Aplicació per youtuber

Recentment ha obert el seu primer canal a la coneguda plataforma per compartir vídeos Youtube i, per tant, està una mica en els braços del seu nou rol com «youtuber«. No obstant això, ets un volcà d'idees i ja tens diversos vídeos en ment per fer i publicar amb la intenció de donar a conèixer el teu canal.

Molt bé! M'alegra que tinguis idees clares sobre el teu camí com WEBSTAR, què tal si només et dono una mica d'ajuda, recomanant algunes aplicacions per a telèfons mòbils i tauletes que et permetran administrar millor el teu negoci? Tinc en ment algunes aplicacions que et seran de molta utilitat per fer la teva feina com youtuber.

Com es diu? Estàs molt interessat a saber quins aplicació per youtuber ¿Descarregar? Molt bé! A continuació et suggereixo que et prenguis uns minuts de temps lliure per llegir en detall aquesta guia: et parlaré en profunditat sobre algunes aplicacions que considero molt útils per als que posseeixen un canal a Youtube, explicant de forma completa les principals característiques de cada eina. Tot el que necessites es un telèfon mòbil o tauleta Android La seva iPhone o iPad: seguint les meves instruccions, pot provar les aplicacions que recomanaré. ¿Aquestes punt per començar? Si? Molt bé! Et desitjo una bona lectura i molta sort en la teva carrera com youtuber.

Youtube Creator Studio (Android / iOS)

Disponible gratis en Android i iOS, l'aplicació Youtube Creator Studio és la primera aplicació de la qual vull parlar-los, ja que la considero indispensable per a tot aquell que tingui un canal de Youtube.

L'aplicació ofereix la possibilitat d'administrar el seu canal de Youtube en tots els aspectes des del seu dispositiu mòbil. Li permet veure vídeos carregats, administrar comentaris i respondre'ls, a més d'oferir algunes eines avançades per monitoritzar estadístiques.

Per descarregar-lo, vagi a Android PlayStore o iOS App Store, busqui l'aplicació escrivint Estudi de creadors de Youtube en el motor de cerca de la botiga virtual del dispositiu. Un cop localitzat, premeu el botó Instal·lar / Acceptar per descarregar-lo en Android, o al botó Obtenir / instal·lar per descarregar l'aplicació en iOS. Un cop descarregat al teu dispositiu, inícialo: vull explicar-te com funcionen les principals característiques.

El primer que hauràs de fer per utilitzar aquesta aplicació és connectar el teu compte de google i, en conseqüència, poder accedir al teu canal de Youtube a través d'aquesta aplicació. Després, seleccioneu el compte de Google a l'iniciar sessió per poder utilitzar l'aplicació Youtube Creator Studio.

L'aplicació Youtube Creator Studio està, com et vaig dir, dissenyada per permetre't administrar teu canal en tots els aspectes a la coneguda plataforma per compartir vídeos. L'aplicació es compon d'algunes seccions principals, les mateixes que pots trobar administrant el teu canal de Youtube des d'un navegador d'escriptori. Feu clic al botó menú (Símbol de tres línies horitzontals ) Per veure les principals eines de gestió de canals que posa a disposició Youtube Creator Studio:

  • tauler : Aquesta és una pantalla de resum que mostra el resum dels seus últims vídeos pujats amb estadístiques relacionades, temps de visualització i comentaris.
  • Vídeo : A través d'aquesta secció pots veure la llista completa de vídeos pujats al teu canal de Youtube per a la seva gestió.
  • Llista de reproducció : A través d'aquesta secció pots veure la llista completa de llistes de reproducció creades en el teu canal de Youtube per a la seva gestió.
  • Comentaris : En aquesta secció pots veure tots els comentaris publicats per teus vídeos i llistes de reproducció al teu canal de Youtube en la seva totalitat
  • analítica : Una secció molt important que li permet tenir una visió general completa de les vistes en temps real per al seu canal de Youtube i per als seus vídeos, a més de permetre-li veure els ingressos estimats per al seu canal a la plataforma per compartir vídeos.
  • configuracions : Aquesta és una subsecció dedicada a la configuració de l'aplicació pel que fa a l'activació o desactivació de notificacions.

Usant l'aplicació Youtube Creator Studio, i les seccions indicades per mi, pot administrar tots els aspectes relacionats amb el seu canal de Youtube. L'aplicació li permetrà actuar fins i tot quan estigui fora de casa, utilitzant el seu telèfon mòbil o tauleta.

Youtube (Android / iOS)

Des del moment en què tingui un canal a la famosa plataforma de vídeos de Google, no oblidi instal·lar l'aplicació més important de totes en el seu dispositiu mòbil Android o iOS: l'aplicació oficial de Youtube.

Sí, perquè per visualitzar els vídeos d'altres usuaris de Youtube fins i tot quan estàs fora de casa, l'eina més completa que et permet fer-ho és la pròpia aplicació de Youtube. També pot veure vídeos de Youtube a través del navegador que fa servir per navegar en el seu telèfon mòbil, però l'experiència de l'usuari serà més optimitzada si fa servir l'aplicació oficial.

A més, l'aplicació oficial de Youtube per Android i iOS també es pot utilitzar per gravar vídeos i transmetre en viu directament des del telèfon mòbil. ¿No ho sabies? No es preocupi, li diré com utilitzar millor l'aplicació de Youtube.

Primer descarregui l'aplicació oficial de Youtube a través d'Android PlayStore o iOS App Store, busqui l'aplicació en qüestió escrivint Youtube en el motor de cerca integrat i, un cop trobat, premeu el botó Instal·lar / Acceptar per descarregar-lo en Android. Sí iOS, en canvi, premeu el botó Obtenir / instal·lar per descarregar l'aplicació de l'App Store. Un cop descarregat al teu dispositiu, inícialo: vull parlar-te d'algunes característiques que crec que són de fonamental importància. També tingui en compte que per aprofitar a l'màxim l'aplicació de Youtube, ha d'iniciar sessió a través del compte de Google relacionada amb el seu canal a la plataforma per compartir vídeos.

La pantalla principal de l'aplicació de Youtube és la Llar (Símbol d'un cabana ); a través d'aquesta secció pot veure una llista de vídeos i canals recomanats per Youtube.

Usant la barra de menú a la part inferior, llavors té el botó disponible Tendències (Símbol d'un foc ); aquesta secció us permet veure els vídeos de Youtube més populars, i també us permet escollir els vídeos populars per veure per categoria: música, en viu, jocs, notícies.

Prement el botó Inscripcions (Símbol de Youtube ) En el seu lloc, tindrà accés a el panell dedicat a veure tots els vídeos recents pujats pels canals de Youtube als quals està subscrit.

Aquí està la secció llavors ocupacions (Símbol de campaneta ) Que et permet posar-te en contacte amb altres persones registrades a Youtube i la secció Col·lecció (Símbol d'un carpeta ), Dissenyat per realitzar un seguiment de la seva activitat en línia amb la secció Cronologia, A través dels vídeos agregats a la secció Mira després, El que també et permet veure el resum dels vídeos pujats al teu canal de Youtube.

Per gravar vídeos i pujar-los a Youtube directament des de l'aplicació, premeu el botó amb el símbol de càmera de vídeo i després escolliu si voleu gravar un vídeo per publicar-més tard (botó gravar ) O si retransmetre en directe (botó Transmissió en viu ). A l'optar per gravar un vídeo per ser publicat de forma diferida, tindràs a la teva disposició algunes eines bàsiques de edició, Podent així editar un vídeo per a ser publicat a Youtube en poc temps fins i tot quan estiguis fora de casa.

Kine Màster (Android / iOS)

Has creat el teu canal de Youtube i estàs buscant una aplicació completa per editar vídeos gravats directament des del teu smartphone? Estàs de sort, puc recomanar-te una aplicació absolutament digna de menció de la qual no podràs prescindir.

L'aplicació en qüestió es diu Kine Màster i, disponible de forma gratuïta en Android i iOS, és, al meu entendre, una de les millors per editar pel·lícules i realitzar muntatges de vídeo amb fotos i efectes, fent servir un dispositiu mòbil com un telèfon intel·ligent o una tableta. La fortalesa de l'aplicació és la seva interfície d'usuari rica en eines, a través de les quals pot crear muntatges de vídeo captivadors.

Per començar a fer servir Kine Màster, descarregui l'aplicació des de la PlayStore d'Android o l'App Store d'iOS, busqui l'aplicació en qüestió escrivint Mestre de Kine en el motor de cerca integrat i, un cop trobat l'aplicació, premeu el botó Instal·lar / Acceptar per descarregar-lo en Android. Si voleu descarregar Kine Màster en iOS, en el seu lloc, feu clic al botó Obtenir / instal·lar.

També tingui en compte que pot utilitzar Kine Màster de forma gratuïta sempre que tingui una marca d'aigua impresa en les pel·lícules que generi a través de l'aplicació. Per eliminar aquesta marca d'aigua, així com per accedir a algunes funcions addicionals, pot subscriure. El cost d'aquest últim és de 5,49 € a l'mes o 45,99 € a l'any (en iOS).

Per utilitzar les eines d'edició de video d'aquesta aplicació, iniciï Kine Màster i toc la icona de l' claqueta amb el símbol (+) que trobes en el centre de la pantalla. A la següent pantalla, ara toca el botó Mitjana per importar el vídeo a editar.

Un cop hagueu seleccionat el vídeo o la part que voleu importar, pot usar les eines de la roda Kine Màster per editar el vídeo en qüestió. Específicament, tens les següents funcions disponibles:

  • Botó de capa (Símbol més fulles superposades ): Li permet afegir elements superposats addicionals a el vídeo, com efectes, textos, adhesius i escriptura a mà.
  • Botó d'àudio (Símbol d'un nota musical ): Li permet modificar significativament l'àudio de el vídeo en qüestió, agregant música omissió, sons i efectes predefinits o una banda sonora musical triant entre les pistes musicals que poden estar presents en la memòria del seu dispositiu mòbil.
  • botó Veu (Símbol d'un micròfon ): Li permet gravar una veu en off pel video importat.

Per aprofitar diverses altres funcions addicionals, premi a la miniatura de el vídeo en la línia de temps: veurà aparèixer una llarga llista de botons que li permetran retallar el vídeo, tombar-lo, canviar la velocitat de reproducció, ajustar els volums, aplicar una correcció de color i molt més.

Un cop hagueu acabat d'editar el vídeo, premeu el botó a la part superior dreta, seleccioneu la resolució i la velocitat de fotogrames de l'arxiu a exportar i premeu el botó Exportar.