Aplicació per a l'edició

Avui dia el nostre telèfon mòbil pot ser una eina indispensable ja que el progrés tecnològic ha permès la introducció de més i més característiques. Fer servir un telèfon intel·ligent només per fer trucades i enviar missatges es considera ara reductor, ja que el nostre dispositiu mòbil és ara capaç de fer molt més. Un exemple concret del que dic es pot veure particularment en la nova generació de dispositius mòbils. Per exemple, la iOS App Store en l'iPhone i l'iPad o l'PlayStore per a telèfons mòbils i tauletes Android la possibilitat de descarregar nombroses aplicació per editar que són absolutament capaços de reemplaçar el més popular programari d'edició de vídeo i imatges.

Està absolutament d'acord amb aquestes declaracions i li agradaria rebre algun consell sobre quines aplicacions descarregar per explotar plenament el potencial de el nou dispositiu? Vols alguns consells sobre les aplicacions d'edició essencials per editar fotografies, imatges, vídeos i àudio? Cap problema, puc ajudar-te en poc temps.

Per seguir les detallades instruccions contingudes en aquest tutorial meu, tot el que has de fer és prendre't uns minuts lliures, sostenir el teu smartphone o tauleta i seure còmodament. Vaig escriure aquesta guia per parlar-los del que, en la meva humil opinió, són les millors aplicacions per editar en dispositius Android i iOS. Si els descàrregues amb mi des de la botiga virtual del teu dispositiu, puc explicar-te en detall com usar-los. A l'igual que molts programes tradicionals de PC i Mac, Aquestes aplicacions proporcionen eines avançades d'edició de fotos i vídeos. La principal diferència, però, és la facilitat d'ús. Veuràs, estic segur que si segueixes les meves instruccions, no tindràs cap dificultat en fer-les servir per als teus projectes creatius. Vols apostar? Com sempre, abans que comenci, li desitjo una bona lectura.

Aplicació d'edició de vídeo

iMovie (iOS)

iMovie és la aplicació d'edició de vídeo més popular disponible gratis ... en els dispositius iPhone i iPad, el recomano absolutament per la seva extrema facilitat d'ús: la seva interfície d'usuari és realment intuïtiva. Des de la primera obertura de l'aplicació veuràs una pantalla de presentació que et explicarà les seves principals característiques: iMovie et permet navegar per les pel·lícules en la memòria del teu dispositiu per editar-les, aplicant talls o fusions entre els vídeos i podent triar entre els diferents efectes disponibles ; per si fos poc, les seves característiques també et permeten crear tràilers a l'estil de Hollywood, donant-te una àmplia elecció gràcies als molts temes predefinits disponibles.

Per poder editar vídeos amb iMovie, primer inicia l'aplicació al teu dispositiu Apple i toca la pestanya. Projectes que està a la part superior central de la pantalla. Llavors, copegi en el Icona (+) Crear el projecte. Actuant d'aquesta manera se li demanarà que seleccioni entre els dos articles disponibles: Pel · lícula o remolc.

A l'escollir l'article Pel · lícula veuràs tots els elements multimèdia (fotos i vídeos) que pots afegir al teu projecte. Toqueu els que desitgeu importar, assegurant-se que tinguin una marca blava en ells. D'aquesta manera pots començar a fer els primers passos en la creació de la teva edició.

Un cop hagueu seleccionat tots els elements multimèdia per incloure en el seu projecte, premi en Crear una pel·lícula. Ara estàs preparat per fer tots els canvis d'edició en el teu vídeo, així que anem a repassar els procediments pas a pas que et permetran editar un vídeo amb iMovie.

No obstant això, abans de començar, tingues en compte que pots obtenir una vista prèvia de el vídeo a la part superior de la pantalla i que pots veure la línia de temps a la part inferior de la pantalla. També pots passar el dit d'esquerra a dreta (o viceversa) per moure't per qualsevol escena de la pel·lícula. Ara toca el vídeo dins de la línia de temps per veure les eines disponibles.

Ara seleccioneu el símbol de les tisores i aprofitar dividir per tallar la pel·lícula en el punt en què l'estàs veient; o pressiona en Audio separat per separar la pista d'àudio de la de vídeo. la veu duplicar, en el seu lloc, el necessitaràs per duplicar el material al seu lloc. L ' icona de l'cronòmetre es farà servir per canviar la velocitat de la pel·lícula o per establir la configuració de fotogrames congelats, mentre que el Icona de l'altaveu li permetrà ajustar el volum de l'àudio. També podràs afegir elements de text: per a això, toca al amb una T. Fins i tot pots aplicar filtres a el vídeo, com blanc i negre o vintage, tocant al amb el símbol dels tres punts. En cas que vulgui afegir més elements multimèdia, feu clic al símbol (+) que pots trobar espai per sobre de la línia de temps.

Creus que has fet una bona feina i has acabat el teu projecte? Molt bé! Ara toca al final a la part superior dreta de la pantalla: pot llavors triar revisar el projecte ( amb el símbol de Play ), Eliminar ( icona de la paperera ) O compartir-externament o guardar-lo en el seu dispositiu ( símbol de compartir ).

KineMaster (Android / iOS)

Entre les aplicacions més descarregades que considero millors per a l'edició de vídeo, recomano sense pensar-ho dues vegades KineMaster, una aplicació disponible gratuïtament en dispositius Android i iOS. Aquesta aplicació és una veritable eina professional per al dispositiu. Crec que és absolutament recomanable ja que, a més de permetre't realitzar tots els procediments d'edició bàsics, també ofereix moltes funcions avançades.

Per començar a editar un vídeo amb KineMaster, descarregueu al dispositiu usant els enllaços que li vaig proporcionar i després feu clic al botó Obrir. Si reps una notificació de l'aplicació (se't demanarà si vols garantir l'accés a el contingut multimèdia del teu dispositiu), confirma-ho perquè puguis començar a utilitzar l'aplicació.

A la pantalla principal, haurà de crear el seu projecte fent clic al Icona de la claqueta vermella al centre de la pantalla i triar entre la Assistent de projectes, per iniciar un assistent de creació de vídeo, o Projecte buit, per crear un nou projecte des de zero. Seleccioneu també aquest últim element si voleu arribar a la línia de temps del seu projecte immediatament i realitzar tots els procediments d'edició manualment.

A la dreta de la pantalla trobaràs un seguit d'icones: Mitjans de comunicació per importar imatges i vídeos, àudio per afegir pistes d'àudio guardades al dispositiu, i Article perquè gravar àudio immediatament. Un cop hagis afegit tots els elements que necessites per al teu projecte, tócalos en la línia de temps perquè apareguin noves eines. A continuació, pots fer alguns canvis importants com tallar un vídeo, donar-li la volta o aplicar filtres o subtítols amb efectes, tot això mitjançant els botons de la pantalla.

Quan hagi realitzat tots els canvis que vulgui fer en el seu projecte, toqueu la icona de compartir a la banda esquerra de la pantalla i després toqueu el Guarda el vídeo a la Galeria, perquè puguis desar el projecte en el teu dispositiu. Alternativament, toc les icones de les xarxes socials de la seva dispositiu en cas que vulgui pujar el vídeo en línia.

L'aplicació d'edició de vídeo KineMaster no té anuncis de pancarta, però pots comprar l' edició Professional a un cost de 3,56 euros / mes o 28,46 euros / any en Android o 5,49 euros / mes o 45,99 euros / any en iOS. La subscripció li permetrà eliminar la marca d'aigua de el vídeo exportat i tenir accés a elements de primera qualitat per afegir al seu projecte.

Aplicació per a l'edició de fotos i imatges

Snapseed (Android / iOS)

Snapseed és una aplicació popular (i unànimement apreciada) desenvolupada per google, Dissenyada per realitzar la tasca d'editar una imatge o una foto a dispositius mòbils. Disponible en gratis ... tant en Android com en iOS, té del seu costat el ser una aplicació realment completa. Molta gent aprecia Snapseed i la raó és perquè proporciona moltes eines per tractar l'edició de la forma més professional possible, fent el procés el més senzill possible, en comparació amb altres aplicacions similars.

Vols saber com funciona? Bé, et diré ara mateix com editar una imatge amb Snapseed. Primer, després de descarregar l'aplicació de la botiga del teu dispositiu, toca al Obrir.

Ara se li demanarà que toqui la pantalla per començar a utilitzar l'aplicació. A continuació, realitzi l'acció suggerida prement en qualsevol part de la pantalla i accepti la pantalla que apareix. Ara selecciona la vista prèvia de la imatge que vols editar. Si no pots trobar el que estàs buscant, toca el símbol de menú ( ☰) i buscar la imatge a editar entre totes les carpetes possibles de la seva dispositiu o al núvol.

Per començar a editar una foto o imatge, simplement toca els botons de la part inferior de la pantalla. Llavors, premi sobre Eines per veure les moltes eines a la seva disposició: pot, per exemple, fer una retallada, tocar en Ja basta. Pressionant en el seu lloc el botó Desenfocament es pot aplicar un efecte de desenfocament a la imatge; el Text afegir subtítols estilitzats amb el seu missatge personal, mentre que el HDR s'utilitza per aplicar l'efecte HDR a la imatge.

En resum, els que he esmentat són només alguns exemples de característiques que pots utilitzar; com segurament has vist per tu mateix, Tens l'opció de provar la teva mà en l'edició de fotos i imatges. Experimenta en llibertat però recorda només una cosa: cada vegada que seleccions i utilitzis una eina, hauràs de confirmar el canvi tocant el marca de verificació a la part inferior dreta de la pantalla.

Quan estigui satisfet amb el seu treball, pot procedir a guardar els canvis fent clic a exportació... baix a la dreta. Llavors se li oferirà una tria de diferents articles: Desar per guardar una còpia de la foto a la memòria del seu dispositiu; exportació per crear una còpia de la seva foto, canviant la seva mida, format i qualitat segons el ajustat a la configuració (a la pantalla d'edició de fotos, premi el botó símbol de tres punts i triar Paràmetres ); Exporta com per crear una còpia de la imatge, guardant-la en una carpeta de la seva elecció, o comparteix per compartir la imatge en les xarxes socials o pujar-la al núvol.

Pixlr (Android / iOS)

Una altra aplicació molt popular utilitzada pels usuaris és Pixlr, disponible gratis ... tant en Android com en iOS. Aquesta aplicació està bastant plena d'eines per editar fotos i imatges i probablement també la apreciarà per la funcionalitat addicional que permet crear collages de fotos.

Primer descarregueu de la botiga del dispositiu, usant els enllaços que li vaig proporcionar i després premi el botó Obrir. pressiona a Estic d'acord en la finestra que apareix per accedir a la pantalla principal de l'aplicació.

Ara seleccioneu la font des de la qual importar la imatge a editar. Per exemple, feu clic a Cambra per fer una foto en el lloc, o tocar en fotos per explorar la galeria en la memòria del seu dispositiu, buscant una foto per importar i modificar. En tots dos casos, si apareix una finestra de consentiment perquè accedeixi a la càmera oa la memòria del seu dispositiu, consenti en aquesta sol·licitud sense preocupar-se.

Un cop hagueu seleccionat la imatge (o l'hagi pres amb la seva càmera), les seves eines d'edició estaran disponibles a la secció inferior de la pantalla. En particular, a l'tocar el amb el símbol dels dos cercles A la cantonada inferior esquerra, podria fer alguns canvis bàsics, com retallar o rotar la imatge, ajustar el contrast o la brillantor, només per nomenar alguns. L ' amb el símbol de l'pinzell li permetrà en canvi utilitzar el pinzell per dibuixar línies suaus o línies d'efecte pixelat, o li permetrà aclarir o enfosquir manualment parts de la imatge.

Una altra eina que recomano fer servir per editar la imatge és la icona de les dues pàgines superposades. Aquest botó us permetrà aplicar un filtre de color a la imatge o fins i tot superposar efectes entre els disponibles. Colpejant al el símbol de el marc, pots triar emmarcar-les amb un dels molts marcs disponibles, o enganxar adhesius. finalment el amb la lletra T li donarà la possibilitat d'afegir subtítols, triant entre diferents fonts i estils.

Està satisfet amb els canvis que ha fet en la seva imatge? Bé, ara tot el que has de fer és guardar una còpia de la teva feina prement en el fet, situat a la part superior dreta. Podeu escollir si voleu compartir la imatge a les xarxes socials (tocant la tecla Instagram, Facebook o Twitter ) O deseu-lo en la seva dispositiu ( Desa la imatge ). Si cap d'aquestes opcions és el que vols fer, toca a Altres per triar entre guardar o compartir la imatge amb una de les aplicacions instal·lades en el teu dispositiu.

Més aplicacions d'edició de fotos, vídeos i imatges

Et van agradar les aplicacions de les que et vaig parlar en detall, però t'agradaria rebre més consells sobre quines aplicacions descarregar per poder tenir més comparació? Aquí el tens en un obrir i tancar d'ulls. A continuació es mostra una breu llista d'altres aplicacions d'edició realment populars.

  • prisma (Android / iOS)) : Prism no és l'aplicació habitual d'edició de fotos, ja ho veuràs. El propòsit principal de l'aplicació és permetre distorsionar completament les teves fotos, aplicant filtres originals. La seva imatge es tornarà molt similar a la d'un quadre, ja ho veurà. És gratis amb la possibilitat de fer compres en l'aplicació per obtenir sempre nous filtres.
  • clips (IOS): dissenyada específicament per a les xarxes socials, Clips és una aplicació molt atípica que et permet editar els teus vídeos en només uns pocs tocs a la pantalla. Les seves eines no són per a res tradicionals i quan aprenguis a usar-les, ja no podràs prescindir-ne. È gratis però només està disponible en iOS.
  • Clip Adobe Premiere ( Android / iOS ): Està buscant una aplicació d'edició de vídeo professional i tradicional? Després, sense dubtar-ho, recorri a Adobe Premiere Clip. Desenvolupat per la coneguda empresa, no és més que una versió més lleugera (però tot i així completa amb eines) per a dispositius mòbils del conegut programari Adobe Premiere Pro.
  • Adobe Photoshop Mix (Android / iOS): Si vols editar fotografies de forma professional i tradicional hauries de provar l'aplicació Adobe Photoshop Mix. Per què? L'aplicació en qüestió és desenvolupada per Adobe, una companyia molt coneguda pel seu programari d'edició de vídeo i gràfics digitals. Les aplicacions desenvolupades per Adobe són una veritable garantia.