Els Giga a la teva disposició són sempre molt pocs i, a temps, acabes acabant molt abans de la renovació de la promoció activa en el teu dispositiu. Per remeiar això, li agradaria tenir una visió general de les xarxes Wi-Fi gratuïtes disponibles a l'àrea que sol freqüentar, perquè pugui usar-les quan el tràfic de dades de la seva tarifa comenci a escassejar.

És exactament la situació en què et trobes, no? 'En aquest cas, em plau informar-li que ha vingut a el lloc correcte en el moment correcte! De fet, a continuació et mostraré una sèrie de aplicació WiFi, Que pot alertar sobre zones actives sense fils properes. A més, m'encarregaré d'informar una sèrie d'aplicacions dedicades a la protecció de dades (indispensable, al meu entendre, quan s'utilitzen xarxes Wi-Fi públiques) i un parell de mètodes útils per recuperar les contrasenyes de les xarxes guardades al dispositiu.

Per tant, sense esperar un segon més, poseu-vos còmode i llegiu amb atenció tot el que he de explicar-li sobre el tema: estic segur que, després de llegir aquesta guia, podrà obtenir el resultat que estava buscant. Havent dit això, no tinc res més a fer, ¡excepte desitjar-los una feliç lectura i bona sort!

Aplicació WiFi gratis

No té molts Giga disponibles i, per aquesta raó, ¿li agradaria «descarregar» i usar les xarxes sense fils gratuïtes properes, perquè pugui usar-les en lloc de la connexió a Internet del seu telèfon mòbil? Si és així, pot usar un dels aplicació WiFi gratuït que els explicaré a continuació.

Mapa de WiFi (Android / iOS-iPadOS)

La primera aplicació d'aquesta categoria és mapa WiFi : Disponible per Android i iOS / iPadOS, li permet localitzar xarxes sense fils gratuïtes (però també protegides per contrasenya) disponibles a tot el món. Gràcies als comentaris dels usuaris, que informen contínuament la provisió de nous punts d'accés i noves contrasenyes (o l'eliminació de les que ja no estan disponibles), l'arxiu de les xarxes Wi-Fi disponibles s'actualitza constantment.

Utilitza l'aplicació és molt simple: després d'instal·lar-la i iniciar-la, toqueu el botó Estic d'acord, Per acceptar els termes d'ús, toqueu el botó Següent dues vegades seguides i habilitar serveis d'ubicació, Responent afirmativament als missatges que se li proposen.

A continuació, toqueu el X situat a la part superior dreta, per «rebutjar» l'oferta d'activar la versió Pro i esperar que el mapa es carregui a la pantalla. Ara, per veure totes les xarxes properes, toqueu l'element (X WiFis a prop meu) i seleccioneu la xarxa del seu interès de la llista proposada, per veure els seus detalls.

Si el Hotspot ha d'estar protegit amb contrasenya, toqueu el botó desbloquejar contrasenya i tancament l'anunci que es mostra a continuació per veure la contrasenya en text sense xifrar.

Si està interessat en veure xarxes sense fils relacionades amb un lloc diferent d'on es troba, toc lupa i ingressi, en el camp de recerca, el nom de la ciutat del seu interès (possiblement en anglès).

Facebook (Android / iOS / iPadOS)

No tots ho saben, però també l'aplicació de Facebook per Android i iOS / iPadOS li permet localitzar punts d'accés gratuïts situats a prop. Fer-ho és molt simple: després d'iniciar l'aplicació i iniciar sessió, si cal, toqueu el botó situat a la part superior dreta i seleccioneu els elements més y troba wifi des del menú que es mostra a la pantalla.

Després, toqueu el botó Habilitar serveis d'ubicació, Atorgui les autoritzacions necessàries, responent afirmativament als missatges d'advertència posteriors i, quan estigui llest, toqueu el botó Habilitar cercar Wi-Fi.

Si tot va sortir bé, Facebook hauria oferir-li una llista de punts d'accés públics disponibles a les rodalies; A més, amb cada moviment, rebrà notificacions de xarxes sense fils d'accés públic detectades a prop.

En cas de dubte, pot revocar els permisos d'accés a la posició des de l'aplicació de Facebook, en qualsevol moment: per fer-ho, després d'iniciar l'aplicació, toqueu el botó situat a la cantonada superior dreta, toc els elements ajustos y ubicació, Després en les opcions Accés a la ubicació y Serveis de localització i, utilitzant el menú de l' sistema operatiu, Revoqui els permisos d'accés a l'aplicació (en Android, per exemple, ha de tocar l'element Permisos de l'aplicació i seguir endavant OFF el pal de veu geolocalització ).

Aplicacions WiFi segures

Utilitza un Wi-Fi públic pot ser bastant arriscat, especialment perquè, en la majoria dels casos, no tens ni idea de qui pot administrar-lo, per tant, el robatori de dades pot estar realment a la volta de la cantonada. No obstant això, pot protegir fàcilment les seves dades utilitzant una aplicació per VPN, És a dir, un sistema capaç de fer que les dades en trànsit cap i des del dispositiu siguin completament «invisibles» des de l'exterior. Aquí hi ha alguns.

NordVPN (Android / iOS / iPadOS)

Una de les primeres aplicacions que li recomano que consideri per fer que la navegació sota Wi-Fi sigui segura és NordVPN : Aquesta és l'aplicació oficial de l'servei VPN d'el mateix nom, disponible tant per Android que per iOS / iPadOS (així com PC, televisors intel·ligents amb Android TV, NAS, Raspberry Pi, encaminadors i altres dispositius).

Gràcies al seu xifrat súper segur, NordVPN li permet navegar amb la màxima privacitat en qualsevol xarxa, inclosa la Wi-Fi pública. Les dades de navegació, de fet, estan encriptades utilitzant un algoritme molt poderós i són inaccessibles no només per a qualsevol persona maliciosa i per ISP, sinó també per NordVPN, que no registra res de les activitats realitzades pels usuaris.

Un altre punt a favor de NordVPN és l'àmplia gamma de servidors disponibles, tots ràpids i estables, situats en tots els racons de món: això li permet superar qualsevol tipus de restricció regional i accedir a catàlegs estrangers de serveis de transmissió. A més, hi ha servidors específicament dedicats a l'intercanvi d'arxius en xarxes P2P (per exemple, BitTorrent) i la navegació a través de l'protocol Onion (el que utilitza el sistema de navegació anònim Tor).).

NordVPN ofereix diversos plans: el més convenient és el de 3 anys des 3,17 euros / mes (facturat anualment), però també hi ha els de 2 anys (4,54 euros / mes, facturat anualment), 1 any (6,36 euros / mes, facturat anualment) i 1 mes (10,87 euros). Totes les solucions proporcionen l'ús de NordVPN en tots els dispositius compatibles, Fins a un màxim de 6 a el mateix temps, la garantia de devolució de diners de 30 dies i també poden incloure elements addicionals, com l'administrador de contrasenyes NordPass (Per un valor de $ 194.61).

Dit això, si vols descarregar l'aplicació de NordVPN en el seu telèfon mòbil o tauleta, obriu la botiga de la seva dispositiu (per exemple, Play Store a Android o App Store a iOS / iPadOS), cercar NordVPN dins d'aquest últim i toc primer el icona de l'aplicació i després en el botó Instal·lar / Get. A iPhone / IPad, és possible que se us demani que verifiqui la seva identitat a través de Identificació facial, Touch ID o contrasenya d'Apple ID.

Un cop completada la descàrrega, iniciï l'aplicació NordVPN i premeu el botó REGISTRA'T, Per crear el seu compte i subscriure a un dels plans disponibles, o al botó Inici de sessió, Per accedir al seu compte NordVPN (si ja té una).

Un cop s'hagi iniciat sessió, premeu el botó CONNEXIÓ RÀPIDA, Per connectar automàticament a servidor VPN més ràpid, o desplaceu-vos per la llista de servidors disponibles (a continuació) i triï el a què connectar-se. Si ho desitja, també pot buscar directament un servidor pressionant l'element Cercar i navegui per Servidors Especialitzats dedicat a P2P i altres activitats específiques. També pots crear llistes de servidors favorits. En iOS / iPadOS, a la primera connexió, haurà de confirmar la instal·lació de l'perfil de VPN de NordVPN en el sistema.

Una vegada que s'ha establert la connexió a servidor VPN del seu interès, tot el que ha de fer és obrir el seu navegador (o qualsevol altra aplicació que proporcioni connexió a Internet) i fer-lo servir normalment, sabent que la seva navegació estarà protegida de mirades indiscretes. A la fi de la sessió, per desconnectar-se de la VPN, obriu l'aplicació de NordVPN i premeu el botó desconnectar.

Per obtenir més informació sobre NordVPN i com funciona, el convido a llegir el meu ressenya de l'servei ..

TunnelBear (Android / iOS / iPadOS)

Entre les aplicacions que li permeten protegir les dades en trànsit a través de la xarxa Wi-Fi (i no només), no pot ignorar TunnelBear : Disponible per a Android i iOS / iPadOS (però també per a Windows, Mac i diverses altres plataformes d'ús comú), aquest servei li permet protegir les seves dades mitjançant l'ús de servidors en molts països de l'món.

TunnelBear és bàsicament una aplicació gratuïta, que li permet rebre 500 MB de navegar en VPN per mes; per evitar aquest límit, s'ha de fer a un dels plans pagaments, a costa de 10,99 €/mes o 59,99 € / any.

Utilitza TunnelBear és realment simple: després d'instal·lar l'aplicació, ha de crear un compte gratuïta, necessària per utilitzar el servei. Per començar, per tant, ingressi el seu Direcció e-mail i un contrasenya en els camps apropiats, i després toqueu el botó Crea un compte gratis.

Després, obriu la safata d'entrada i toqueu el botó Verificar el meu compte, Adjunt a el missatge que hauria d'haver rebut mentrestant de Tunnelbear. Un cop verificat, torneu a l'aplicació i toqueu el botó seguit, Per accedir a la pantalla principal.

En aquest punt, el joc està pràcticament fet: per activar la navegació a la VPN, toqueu la palanca situada a la part superior de la pantalla, per activar-la i, quan se li sol·liciti, respongui afirmativament a les advertències relacionades amb la sol·licitud de connexió a través de VPN. En iOS / iPadOS, també haurà de confirmar la instal·lació de l'perfil VPN en la configuració de sistema operatiu.

Si voleu canviar la seva adreça IP amb una direcció que pertanyi als països disponibles a Tunnelbear, toc tub ubicat al país del seu interès, al mapa, i toqueu el botó adjunt a el panell que se li proposa.

Alternativament, pot aconseguir el mateix resultat tocant al menú desplegable automàtic, Situat a la part inferior de la pantalla Tunnelbear, i després seleccionant el nou «País de sortida» de la llista que se li proposa. Tot molt simple, no et sembla?

Altres aplicacions per WiFi protegit

A més de TunnelBear, hi ha diversos altres aplicacions WiFi segures que permeten, a través d'l'ús de la tecnologia VPN, evitar que algú, des de l'exterior, «miri» les dades en trànsit cap i des del telèfon mòbil o tauleta. Aquí hi ha alguns.

  • Avira Phantom VPN (Android / IOS / iPadOS) - és el servei de VPN posat a disposició pel fabricant de l'famós antivirus per a PC. Ofereix 500 MB de trànsit gratuïts per mes, un límit que pot eliminar subscrivint a una subscripció Pro paga. T'ho vaig dir en detall en aquesta guia.
  • VyprVPN (Android / IOS / iPadOS): el servei disponible durant un temps no només li permet triar el servidor a què connectar-se, sinó també seleccionar automàticament el més ràpid. L'aplicació es pot provar de forma gratuïta durant 3 dies, després de la qual cosa, per continuar, ha de registrar per obtenir una subscripció paga.
  • CyberGhost (Android / IOS / iPadOS) - una altra excel·lent VPN, que té servidors bastant ràpids ubicats arreu del món i que garanteix l'anonimat total de la informació en trànsit, prometent no guardar-la en cap costat. El servei es pot provar de forma gratuïta durant 7 dies, després de la qual cosa és necessari subscriure a un pla de subscripció.

Per obtenir més informació sobre el funcionament dels serveis de VPN esmentats allà, pot consultar la meva guia sobre les millors VPN, en què vaig tractar el tema amb gran detall.

Aplicació de contrasenya WiFi

Ja no els recordes contrasenya de xarxes wifi guardat en el seu dispositiu Android, IPhone o iPad? No es preocupi: pot recuperar la informació del seu interès fent ús d'una aplicació específica per a Android o, en el cas de iOS i iPadOS, utilitzant la sincronització d'iCloud i el programa macOS Key Access. Troba tot el que s'ha explicat a continuació.

WiFi Key Recvoery (Android)

Si està interessat a recuperar la contrasenya de el Wi-Fi guardat en Android, Pots fer servir l'aplicació WiFi Key Recovery, Disponible de forma totalment gratuïta a google Play Store.

No obstant això, abans de continuar, m'agradaria especificar que, per veure les contrasenyes de les xarxes Wi-Fi que utilitzen aquesta aplicació, és essencial que el dispositiu Android hagi estat sotmès prèviament a l'procediment arrel. Per a més informació, podeu consultar la meva guia sobre com rootejar Android.

No obstant això, usar WiFi Key Recovery és realment fàcil: després de descarregar l'aplicació des Play Store i instal·lar-la, ejecútala i pressiona el botó permetre, Per atorgar-li l'ús de permisos de root. En aquest punt, tot el que ha de fer és prémer el nom de la xarxa Wi-Fi del seu interès, triant-entre les guardades en el dispositiu i llegiu la contrasenya en text clar: la informació que està buscant s'especifica a la banda de l'element prostituta.

nota : En algunes versions d'Android, com MIUI de Xiaomi, és possible compartir, fins i tot sense root i en forma de codi QR, la contrasenya de la xarxa a la qual està connectat actualment. Per fer això, aneu a menú Configuracions> Wi-Fi MIUI, toca nom de la xarxa Wi-Fi a la qual està connectat (ha d'estar marcat amb la redacció Toca per compartir la contrasenya) I després escanegi el codi QR obtingut amb una aplicació dedicada a escanejar codis QR.

Accedeix a l'clauer de MacOS

Si desitja conèixer les contrasenyes de les xarxes Wi-Fi guardades en iPhone o Protectors, Crec que no tinc bones notícies per a vostè: en l'estat actual de les coses, de fet, no hi ha mètodes o aplicacions per accedir «directament» a les claus de xarxa guardades en el dispositiu.

No obstant això, si tens un Mac combinat amb la mateixa ID d'Apple utilitzada en la seva «iPhone» o iPad, pot usar accés Clauer macOS, l'aplicació que li permet veure totes les dades d'accés guardats en els dispositius de la marca Apple en ús, sempre que estiguin sincronitzats amb el mateix compte d'iCloud. Déjame explicar-te com fer-ho.

Primer, comença el Plataforma de llançament fent clic a la icona en forma de coet adjunt a la barra mollEntrar el carpeta més i començar el programa accés Clauer, Col·locat dins.

Un cop a la nova finestra, feu clic a la redacció icloud adjunt a la caixa clauer (Situat a l'esquerra) i després en l'element contrasenya ubicat, aquest cop, en el quadre categoria : Si tot va ser en la direcció correcta, les entitats per a les quals va guardar les claus d'accés, incloses les xarxes Wi-Fi desades en l'iPhone, identificades per la redacció haurien d'aparèixer a la part dreta de la finestra AirPort.

Cada entrada de tipus AirPort correspon a una xarxa sense fils emmagatzemada en l'iPhone, per tant, en aquesta etapa, haurà de realitzar intents: feu clic en un dels elements AirPort present a la pantalla la contrasenya desitja esbrinar i verifiqui això, al costat de la redacció compte (A dalt), el nom de xarxa del seu interès

Un cop hagueu identificat la xarxa del seu interès, feu clic a la redacció corresponent, seleccioneu la pestanya atributs des de la pantalla oberta anteriorment i després poseu una marca de verificació al costat de l'element Mostra la contrasenya. Finalment, ingressi el contrasenya d'administració Mac i pressiona el botó bo : La informació que cerca ha d'aparèixer en el camp Mostra la contrasenya.

Article creat en col·laboració amb NordVPN.