Casa de Beneviento en Resident Evil Village a el 100%. aquesta casa està plena d'enigmes i endevinalles que hauràs de resoldre durant la teva aventura. Hauràs de confiar en el teu enginy per escapar de la casa, però en cas que necessitis ajuda, hem preparat aquesta útil guia com resoldre la casa de Beneviento en Resident Evil Village a el 100%.

Trobaràs més consells dedicats a aquest joc en les nostres guies on trobar les 4 màscares Resident Evil Village.

Índex

Casa de Beneviento en Resident Evil Village a el 100%, guia completa

Podràs sortir de Casa Beneviento? Aquí s'explica com resoldre la casa de Beneviento en Resident Evil Village a el 100%, Abans d'arribar a la baralla de caps de Casa Beneviento has de superar els 7 endevinalles que detallen a continuació.

Com resoldre les endevinalles de Casa Beneviento en Resident Evil Village

  • Puzle del canell

Has d'agafar un pot de color groc en aquest moment s'apaguessin els llums, i apareixerà una nina davant teu sobre una taula. Revisa el braç dret del canell per obtenir una clau platejada, I la seva cama esquerra per aconseguir una segona clau. També pots treure l'anell de la mà esquerra del canell, però aquesta és una acció opcional.

Com resoldre les endevinalles de Casa Beneviento en Resident Evil Village

  • Enigma de l'anell i la porta

En cas que hagis tret l'anell a l'ninot pots fer servir la clau platejada a la porta de laboratori. Renta l'anell amb aigua, A l'observar veuràs una inscripció dins és una data: 29/05/11, es tracta d'un codi per obrir la porta.

  • Enigma de la caixa de música

A continuació, trobaràs una habitació on hi ha una caixa de música. Aquí et caldrà la segona clau del canell. Seguidament has de col·locar els cilindres de la caixa de música correctament: El cilindre 2 a la ranura 1, el cilindre 4 a la ranura 2, el cilindre 3 a la ranura 5, el cilindre 4 a la ranura 3. Si precises d'ajuda sobre com resoldre trencaclosques caixa de música en Resident Evil Village aquesta guia t'ajudarà.

Resident Evil Village caixa de música

  • Enigma de l'projector

Una vegada que obris la caixa de música, has de prendre unes pinces. Has de utilitzar-les en la boca del canell per obtenir una pel·lícula, Continua pel passadís fins arribar a l'estudi a la fin. Col·loca la pel·lícula al projector. En aquest punt hauràs d'establir l'ordre correcte de les diapositives 1) Peluix> 2) Llibre> 3) Nen> 4) Caixa de música> 5) Anell de noces. La numeració ha de considerar-se de esquerra a dreta.

Enigma medalló Resident Evil Village

  • Enigma de la porta amb el medalló

Quan la pel·lícula acabi de reproduir-se, s'obrirà un passatge secret en l'estudi. Entra i recull les tisores que sosté un ninot. Fes servir les tisores per tallar la cinta i posa't a la gatzoneta. Torna a l'habitació de les nines i usa les tisores a la part superior de el cos per extreure el medalló de bronze. Col·loca el medalló a la porta dels discos giratoris a la mateixa habitació. Hi ha 2 discos més que hauràs de girar fins a col·locar al seu lloc. Tingues en compte que la part superior esquerra ha de mostrar un corb amb la seva ala a l'esquerra mentre que el disc inferior ha de mostrar març ulls daurats tancats.

  • Enigma d'interruptors i fusibles

Un cop resolt el trencaclosques anterior, darrere hi ha porta on trobaràs un pou i la clau de la caixa d'interruptors. Torna pel passadís fins a l'ascensor. Has de tenir cura de que no et arribi a un enemic, per a això recorre l'habitació del canell, el laboratori i l'estudi. Fes servir la clau per obrir la caixa d'interruptors, dins trobaràs una nina. Això et portarà a una habitació on hauràs de recollir un fusible. Després de recollir això, el monstre apareixerà de nou, així que amaga't sota el llit. Quan el monstre s'hagi anat ràpidament, corre cap a l'ascensor per col·locar el fusible. Prem ràpidament el botó de l'ascensor per escapar.

Nina Angie Resident Evil Village

  • Cap Final - Nina Angie

L'últim pas que et queda per donar és enfrontar-te a el cap final la Nina Angie. Hauràs de trobar el canell 3 vegades i interactuar amb ella. Hi ha moltes altres nines a la zona, però amb la qual has de interactuar es distingeix per un vestit de núvia blanc. El primer engendro del canell sempre està a l'habitació de dalt. La segona vegada hauries trobar a la cuina oa la sala d'estar. La tercera vegada ha de ser davant de l'ascensor. Un cop hagis trobat el canell per última vegada, finalment podràs escapar de Casa Beneviento, Però recorda agafar el flascó ja que el necessites per completar el joc, una nova clau alada i també aconseguiràs un tresor que després podràs vendre.

Esperem que aquesta guia t'hagi estat útil casa de Beneviento en Resident Evil Village a el 100%. Si tens altres problemes amb endevinalles o caps et recomanem les nostres altres guies, com resoldre el trencaclosques de el piano Resident Evil Village o com derrotar Urias en Resident Evil 8 Village.