Com accedir a google Conduir. No has accedit durant un temps a Google Drive i no recordes com fer-ho? ¿Li ha resultat difícil accedir a Google Drive últimament perquè va perdre les credencials d'inici de sessió del seu compte de Google?

A la guia d'avui explicarem com accedir a el famós servei de emmagatzematge en el núvol de Google (tant des de PC com des de dispositius mòbils), com sincronitzar totes les dades que va allotjar en aquest últim amb la seva Pc i, si ho necessita, puc dir-li com recuperar les credencials d'accés en cas de pèrdua.

Com accedir a Google Drive pas a pas

passos previs

Abans de mostrar-te en detall com accedir a Google Drive, Deixin-me il·lustrar alguns d'ells operacions preliminars necessari per accedir a l'servei.

Primer, assegureu-vos de tenir requisits necessaris per accedir a Drive.

  • Si vols fer servir el Versió web de Google Drive, Segur de les galetes estiguin habilitades al vostre navegador i que JavaScript estigui activat. Recordeu també que Google Drive està optimitzat específicament per a alguns navegadors (inclosos Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorador 11, microsoft Edge i Safari per Mac).

 

  • Si vols fer servir el client oficial de Google Drive per a Windows i macOS, Assegureu-vos de tenir una Pc equipada amb Windows 7 o més tard o amb MacOS 10.8 o més.

 

  • Si vols fer servir el versió mòbil de Google Drive al seu lloc, assegureu-vos que el sistema operatiu del seu telèfon mòbil o tauleta estigui actualitzat: Drive està disponible en Android 4.4 (o qualsevol versió posterior) i en iOS 9.0 (o qualsevol versió posterior).

A més de complir amb els requisits anteriors, per utilitzar Google Drive també heu de tenir un compte de Google, Que cal no només per accedir a Drive, sinó també a tots els altres serveis oferts pel gegant de Mountain View.

Inicieu sessió a Google Drive des de la seva Pc

Necessita accedir a Google Drive des de la web?

En aquest cas, després de verificar els requisits que he il·lustrat en els paràgrafs anteriors, comenci el seu. navegador preferit (sempre que estigui entre els compatibles amb Google Drive) i connectat a la pàgina principal del conegut servei d'emmagatzematge en el núvol «fet per Google».

Després feu clic al botó blau Anar a Google Drive que es mostra en el centre de la pantalla, ingressi la adreça de correu electrònic o el número de telèfon en el camp de text apropiat i feu clic al botó blau Següent.

En aquest punt, escriviu la contrasenya el seu compte de Google en el camp de text rellevant i feu clic al botó blau Següent.

En uns pocs segons, Google verificarà l'exactitud de les dades ingressats i, si no sorgeixen problemes d'accés a causa de l'entrada de credencials incorrectes o causa de problemes per connectar-se a al servidor, finalment pot accedir a Drive per utilitzar el servei, crear i compartir arxius amb altres usuaris.

nota: si ha guardat la contrasenya del seu compte de Google al navegador (com vaig explicar en un tutorial anterior) o si ja ha iniciat la sessió al compte de Google per accedir a altres serveis de Big G, podeu entrar en Drive fins i tot sense ingressar les credencials d'inici de sessió.

Instal·leu el client de Google Drive per a PC / Mac

Una altra forma de accedir a Google Drive des del teu Pc és descarregar el client de servei oficial per a Windows i macOS ( Còpia de seguretat i sincronització ), Gràcies a el qual pot explorar i veure els arxius guardats en Drive, modificar-«sobre la marxa» i sincronitzar-los amb el seu compte en línia.

Per descarregar el client oficial de Google Drive a l'ordinador, primer connecteu-vos a l'relacionat descarrega la pàgina i fes clic al botó descarregar ubicat en el quadre de l'esquerra.

En el quadre que s'obre, mira els termes de l'servei, fes clic al botó Acceptar i descarregar i espereu que la descàrrega s'iniciï automàticament. Si això no succeeix, feu clic a feu clic aquí per intentar-ho de nou.

Quan es completi la descàrrega, obriu el paquet d'instal·lació de el programa Google Backup and Synchronization (l'arxiu .exe a Windows o l'arxiu dmg en Mac) i completi el procediment d'instal·lació seguint les instruccions que veu a la pantalla.

Al Windows simplement feu clic als botons executar  i després en i espereu que es completi el procediment, mentre que en Mac ha d'arrossegar la icona de el programa a la carpeta aplicacions i llest.

Després d'instal·lar el programa en el seu PC, feu clic al botó s'inicia, Ingressa el e-mail o el número de telèfon y contrasenya en els camps de text apropiats i entreu fent clic al botó entrar.

Després, seguiu l'assistent per configurar correctament el client triant les carpetes que es sincronitzaran per a la còpia de seguretat (només marqui la casella i feu clic a acceptar  y Següent ).

Entreu al Google Drive des telèfons mòbils i tauletes Android

Voleu accedir a Google Drive des del seu telèfon mòbil o tauleta? En aquest cas, ha de descarregar en el seu dispositiu l'aplicació oficial de l'servei d'emmagatzematge en el núvol Big G, que està disponible per a Android i iOS, i accedir-hi utilitzant les seves credencials d'inici de sessió en el seu compte de Google.

Per accedir a Google Drive a Android, Primer descarregui l'aplicació de servei oficial tocant aquest enllaç i després prement el botó instal·lar (En realitat, en molts dispositius Android ja està preinstal·lat).

Inícielo, desplaceu-vos per les tres fulles d'informació que il·lustren com funciona i pressiona l'element final (A baix a la dreta).

Després toqueu el botó Anar a Drive i entreu en el servei ingressant els detalls d'inici de sessió requerits, o e-mail y contrasenya (Si ja ha iniciat la sessió al compte de Google a altres aplicacions, és possible que ni tan sols necessiti ingressar dades d'inici de sessió) i podrà accedir a tots els seus arxius pressionant les miniatures corresponents.

iOS

també en iOS accedir a Google Drive és un joc de nens: Primer ha de descarregar l'aplicació oficial de l'servei pressionant aquest enllaç (per obrir l'App Store) i pressionar els botons obtenir y instal·lar.

És possible que se us demani que verifiqui la seva identitat ingressant la contrasenya del seu ID d'Apple, utilitzant Touch ID o Identificació facial.

Una vegada que es completi la descàrrega, iniciï l'aplicació Google Drive, desplaceu-vos per les tres fulles d'informació que il·lustren com funciona i pressiona en final (A baix a la dreta).

Després toqueu el botó Anar a Drive, Entreu en el servei ingressant dades d'inici de sessió (llavors e-mail y contrasenya ) En els camps de text apropiats (si ja ha iniciat la sessió al compte de Google a altres aplicacions, pot «ometre» aquesta operació) i accedir a tots els seus fitxers seleccionant els seus miniatures.

Entreu al Google Drive en cas de pèrdua de dades

¿Ha perdut les dades credencials d'accés a  el seu compte de Google i ara té dificultats per iniciar sessió a Google Drive? Mantingues la calma, no es perd res!

Només fes procediment de recuperació de credencials per poder accedir a Google Drive novament i veure els documents guardats allà. A continuació trobareu tota la informació que necessita per completar el procediment.

Primer, connecteu-vos a la pàgina d'inici de Drive i després feu clic al botó blau Anar a Google Drive situat al centre de la pantalla, com si anés a registrar-vos al compte.

En el formulari d'accés que se li mostra, se li demana que ingressi l'adreça de correu electrònic o el número de telèfon del seu compte de Google.

Si no ho recorda, feu clic a l'enllaç No recordes l'adreça de correu electrònic? que es col·loca una mica més avall, després introduïu el número de telèfon o el correu electrònic de recuperació que va indicar durant el registre i feu clic al botó Següent.

En aquest punt, ingressi el nom i el a pellet en els camps de text apropiats i primer feu clic al botó Següent i amb Enter.

En uns minuts, l'equip de suport de Google enviarà el número o l'adreça de correu electrònic indicada a Codi de verificació de 6 dígits : Escriu-lo en el camp de text Introduïu el codi, Pressiona el botó Següent i seguiu les instruccions que veu a la pantalla per recuperar la seva compte.

No recorda la contrasenya per accedir al seu compte de Google? En aquest cas, recuperar-no serà difícil en absolut.

Tot el que heu de fer per començar el procediment de recuperació de contrasenya és fer clic a l'enllaç Heu perdut la contrasenya? que sempre es troba en el formulari d'accés de Google Drive, ingressi l'última contrasenya que recordes en el camp de text apropiat i feu clic al botó Següent (Si no recorda cap contrasenya, feu clic a l'enllaç Prova un altre mètode i proveu una de les solucions que se li ofereixen).

Posteriorment, Google us demanarà si té el seu telèfon disponible. Si és així, feu clic al botó i segueix les instruccions que veus a la pantalla per verificar la teva identitat (només indica quin número veus en el teu PC), mentre que si no tens el teu telèfon disponible, fes clic a l'enllaç Prova un altre mètode i proveu una de les altres solucions disponibles.

Ara finalment pot restablir la contrasenya: després escriviu els camps de text crear contrasenya y Confirmar contrasenya i després feu clic al botó blau canviar contrasenya.

Felicitacions! Acaba de completar el procediment de recuperació de contrasenyes correctes. En uns minuts, també hauria de rebre un correu electrònic de confirmació de Google pel que fa a el canvi de contrasenya.