Aplicacions de teclat. Alguna vegada ha sentit parlar de aplicacions de teclat?  Tots els telèfons mòbils Android e iOS ofereixen la possibilitat de canviar el teclat virtual i predeterminat de la seva telèfon mòbil descarregant una aplicació de teclat alternativa especial.

Imagino que, havent aclarit aquesta qüestió, potser estigui preguntant per què hauries de descarregar una aplicació alternativa per al teclat i canviar la predeterminada que, segur, funciona a la perfecció. La resposta és molt simple: de vegades, el teclat predeterminat de la seva dispositiu Android i iOS és limitat. El propòsit d'instal·lar una aplicació de teclat és obtenir una experiència de mecanografia personalitzada. Un exemple? Un dels teclats alternatius més populars integra google en ell, el que li permet buscar a Internet directament des del teclat.

Guia de les millors aplicacions de teclat

SwiftKey (Android / iOS)

Les aplicacions de teclat són populars en Android Play Store i iOS App Store. Una de les més descarregades és el teclat virtual per Android i iOS, Swifkey.

SwiftKey és un dels teclats gratis més popular entre els usuaris d'Android i iOS. La raó ve donada per la seva característica principal: la capacitat de escriure textos lliscant les lletres, perquè mai hagis de treure els dits de el teclat.

El sistema de lliscament de Switkey és molt intel·ligent i, a més de reconèixer paraules a mesura que llisca les lletres, pot aprendre amb el temps. A l'continuar fent servir aquesta aplicació de teclat veuràs com serà capaç d'aprendre les paraules que més fas servir per oferir-te una completació automàtica de text d'una manera efectiva.

Si garanteixes l'accés complet a l'aplicació, SwiftKey també podrà integrar-se amb serveis externs: entendrà el que escrius en diferents contextos, com correu electrònic o xarxes socials per exemple, per aprendre millor la teva manera d'escriure.

No obstant això, si és la primera vegada que utilitza l'aplicació, trobareu buides totes les seccions dedicades a les estadístiques. L'aplicació li mostrarà el mapa de calor d'escriptura amb les àrees de el teclat que més toca, però també les paraules que va poder completar automàticament i les paraules esperades.

Entre les altres característiques de l'aplicació Swifkey hi ha la possibilitat de canviar la disposició gràfica de el teclat, a través d'una sèrie d'interfícies disponibles a la secció Temes.

Gboard (Android / iOS)

Una de les aplicacions de teclat que considero més destacades és Gboard, el teclat virtual desenvolupat per Google.

Gboard és gratis per Android i iOS i la seva principal característica és sens dubte la integració amb el motor de cerca de Google. Una eina que no s'ha de subestimar, ja que pots fer qualsevol cerca a Google directament des del teclat, sense canviar d'aplicació.

Per fer una recerca a Google, usant el teclat de Gboard, simplement escriu el que estàs buscant en el petit quadre que apareixerà pressionant el símbol google en el teclat. Penseu en l'avantatge d'usar el teclat Gboard mentre escriu en una aplicació de missatgeria: pot fer una cerca a Google sense sortir de l'aplicació i enviar el resultat de la cerca a el destinatari de l'missatge de forma ràpida i senzilla, utilitzant la tecla compartir.

Entre les altres característiques de Gboard es troba el suport per escriure fins a tres idiomes a el mateix temps i la capacitat de canviar el tema de el teclat per personalitzar des d'un punt de vista estètic.

Finalment, fins i tot amb Gboard, pot escriure un missatge de text lliscant les lletres, perquè mai hagi de treure els dits de el teclat. Gboard, com tots els teclats virtuals, s'ha d'utilitzar per millorar amb el temps: es necessita un ús freqüent per aprofitar a l'màxim el sistema de completat automàtic. .

Go Keyboard (Android / iOS)

En aquest punt, imagino que es preguntarà per què vaig triar aquesta aplicació entre les moltes aplicacions de teclat disponibles a Android i iOS. .

Go Keyboard, a diferència de Swifkey i Gboard, ofereix funcions addicionals al meu entendre molt vàlides. Com veurem específicament en les següents línies, Go Keyboard és un teclat virtual que fa el seu punt fort de possibilitats de personalització.

Go Keyboard ofereix la funcionalitat Swipe, ara integrada en molts altres teclats virtuals populars però, a part d'això, es destaca de les aplicacions anteriors per les seves eines de personalització disponibles a la configuració.

Quan descarregueu instal aquest teclat, primer notarà el seu disseny particular. A sobre de les lletres hi ha un menú especial amb diferents símbols. El primer símbol de què vull parlar és el de full : Li permet tenir accés a algunes configuracions de teclat virtual.

Pot decidir si vol activar o desactivar els suggeriments de paraules i el mode de desplaçament o fins i tot canviar el so de les tecles quan escriu una paraula. Hi ha altres valors que pots modificar i personalitzar al teu gust: per exemple, pots optar per fer més gran o reduir el espai i també si habilitar o inhabilitar el manera cursor.

Les altres funcions de personalització de les que els vaig parlar són visibles prement el botó símbol de tres punts, A través del qual tindràs accés a menú configuracions.

Per exemple, toca l'element Necessites ajuda, Si desitja descobrir en detall totes les altres funcions de el teclat virtual Go Keyboard.

Els ajustos d'idioma poden canviar l'idioma de el teclat virtual. També va assenyalar la presència de inserir configuració, A través del qual podrà personalitzar encara més la seva experiència d'escriptura amb aquest teclat.

Go Keyboard també ofereix moltes personalitzacions des d'un punt de vista estètic: toca la veu Temes al menú de sota. Una nova pantalla us permetrà descarregar un o més temes disponibles a la llista: com veurà, hi ha nombrosos paquets cosmètics per personalitzar el teclat.

Les altres eines que ofereix l'aplicació són visibles a la pantalla principal: toqueu el símbol de emoticona al menú superior o el símbol de l' cor : Podràs veure tones de emojis i adhesius per personalitzar els teus missatges. Prement el símbol la Samarreta en el seu lloc, pot tenir accés ràpid als temes descarregats per al teclat virtual. D'aquesta manera, pot canviar l'aspecte del teclat quan ho desitgi, només amb un simple toc.

Altres aplicacions de teclat populars

Abans de concloure aquest article dedicat a les aplicacions de teclat vull donar-te alguns consells. Hi ha molts teclats virtuals per Android, però els teclats que provenen de la Play Store d'Android o de l'App Store d'iOS són els únics completament segurs i fiables.

Per això aconsello que no descarreguis un teclat de botigues en línia que no siguin les predeterminades de l' sistema operatiu. Aquests teclats, descarregables com Apk en Android, s'han de considerar no oficials. El risc és que estiguin compromesos i dissenyats per realitzar un seguiment dels textos que escriu, incloses les contrasenyes.

Dit això, si la llista de aplicacions de teclat que vaig suggerir anteriorment no et satisfà, aquí tens un resum addicional d'altres teclats per Android i iOS bastant comuns.

  • teclat fleksy - Un altre teclat intel·ligent popular disponible gratis per Android i iOS. El seu principal funcionalitat et permet escriure textos sense ni tan sols treure el dit de la pantalla, a través del clàssic manera lliscar. Aquest teclat té una interfície d'usuari mínima i essencial i també fa un ús eficient dels gestos. El teclat Flesky li permet eliminar les paraules escrites, moure en el text i realitzar altres operacions, només usant simples gestos en la superfície de el teclat.

 

  • teclat mínim - Disponible en Android i iOS, aquest és un teclat virtual molt exclusiu que li permet configurar totes les lletres que estan en la mateixa línia. El teclat és gratis durant els primers 30 dies en Android (després versió il·limitada per 3,49 euros). En iOS, però, el teclat Minumm no ofereix versions de prova i requereix compra immediata.

 

  • teclat Kika - Un teclat per Android i iOS dissenyat per als més petits que s'enfoca en emojis, stickers, símbols i GIF animats. El teclat està disponible de forma gratuïta, s'integra amb nombrosos temes i ofereix tones de possibilitats de personalització que li permetran canviar la interfície d'usuari de el teclat amb freqüència.