Com ús iCloud?

Acaba de comprar el seu primer dispositiu Apple i està feliç d'haver començat a usar-lo immediatament. A l'assabentar-se d'això, un amic seu li va suggerir que fes servir iCloud i va decidir acceptar el suggeriment per sempre. El vas fer molt bé, no puc negar-ho. Com es diu? Tu també penses així, però t'agradaria saber més perquè no tens la menor idea de Com ús iCloud? ? Bé, en aquest cas no et preocupis ... t'ho puc explicar tot.

Abans, però, d'explicar com usar iCloud, és bo aclarir les seves idees sobre la naturalesa d'aquest servei. Si encara no ho sabies, has de saber que iCloud no és més que un servei ofert per Apple que permet als usuaris de iPhone, iPad, iPod Touch, Mac i, sumat a un dispositiu de l'Apple mossegada, fins i tot Windows crear còpies de seguretat de les seves dades en un disc dur en línia i per a sincronitzar-entre tots els dispositius. En resum ... l'operació recorda una mica 'a la distància de Dropbox. Gràcies a iCloud, per tant, pot tenir tots els seus contactes, les seves fotos, els seus calendaris, etc., sempre i en qualsevol cas al seu abast.

Aclarit a l'respecte si, per tant, està interessat en descobrir com utilitzar iCloud, li suggereixo que se senti còmode, es prengui uns minuts de temps lliure i es concentri en la informació que estic a punt de brindar. Estic segur que a la fi podràs dir més que satisfet. A punt? Si? Molt bé, llavors comencem.

Per comprendre com es fa servir iCloud, la disponibilitat d'un ID d'apple i seleccionant iCloud com valors per per fer una còpia de seguretat de les dades al dispositiu. Per saber com fer-ho, seguiu les instruccions a continuació.

Com utilitzar iCloud en iPhone, iPad i iPod Touch

Per comprendre com utilitzar iCloud en iPhone, iPad i iPod Touch, Primer ha de tenir una ID d'Apple. Si encara no té una ID d'Apple, pot crear una en uns minuts seguint les instruccions de la meva guia sobre com crear una ID d'Apple. Bàsicament, ha de connectar-se a la pàgina web oficial d'Apple, completar un breu formulari de registre i confirmar la seva identitat fent clic a l'enllaç que se li va enviar per correu electrònic.

Per seleccionar iCloud com el sistema predeterminat per fer còpies de seguretat de dades en iPhone, iPad i iPod Touch, de seleccionar l'opció adequada durant el procediment d'activació de el dispositiu. Si no sap com fer-ho, trobarà tot el que s'ha explicat en el meu guia sobre com activar l'iPhone.

Si, per contra, ja has activat el teu iPhone, iPad o iPod Touch sense activar iCloud, pots posar-hi remei accedint a la pantalla d'inici de l'dispositiu, prement en configuracions, Tocant al El teu nom, Després en icloud i continuant EN totes les palanques es refereixen a les opcions adjuntes a la pantalla que se li mostra. En aquest sentit, si està interessat en aprendre més sobre com utilitzar iCloud per fer còpies de seguretat i emmagatzemar fotos, li suggereixo que llegeixi les meves guies sobre com fer una còpia de seguretat de l'iPhone i com emmagatzemar fotos a iCloud.

Nota: si utilitzeu una versió de iOS anterior a la 10.3, per accedir a la configuració relacionada amb iCloud ha d'anar a Configuració> iCloud.

Després d'haver activat iCloud al teu iPhone, iPad o iPod Touch també pots veure l'estat de l'servei, administrar les dades emmagatzemades, modificar-los, esborrar-los i guardar altres pressionant la tecla configuracions present a la pantalla d'inici, tocant a El teu nom, Després en l'article icloud i després en quadre relacionat amb l'espai disponible en el seu compte. Si utilitzeu una versió d'iOS anterior a la 10.3, pot accedir a el mateix menú anant a Configuració> iCloud> Emmagatzematge.

En la nova pantalla que li mostrarà en aquest punt, pot veure l'espai total fent una ullada a les dades que es mostren a la banda de l'element. espai total i l'espai realment disponible a l'mirar que es mostra al costat de l'article espai lliure. Pressionant en el seu lloc Gestionar l'espai pot administrar l'espai disponible en iCloud com millor li sembli.

Com utilitzar iCloud en Mac

Si tens una Mac i vols saber com utilitzar iCloud, també heu de tenir un ID d'Apple. Si encara no tens un, pots esbrinar com crear-lo fàcilment seguint les instruccions de la guia que vaig indicar en les línies anteriors, quan et vaig explicar com utilitzar iCloud en iPhone, iPad i iPod Touch.

Una vegada que tingui la ID d'Apple pot procedir activant iCloud en el seu Mac. Per fer això, premeu la icona de lupa situat a la part superior dreta de la barra de menú, escriviu preferències de el Sistema en el camp de recerca que se li mostra, feu doble clic al primer resultat que es mostra i després premeu en l'element icloud adjunt a la finestra que s'obrirà. Després, afegiu una marca de verificació al costat de cada element en la part dreta de la finestra ( Contactes, Favorits, Foto, Calendari etc.). Per confirmar els canvis realitzats, simplement tanqui la finestra que apareix.

Si desitja veure l'estat del seu iCloud amb els detalls de les dades guardades en ell en lloc de la finestra icloud de preferir sistema feu clic al botó Gestionar ... que es troba a la part inferior dreta.

Si, per contra, desitja veure les dades que ja estan emmagatzemats en iCloud Drive, Modificar-los, eliminar-los i guardar altres, simplement obriu el descobridor, Pressiona la veu iCloud Drive adjunta a la barra lateral esquerra i seleccioneu els elements sobre els quals pretén anar a actuar.

Com utilitzar iCloud en un PC amb Windows

Si fa servir un PC amb Windows i la seva intenció és esbrinar com utilitzar iCloud, també en aquest cas ha de tenir una ID d'Apple. Si encara no tens un, pots esbrinar com crear-lo fàcilment seguint les instruccions de la guia que vaig indicar en les línies anteriors, quan et vaig explicar com utilitzar iCloud en iPhone, iPad i iPod Touch.

Després d'obtenir la ID d'Apple, pot activar iCloud descarregant i instal·lant el client apropiat i després configurant. Per descarregar el client iCloud per a PC amb Windows, feu clic aquí perquè pugui connectar-se immediatament a la pàgina web de referència. Després premeu el botó descarregar i espereu que s'iniciï i completi el procediment de descàrrega en la seva Pc.

Quan es completi la descàrrega, feu doble clic al fitxer icloudsetup.exe que acaba de descarregar al seu PC i seguiu el senzill assistent d'instal·lació que es mostra a la pantalla. Després accepti els termes d'ús de l'servei col·locant la marca de verificació al costat de l'article Accepto els termes de l'acord de llicència. després feu clic a Instal·lar en pc, a si i per concloure final.

Després accepta reiniciar la Pc i pressiona el botó quan accedeix a Windows novament començament, escriviu icloud en el camp de recerca que se li mostra i després feu clic al primer resultat de la llista per obrir iCloud en el seu PC.

Ara que veu la finestra d'iCloud, entreu en el servei amb la informació d'inici de sessió de la seva ID d'Apple. Després situeu la marca de verificació al costat dels elements a l'ordinador que voleu sincronitzar amb el servei en el núvol (Correu, contactes, calendaris i tasques, Favorits, Transmissió de fotos etc.) i feu clic al botó per guardar els canvis.

Si ho desitja, pot veure i editar tots els arxius emmagatzemats en iCloud anant a Explorador o Explorador de fitxers (L'entrada de referència canvia segons la versió de Windows que estigui utilitzant), fent clic a l'entrada iCloud Drive de la barra lateral esquerra i després seleccionant els elements sobre els quals pretens actuar.

Amplieu el pla d'emmagatzematge d'iCloud

No obstant això, ara que finalment ha descobert com utilitzar iCloud en iPhone, iPad, iPod Touch, Mac i Windows, hi ha una cosa molt important que ha de saber i que ha de tenir en compte. Tal com estan les coses, iCloud es pot utilitzar gratis només en la seva versió bàsica ofereix 5 GB d'espai en línia. Aquesta és una quantitat d'espai generalment suficient per a les necessitats més diverses, però si ho considera apropiat, pot excedir el límit en qüestió subscrivint a una subscripció paga. Les solucions i els preus disponibles són els següents.

  • 50 GB d'espai a 0,99 euros/mes
  • 200 GB d'espai a 2,99 euros/mes
  • 2 TB d'espai a 9,99 euros/mes

Per subscriure a un pla pagament d'iCloud en iPhone, iPad i iPod Touch només necessites accedir a la secció configuracions d'iOS, premeu El teu nom, Després en la veu icloud, Després en el quadre relacionat amb l'espai disponible en el seu compte i finalment en la veu Canviar pla d'emmagatzematge. Després triï el pla que cregui que pot ser més adequat a les seves necessitats i premeu el botó de veu Comprar situat a la part superior dreta de la pantalla mostrada.

Si utilitzeu una versió d'iOS anterior a la 10.3, per realitzar la mateixa operació, aneu a configuracions > iCloud, Seleccioneu l'article Arxiu i després toc a Compra mes espai o Canviar pla d'emmagatzematge.

Per registrar-se a un pla pagament d'iCloud en Mac, ha d'iniciar sessió en el seu lloc Preferències de el Sistema, premi icloud, Feu clic a Gestionar ... i feu clic al botó Compra més espai .... Després triï el pla que cregui que pot ser més adequat a les seves necessitats i després premeu l'element Comprar.

Per subscriure a un pla pagament d'iCloud en Windows, ha d'iniciar sessió en iCloud, feu clic a Gestionar ... i després premeu Compra més espai .... Trieu el pla que cregui que s'adapta millor a les seves necessitats i després premeu sobre l'element Comprar.

Per obtenir més detalls sobre l'espai d'emmagatzematge disponible en iCloud, els diversos plans disponibles i els mètodes d'actualització i degradació, pot fer clic aquí per connectar-se a la pàgina web d'informació corresponent al lloc web oficial d'Apple.