Et encanta escriure? Ets fanàtic de les sèries de televisió? Sols tractar amb fulls de càlcul i presentacions? amb un Protectors pot donar curs a les seves passions i treballar còmodament sense la molèstia d'una Pc portàtil: només utilitzeu les aplicacions correctes.

En aquest punt, estic segur, t'estàs preguntant quines són aquestes aplicacions «correctes» a què em refereixo, i no et preocupis, estic aquí per aclarir tots els teus dubtes. Com? Però òbviament t'oferim una bona llista de aplicacions per Pad Per instal·lar absolutament.

Valor: obri l'App Store d'immediat i prepareu-vos per descarregar (i possiblement fins i tot comprar) les millors aplicacions disponibles actualment per a estudi, treball i oci, ¡adaptades per a la tauleta Apple! Estic segur que podrà trobar molts recursos del seu interès i que, a la fi, podrà dir-se molt feliç i satisfet amb el que podrà fer amb ells. Què dius, aposti?

informació preliminar

Abans d'arribar a el cor de l'tutorial assenyalant aquells que, al meu entendre, són els millors aplicacions per iPad, Sembla correcte explicar-te com descarregar-los.

Per descarregar una de les aplicacions indicades en aquesta publicació en el seu iPad, simplement necessita tocar el nom de l'aplicació d'interès, esperi que s'obri la pantalla corresponent al dispositiu App Store (Si se li demana confirmació, respongui afirmativament) i premeu el botó Obtenir / Instal·lar (En el cas d'aplicacions gratis ) O en el qual té preu (En el cas d'aplicacions per una tarifa ).

Més tard, autoritzi la descàrrega per ID de cara, Touch ID o Contrasenya d'ID d'Apple i espereu que acabi el procés de descàrrega, després de la qual cosa pot començar a utilitzar l'aplicació tocant el botó obert va aparèixer en l'App Store o pressionant només icona que s'haurà afegit a la pantalla d'inici.

Com a alternativa al que acabo d'indicar, pot trobar les aplicacions que li interessen obrint «Manualment» App Store en l'iPad, seleccionant l'element Cercar en l'últim (a baix a la dreta), escrivint el nom aplicació del seu interès en el camp apropiat, seleccionant el suggeriment pertinent i continuar amb la descàrrega i instal·lació, com es descriu en les línies anteriors.

No obstant això, tingui en compte que per descarregar l'aplicació, ha d'haver iniciat sessió en el seu dispositiu amb la seva. ID d'Apple i has d'haver associat amb aquest últim un mètode de pagament vàlid (En el cas d'aplicacions pagues). Per a més informació sobre això, la qual remeto a llegir el meu tutorial sobre com crear una ID d'Apple.

Una altra cosa que el convido a considerar és el fet que algunes aplicacions gratuïtes ofereixen compres en l'aplicació. Això vol dir que es poden descarregar i utilitzar de forma gratuïta, però que, després del pagament d'una quantitat específica de diners, li permeten desbloquejar funcions i / o contingut addicionals. No obstant això, això no és obligatori.

Aplicacions d'iPad per estudiar i treballar

Després de fer els aclariments abans esmentades, vam arribar a el moll de l'assumpte i descobrim, junts, quines són les millors aplicacions per iPad en circulació. Comencem amb els útils per estudiar i treballar. Pots trobar-los a continuació.

 • números - l'aplicació per desenvolupar fulls de càlcul d'Apple, també compatible amb arxius Excel. Sí descàrrega i usa gratis.
 • fonamental - Aplicació de presentació molt popular d'Apple. és gratis
 • Microsoft Excel - part de l'aplicació de l'paquet de Microsoft Office que, a l'igual que la reconeguda contrapart de la Pc, li permet crear i obrir fulls de càlcul. És gratis, però sempre que la pantalla de l'iPad sigui menor a 10.1 «, en cas contrari, s'ha de subscriure a Office 365 per poder usar-lo.
 • Microsoft PowerPoint - l'aplicació de paquet mòbil de Microsoft Office per crear i veure presentacions. Fins i tot en aquest cas, és un recurs gratuït, però s'han de respectar les condicions establertes per al que fa a Excel.
 • PDF Expert - la millor aplicació per veure, administrar i editar PDF en iPad. Costa 10,99 euros.
 • Foxit Mobile - aplicació que actua com un lector de PDF i que també integra algunes funcions útils per editar arxius. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de € 11.49) per desbloquejar totes les funcions ofertes.
 • Scanbot - aplicació per escanejar fotos i documents amb la càmera de l'iPad, amb moltes funcions útils per optimitzar l'arxiu final. Els arxius resultants es poden guardar en PDF, compartir per correu electrònic i / o importar a altres aplicacions. Sí, descàrrega gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de 4,49 euros) per desbloquejar l'accés a totes les funcions.
 • expedient - el gestor de fitxers d'Apple inclòs en tots els iPads (i en tots els iPhones) a partir d'iOS 11. Es troba preinstal·lat al dispositiu però, si s'elimina, es pot descarregar novament sense cap cost.
 • documents - Administrador d'arxius versàtil per iPad, gràcies a el qual es poden gestionar documents, fotos i altres tipus d'arxius. S'integra amb els serveis de emmagatzematge en el núvol més reconeguts i també té un navegador intern. Gratuït.
 • ordres - aplicació d'automatització distribuïda per Apple (després de l'adquisició de Workflow fa algun temps) a través de la qual és possible crear fluxos de treball per a totes les necessitats. Està preinstal·lat però, en cas d'eliminació, es pot descarregar de nou de forma gratuïta.

Aplicacions d'iPad per escriure

L'iPad també pot ser una excel·lent eina a través de la qual escriptura textos de diversos tipus: notes simples, assajos, llibres sencers, etc. Si està interessat en això, hi ha un munt d'aplicacions útils a continuació.

 • pàgines - l'aplicació de processament de textos d'Apple. També és compatible amb la visualització i edició de documents de Microsoft Word. és gratis
 • Microsoft Word - El famós processador de textos que forma part de l'paquet de Microsoft Office. Sí, pot utilitzar de forma gratuïta, sempre que la pantalla de l'iPad sigui més petita que 10.1 «. En cas contrari, s'ha de fer a l'Office 365 per poder usar-lo.
 • i A Escriptor - editor de text amb una interfície mínima i tot enfocat en contingut que també admet escriure en Markdown. Costa 9,99 euros.
 • Ulisses - Una de les aplicacions més reconegudes per la productivitat de el text. Permet escriure i administrar documents de text, sincronitzar i exportar-los en diversos formats i en diverses aplicacions. Sí, descàrrega gratis, però després has de registrar per obtenir una subscripció (a el cost base de 4,99 euros / mes) a través de compres en l'aplicació.
 • amanuenc - Una altra aplicació de renom per que fa a escriure a través d'iPad. Els escriptors de llibres l'aprecien molt, ja que li permet organitzar textos escrits per capítols i paràgrafs. Costa 21,99 euros.
 • notes - és l'aplicació d'Apple per escriure notes i prendre notes. També admet l'ús de Llapis d'Apple, Li permet afegir diversos arxius adjunts a les notes creades i es poden crear continguts sensibles amb Identificació facial, Touch ID o contrasenya. Està preinstal·lat però, en cas d'eliminació, es pot descarregar de nou sense cap cost.
 • editorial - La millor aplicació per escriure textos de rebaixes. Inclou gestos molt convenients i la capacitat de crear abreviatures i scripts per automatitzar el treball. Costa 5,99 euros.
 • notabilitat - aplicació imperdible gràcies a la qual és possible crear documents «híbrids» usant el teclat i l'Apple Pencil, en fulls virtuals blanques o amb pentagrames i temes a quadres. Costa 10,99 euros.
 • penúltim - aplicació per a escriure notes, notes i diversos textos, tant a través de el teclat virtual com a través de l'Apple Pencil, per organitzar-se en quaderns especials. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a un cost base de 1.09 euros) per desbloquejar contingut addicional.

Aplicacions d'iPad per llegir

L'iPad també pot ser una eina molt convenient per a llegir revistes, llibres i còmics en format digital. Aquí, llavors, hi ha les millors aplicacions dedicades a aquest tipus de contingut.

 • llibres - aplicació posada a disposició per Apple per llegir llibres electrònics i escoltar audiollibres. Està preinstal·lat però, si s'elimina, es pot tornar a descarregar de forma gratuïta.
 • encendre - l'aplicació oficial de Kindle per llegir llibres vinculats al seu compte de Kindle a iPad. és gratis
 • Bluefire Reader - Lector de llibres electrònics gratuït que també permet l'accés a contingut protegit amb DRM. També ofereix diverses opcions per personalitzar la manera de visualització. és gratis
 • Butxaca - li permet arxivar publicacions de bloc i notícies que desitja llegir més tard i accedir-hi sense connexió. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de 4,99 euros) per desbloquejar totes les funcions.
 • zel còmic - La millor aplicació per llegir còmics en CBR / CBZ / PDF descarregada de Internet. Costa 5,49 € i ofereix compres en l'aplicació (2,29 €) per desbloquejar temes addicionals i altres funcions.
 • Reeder - un dels lectors de RSS més populars per iPad. És compatible amb molts serveis per a la sincronització de notícies. Costa 5,49 €.
 • Feedly - Excel·lent lector d'RSS gratuït. Té una interfície d'usuari agradable i és molt fàcil d'utilitzar. Possiblement ofereix compres en l'aplicació (a un cost de 7,99 euros / mes) per desbloquejar funcions addicionals.
 • Flipboard - li permet seguir les fonts d'interès i llegir les notícies publicades en forma de revista en format digital. és gratis
 • Notícies República - aplicació de notícies que se centra en els gràfics. Us permet escollir els temes d'interès i llegir les notícies rellevants. Gratuït.
 • Diaris italians + - li permet llegir tots els principals diaris italians en les seves versions en línia. Sí, descarregui gratis, però per accedir a el contingut s'ha de subscriure a la subscripció (a el cost base de 99 centaus) a través de compres en l'aplicació.

Aplicacions d'iPad per dibuixar

Si! També pot usar l'iPad com a eina per disseny. Per saber quines aplicacions són les més adequades per a aquest propòsit, segueix llegint. A continuació s'enumeren.

 • uFer - li permet dibuixar en dues dimensions i rotar instantàniament l'esbós per veure la representació en 3D. També és compatible amb Apple Pencil. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de € 16.99 / mes) per aprofitar totes les funcions disponibles.
 • paper - aplicació que et permet dibuixar, pintar i crear diversos esbossos gràcies a una sèrie d'eines compostes per bolígrafs, marcadors i pinzells virtuals. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de € 6,49) per desbloquejar contingut addicional.
 • pintor infinit - és l'aplicació per excel·lència per als amants de la pintura i el dibuix. És molt complet i dedicat principalment a usuaris experimentats. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de € 3.49) per desbloquejar més funcions.
 • procrear - famosa aplicació per dibuixar, pintar i fer il·lustracions. Ofereix un conjunt variat de funcions i eines i també admet l'ús d'Apple Pencil. Costa 10,99 euros.
 • Dibuix d'Adobe Illustrator - és la variant iOS d'el programari Adobe d'Adobe. Li permet experimentar amb dibuixos i gràfics vectorials en moviment. Gratuït.
 • Autodesk SketchBook - popular aplicació d'inici d'Autodesk per dibuixar gratis. També és compatible amb l'ús d'Apple Pencil. és gratis
 • conceptes - aplicació per crear esbossos que integra una àmplia gamma d'eines per estructurar el seu treball en múltiples nivells. Mobifriends però amb compres en l'aplicació per desbloquejar funcions avançades (a un cost base de 5,49 euros).
 • esbossos Tayasui - aplicació que destaca per la seva elegant i minimalista interfície. Inclou eines com llapis, pinzells, aquarel·les, temperes i pastissos a l'oli i diverses característiques avançades. Sí, descàrrega gratis, però pots desbloquejar funcions addicionals a través de compres en l'aplicació (a partir de 2,99 euros).
 • Paper de bambú - aplicació desenvolupada per Wacom, un dels principals fabricants mundials de tauletes gràfiques, que integra nombroses eines per dissenyar amb extrema facilitat. Sí, descàrrega gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de 1,09 euros) per desbloquejar eines i característiques addicionals.
 • SketchUp Viewer - La variant mòbil de l'famós programari SketchUp perquè les PC experimentin amb el disseny 3D. Gratis, però amb compres en l'aplicació (a un cost de 9,99 euros) per aprofitar les característiques de realitat augmentada.

Aplicacions d'iPad per a Internet

Buscant aplicacions d'iPad per navegar Internet, Explotar les xarxes socials i administrar el correu electrònic? Aquí està!

 • correu - és el client de correu electrònic predeterminat d'iOS, distribuït directament per Apple. Està preinstal·lat però, si s'elimina, es pot descarregar de nou sense cap cost.
 • gmail - és l'aplicació de Gmail. El servei de correu electrònic de google. Gratuït.
 • espurna - aplicació per correu electrònic gratuït que li permet resoldre el problema de les caixes sobrecarregades organitzant millor els missatges rebuts i els enviats.
 • crom - és la versió per iOS de l'famós navegador d'inici de Google PC. Si es fa servir també en iPad, permet tenir favorits i dades de navegació sincronitzats. és gratis
 • Firefox - versió mòbil de el navegador d'inici Mozilla, amb suport per a sincronització de dades de navegació. és gratis
 • iCab - navegador de renom que integra moltes funcions avançades útils, inclosa la gestió de descàrregues, navegació a pantalla completa, mode convidat i molt més. Costa € 2,29 i ofereix compres en l'aplicació (a un cost base de € 1,09) per afegir més funcions.
 • Facebook - L'aplicació de xarxa social número u en el món. Inevitable. és gratis
 • missatger - aplicació gràcies a la qual pots fer servir el xat de Facebook des de iOS. Et permet xatejar amb amics, intercanviar arxius amb ells, cridar i fer videotrucades.
 • refilo - l'aplicació oficial de Twitter per iPad. és gratis
 • Messenger per WhatsApp - aplicació gràcies a la qual és possible usar WhatsApp mitjançant iPad. També és compatible amb notificacions push. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de 3.49) per eliminar anuncis i desbloquejar altres funcions.

Aplicacions d'iPad per a fotos, vídeos i música.

Concloem amb les aplicacions d'iPad dedicades a l'ús i la creació de contingut multimèdia, com fotos, vídeos i música. Es mostren els següents.

 • infondre - El millor reproductor de vídeo per iPad. Admet tots els principals formats d'arxius multimèdia, descàrrega automàticament informació i cartells d'Internet i li permet veure vídeos en temps real des de la seva xarxa domèstica. Sí, pot descarregar de forma gratuïta, però per desbloquejar totes les funcions que necessita per continuar amb les compres en l'aplicació (a partir de 99 centaus / mes).
 • VLC - Contrapart per iOS d'el famós reproductor multimèdia per Pc. Li permet reproduir tot tipus d'arxius d'àudio i vídeo. Gratuït.
 • iMovie - Excel·lent aplicació d'edició de vídeo d'Apple. Sí, descàrrega i usa gratis
 • YouTube - l'aplicació oficial de YouTube, essencial! és gratis
 • Rai.tv - per veure tots els programes Rai en viu i sota demanda. és gratis
 • Mediaset Play - per veure programes Mediaset en viu i sota demanda. és gratis
 • Banda de garatge - Aplicació per a la llar d'Apple per a producció musical. Gratuït.
 • Spotify - l'aplicació d'un dels serveis de transmissió de música més famosos. La descàrrega és gratis. Per a més informació, consulteu el meu guia sobre com funciona Spotify.
 • Fotos de Google - l'aplicació Google per organitzar les seves fotos en el núvol i el servei de còpia de seguretat de el mateix nom. Gratuït.
 • Snapseed - una altra aplicació desenvolupada per «big G» que li permet editar imatges des de iPad usant les moltes eines disponibles. Gratuït.