Quin és el millor antivirus? triar un antivirus és una decisió personal que depèn de les necessitats i gustos de cadascú. Per això, en aquest tutorial, trobareu una comparació dels quatre antivirus gratuïts més importants, Avira AntiVir, Avast, AVG i Microsoft Security Essentials, entre d'altres, i l'ajudarà a escollir. Però recordeu, cap antivirus (gratuït o de pagament) protegirà completament el seu PC. Aquí, veureu una selecció dels millors antivirus gratuïts i de pagament disponibles per descarregar.

Quin és el millor antivirus? exemples

  • AntiVir

Bon antivirus, compatible amb Windows (98, Me, 2000, XP, Vista, 7 32 i 64 bits de), Linux, FreeBSD i Solaris. És gratuït per a ús personal. Les seves excel·lents funcions inclouen el monitoratge d'arxius descarregats en Internet, La identificació i eliminació de virus en macros. També té un rootkit i un detector antispyware. L'avantatge d'aquest antivirus és que és molt lleuger i té una alta taxa de detecció d'amenaces.

  • Avast

Avast és compatible amb Windows i s'actualitza automàticament. Té un filtre web, correu electrònic, xat i P2P. Està traduït a l'portuguès. Per obtenir una llicència d'Avast!, Inclosa la descàrrega d'actualitzacions (essencials), només ha de registrar de forma gratuïta a Avast!

  • AVG

AVG li permet programar l'actualització del seu base de dades (Actualitzacions regulars), així com una cerca i personalitzable de PC.

  • Fonaments de seguretat de Microsoft

Microsoft Security Essentials protegeix el seu PC en temps real contra virus, spyware i altre el malware. Es pot descarregar de forma gratuïta des del lloc web de Microsoft. La instal·lació és simple, fàcil d'usar i el programa s'actualitza regularment perquè el seu PC estigui protegida contra les últimes amenaces. Si el pilot és verd és perquè el seu PC està protegit. Microsoft Security Essentials funciona de manera silenciosa i efectiva en segon pla.

  • Clamwin

Podeu veure que ClamWin no inclou un escàner en temps real, el que significa que ha de escanejar per detectar un virus manualment. L'extensió per a Microsoft Outlook elimina automàticament un arxiu adjunt infectat. Aquest antivirus encara no té una base de coneixement suficient per a ser utilitzat per si sol, ja que no té protecció en temps real com es va indicar anteriorment.

  • BitDefender gratis

BitDefender gratis es basa en el famós antivirus BitDefender però sense la seva protecció en temps real. Pot usar-lo per escanejar el seu PC si el seu antivirus resident no troba res. A l'igual que Clamwin, no té conflicte amb l'antivirus instal·lat a l'ordinador, ja que no té protecció en temps real.

  • Comodo Internet Security

Desenvolupat per un dels principals proveïdors de seguretat de l'món, Comodo Antivirus utilitza una varietat de tecnologies (inclòs l'escaneig de correu electrònic i el bloqueig de cucs i malware). Garanteix una protecció total contra amenaces internes i externes mitjançant la combinació d'un tallafocs amb un sistema avançat de prevenció d'intrusions. La seva nova interfície de cerca permet un accés ràpid a les configuracions més importants. Aquesta és una versió gratuïta compatible amb Windows XP, Vista, 7 i 8.

  • Kapersky

Kaspersky és una de les eines pagues considerada una de les millors de mercat per a la protecció del seu PC. Té actualitzacions periòdiques i manté la seva base de dades sempre en ordre. La seva interfície és clara i accessible. El sistema de pestanyes proporciona accés ràpid als seus recursos i pot monitoritzar el progrés de l'acció de l'antivirus amb estadístiques. Però li paguen!

La llista és molt més llarga, aquí presentem només els més coneguts en el mercat informàtic. Hi ha tants antivirus que seria impossible per a un individu comparar-tots, ja que prendria massa temps i no tindria recursos.

El més simple és deixar que XNUMX llocs professionals realitzin la prova, i depèn de nosaltres fer una ullada als seus informes per definir la nostra elecció.

Els cinc llocs professionals de proves d'antivirus

Laboratori de prova anti-malware.

En el seu informe, Kaspersky és l'únic que obté bons resultats, mentre que BitDefender no va passar cap de les proves. No obstant això, no podem confiar en els resultats d'un sol informe per a veure els antivirus és el millor.

comparatius AV

Aquest és un altre lloc popular que compara el programari antivirus no només per PC sinó també per a dispositius mòbils.

sistemes LightSpeed

Lightspeeds també fa bé la seva feina. Els seus analistes van provar 12 programari antivirus amb 5,861 mostres de virus.

Els resultats de les proves s'han de considerar amb alguna restricció, ja que es ven un antivirus 100% efectiu en les seves proves.

AV-Test.org

AV-Test Antivirus és un laboratori experimental independent que ha publicat la seva última sèrie de resultats amb un gran grup de productes, provats segons una sèrie de criteris, en particular la detecció preventiva, la detecció i l'eliminació de la contaminació activa. , Temps de reacció i velocitat de detecció.

El seu últim informe mostra que AntiVir, NOD32 i Norton Li va anar molt bé en els criteris establerts, mentre que Kaspersky va obtenir només la mitjana.

TopTenReviews

TopTenReviews és un lloc que compara les funcions del programari antivirus.

Aquest cop, BitDefender ve primer, Kaspersky segon i NOD32 tercer.

Conclusió

Si va haver de decidir, l'antivirus més reeixit en totes aquestes proves va ser Kaspersky. Va ocupar el primer lloc en tots menys un, on no va poder obtenir una bona qualificació. Encara en aquesta comparació, estava molt clar que AntiVir va defensar molt bé en totes les proves. Ara depèn de vostè decidir què antivirus utilitzar en la seva Pc!