Com AirDrop actiu

Hi ha molts dispositius d'Apple a casa teva i et preguntaves si podries compartir arxius entre ells ràpidament, sense haver de passar pel teu Pc o «molestar» a les aplicacions de missatgeria, els sistemes de emmagatzematge en el núvol o el correu electrònic. Així que has investigat una mica al web i has esbrinat sobre AirDrop Un sistema desenvolupat per la pròpia Apple que, mitjançant l'ús de Bluetooth i la connexió Wi-Fi, permet intercanviar ràpidament arxius entre el iPhone, el iPad, el Mac i el iPod tocar.

Ara que és conscient d'aquesta possibilitat, la pregunta és imprescindible: com AirDrop actiu per enviar i rebre arxius? Bé, sàpiguen que és una operació molt simple i assequible, de la qual vaig a parlar en les següents línies d'aquest tutorial. Si, llavors, volies informació a l'respecte, ¡saber que has vingut a el lloc correcte!

Anem: sense dubtar-ho ni un segon més, seu i llegeix tot el que he d'explicar sobre el tema: estic segur que, en pocs minuts, hauràs adquirit les habilitats necessàries per poder compartir tots els arxius que vulguis entre els teus dispositius d'Apple ràpidament i sense fer servir cap cable. Dit això, no em queda més que desitjar-li una bona lectura.

  • Què és el AirDrop
  • Com activar AirDrop en l'iPhone
  • Com activar el AirDrop a la tauleta
  • Com activar el AirDrop en el Mac

Què és el AirDrop

Comencem amb el bàsic i vegem, en detall, el que és AirDrop. Com ja s'ha esmentat en les línies introductòries d'aquesta guia, AirDrop és una tecnologia sense fils desenvolupada per Apple, gràcies a la qual es poden compartir arxius i continguts de diversos tipus (per exemple, llocs web i llocs, per exemple) fàcilment ia alta velocitat entre l'iPhone, l'iPad, el Mac i el iPod touch.

Per ser precisos, AirDrop utilitza la tecnologia Bluetooth LI per «descobrir» els dispositius a les rodalies, mentre que la connexió s'utilitza per a l'intercanvi real d'arxius. Wi-Fi. No cal dir que, per utilitzar aquest sistema d'intercanvi, és essencial que tant el Bluetooth com el Wi-Fi hagin estat activats prèviament en els dispositius involucrats.

Quant a la compatibilitat, AirDrop pot ser usat en iPhone 5 i models posteriors, en iPad per 4a generació i més tard, en iPad Pro, iPad Air, Mini iPad e iPod touch per 5a generació i més tard, tenint un sistema operatiu igual o més gran que iOS 7 o iPadOS. Pel que fa als Macs, la tecnologia pot ser utilitzada en tots els ordinadors produïts en el Els models de 2012 i posteriors (Excepte pel Mac Pro de mitjans de 2012), que funcionen macOS 10.10 Yosemite o versions posteriors.

Amb això en ment, és hora d'esbrinar com activar AirDrop en tots els dispositius d'Apple.

Com activar AirDrop en l'iPhone

Si és la teva intenció entendre-ho, en realitat, com activar el AirDrop en l'iPhone... saben que és una operació molt simple de dur a terme.

Per permetre l'enviament i la recepció de continguts a través de el sistema esmentat, truqueu a l' Centre de control d'iOS passant des de la cantonada superior dreta de la pantalla cap avall (en iPhones amb Identificació facial), O de baix a dalt (en iPhones amb un botó Home físic) i assegurar-se que es verifiquin les condicions necessàries perquè el AirDrop funcioni: el Bluetooth i el Wi-Fi ha de ser actiu. Si no, toqui els botons respectius per activar la funcionalitat en qüestió.

A més, assegura't que el punt d'accés sense fils està desactivat: sempre des del Centre de Control, pressiona i manté pressionat el vermell (El que inclou les icones de Wi-Fi i Bluetooth, per exemple) i, si el Punt d'accés personal és de color verd, pressiona sobre ell, per desactivar-lo.

Alternativament, pots activar el Wi-Fi i el Bluetooth anant a l' Paràmetres d'iOS (la icona de l'engranatge) i seleccionant, un a un, els elements Wi-Fi e Bluetooth per desactivar el punt d'accés, s'usa en el seu lloc la veu Punt d'accés personal.

Un cop fet això, estàs preparat per activar el AirDrop: crida a l'AirDrop de nou. Centre de control com vaig indicar fa un moment, tocar a l'iPhone vermell i pressiona el AirDrop per activar-; usant el menú que apareix a la pantalla, trieu si voleu enviar i rebre articles a través d'AirDrop només als contactes en el directori de l'iPhone / iCloud, o si un tots usuaris que utilitzen el mateix servei.

Si ho prefereixes, també pots activar l'ús de AirDrop a través del Paràmetres de iOS: anar a les seccions General; AirDrop i usar la següent pantalla si comparteix / rep contingut de només contactes ja sigui per tots.

Un cop activat el AirDrop, pots usar-lo per compartir continguts amb altres usuaris (que al seu torn han de tenir el servei activat), o per rebre-ho. En el primer cas, tot el que has de fer és obrir el aplicació que conté l'element que voleu compartir, seleccioneu-(si cal) i, després de tocar el compartint d'iOS (el quadrat amb la fletxa apuntant cap amunt ), Seleccioneu el foto de l'usuari a la qual enviar el conjunt, marcat amb el símbol de AirDrop.

Alternativament, si estàs fent servir un iPhone equipat amb iOS 13 o posterior, pots trucar a menú de compartició tocant a la vista prèvia de l'arxiu a enviar i seleccionant el comparteix de el panell que apareix a la pantalla.

Una vegada que s'hagi iniciat l'intercanvi, l'usuari destinatari rebrà un avís (gràfica i sonora) i veureu un vista prèvia de l'element compartit, que pot ser acceptat o rebutjat pressionant el accepta o Rebutjar. Si el contingut és acceptat, és obrir automàticament a través de l'aplicació associada a l'tipus d'article en qüestió (o, si hi ha diverses aplicacions dedicades a l'propòsit, es fa que l'usuari triï quin utilitzar), en l'iPhone, iPad i iPod touch, mentre que en el Mac es guarda a la carpeta descarregar.

Tingues en compte que si utilitzes AirDrop per intercanviar articles que coincideixen amb el mateix ID d'Apple (per exemple, el teu iPhone i el teu Mac), no veuràs l'opció d'acceptar o rebutjar el contingut, ja que s'enviarà automàticament al teu dispositiu.

Com activar el AirDrop a la tauleta

Els passos a seguir per activar AirDrop a la tauleta després en iPad són essencialment els mateixos que els ja vistos per l'iPhone: pots activar la funció apropiada usant el Centre de control o anant a l' ajustaments; General; AirDrop de iPadOS, i enviar contingut utilitzant el compartint del sistema.

Un cop més, perquè tot vagi bé, és essencial que el Bluetooth i el Wi-Fi estiguin actius. El procediment per a activar-és, també en aquest cas, similar a l'vist per l'iPhone.

Com activar el AirDrop en el Mac

Els passos a seguir per activar AirDrop a Mac i usar el servei no són tan diferents dels que es veuen en els iPhones i iPads.

Per començar, utilitzeu el barra de menú (El que està en la part superior de la pantalla) per anar a menú anar AirDrop Si tot ha anat bé, se't hauria de mostrar una finestra de la Cercador a través del qual es pot configurar el servei. Ara, si el Wi-Fi i el Bluetooth estan actius, pots començar a enviar / rebre contingut immediatament; si no, veuràs un botó per activar-lo, en el qual has de fer clic.

En aquest punt, fa servir el Permeteu-me estar en situat a la part inferior de la finestra, per decidir si rebre / enviar arxius només a la contactes o en tots usuaris que estan a les rodalies i que, al seu torn, utilitzen AirDrop.

Ara, sempre a la finestra de l'Finder a la pantalla, hauries de veure imatges dels usuaris de AirDrop propers; per compartir un article, només has de arrossegar-lo a la foto de l'destinatari etiquetada com AirDrop i fer clic al botó envia.

Alternativament, pot enviar arxius i documents fent clic amb el botó dret de ratolí en l'element en qüestió i seleccionant el compartir AirDrop de el menú de context mostrat; de nou, si el document està obert en una aplicació amb suport directe de AirDrop, feu clic al compartint (el quadrat amb la fletxa cap amunt ) I seleccioneu el AirDrop de menú visualitzat. Per enviar el document, seleccioneu el destinatari en la següent pantalla i feu clic al botó final.

Una vegada que s'hagi iniciat l'intercanvi, el destinatari rebrà un avís visual i sonora que conté una vista prèvia de l'arxiu compartit i podrà decidir si vol acceptar-ho. o Rebutja'l. usant els botons apropiats. Si la recepció té lloc en un iPhone, iPad o iPod touch i el contingut és acceptat, s'obrirà dins de l'aplicació utilitzada per gestionar-(o una altra aplicació triada per l'usuari, si hi ha més disponibles adequades per al propòsit); si el destinatari utilitza un Mac, en canvi, l'arxiu es guardarà a la carpeta descarregar.

De nou, si es comparteix entre dos Mac (o entre un Mac, iPhone, iPad o iPod touch) emparellats amb el mateix ID d'Apple, la compartició serà automàtica i no es mostrarà cap advertència per acceptar o rebutjar l'arxiu.

En cas de problemes

¿Perdó? Encara que va seguir les instruccions que li vaig donar durant aquesta guia, no va poder usar AirDrop correctament a causa d'alguns contratemps o circumstàncies imprevistes? En aquest cas, el convido a que es refereixi a la pàgines dedicades a l'ús de AirDrop en l'iPhone, iPad, iPod touch i Mac, disponible al lloc web d'Apple.

Si, fins i tot d'aquesta manera, no pots trobar una solució a el problema que estàs experimentant, et convido a contactar directament amb el Servei d'atenció a client d'Apple perquè pugui rebre assistència personalitzada i específica per al seu cas. Pots obtenir suport a través de Telèfon a través de Web o en persona depenent de el tipus de suport actiu del dispositiu.

Per a més informació sobre com posar-se en contacte amb Apple, els remeto al meu guia temàtica sobre el tema, en la qual els vaig donar detalls precisos sobre com posar-se en contacte amb l'equip d'experts de l'gegant Cupertino.