canviar a iOS: Que és i com funciona

Tot i el que diguin els fans d'una plataforma o una altra, entre iOS es Android no hi ha cap sistema operatiu clarament millor que un altre. Cadascun d'ells té característiques, fortaleses i debilitats que han de ser avaluades d'acord a les seves necessitats i en funció de l'ús que es faci de l' telèfon mòbil (O tauleta). Per això, si el teu pressupost ho permet, és bo poder provar les dues plataformes i després decidir si usar-les en paral·lel o «saltar» d'una a una altra quan sentis la necessitat.

Precisament en aquest context, és molt útil Canviar a iOS : Una aplicació gratuïta desenvolupada per Apple que et permet migrar dades d'Android a iOS d'una manera extremadament convenient i sense pèrdues de temps innecessàries. A l'usar Canviar a iOS, pot transferir el seu compte de google, Marcadors, missatges, contactes, fotos i vídeos d'Android a iOS sense haver de copiar-al seu PC primer i sense haver de connectar físicament el dispositiu Android a l' iPhone o iPhone. iPad. Tot funciona sense fils: sempre que els dos dispositius estiguin prou a prop l'un a l'altre.

L'únic inconvenient d'Canviar a iOS, si volem considerar-ho així, és que requereix la inicialització de el dispositiu de destinació. En altres paraules, per utilitzar l'aplicació, haurà de restablir el seu iPhone o iPad eliminant totes les dades que es troben actualment a la memòria de l'aparell. Per a més informació, segueix llegint.

 • operacions preliminars
 • Com utilitzar Canviar a iOS
 • Com canviar dades d'Android a iOS

operacions preliminars

Com s'acaba d'esmentar, per utilitzar Canviar a iOS has de inicialitzar iPhone o iPad, tornant-ho a l'estat de fàbrica.

Si no sap com inicialitzar el seu iPhone o iPad, aneu a menú configuracions iOS (la icona d'engranatge situat a la pantalla d'inici), aneu a General> Restablir, Pressiona la veu Inicialitzar contingut i configuracions, Escriu el desbloquejar PIN de la seva iDevice i confirmi per començar a formatar el dispositiu.

Formatar l'iPhone i l'iPad esborrarà totes les dades de el dispositiu, així que assegureu-vos de fer-ho abans de continuar. crear una còpia de seguretat de fotos, vídeos i altres dades emmagatzemats en el terminal.

No obstant això, aneu en compte, restaurar el dispositiu usant Canviar a iOS no podrà restaurar còpies de seguretat locals o d'iCloud directament. Això vol dir que haurà de copiar fotos i vídeos al seu PC i / o el núvol a través dels serveis oferts per Apple (iCloud Photo Library) o Google (Google Photos). I el mateix passa amb els contactes, documents i altres arxius de el dispositiu. Si necessita una mà per realitzar aquests còpies de seguretat «manuals», Doneu un cop d'ull als tutorials que s'enumeren a continuació.

 • Com fer còpies de seguretat d'iPhone, realitzar les clàssiques còpies de seguretat en iCloud i en el teu PC (que, però, com es va esmentar, no t'ajudarà molt).
 • Com transferir fotografies d'iPhone a PC, copiar fotos i vídeos de iOS a la Pc.
 • Com emmagatzemar fotos a iCloud, per saber com activar la còpia de seguretat en línia de fotos i vídeos.
 • Com sincronitzar els contactes de l'iPhone amb Gmail, per fer una còpia de seguretat en línia i fora de línia de la llibreta d'adreces.

Una altra cosa que ha de fer abans de prendre mesures és descarregar l'aplicació. Canviar a iOS (o Mou a iOS ) Al dispositiu Android, d'on provenen les dades que voleu copiar a l'iPhone o iPad.

Després obri Google Play Store, Busqui l'aplicació en qüestió i instal·leu-prement el botó Instal·lar en pc. L'aplicació només funciona en telèfons mòbils i tauletes equipats amb Android 4.0 i superior.

Si tens XNUMX Telèfon mòbil Huawei sense Play Store, pots descarregar l'aplicació a través d'una de les moltes botigues alternatives a Google: t'ho vaig dir al meu tutorial sobre com instal·lar aplicacions en Huawei.

Com utilitzar Canviar a iOS

Després d'instal·lar Canviar a iOS al dispositiu Android i després de inicialitzar el seu iPhone / iPad, està a punt per actuar. Aquí, llavors, estan tots els passos que ha de seguir en tots dos dispositius.

 • en iOS - segueixi el procediment guiat per a la configuració inicial de el dispositiu (ha de tenir una SIM inserida al dispositiu). Triï, per tant, el llengua en què fer servir iOS, indica el teu país de residència i pressioni Configura manualment, Per continuar sense importar dades automàticament des un altre dispositiu Apple. Inicia una sessió, per tant, a un vermell Wi FiEspereu uns moments a que s'estableixi la comunicació amb els servidors d'Apple, premeu el botó Seguir (Acceptar les condicions relatives a les dades i la privacitat) i triar si configurar immediatament Identificació facial / Touch ID o si procedir més tard ( Establir més tard en la configuració ). Un cop fet això, creï un codi de desbloqueig per al dispositiu ia la pantalla Aplicacions i dades tria l'opció Migrar dades d'Android. Després premeu el botó Seguir i marca el codi numèric que apareix al centre de la pantalla.
 • en Android - obre l'aplicació Canviar a iOS, Pressiona el botó Seguir i accepta les condicions d'ús de l'aplicació «tocant" a sota accepto. llavors ves vine, Prement el botó apropiat ubicat a la part superior dreta, escriviu el codi numèric que apareixia anteriorment a la pantalla de l'iPhone o l'iPad i esperar uns segons a que s'estableixi la connexió entre els dispositius Android i iOS a través d'una xarxa sense fils generada per l'ocasió. Si utilitzeu Android 6.0 o posterior, ha de permetre que Switch to iOS realitzi totes les operacions necessàries per al seu funcionament prement el botó permetre. Si falla la connexió sense fils entre els dos dispositius, intenta desconnectar el terminal Android de la xarxa Wi-Fi a la qual està connectat i repeteix l'operació (deixant la connectivitat Wi-Fi activa).
 • en Android - seleccioni totes les dades que voleu copiar a iPhone o iPad triant entre compte Google, marcadors, missatges, contactes, calendari, rotllo de la càmera etc. i pressiona el botó vinga, Per iniciar la transferència de dades. Com s'ha esmentat anteriorment, la durada de l'tràmit variarà en funció de la quantitat d'informació a transferir (les fotos i vídeos són els que requereixen més temps, ja que són «més pesats» pel que fa a MB). A la fi de la transferència de dades a iOS, premeu el botó final i tancament l'aplicació Canviar a iOS.
 • en iOS - a la fi de la transferència de dades des d'Android, premeu el botó Continuar amb la configuració d'iPhone / iPad i completi el procés de configuració inicial de iOS. Llavors inicia sessió al teu ID d'apple (O crea un), accepta el condicions d'ús de iOS prement el botó apropiat, trieu si voleu activar actualitzacions automàtiques de iOS es iMessage / FaceTime, Siri es Temps d'ús, Tria si enviar dades de diagnòstic per Apple i els desenvolupadors, establir l'ús de la tecnologia to veritable (Si la pantalla del seu iPhone té un), trieu si voleu utilitzar el tema clar o això fosc per a la interfície de iOS, configureu el nivell de l'zoom voleu utilitzar a la pantalla d'inici i segueixi el tutorial de gestos inicial (si fa servir un iPhone amb osca). Una vegada que es completi la configuració, se li demanarà que ingressi la contrasenya per compte Google importat a iOS i se li demanarà si voleu descarregar aplicacions que tenies en el teu dispositiu Android i que també estan disponibles en iOS.

Nota: Vaig fer el tutorial utilitzant un telèfon mòbil Android equipat amb Android 10.0 i un iPhone equipat amb iOS 13. Els passos a seguir són gairebé idèntics també en iPadOS i altres versions de iOS i Android, però el procediment de configuració inicial de sistema La manera de funcionament d'Apple pot canviar lleugerament en funció de la versió d'aquest últim instal·lada al dispositiu.

Com canviar dades d'Android a iOS

Vols transferir arxius d'Android a iOS però no vols esborrar el teu iPhone o iPad? En aquest cas et recomano que confiïs en serveis en el núvol per sincronitzar les dades en tots dos dispositius o, si ho prefereix, per transferir «manualment» alguna informació d'un dispositiu a un altre. Probablement hagi de treballar una mica més que el procediment proveït per Canviar a iOS, però si no voleu formatar el dispositiu, no té una altra opció.

 • Foto i vídeo - per a fotos i vídeos, recomano utilitzar Fotos de Google (Android / iOS) que li permet emmagatzemar fotos i vídeos en línia sense cost, sense límits d'espai o temps. L'única limitació és que les fotos es guarden amb una resolució màxima de 16MP i els vídeos amb una resolució màxima de 1080p. Alternativament, pot copiar fotos d'Android a la PC i després transferir-les a iOS «manualment». Podeu trobar tot el que s'ha explicat en els meus tutorials sobre com funciona Google Photos i com carregar fotos a iPhone.
 • Contactes - Quant als contactes, et recomano que sincronices la llibreta d'adreces de Gmail amb Android i iOS. D'aquesta manera tindràs una única llibreta d'adreces sincronitzada en les dues plataformes. Per a més informació, consulteu el meu tutorial sobre com sincronitzar els contactes de Gmail.
 • Missatges - tot i que no hi ha funcions oficials per transferir missatges d'un sistema a un altre, hi ha nombroses solucions de tercers adequades per a tal fi. Per exemple, per transferir SMS i xats de Què tal d'Android a iPhone, pot utilitzar el programari Wondershare MobileTrans, De què els vaig parlar en aquest tutorial meu.
 • Aplicació - les aplicacions has de descarregar-les manualment des de l'App Store, hi ha poc a fer. També tingui en compte que algunes aplicacions disponibles en Android no estan disponibles a iOS i viceversa. Si voleu aprofitar aquest canvi de plataforma per trobar noves aplicacions interessants, consulteu les meves publicacions amb les millors aplicacions per a iPhone.

En resum: si pretens realitzar un «moviment» real de les teves activitats digitals d'Android a iOS, has inicialitzar l'iPhone (o iPad) i transferir les dades a través de Move a iOS.

Si, per contra, vol «saltar» de tant en tant d'una plataforma a una altra i utilitzar els dos sistemes en paral·lel, procedeixi amb la sincronització de les dades en el núvol (possiblement utilitzant els serveis de Google que són accessibles a tots dos sistemes operatius) i hauries de trobar-te prou còmode.