botó cada vegada. Això és útil quan no pots interactuar amb Shazam, com quan estàs conduint (però consumeix molta energia de la bateria, Així que fes-lo servir conscientment).

Si tens un iPhone o iPad, també hauries de saber que Shazam també pot ser cridat a través d' Siri l'assistent de veu digital creat per Apple. Tot el que necessites fer és pressionar i mantenir pressionat el Inici i, un cop que el micròfon va aparèixer, pregunta » Quina cançó és aquesta? «: Siri s'activarà el reconeixement musical a través de Shazam i en uns moments podrà dir-li el títol de la cançó escoltada. Si no pots tornar la trucada a Siri, pot ser que necessitis la meva orientació sobre com activar a Siri.

A la pantalla principal de Shazam, pots passar a la dreta i accedir a la secció Descobreix on està disponible el barreja diària una col·lecció de cançons, vídeos i llistes de reproducció recomanades per a vostè d'acord als seus interessos. De fet, a l'pressionar el comença pots seleccionar els gèneres musicals que t'interessen i teus artistes favorits. A la secció Descobreix també tens accés a la Classificació de Shazam per descobrir els èxits de tot el món.

Si, a la pantalla principal de Shazam, fas un escombrat a l'esquerra, pots accedir a la secció El meu Shazam on es recullen totes les cançons que l'aplicació reconeix per a tu. Com vaig escriure abans, si vols tenir accés a la llista de cançons des de tots els dispositius, es recomana crear un compte.

Llavors pressiona la veu Registrar... pressiona el botó ... Facebook per vincular el teu compte social a Shazam o tocar el botó Correu electrònic i introduir el seu correu electrònic per registrar-se de la manera tradicional. Per completar el registre i activar el seu compte, feu clic al botó confirmeu continguda en el missatge de correu electrònic rebut.

SoundHound (Android / iOS / Windows)

Entre les aplicacions més conegudes per reconèixer cançons també hi ha SoundHound disponible per dispositius Android, IOS i Windows 10 Mobile. El seu ús és extremadament intuïtiu i, a més de la funcionalitat de reconeixement de música, ofereix lletres i vídeos de cançons, permet reproduir cançons, connectar serveis de transmissió de música com Música d'Apple i usar la funció de cerca per buscar cançons, lletres i artistes.

SoundHound és gratuït i no té obligació de registrar-se. Encara pot crear el seu propi compte per aprofitar algunes característiques addicionals, com el Cronologia que li permet accedir a la llista de cançons prèviament descobertes en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Per crear un compte en SoundHound, premi el botó Cronologia a la part inferior, toca la veu Inscriu-te. i seleccionar el Crear un compte. Llavors tria si et registres a través d' Facebook tocant el botó associat o si se subscriu per correu electrònic tocant el Correu electrònic. En aquest últim cas, introdueixi les seves dades en els camps Correu electrònic, Contrasenya, Nom, Edat e Gènere i pressiona la veu Crear.

Ara estàs preparat per utilitzar el SoundHound! A la pantalla principal de l'aplicació, premeu el botó central (el S negre a la franja taronja ) Per iniciar el reconeixement de la cançó i en pocs segons podrà veure el títol, l'artista, el disc en què està continguda, l'any de publicació i la lletra. Després premeu el botó ▶ ︎ per reproduir la pista (a través d'un dels serveis de transmissió de música), en el botó de la estrella per afegir-lo a Favorits o al comparteix per compartir el seu descobriment a les xarxes socials, a través de correu electrònic o SMS.

Si vols buscar lletres de cançons o artistes, pots fer servir la funció de cerca de SoundHound. Per recuperar-lo, feu clic al botó lupa (A dalt a l'esquerra) i realitzi la seva recerca utilitzant la barra de cerca que apareix a la pantalla. En els resultats proposats, toca la cançó per escoltar-la, llegeix la seva lletra o afegeix-la a les teves favorits, mentre que en el cas dels artistes pots llegir la biografia, veure la discografia, escoltar les cançons i molt més.

Per veure l'historial de descobriment de música o per vincular SoundHound als seus comptes de servei de transmissió de música, toc la seva veu Cronologia present en el fons. Pigia en canvi en l'opció juga si vols accedir a la secció per veure vídeos musicals dels últims èxits.

L'aplicació SoundHound també està disponible per un preu en les següents versions SoundHound∞ (€ 7.99). A més de no presentar banners publicitaris, permet aprofitar les característiques addicionals, com la funció de veu per accedir a les cançons, les llistes de reproducció i l'historial.

MusixMatch (Android / iOS / Windows)

MusicMatch és l'aplicació ideal no només per als que busquen els títols de les cançons que escolten, sinó també per als que, un cop identificats, volen llegir les lletres. El servei, de fet, ofereix el major catàleg de lletres de cançons de l'món i també permet veure la traducció en molts idiomes. Està disponible gratuïtament per als dispositius Android, iOS i Windows 10 Mobile.

Un cop hagis descarregat l'aplicació MusixMatch i l'hagis iniciat, podràs començar a identificar les teves cançons. En primer lloc, però, li recomano que creu un compte gratuïta que, tot i que no és obligatòria, li permeti accedir a funcions addicionals i vincular MusixMatch a aplicacions com Spotify o Música d'Apple.

Després pressioni a la icona de la homenet al menú de la part inferior i tocar els botons Inicia sessió amb Facebook o ingressa amb google per vincular el teu compte social a MusixMatch. Alternativament, premi al Registrar... introdueixi les seves dades en els camps ... Nom, Cognom, Correu electrònic, Contrasenya i pressiona el botó vermell Registrar. Després confirmi l'activació del seu compte tocant l'enllaç Verifica la compte... continguda en el missatge rebut per correu electrònic.

Ara pots començar a identificar totes les cançons que vulguis! Llavors llança l'aplicació MusixMatch i toca la icona d'un ronda al menú de sota. Després premeu el botó central (un M blanc sobre fons taronja ) Per iniciar la identificació de la cançó i esperar uns segons: si la recerca té èxit, es pot veure en pantalla el títol, l'artista i després la lletra completa de la cançó.

Si la lletra s'ha sincronitzat amb la música, això anirà de la mà amb la cançó: d'aquesta manera, MusixMatch també es proposa com una aplicació de karaoke. Si les lletres no estan sincronitzades, pots ser el primer a sincronitzar-usant la funció de sincronització de l'aplicació.

Podeu seleccionar el Traduccions i llegir el text de la cançó en els idiomes disponibles, feu clic al botó juga per escoltar la cançó completa en un dels serveis de streaming suportats (per exemple, Apple Music) i premi el botó amb els tres punts horitzontals per afegir la cançó a la llista de favorits, veure la fitxa de l'artista o compartir-la a través d'una de les aplicacions disponibles.

A més, a l'pressionar la tecla quatre punts de color... pots accedir a altres funcions: edita perquè editar el text i corregir qualsevol error; sincronitzar per sincronitzar la lletra amb la música o Traduir per afegir la traducció en una llengua no disponible. Algunes funcions, com la edició i la sincronització de text, requereixen punts. Per guanyar-los, premeu el homenet per accedir al seu compte i seleccionar una de les operacions disponibles a la secció guanya punts Pots afegir noves lletres, sincronitzar-les amb la música o traduir cançons suggerides pel sistema.

Finalment, has de saber que MusixMatch no és només una aplicació per reconèixer pistes, llegir lletres de cançons i provar la teva mà al karaoke: també es pot utilitzar com a reproductor de música. Primer, entra en el teu compte tocant la icona de l' homenet present a continuació i premeu la veu connecta col·locats al costat dels serveis de transmissió de música presents (per exemple. Spotify e Música d'Apple ). En aquest punt, toqueu la icona de l' nota musical (Al menú de sota) per accedir a la llista de música del seu dispositiu, seleccioneu l'element Pistes i premi sobre el títol que es va a escoltar per iniciar la reproducció (i, si està disponible, llegiu el text).

MusixMatch és gratuït, però també està disponible en Subscripció Premium A un cost de 2,99 euros / mes o 14,99 euros / any és possible eliminar els anuncis i guardar els textos i llegir-los fora de línia.

Més aplicacions per reconèixer la música

Si els teus solucions anteriors no t'han ajudat a reconèixer la cançó que busques, pots considerar altres aplicacions per reconèixer la música. Però he de dir-li que si la cerca no ha donat fruits amb serveis com Shazam o SoundHound, és poc probable que les solucions que estic a punt de suggerir tinguin èxit. ¿Perdó? ¿No et fa mal intentar-ho? Això és! Llavors aquí hi ha un nombre d'altres aplicacions que pot considerar.

  • MusicID (Android / iOS): una altra aplicació vàlida per al reconeixement musical que, a més de proposar el títol de la cançó, permet escoltar-la, comprar-la (per exemple a través d'Amazon) i accedir a la fitxa de l'artista amb fotos, biografies, distribucions antigues i les cançons més populars. Mobifriends és en italià i no requereix registre.
  • Beatfind - Reconeixement de música (Android): permet reconèixer la cançó, accedir a l'historial de cançons descobertes i escoltar-les a través de serveis de streaming com Spotify, Deezer i Youtube.
  • Cerca de so de Google (Android): permet afegir un giny a la pantalla d'inici de el dispositiu i, amb una operació molt senzilla, pot reconèixer moltes cançons.
  • Identificador de música Gràfics espartans que poden fer que l'usuari ho descarti la primera vegada que s'encén. En canvi, Music Identifier és una aplicació vàlida que reconeix cançons amb una velocitat igual (si no major) a la de les més populars Shazam, SoundHound i MusixMatch.