¿WhatsApp Web sense codi QR? Sens dubte, la versió de WhatsApp per a escriptori, ha estat un encert. Si ets d'aquells o aquelles que treballa a l'ordinador i parla simultàniament amb els seus contactes, llavors sabràs la utilitat de WhatsApp web.

D'altra banda, és molt possible que l'escriptori es desvinculi de l'registre de el telèfon i ens demani tornar a escanejar el codi QR. No és d'el tot perillós, però resulta complicat quan no tenim el mòbil a la mà per identificar el nostre compte.

Molt es parla d'una actualització de WhatsApp per poder obrir WhatsApp Web sense el codi QR, I d'això en parlarem a continuació.

Però si ets dels que no li importa descarregar una altra aplicació per utilitzar WhatsApp sense verificar l'accés amb el codi QR, llavors et convido a que segueixis llegint.

Actualització de WhatsApp ¿és possible usar WhatsApp web sense codi QR?

S'està treballant en una nova versió que permet que puguem accedir a WhatsApp web sense usar el codi QR. Això és perquè, s'ha considerat deslligar els dos accessos. Vol dir que, WhatsApp serà independent de la seva versió d'escriptori.

Totes dues tindran un inici de sessió per separat. Es planteja que, hi hagi una forma d'ingressar per mitjà de l'escriptori, proporcionant les dades del compte en WhatsApp, podent prescindir de l'lector QR.

Aparella el teu dispositiu mòbil i l'ordinador

Si has aparellat el teu telèfon amb el teu ordinador prèviament, podràs ingressar al teu compte de WhatsApp sense escanejar de nou el codi QR.

Però això només és recomanable si la PC només la fas servir tu, en cas contrari, s'obrirà sense cap problema o contrasenya, les vegades que s'ingressi a l'adreça de WhatsApp web. En aquest sentit, tingues en compte el grau de seguretat i privacitat que això implica. Si no vols córrer riscos, evita mantenir la sessió oberta, tancant-des del dispositiu.

Utilitza simuladors d'Android

Amb un simulador d'Android, podràs utilitzar el dispositiu des de la PC, Vinculant les dues sessions. Un cop hagis instal·lat el teu simulador d'Android; per cert, un bastant recomanable pot ser el simulador Blue Stacks. Veuràs que és gratis i podràs usar-lo fàcilment.

Un cop hagis verificat el teu compte de WhatsApp, podràs fer servir el simulador com un segon telèfon des de la computadora. tindràs accaixò a l'aplicació de WhatsApp, sense obrir WhatsApp web. De fet, podràs fer servir l'app com ho faries en el teu telèfon.

Consideracions sobre WhatsApp Web

És summament important que es faci servir la verificació per mitjà d'un codi QR, Aquests es presenten aleatòriament cap a casa inici de sessió, de fet, això garanteix una major seguretat, pel que fa a l'ús del teu compte.

Permetent que només l'accés autoritzat pugui entrar al teu perfil a WhatsApp. Si comptes amb un ordinador personal, pots sempre ingressar sense usar el codi QR, Mantenint la sessió iniciada. Recorda que és important evitar qualsevol tipus de vulnerabilitat dins de l'aplicació, posant en risc les teves converses.